Utskrift

Uke 17 - seriespillet for G16 endelig i gang!

Skrevet av Johan Egil Rudi on fredag 18. april 2014 00:32.

Håper alle har hatt en fin påske og at folk har trent godt gjennom ferien. Det blir avgjørende siden mange tok "for tidlig" ferie og vi begynner med kamp allerede tirsdag 22 april for begge lag. 

Vi har selv kamper tirsdager og Jr 2 der mange vil få prøve seg har kamper søndager. 

Mandag 21 april

Trening TG.1 kl.17.30-19.00

Trening TG.2 kl.16.00-17.30

Hosp til Jr økt: Kommer

Tirsdag 22 april

Seriekamp lag 1 mot Bækkelaget på Ullern kl.20.15 og for lag 2 mot Gruner på Dælenenga kl.20.15 - tropper kommer søndag. 

UFBA kl.07.00-08.00

Onsdag 23 april

Trening TG.1 + de som er påmeldt fra TG.2 kl.16.00-17.30

Torsdag 24 april

Trening TG.1 og 2 kl.16.00-17.30

Hosp Jr 1 kamp: Kommer

Fredag 25 april

Trening TG.1 kl.15.30-17.00

Hosp Jr 1 økt: Kommer

Lørdag 26 april

Eliteøkt - for utvalgte spillere

Gruppeøkter - beskjeder kommer via Fecebooksiden

Søndag 27 april

Trening TG.2 kl.18.00-19.30

Hosp til Jr 2 kamp: Kommer

Add a comment
Utskrift

Tropp mot Raufoss

Skrevet av Sander H. Nyland on torsdag 10. april 2014 20:10.

Hei.

Første ordinære runde i NM blir spilt på Ullernbanen kl. 18.00 kommende søndag. Lag på motsatt banehalvdel er Raufoss. Vi møter i garderobe 1 kl. 17.00. Følgende spillere møter:

Simen, Felix Smith, Emil, Markus, Adam, Ingo, Kristoffer, Johannes, Mathias, Felix Myhre, Bessi, Martin O, Lasse, Torbjørn. 

mvh Sander. 

Add a comment
Utskrift

Vårdugnad - vi trenger deres hjelp!

Skrevet av Alexander Bendiksen on torsdag 10. april 2014 13:14.

'

Det blir stordugnad på Ullernbanen fra tirsdag 22. april til og med fredag 25. april. Det er mye som skal gjøres for å utbedre fasilitetene på anlegget vårt og da er vi helt avhengig av hjelp fra samtlige årskull. Vi håper så mange foreldre som overhode mulig kan stille og et absolutt minimumskrav er 7 personer per kull.   

Alle lagledere i Ungomsfotballen må sørge for å informere foreldregruppen om dette og få videresendt disse navnene til dugnadsansvarlig Tom Karlsen på tom-Wiersdalen.Karlsen@oed.dep.no innen søndag 20. april. For de av dere som har spørsmål rundt dugnaden så rett disse til samme e-post adresse.

Liste over det som skal utbedres kommer vi tilbake til. Alle som har dugnadsredskaper må mebringe dette. Vi trenger blant annet at det blir medbragt utstyr for å skrape maling av bordkledningen på bygningene rundt banen. I tillegg trenger vi en del som tar med brekkjern for å rive tilbygget/brakken til garderobe 1 som står på baksiden.

Oppmøte til dugnaden er 1800 alle dager!

Add a comment
Utskrift

Uke 15 - NM kamp søndag

Skrevet av Johan Egil Rudi on søndag 06. april 2014 23:44.

Har hatt en hektisk helg med NPC14, så derfor noe sen plan ute. Her kan det helt klart komme endringer, så følg med. 

Ordensmenn: Benni, Skepp og Erik. Pumpe ballene til mellom 0,9 og 1,0 på måleren. Ta med ut vester og hatter. 

Add a comment
Utskrift

Knepent tap mot KFUM

Skrevet av Sander H. Nyland on tirsdag 01. april 2014 13:21.

Første av totalt tre kamper i kvalifiseringen til Adidas Cup gikk for seg på Oslo's beste kunstgressbane søndag formiddag. Laget på motsatt banehalvdel var KFUM, som slo oss i treningskamp før jul. Laget hadde allerede spilt en kamp i kvalifiseringen før de møtte oss - en kamp som endte med 6-0 seier mot Vind. 

Kampen åpner på værst mulig måte for vår del. KFUM slår et hjørnespark fra venstre. Det er ikke spesielt godt slått, men vi får ikke ballen unna ved første stolpe før ballen tripper gjennom feltet. En KFUM-spiller får satt ballen enkelt i mål på bakerste stolpe. Det er rett og slett for svakt. 0-1. Her ifra og ut er det bare et lag på banen. Vi skaper sjanse på sjanse og går i strupen på KFUM med høyt press ved mange anledninger. Dette fører til flere gunstige brudd og bortelaget virker å slite med å forholde seg til oss. Desverre slet vi med effektiviteten på sjansene våre, men et par minutter før pause skulle den endelig sitte i kassa. Fortjent utligning og 1-1 til pause.

I pausen snakker vi om å gjenskape prestasjonen og fortsette å holde trykket oppe. Det lykkes vi med i starten av 2. omgang, og får et par gigantsjanser - men uten hell. I stedet er det KFUM sin dyktige kaptein som sender laget sitt opp i føringen med et skudd fra 16 meter. 1-2. 

Hvordan skulle vi nå respondere? Jo, vi fortsetter å skape sjanser - med Torbjørn og Lasse i spissen. Desverre, for oss, viser KFUM sin keeper klasse ved flere anledninger og fortsetter å holde KFUM i ledelsen. Mot slutten legger vi om til tre spillere bak for å skape et ekstra trykk, men får ikke betalt i form av scoring, og KFUM ror seieren i land. 

Oppsummering: Vi skal være fornøyd med prestasjonen mot et veldig bra fotballag, men samtidig er det lov å være litt skuffet over resultatet (NB! Mest fokus på den gode prestasjonen!).

mvh Sander. 

Add a comment
Utskrift

Uke 14 - Nike Premier Cup til helgen

Skrevet av Johan Egil Rudi on lørdag 29. mars 2014 22:14.

En helg med kamper er bak oss og vi tar fatt på nest siste uke før påsken. Våren er i emning og gamlebanen er så å si ferdig smeltet, dermed får vi etterhvert bedre plass både til felles og egentrening. 

Ordensmenn: Emil, Adam, Markus. Pumper baller samt tar ut hatter og vester.

Add a comment