Utskrift

Ullerns CC Vest Fotballskoler 2014

ullern_fotball_logo_liten

De tradisjonsrike fotballskolene vil i 2014 avvikles i uke 26 (23. til 27. juni) og uke 33 (11. til 15. august). Dette er da første og siste sommerferieuke i Oslo. 

Alle gutter og jenter født 2008-2002 inviteres til å delta.

Påmelding skjer elektronisk ved å følge disse linkene:

Uke 26: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=93635

Uke 33: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=93641​ 

Prisen er kroner 1500 per uke.

Alexander Øren er leder for skolene. Alexander er heltidsansatt i klubben og ansvarlig for klubbens barnefotball. Magne Aarvik og Geir Harald Smith bistår i gjennomføringen av skolen i form av oppfølging av instruktører gjennom uken.

Nytt av året 2014:

  • Mandag og torsdag vil 3 stk slike http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802 3v3-baner benyttes.
  • Gruppene deles fremdeles etter kjønn og alder, men innad i gruppene vil mer av treningsaktiviteten differensieres og tilpasses spillernes nivå, for å gi alle et større utbytte og mer glede av skolene.
  • En felles pause 1030-1100 for å få større utbytte av ferdighetstreningen 9-12.

Dette gir følgende organisering

Skolenes organisering:

  • Fotballskolen varer fra kl. 9-15 hver dag, men vi kan holde oppsyn med barn både ute eller inne fra 8-9 og 15-16, dersom dette ønskes. Dette må spesifiseres individuelt til Alexander Øren per mail.
  • Lunsj fra kl. 12-13. De yngste barna spiser samlet i gruppene sine klokken 11.50. Det er ikke lov å forlate området i lunsjen, og instruktører vil ha oppsyn med frileken som foregår på banene.
  • Gruppeinndeling etter alder og kjønn.
  • Ferdighetstrening etter sportslig plan kl 09-12. Fra dag 2 vil mye av denne treningen tilpasses det enkelte barn.
  • Turneringspill kl 13-15 tirsdag, onsdag og fredag. Hvor mange alderstrinn (og kjønn) som blandes i turneringsspillet, avhenger av antall deltagere i hver aldersgruppe. Vi vil etterstrebe at turneringsspillet i så liten grad som mulig går på tvers av mange alderstrinn.
  • 3v3 i egne baner med vegger på alle kanter mandag og torsdag.

Vi vil organisere egne jentegrupper. Hvis du er jente og likevel ønsker å trene med guttene, spesifiser dette i påmeldingen.

Deltagerne må ha med egen matpakke samt drikkeflaske. Kiosken er åpen i lunsjen, der bl.a. frukt kan kjøpes. Alle deltagerne får en t-skjorte hver. Gi beskjed ved påmeldingen om du har spesielle ønsker vedrørende maten (allergi, e.l.). Skolen er åpen for både Ullernspillere og andre.

Spørsmål kan rettes til Alexander Øren (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Meld deg på for fotballmoro på Ullernbanen i sommer!

Vi minner om at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt med sportslig ansvarlig, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966), for rabatterte løsninger.

cc vest logo

PS: Se også informasjon under "Ullernakademiets fotballskoler" for fotballskoler med høyt sportslig utviklingsfokus i uke 32 og høstferie.