Sportsplan

sportsplanEt overordnet mål i Ullern Fotball er å beholde så mange som mulig i klubben så lenge som mulig. For å oppnå dette må vi skape fotballglede. Vi mener at et målrettet arbeid for å utvikle ferdighetene til spillerne, er med på å skape denne gleden. Derfor prioriterer vi dette allerede fra spillerne er 6 år. I Ullern ønsker vi en sammenheng i alt arbeidet som gjøres – fra de aller minste, via ungdommene, og opp til seniorlagene våre. Vi ønsker å stå samlet om grunnpilarene i en filosofi om hvordan vi vil utvikle spillerne våre – som individer og fotballspillere. Bevisste og fastsatte rammer for spillerutviklingen, bidrar til forutsigbarhet, samhold, og gir grunnlag for konstruktiv diskusjon.

Med disse ord i bunnen er vi i Ullern Fotball stolte av å kunne presentere vår nye sportsplan for 2010. Karl Solberg står for designet av det endelige produktet.

Sportsplanen er utarbeidet av Magne Aarvik med innspill fra Johan Egil Rudi.

Sportsplanen blir revidert hvert år og eventuelle innspill kan sendes til Sportslig Leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 Last ned: Ullern Fotball Sportsplan (PS: Om den ikke laster seg så prøv igjen eventuelt tast F5, fortsatt umulig etter flere forsøk så send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Utskrift