Trenere

trenerdiskusjon

Ullernakademiet kan skilte med et svært kompetent trenerkorps:

PERSONAL Aarvik Magne1Magne Aarvik

Leder for akademiet og trener

Magne har vært sportslig leder i Ullern Fotball siden 2009. Magne har bred erfaring fra flere år som trener for både gutter og jenter i barne- og ungdomsfotball samt Ullerns A-lag herrer. Han har trener- og pedagogisk utdannelse fra Norges Idrettshøgskole.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TLf: 47 26 59 66

 

 

Runar Mathiassen

Utviklingssjef og trener

Runar gikk sommeren 2014, etter to sesonger i klubben som trener og spiller, inn i full stilling i klubben bl.a. som den første utvilkingssjefen på Ullernakademiet. Som utviklingssjef jobber Runar som Magnes høyre hånd og har et ansvar for utvikling og gjennomføring av Ullernakademiets sportslige opplegg. Runar har sin trenerutdannelse fra Norges Idrettshøgskole
 

Sander Håskjold Nyland

Sander har tatt over stafettpinnen fra Alexander Bendiksen som keeperansvarlig i hele klubben, og således også ansvaret for keepertreningene ved Ullernakademiet. Sander er inne i sin andre sesong i klubben, og arbeider i en 50% stilling. Ved siden av arbeidet i Ullern tar Sander trenerutdannelse ved Norges Idrettshøgskole. 
 

Ermir Haxhiraj

Det er en lang vei fra Albania til Norge. Men den har Ermir tatt og er ansatt i full stilling i Ullern Fotball med flere ulike ansvarsområder. Ermir har utdannelse som fotballtrener og kroppsøvingslærer fra universitetet i Tirana, og spillerbakgrunn fra høyt nivå i hjemlandet. I sitt første Ullernår har Ermir en hektisk hverdag der intensivt norskkurs gjennomføres hver formiddag på toppen av heltidsarbeid.


Kjell Endre Aasmundtveit

Barnehagepedagogen fra Romerriket kom til Ullernakademiet før 2015-sesongen etter noen års opphold fra trenervirket. Ved Akademiet har Kjell bl.a. ansvar for Jenteakademilaget. Vi håper Kjell vil være en sentral Ullerntrener i mange år fremover!


Joachim Kvaleng 

Etter to år på Ullernakademiet har Joachim blitt en sentralt og etablert akademitrener. På Ullernakademiet har Joachim et hovedansvar for våre stadig voksende jentegrupper.


Ola Herman Opheim

Ola kom til Ullern før 2015-sesongen for å vokte vårt bur. Allerede som 16-åring signerte Ola profesjonell kontrakt med Molde, og fikk oppleve å feire seriemesterskap som tredjekeeper. Et godt utviklingsarbeid i Ullern skal forhåpentligvis bringe Ola videre til enda høyere nivåer - med eller uten Ullern. Og forhåpentligvis skal Ola hjelpe yngre Ullernspillere den samme retningen på Ullernakademiet.

Ardijan Fera

Som Ola kom Ardijan i vinter til Ullern for å hjelpe vårt A-lag til en best mulig tabellplassering i 2015, og seg selv til god utvilking som spiller. Ardijan har spilt flere sesonger toppfotball i Skeid og Valdres, har et  og er et veldig godt tilskudd til vår klubb. Ardijan har et hjerte for barne- og ungdomsarbeid. En hverdag med trenerarbeid ved Ullernakademiet og egen fotballsatsning, passet som hånd i hanske både for Ullern og Ardijan.


Gagandeep Singh Lally

"Gagan" fikk sin tippeligadebut for Sarpsborg 08 i 2014 som sisteårs junior. Den tekniske, offensive midtbanespilleren passer perfekt inn i spillestilen Ullern ønsker å utføre, og er en signering det lukter svidd av. Som Ardijan og Ola, får Gagan i Ullern en hverdag som gjør det mulig å fokusere fullt på fotballen - både som spiller og trener. Gagan har et stort engasjement for spillerutvikling, og vet svært godt hvilken vei som er gått for å utvikle sin egen eminente teknikk.


Håkon Hoseth

Ullerngutten Håkon har i 2015 blitt innlemmet i Ullerns 2.divisjonsstall allerede før han har nådd junioralder. Håkon er inne i sin andre sesong som trener ved Ullernakademiet.


Patrick Bergersen Kristiansen

Patrck har et knapt år under beltet som akademitrener, men har allerede utmerket seg som en trenerrollen faller seg veldig naturlig for. Patrick er en naturlig lederskikkelse på Ullern G99, og blir spennende å følge vider i trenerrollen.


Kristian Hennie

Etter gjentatt mas fra sportslig har endelig "Hennie" funnet tid til å returnere til rollen som trener ved Ullernakademiet. Kristian er da inne i sin andre periode som trener hos oss, og det er vi glade for.

Lars Kvarekvål

Lars er en av våre lovende keepere og ble i en alder av 14 allerede innlemmet i Ullerns 2.divisjonsstall under beltet. Lars gjennomfører akdemiets keepertreninger sammen med ansvarlig Sander Nyland.

 

Utskrift