Utskrift

Ullerns CC Vest Fotballskoler 2015

ullern_fotball_logo_liten

De tradisjonsrike fotballskolene vil i 2015 avvikles i uke 26 (22. til 26. juni) og uke 33 (10. til 14. august). Dette er da første og siste sommerferieuke i Oslo. 

Alle gutter og jenter født 2009-2003 inviteres til å delta.

Påmelding skjer elektronisk ved å følge disse linkene:

Uke 26: Ekstern link kommer.

Uke 33: Ekstern link kommer.

Prisen er kroner 1500 per uke.

Sander Håskjold Nyland er leder for skolene. Han er heltidsansatt i klubben og ansvarlig for klubbens barnefotball. Sportslig leder, Magne Aarvik, vil også bistå i gjennomføringen av skolen i form av oppfølging av instruktører gjennom uken.

Nytt av året 2015:

  • Vi har investert i 3 stk. slike 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802. Vi hadde tilbudet på lån i 2014 og vi var såpass fornøyde at tilbudet står for de kommende fotballskolene.
  • Gruppene deles fremdeles etter kjønn og alder, men innad i gruppene vil mer av treningsaktiviteten differensieres og tilpasses spillernes nivå, for å gi alle et større utbytte og mer glede av skolene.
  • En felles pause 1030-1100 for å få større utbytte av ferdighetstreningen 9-12.

Dette gir følgende organisering

Skolenes organisering:

  • Fotballskolen varer fra kl. 09-15 hver dag, men vi kan holde oppsyn med barn både ute eller inne fra kl. 08-09 og 15-16, dersom dette ønskes. Dette må spesifiseres individuelt til Sander Håskjold Nyland per mail.
  • Lunsj fra kl. 12-13. De yngste barna spiser samlet i gruppene sine klokken 11.50. Det er ikke lov å forlate området i lunsjen, og instruktører vil ha oppsyn med frileken som foregår på banene.
  • Gruppeinndeling etter alder og kjønn.
  • Ferdighetstrening etter sportslig plan kl. 09-12. Fra dag 2 vil mye av denne treningen tilpasses det enkelte barn.
  • Turneringspill kl. 13-15 tirsdag, onsdag og fredag. Hvor mange alderstrinn (og kjønn) som blandes i turneringsspillet, avhenger av antall deltagere i hver aldersgruppe. Vi vil etterstrebe at turneringsspillet i så liten grad som mulig går på tvers av mange alderstrinn.
  • 3v3 i egne baner med vegger på alle kanter mandag og torsdag.

Vi vil organisere egne jentegrupper. Hvis du er jente og likevel ønsker å trene med guttene, spesifiser dette i påmeldingen.

Deltagerne må ha med egen matpakke samt drikkeflaske. Kiosken er åpen i lunsjen, der bl.a. frukt kan kjøpes. Alle deltagerne får en t-skjorte hver. Gi beskjed ved påmeldingen om du har spesielle ønsker vedrørende maten (allergi, e.l.). Skolen er åpen for både Ullernspillere og andre.

Spørsmål kan rettes til Sander Håskjold Nyland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Meld deg på for fotballmoro på Ullernbanen i sommer!

Vi minner om at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt med sportslig ansvarlig, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966), for rabatterte løsninger.

cc vest logo

PS: Se også informasjon under "Ullernakademiets fotballskoler" for fotballskoler med høyt sportslig utviklingsfokus i uke 32 og høstferie.