Artikler

Utskrift

Total Fotballskole 2014

Skrevet av Johan Egil Rudi.

Total logo

Total Fotballskole går av stabel for sjette gang i månedskifte juni/juli 2014 på Ullern Idrettsplass Oslo Vest. Skolen er tidligere kjent som Ajax Fotballskole men har nå skiftet navn. Konseptet blir ikke påvirket av endringen og vi ønsker alle ambisiøse spillere velkommen til Oslo Vest i sommer. 

Så hva er konseptet og hvem kan delta?

Vi ønsker å tilby norske spillere en helprofesjonell fotballskole med fokus på kvalitet, kunnskap og utvikling. Hele seks trenere fra Nederland med bred bakgrunn fra Ajax sitt verdensberømte akademi gir deg en smakebit av hva som kreves for å nå dine drømmer og mål.

Skolen er ment for spillere som allerede holder meget høyt nivå i sin aldersklasse, bruker mye tid på egentrening og er opptatt av å skape et best mulig treningsmiljø for seg selv og sitt lag. Skolen krever derfor at du dokumenterer dette fra en uavhenging trener på lag, klubb eller kretsnivå. 

Gutter født 2000, 2001, 2002 og 2003 kan søke om plass. Ullernspillere skal IKKE søke, de blir tildelt plass av sine trenere ut fra kriteriene holdninger, ferdigheter og interesse. 

Hva koster det?

Det koster 4000kr per spiller. 

Hva får en på Total Fotballskole? 

- 8 økter av meget høy kvalitet ledet av og planlagt av erfarne topptrenere fra Nederland

- profesjonelle norske trenere fra Ullern Fotball og andre sterke Osloklubber som assistenter og tolker

- faginnslag mellom øktene og besøk fra div fotballpersoner

- vi har fysio til disposisjon som følger opp skader som måtte skje

- utstyrspakke med topp treningsutstyr fra Nike

- keeperhansker levert av www.keeperhansker.no

- egen koordinasjonstrener og keepertrener

- sterkt fokus på riktig ernæring gir energien som kreves

- alle spillere får egen mappe som de kan bruke aktivt gjennom uken (f.eks sette seg mål, vurdere egen innsats, spørre trenerne og generelt notere ned det en lærer både i teori og praksis)

- 1 spiller får tur til Ajax basert på innsats, innstilling og ferdigheter (blir spilleren vurdert god nok får han trene med Ajax på sitt alderstrinn)

- en opplevelse av hvordan livet i en profesjonell setting er og hvordan Ajax jobber med morgendagens fotballstjerner i Amsterdam Nederland

Prosjektledere Total Fotballskole

PERSONAL Sognen Bendiksen Alexander1

 

 Alexander Bendiksen

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 959 92 088

 

 

PERSONAL Rudi Johan Egil1

 

 Johan Egil Rudi

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 918 57 577

 314006 492975610719987 566115604 nGlemt brukernavn/passord?