Treningstider

Treningstid

Akademiet har aktivitet mandag til fredag hver uke hele året. Vi følger skoleruta, så fridag på skolen betyr fridag på akademiet.

Treningen er fra 1500 til 1630. Deretter skal utstyr samles med påfølgende avslutning sammen med gruppa.

Både på dager der ditt alderstrinn ikke har trening, eller om du vil komme rett fra skolen lenge før akademistart, vil du alltid møte ansatte på anlegget og kunne låne baller, eller oppholde deg i kiosk/klubbhus.

Treningsdager (fra 1.november 2015)

Akademiet skiller ikke på kjønn, men på mandager og onsdager er vi egne jentegrupper (man kan trene med guttene om det prefereres) 

2004, 2005 og 2006 (10-12 år): mandag og onsdag

2007, 2008 og 2009 (7-9 år): tirsdag og torsdag

Ullernakademiets Keepertrening: 1500-1600 fredager

Akademilaget G04: fredager 1500-1645

Fredagsekstra: 05 og 06 fredager 1500-1630

Mikroakademiet: tirsdag kl 17 i vinterhalvåret, tirsdag og torsdag kl 17 i sommerhalvåret. Se forøvrig nærmere informasjon om Mikroakademiet i eget menypunkt lenger nede.

Komme seg til banen for de minste

Lenge var det mange færre deltagere fra Bestum Skole enn de andre barneskolene i vårt naturlige nedslagsfelt. Vi iverksatte følging som et tiltak for å endre situasjonen. Bestum er nå fullt på høyde med de andre skolene, og barna har kommet seg til banen uten vår hjelp gjennom hele 2015-sesongen. Det organsieres således ikke følging fra vår side. I noen tilfeller har Aks vært villig til å følge (Lilleaker i år) etter initiativ fra foreldrene. Vi har ikke fått dette i system med Aktivitetsskolene, men tar selvsagt gjerne kontakt der foreldre evt mener det kan være nyttig. Aks, følgerullering med foreldre, gå sammen med eldre (husk at 1. 2. og 3.klasse trener samtidig på akademiet), storesøsken som følger, gå opp uten noen følging (og evt sende SMS til oss og sjekke at alle er vel fremme), håper vi er alternativer som kan undersøkes før vi forespørres om å hjelpe. Vi ønsker ikke at distanse til banen hindrer deltagelse for noen, så ta kontakt ved behov. Med andre ord: Meld på, og så skal "transporten" ordne seg på et eller annet vis!

Priser

Ullernakademiets priser har ikke blitt justert siden januar 2009. Prisen justeres nå etter prisveksten som har vært siden den gang.

På de ordinære treningene (mandag-torsdag), er det mulig å delta både én av, eller begge dagene, for sitt alderstrinn. For deltagelse hvert halvår (november-mars og april-oktober), koster det 4500 kroner for deltagelse to ganger i uka, og 2750 kroner for deltagelse én gang i uka. Dette tilsvarer en månedspris på 900 kroner for to ganger i uka, og 550 kroner for én gang i uka. Det er ikke mulig å veksle hvilken dag man deltar om man ikke er påmeldt begge.

Keeperakademiet koster totalt 1750,- for hvert halvår, men er gratis ved påmelding to dager i uka.

Mikroakademiet koster 4000,- for hvert halvår for to økter i uka, og 2500,- for én økt i uka.

Beløpet betales ved påmelding på www.deltager.no.

Utskrift