Ullernakademiet innbafettes nå av muligheten for foreldrefradrag

26.september 2014 ble det vedtatt at idrettstilbud til barn under 12 år i tidsrommet mellom skoleslutt og 1700 gir rett til foreldrefradrag på linje med aktivitetsskolen/SFO innenfor beløpsgrense på kr 25000 for ett barn og kr 15000 for hvert ekstra barn, jf skatteloven § 6-48.

Foresatte til Ullern Akademi-deltakere som ønsker å få innberettet deltakeravgiften for å få den medregnet som «utgift til pass av barn» for skatteåret 2015, må gi beskjed om dette til Magne Aarvik senest 31. Desember 2015.   Meldingen som man da sender til Magne ( e-mail :  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  )  må inneholde :

1,  Fullt navn og adresse til den foresatte som utgiften skal innberettes på

2,  Personnr.  ( 11 siffer )  til den foresatte som utgiften skal innberettes på

3,  Fullt navn på barnet som har vært Akademi-deltaker i 2015

4,  Beløpet som er betalt som deltakeravgift for vedkommende barn ( dette blir automatisk sjekket i betalingsdatabasen, men vi ber også om å få det oppgitt av foresatt for avstemmingens del) 

Fradragsretten til «pass av barn» gjelder ikke for barn født 31. Desember 2003 eller tidligere.

Fradragsretten gjelder bare for deltakelse på det ordinære Akademiet som pågår gjennom hele skoleåret  ( gjelder ikke for tidsbegrensete arrangementer som f.eks. fotballskoler).

Utskrift