Ullerns CC Vest Fotballskoler 2015

ullern_fotball_logo_liten

De tradisjonsrike fotballskolene vil i 2015 avvikles i uke 26 (22. til 26. juni) og uke 33 (10. til 14. august). Dette er da første og siste sommerferieuke. 

Alle gutter og jenter født 2009-2003 inviteres til å delta.

Påmelding skjer elektronisk ved å følge disse linkene:

Uke 26: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=126875

Uke 33: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=126877

Prisen er kroner 1500 per uke.

Sportslig leder, Magne Aarvik, er leder for skolene.

Nytt på fotballskolene fra tidligere år:

  • Vi har investert i 3 stk. slike 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802. Vi hadde tilbudet på lån i 2014 og vi var såpass fornøyde at tilbudet står for de kommende fotballskolene.
  • Gruppene deles fremdeles etter kjønn og alder, men innad i gruppene vil mer av treningsaktiviteten differensieres og tilpasses spillernes nivå, for å gi alle et større utbytte og mer glede av skolene.
  • En felles pause 1030-1100 for å få større utbytte av ferdighetstreningen 9-12.

Dette gir følgende organisering:

  • Fotballskolen varer fra kl. 09-15 hver dag, men vi kan holde oppsyn med barn både ute eller inne fra kl. 08-09 og 15-16, dersom dette ønskes. Dette må spesifiseres individuelt til Magne Aarvik per mail.
  • Lunsj fra kl. 12-13. De yngste barna spiser samlet i gruppene sine klokken 11.50. Det er ikke lov å forlate området i lunsjen, og instruktører vil ha oppsyn med frileken som foregår på banene.
  • Gruppeinndeling etter alder og kjønn.
  • Ferdighetstrening etter sportslig plan kl. 09-12. Fra dag 2 vil mye av denne treningen tilpasses det enkelte barn.
  • Turneringspill kl. 13-15 tirsdag, onsdag og fredag. Hvor mange alderstrinn (og kjønn) som blandes i turneringsspillet, avhenger av antall deltagere i hver aldersgruppe. Vi vil etterstrebe at turneringsspillet i så liten grad som mulig går på tvers av mange alderstrinn.
  • 3v3 i egne baner med vegger på alle kanter mandag og torsdag.

Vi vil organisere egne jentegrupper. Hvis du er jente og likevel ønsker å trene med guttene, spesifiser dette i påmeldingen.

Deltagerne må ha med egen matpakke samt drikkeflaske. Kiosken er åpen i lunsjen, der bl.a. frukt kan kjøpes. Alle deltagerne får en t-skjorte hver. Gi beskjed ved påmeldingen om du har spesielle ønsker vedrørende maten (allergi, e.l.). Skolen er åpen for både Ullernspillere og andre.

Spørsmål kan rettes til Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966).

Meld deg på for fotballmoro på Ullernbanen i sommer!

Vi minner om at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt med sportslig ansvarlig, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966), for rabatterte løsninger.

cc vest logo

PS: Se også informasjon under "Ullernakademiets fotballskoler" for fotballskoler med høyt sportslig utviklingsfokus i uke 32 og høstferie.

Utskrift