Utskrift

Ullern Fotball Morgenekstra

 

UFBA

Ullern Fotball Morgenekstra er et ekstratilbud for spillere i aldersgruppene 13-16. Tilbudet er ment for læringsorienterte spillere som ønsker å utvikle fotballtekniske ferdigheter og ballspillrelaterte fysiske ferdigheter. Dette er en mulighet for klubbens spillere som ønsker tilgang til ekstraordinære tilbud utover den normale lagsaktiviteten. Tilbudet gjelder følgende:

1. UllernFotballBasisAkademi

Ullern Fotballs Basisakademi (UFBA) er et treningstilbud for elever i 8., 9. og 10.klasse. Basisakademiet er neste steg mot et ideelt spillerutviklingsprogram i Ullern Fotball. Tilbudet er ment for utøvere som ønsker å utvikle sine fysiske og tekniske basisferdigheter. Videre må tilbudet sees på som et supplement til annen idrettsaktivitet, ikke en erstatning.

Dette er et tilbud vi anbefaler alle spillerne våre og spesielt satsingsspillere med store treningsmengder og høye ambisjoner da denne typen trening nærmest er en nødvendighet for å nå langt.

Hva er fysiske basisferdigheter?

I mange idretter generelt og fotball spesielt er koordinasjon, styrke, stabilitet og bevegelighet svært viktige fysiske ferdigheter. I tillegg til å forebygge skader og fremme god helse, bidrar disse egenskapene til å danne grunnlaget for en rekke idrettslige ferdigheter. Dette er essensielle egenskaper for å oppnå et høyt ferdighetsnivå, enten det er fotball, håndball, tennis, basket, bandy, eller annen idrett. Basisakademiet vil derfor være åpent for alle utøvere/spillere uansett idrettsgren. Du trenger heller ikke å ha vært aktiv innen noen idrett for å delta. Det siste året var det hovedsakelig fotballspillere fra Ullern som deltok, men tidligere har vi også hatt gleden av å ha med oss en liten gjeng med tennisjenter.

Hva er tekniske basisferdigheter?

Dagens fotball setter store krav til flere tekniske ferdigher. Pasnings- og medtaksferdigheter, innleggs- og avslutningsferdighet eller headeferdighet er avgjørende å mestre for enhver fotballspiller. Disse ferdighetene kan kun utvikles gjennom mye trening. Våre treninger fokuserer på å utvikle disse ferdighetene gjennom øvelser som gir mange repetisjoner samtidig som at belastningen er lav, slik at den uten problemer kan kombineres med annen lagstrening samme dag.

Utviklingsfokus

På Basisakademiet står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillere som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling. Spillerne deles hver trening i grupper for å gi alle en riktig blanding av mestring og utfordringer. Gode fysiske forutsetninger er ikke nødvendig for deltakelse.

Trenere

Basisakademiet ledes av Alexander Bendiksen, Johan Egil Rudi, Sander Håskjold Nyland og Svein Inge Børven. Alle trenerne han sin utdanning fra Norges Idrettshøgskole eller er underveis med sin utdanning derfra, enten på bachelor- eller masternivå. Videre jobber alle trenerne i Ullern Fotball.

2. Andre tiltak

Ved å melde seg på Morgenekstra får man, i tillegg til muligheten for å delta på UFBA, også muligheten til følgende tiltak:

- Mulighet for screening på NIMI (egenandel 300,-). Her vil man testes ut for eventuelle og potensielle skader, med muligheter for et lett treningsprogram for å rette på det som i fremtiden kan bli et problem. Dette tilbys altså til en meget rabattert pris.

- Mulighet for foredrag med ulike fagpersoner. Et av foredragene vil holdes av Torgeir Børven, som til daglig spiller i Twente i Nederland.

- Mulighet for ekstra ferdighets- og fysisk testing.

- Mulighet for å delta på videoøkter der vi ser på videoklipp fra verdens beste spillere i alle "Ullernrollene", fra keeperrollen til spissrollen. Her vil vi se på både offensive og defensive oppgaver.

- Å melde seg på Morgenekstra er en forutsetning for alle økter som legges i tidsrommet før kl. 15.00.

Dersom man ønsker å bare delta på én av UFBA-øktene, og intet annet i morgenekstrapakken, er det mulig å melde seg på dette til en rabattert pris (2000,-).

Påmelding og pris

Morgenekstra koster 3500 kroner per år. I Ullern Fotball skal aldri økonomi være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt dersom det er behov for rabatterte løsninger eller betalingsfritak.

Påmelding til Svein Inge Børven; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon og kontakt

All informasjon om Morgenekstra, ligger på www.ullernfotball.no

 

Trener og prosjektleder: Alexander Bendiksen

 95 99 20 88, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trener og administrativ ansvarlig: Svein Inge Børven

928 16 498, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trener: Johan Egil Rudi

918 57 577, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trener: Sander Håskjold Nyland

479 33 351, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.