Trenere

trenerdiskusjon
 Hver sommer lærer akademiets trenere av de beste - Ajax.

Ullernakademiet kan skilte med et svært kompetent trenerkorps:

PERSONAL Aarvik Magne1Magne Aarvik

Leder for akademiet og trener

Magne har vært sportslig leder i Ullern Fotball siden 2009. Magne har bred erfaring gjennom flere år som trener for både gutter og jenter i barne- og ungdomsfotball samt Ullerns A-lag herrer. Han har trener trener- og pedagogisk utdannelse fra Norges Idrettshøgskole.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TLf: 47 26 59 66

PERSONAL Sognen Bendiksen Alexander1

 

 

Alexander Bendiksen

Ansvarlig Ullernakademiets keeperskole

Bendiksen har mastergrad i coaching fra Norges Idrettshøgskole og har flere oppgaver i Ullern Fotball - både sportslig og administrativt. Han har vært en del av Ullerns trenerkorps siden 2008.

 

 

Ole Johan Aas

Ole Johan er inne i sitt andre år i Ullern Fotball, der han arbeider med både administrative og sportslige oppgaver. Ole Johan trener A-laget sammen med Geir Harald, er ansvarlig for helheten i opplegget fra junior til A-lag, samt holder treninger ved Ullernakademiet. Ole Johan kommer fra stilling som A-lagstrener og daglig leder i Mysen. Han har utdannelse i sport management og trenerrollen fra NIH.

Henrik Solberg

Henrik har vært sjefen i Ullerns midtforsvar siden 2010-sesongen, og skal forhåpentligvis hjelpe Ullern til opprykk i 2014. Henrik er i ferd med å fullføre sin lærerutdannelse ved høyskolen i Oslo, og startet i 2013 trenerkarrieren ved Ullernakademiet.

Alexander Øren 

"Øren" arbeider i Ullern Fotball på fulltid som barnefotballansvarlig, akademitrener og ungdomstrener. Øren kom til klubben i 2009 som både spiller og trener, og har som mange andre i staben sin faglige bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole.

Runar Mathiassen

Runar har etter to sesonger i klubben som trener og spiller, gått inn i en full stilling med Ullernakademiet som ansvarsområder, sammen med jentesatsning og junior herrer. Runar er utdannet i trenerrollen fra Norges Idrettshøgskole.

Fredrik Bull Bringager

Fredrik spiller på Ullerns Jr-1-lag. Gutten er opprinnelig fra Røa, men har spilt i Lyn det meste av ungdomstiden, før turen kom til Ullern før 2013-sesongen. Fredrik er en naturlig leder på banen, og glir naturlig inn i trenerrollen.

Joachim Kvaleng 

Joachim Kvaleng spiller på klubbens G99-lag og ble innlemmet Ullernakademiets trenerteam fra sommeren 2013.

Håkon Hoseth

Håkon spiller på klubbens G99-lag og har vært med som trener på akademiet siden april 2014.

Lars Kvarekvål

Lars en av våre lovende keepere og har i en alder av 14 allerede flere treninger med MSA under beltet. Lars gjennomfører akdemiets keepertreninger sammen med Alexander Bendiksen.

PERSONAL Rudi Johan Egil1

 

 

Johan Egil Rudi

Trener (vikar)

Rudi, som stort sett er navnet han lyder, har lang erfaring som trener på ulike nivåer. Han har pedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Volda og fotballtrenerutdannelse fra Norges Idrettshøgskole. I Ullern har Rudi diverse sportslige og administrative roller.