Treningstider

Treningstid

Akademiet har aktivitet mandag til fredag hver uke hele året. Vi følger skoleruta, så fridag på skolen betyr fridag på akademiet.

Treningen er fra 1500 til 1630. Deretter skal utstyr samles med påfølgende avslutning sammen med gruppa.

Både på dager der ditt alderstrinn ikke har trening, eller om du vil komme rett fra skolen lenge før akademistart, vil du alltid møte ansatte på anlegget og kunne låne baller, eller oppholde deg i kiosk/klubbhus.


Treningsdager (fra 1.november 2016)

Akademiet skiller ikke på kjønn, men på mandager og onsdager er vi egne jentegrupper (man kan trene med guttene om det prefereres) 
- 2005, 2006 og 2007 (10-12 år): mandag og onsdag
- 2008, 2009 og 2010 (7-9 år): tirsdag og torsdag
- Ullernakademiets Keepertrening: 1500-1600 fredager
- Akademilaget G05: fredager 1500-1645
- Fredagsekstra: 06 og 07 fredager 1500-1630
- Mikroakademiet: tirsdag kl 17 i vinterhalvåret, tirsdag og torsdag kl 17 i sommerhalvåret. Se forøvrig nærmere informasjon om Mikroakademiet i eget menypunkt lenger nede.


Følging i vinterhalvåret!

Vi har forstått at dette betyr mye for manges mulighet til å være med. Vi iverksetter således følging fra barneskolene Bestum, Lilleaker, Bjørnsletta og Lysejordet fra november til mars på tirsdager og torsdager. 
- Dersom du ønsker følging for ditt barn, send mail til kontaktperson på det kullet (se menypunkt med kontaktpersoner)
- På alle skolene må man være klar på angitt tidspunkt på angitt sted (se under). Vi viser selvsagt skjønn særlig de første gangene, men vi kan ikke gå rundt på skolene og lete etter barn. Så regelen må være at er ikke barna på plass, blir de heller ikke tatt med. Foreldre må selv ha dialog med Aks om å få barna klare.
- Lysejordet skole har avmarsj fra lekeplassen helt nederst på skolen kl 1425.
- Bjørnsletta skole har avmarsj fra utkryss på Aks kl 1430.
- Lilleaker har avmarsj fra porten inn til skolegården kl 1435
- Bestum har avmarsj fra porten inn til skolegården kl 1430
Vi anbefaler å gå i varme sko til banen, men med fotballtøy+yttertøy. Vi hjelper bana med skoskift i garderobe på Ullernbanen.

I sommerhalvåret tar vi utgangpsunkt i at foreldrene må organisere dette selv. I en del tilfeller har Aks vært villig til å følge barna etter initiativ fra foreldrene. Vi har ikke fått dette i system med aktivitetsskolene, men tar selvsagt kontakt med dem der foreldre evt mener det vil være nyttig. Aks, følgerullering med foreldre, gå sammen med eldre (husk at 1. 2. og 3.klasse trener samtidig på akademiet), storesøsken som følger, gå opp uten noen følging (og evt sende SMS til oss og sjekke at alle er vel fremme), håper vi er alternativer som gjør at "reiseveien" ikke blir et hinder til deltagelse i sommerhalvåret heller. Skulle ingen av disse alternativene fungere - ta kontakt. Og gjelder det enkeltdager vil vi alltid stille å følge barna. Men med fire skoler og to dager, har vi ikke kapasitiet til å følge på permanent basis. Vi har erfart at transporten pleier å ordne seg på et vis!

Priser

På de ordinære treningene (mandag-torsdag), er det mulig å delta både én av, eller begge dagene, for sitt alderstrinn. For deltagelse hvert halvår (november-mars og april-oktober), koster det 4500 kroner for deltagelse to ganger i uka, og 2750 kroner for deltagelse én gang i uka. Dette tilsvarer en månedspris på 900 kroner for to ganger i uka, og 550 kroner for én gang i uka. Det er ikke mulig å veksle hvilken dag man deltar om man ikke er påmeldt begge.

Keeperakademiet koster totalt 1750,- for hvert halvår, men er gratis ved påmelding to dager i uka.

Mikroakademiet koster 4000,- for hvert halvår for to økter i uka, og 2500,- for én økt i uka.

Beløpet betales ved påmelding på www.deltager.no.

Utskrift