Artikler

Utskrift

Instruktører Total Fotballskole 2014

Skrevet av Johan Egil Rudi.

Mr Kwakman og Dorre var i 2013 skolens sportslige ledere. Under de kan dere lese om våre instruktører i 2013. Instruktører for 2014 vil komme etterhvert.

Sportslig ansvarlige og gruppetrenere

wim

Wim Kwakman er 63 år og skal lede det sportslige og organisatoriske på årets skole. Wim har en CV som svært få aldersbestemte trenere kan vise til og har lang fartstid på Akademiet til Ajax. Gjennom 10 år i Amsterdam ble han nasjonal mester med sine lag 6 ganger og har trent spillere som Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Ryan Babel, Urby Emanuelson, Thomas Vermaelen, Jan Verthongen og Daley Blind. 

De siste to årene har Wim jobbet som agent og rådgiver for spillere som trenger veiledning i sine karrierer. Vi er glade for at Wim, med sin enorme erfaring, igjen tar turen til Ullern for å instruere norske ambisiøse spillere. 

Dette blir Wim sitt tredje år på Total Fotballskole. 

martin

Martin Dorrè er 42 år gammel og har vært en del av Total Fotballskole helt siden oppstarten i 2009. Med sitt herlige humør skaper Martin god stemning rundt seg på skolen. I år blir Martin sammen med Wim de som skal lede skolen og vil representere kontinuiteten på instruktørsiden. Med lang fartstid som trener og da spesielt hos AFC Ajax er det liten tvil om at Martin igjen vil bidra med sin fotballkunnskap i tillegg til god stemning. 

De siste årene har Martin jobbet med Ajax Camps and Clinics der de reiser rundt for å lære bort AFC Ajax sine treningsmetoder i tillegg til å tilby et nettbasert trenerverktøy som klubber kan bruke for å planlegge og styre sine ungdomsavdelinger. Han jobber også som treningsinstruktør på politiskolen i Amsterdam. 

Dette blir Martin sitt fjerde år på Ullern og Total Fotballskole. 

Gruppetrener

santoni

Michele Santoni er 33 år gammel og jobber til daglig som analysesjef for Ajax sitt A-lag. Det betyr at han jobber tett på laget som i 2011 ble seriemester i Nederland og som de to siste årene har spilt i Champions League. Vi er glade for å endelig ha med en som har direkte kontakt med Ajax sitt øverste lag der talentene fra akademiet havner til slutt. Michele er opprinnelig fra Italia og har sin utdanning og første trenererfaringer fra støvellandet. I 2008 vendte han nesten mot Nederland og trente i sitt første år A1 som er de eldste juniorene i FC Haarlem. På dette tidspunktet hadde Haarlem et meget tett samarbeid med AFC Ajax og flere av dagens Ajax spillere har en fortid i nettopp den klubben. Vi er glade for å ha Michele med oss på årets fotballskole og ser frem til nye impulser for både spillere og trenere. 

 Dette er Michele sitt første år på Total Fotballskole. 

 

ab

Ab Plugboer er 52 år og har en lang og innholdsrik karriere bak seg som spiller og jobber nå som hovedtrener for Eliteserielaget FC Utrecht sitt G15 lag. Gjennom 15 år som profesjonell spiller på øverste nivå i Nederland har Ab en meget stor erfaring fra livet som proff.

Etter endt spillerkarriere har han tatt høyste trenerutdanning og jobbet som trener fra 2001. Vi kan nevne at Ab sitt lag ligger på andre plass i serien bak Ajax. Det er spennende for oss å få trenerkrefter fra en ny klubb og et nytt miljø. Dette tror vi vil gi ny energi og økt kvalitet til årets fotballskole. 

Dette er Ab sitt første år på Total Fotballskole. 

 

Fysisk trener

pastoor

Stefan Pastoor er 28 år gammel og skal ta opp arven etter Renaldo Landburg som i tre år har vært skolens fysiske trener. Fra 2007 til 2011 har Stefan studert ved nederland sitt svar på Idrettshøgskolen i Amsterdam mens han har jobbet for FC Haarlem og AFC Ajax. 

Etter endt studie har han jobbet som fysisk trener i skoleverket og har etablert et eget firma: "Agility movements". Firmaet tilbyr fysisk trening til flere klubber og de jobber med forbundene innen fotball, basket og hockey. Stefan jobber også for Ajax Academy Online med å utvikle fysisk treninger der. 

Dette blir Stefan sitt andre år på Total Fotballskole. 

 

 

maaswinkel

Keepertrener

Mike Maaswinkel jobber til daglig for FC Utrecht i administrasjonen for marked og events. Som keepertrener har han jobbet for Ajax sitt akademi og er nå en del av trenerkorpset til Ajax Camps and Clinics som reiser rundt for å lære bort Ajax sine metoder til spillere og trenere.  

Dette blir Mike sitt andre år på Total Fotballskole. 

 

 

Patrick Ladru var i 2013 tilbake på Total Fotballskole etter 3 år som sportslig leder på den Mexikanske storklubben Chivas sitt akademi. Ladru har en enorm erfaring fra Ajax sitt akademi der han har jobbet i over 20 år som teknisk ansvarlig. Skal i 2013 igjen inn i Ajax som en av 3 ledere for Akademiet, sammen med blant annet Wim Jonk.Glemt brukernavn/passord?