Trenere

trenerdiskusjon

Ullernakademiet kan skilte med et svært kompetent trenerkorps:

PERSONAL Aarvik Magne1Magne Aarvik

Leder for akademiet og trener

Magne har vært sportslig leder i Ullern Fotball siden 2009. Magne har bred erfaring fra flere år som trener for både gutter og jenter i barne- og ungdomsfotball samt Ullerns A-lag herrer. Han har trener- og pedagogisk utdannelse fra Norges Idrettshøgskole.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TLf: 47 26 59 66

 

 Runar Mathiassen

Utviklingssjef og trener

Runar gikk sommeren 2014, etter to sesonger i klubben som trener og spiller, inn i full stilling i klubben bl.a. som den første utvilkingssjefen på Ullernakademiet. Som utviklingssjef jobber Runar som Magnes høyre hånd og har et ansvar for utvikling og gjennomføring av Ullernakademiets sportslige opplegg. Runar har sin trenerutdannelse fra Norges Idrettshøgskole 

Ermir Haxhiraj

Det er en lang vei fra Albania til Norge. Men den har Ermir tatt og er ansatt i full stilling i Ullern Fotball med flere ulike ansvarsområder. Ermir har utdannelse som fotballtrener og kroppsøvingslærer fra universitetet i Tirana, og spillerbakgrunn fra høyt nivå i hjemlandet. I sitt første Ullernår har Ermir en hektisk hverdag der intensivt norskkurs gjennomføres hver formiddag på toppen av heltidsarbeid.

Kjell Endre Aasmundtveit

Barnehagepedagogen fra Romerriket kom til Ullernakademiet før 2015-sesongen etter noen års opphold fra trenervirket. Ved Akademiet har Kjell bl.a. ansvar for jentene. Vi håper Kjell vil være en sentral Ullerntrener i mange år fremover!

Aleksander Bjerke Christensson

Aleksander er vaskeekte Ullerngutt. Allerede da Aleksander var 13 år var han med som assistenttrener i Ullernakademiets spede barndom. Nå 19 år har han rukket 5 sesonger med klubbens A-lag.ernakademiet og egen fotballsatsning, passet som hånd i hanske både for Ullern og Ardijan. 

Kristian Hennie

Etter gjentatt mas fra sportslig har endelig "Hennie" funnet tid til å returnere til rollen som trener ved Ullernakademiet. Kristian er da inne i sin andre periode som trener hos oss, og det er vi glade for.

 

Utskrift