Treningstider

Treningstid

Akademiet har aktivitet mandag til fredag hver uke hele året. Vi følger skoleruta, så fridag på skolen betyr fridag på akademiet.

Treningen er fra 1500 til 1630. Deretter skal utstyr samles med påfølgende avslutning sammen med gruppa.

Både på dager der ditt alderstrinn ikke har trening, eller om du vil komme rett fra skolen lenge før skoleslutt, vil du alltid møte ansatte på anlegget og kunne låne baller til bruk på banen, eller oppholde deg i kiosk/klubbhus.

Treningsdager (fra 1.november 2014)

Akademiet skiller ikke på kjønn, men om vi har et stort antall jenter på noenlunde samme ferdighetsnivå samme treningsdag, vil de om mulig ha mye aktivitet sammen.

2003, 2004 og 2005 (10-12 år): mandag og onsdag

2006, 2007 og 2008 (7-9 år): tirsdag og torsdag

Ullernakademiets Keeperskole: 1500-1600 fredager

Akademilaget G03: fredager 1500-1645

Fredagsekstra: 04 og 05 fredager 1500-1630

Følging fra Bestum Skole tirsdager og torsdager (kun vinterperioden)

Hver tirsdag og torsdag i vintersemesteret tilbyr Ullernakademiet nå følging fra Bestum Skole. På de yngste alderstrinnene har vi lenge hatt lavere deltagelse fra Bestum enn Lysejordet og Lilleaker. Avstand til skole og bosted er nok mye av årsaken til dette, og derfor har tiltaket blitt iverksatt. Avmarsj er fra skolegården kl 1420, og barna må da være klare med alt de skal ha på og med seg. Man kan skifte i garderobe ved ankomst Ullern. Ordningen gjelder kun vinterperioden november-mars. Tilbudet innebærer ingen ekstra kostnader for deltagerne. Vi får ikke alltid beskejder om barn som en dag ikke skal være med opp, osv. Det innebærer at vi ikke tar ansvar for å "finne" de barna som skal med hver dag. De barna som er klare blir fulgt opp. De som ikke er det, blir ikke det.

Vi ønsker selvsagt ikke at transport skal være det som hindrer deltagelse fra de andre skolene. Ta kontakt med oss dersom vi kan være behjelpelige med å få i stand følgegrupper. Ved særskilte anledninger kan kanskje også vi selv stå for følgingen.

Vedrørende det yngste alderstrinnet

For første gang inviteres førsteklassingene allerede fra 1.november. Utendørs trening om vinteren kan lett bli kald for disse små. Ullernakademiet er et ferdighetsåpent tilbud, men vi er opptatt av positive opplevelser. Dersom det er små barn som ikke helt har lært seg å løpe og ha en viss intensitet i treningen og spillet, kan de begynne å fryse veldig raskt, selv om de er godt påkledd. Så for enkelte 08ere kan det kanskje være hensiktsmessig å vente til våren med å delta, så de ikke sitter igjen med en negativ opplevelse av treningen.

Priser

På de ordinære treningene (mandag-torsdag), er det mulig å delta både én av, eller begge dagene, for sitt alderstrinn. For deltagelse hvert halvår (november-mars og april-oktober), koster det 4000 kroner for deltagelse to ganger i uka, og 2500 kroner for deltagelse én gang i uka. Dette tilsvarer en månedspris på 800 kroner for to ganger i uka, og 500 kroner for én gang i uka.

Keeperakademiet koster totalt 1500,- for hvert halvår, men er gratis ved påmelding to dager i uka.

Beløpet betales ved påmelding på www.deltager.no.

Utskrift