Ullerns CC Vest Fotballskoler 2016

ullern_fotball_logo_liten

De tradisjonsrike fotballskolene vil i 2016 avvikles i uke 26 (27. juni til 1. juli) og uke 33 (15. til 19. august). Dette er første og siste sommerferieuke. 

Alle gutter og jenter født 2010-2004 inviteres til å delta.

Påmelding skjer elektronisk ved å følge disse linkene:

Uke 26: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=162082
Uke 33: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=162083

Prisen er kroner 1500 per uke. Det er også mulig å melde seg på 3 dager for kroner 1000, eller 2 dager for kroner 750.

Sportslig leder, Magne Aarvik, er leder for skolene.

Organisering:

  • Fotballskolen varer fra kl. 09-15 hver dag, men vi kan holde oppsyn med barn både ute eller inne fra kl. 08-09 og 15-16, dersom dette ønskes. Dette må spesifiseres individuelt til Magne Aarvik per mail.
  • Lunsj fra kl. 12-13. De yngste barna spiser samlet i gruppene sine klokken 11.50. Det er ikke lov å forlate området i lunsjen, og instruktører vil ha oppsyn med frileken som foregår på banene.
  • Gruppeinndeling etter alder og kjønn. Innad i gruppene vil mye av treningsaktiviteten differensieres og tilpasses spillernes nivå, for å gi alle utbytte og glede av skolene.
  • I tillegg til "vanlig" ferdighetstrening og spillformer, benytter vi på fotballskolene egn 3v3-baner (slike: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802) med vegger på alle kanter. Gruppene bytter på bruken av banene. 

Vi vil organisere egne jentegrupper. Hvis du er jente og likevel ønsker å trene med guttene, spesifiser dette i påmeldingen.

Deltagerne må ha med egen matpakke samt drikkeflaske. Kiosken er åpen i lunsjen, der bl.a. frukt kan kjøpes. Alle deltagerne får en t-skjorte hver. Gi beskjed ved påmeldingen om du har spesielle ønsker vedrørende maten (allergi, e.l.). Skolen er åpen for både Ullernspillere og andre.

Spørsmål kan rettes til Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966).

Meld deg på for fotballmoro på Ullernbanen i sommer!

Vi minner om at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt med sportslig ansvarlig, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966), for rabatterte løsninger.

cc vest logo

PS: Se også informasjon under "Ullernakademiets fotballskoler" for fotballskoler med høyt sportslig utviklingsfokus i uke 32 og høstferie.

Utskrift