Utskrift

Info: Gruppetrening

Skrevet av Sander H. Nyland on onsdag 25. februar 2015 14:52.

Hei.

Fra og med neste uke kommer vi til å starte med gruppetreninger for de spillerne som betaler satsingsavgift og morgenekstra tilbud. Hovedmålet med treningen er å utvikle tekniske ferdigheter. Hvilke tekniske ferdigheter vil bli bestemt utifra hva dere ønsker selv, og dels hva vi mener det er viktig å fokusere på. Dersom du har en eller flere spesielle ferdigheter du ønsker å trene på så skriver du det i tekstmeldingen/mailen når du melder deg på.

Treningene vil i hovedsak bli gjennomført på onsdager (fra kl. 16 og utover), men det vil også forekomme tilfeller hvor det blir satt opp gruppetreninger i helgene. Etter påske kan det bli endringer i tidspunktene siden vi får nye treningstider og innfører en fellestrening ekstra per uke.

De spillerne som betaler satsingsavgift (eller morgenekstraavgift) og ønsker denne typen trening kan sende meg en tekstmelding eller mail innen søndag 1 mars. Dersom du ikke ønsker å melde deg på helt enda, men finner ut i april at dette er noe du ønsker så er det selvfølgelig mulig.

Trenere på gruppeøktene vil bli Sander, Ingebrigt, Roar og Rudi.

Utskrift

Info: Sprint Jeløy Cup

Skrevet av Sander H. Nyland on onsdag 25. februar 2015 12:37.

Hei.

Videre følger info om Sprint Jeløy Cup.

Les alt nøye - gjerne to ganger. Spør om det skulle være noen spørsmål :-)

Utskrift

Uke 9 - Sprint Jeløy cup til helgen

Skrevet av Sander H. Nyland on søndag 22. februar 2015 10:10.

Da ruller hjulene igjen etter en litt lengre vinterferie. Håper alle har hatt en fin ferie og fått slappet av med familie og venner. Håper også at spillerne har trent bra i ferien slik at det ikke blir for tungt å starte opp igjen.

INFO 1: Til helgen venter Sprint Jeløy Cup i Mossehallen. Dette er en futsalcup hvor Ullern ofte er representert med sine aldersbestemte lag. Informasjon om cupen (lag, motstander, kampoppsett, oppmøtetidspunkt, avreise o.l.) kommer ila. uken i egen sak. MEN: Jeg håper foreldre ønsker å bli med til Mossehallen denne helgen. Vi trenger sjåfører. Håper folk melder seg, hvis ikke må jeg lage en kjøreliste og folk på bytte innbyrdes. Men det ordner seg nok. Rudi og Roar har ansvar for lagene siden jeg er bortreist denne helgen (gave som ble bestilt for lenge siden).

INFO 2:

På torsdag er det sosialt arrangement med The Voice på Snarøya. Det blir kjempekjekt! Det er nå påmeldt 11 voksne og 24 barn (noen er søsken). Dette betyr at det fortsatt er 10 ledige plasser. Påmelding til Tone Svellet på mail (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) eller Facebook-siden. Hiv deg med da, vel! :-)

INFO 3:

Ila. uka vil jeg legge ut en artikkel om påmelding til gruppetrening. Dette er et tilbud for de spillerne som velger satsningsavgift. Følg med på beskjedsiden gjennom uka!

INFO 4:

Fra og med mandag vil Ingebrigt Skollerud være med på trening hos oss. Han har tidligere vært trener på basisøktene i bua på fredager, men vil også bli involvert på treningene på mandager, samt gruppetrening og kamper i helgene.

UKEPLAN:

Mandag 23 februar

TG1: Trening kl. 17.30-19.00.

TG2: Trening kl. 17.30-19.00.

Tirsdag 24 februar

UFBA: Kl. 07.00 i Ørakerhallen (Morgenekstra).

TG1: Trening kl. 15.00-16.30.

TG2: Trening kl. 15.00-16.30. (for satsningsspillere og utvidet tilbud).

Onsdag 25 februar

Egentrening.

Keepertrening for Brage, Simen og Ludvic.

Torsdag 26 februar

Morgentrening kl. 06.30 på Ullernbanen.

TG1: Trening kl. 15.30-17.00.

TG2: Trening kl. 15.30-17.00.

NB! Sosialt arrangement på Snarøya. Oppmøte kl. 18.50. Programmet strekker seg fra ca. kl. 19.00 til 22.00.

Fredag 27 februar

Basis i bua.

Gruppe 1: Kl. 15.00: Gunnar, Henrik, Daniel, Adrian, Jeppe, William, Akram, Jacob A., Andrey, Oscar, Marius, Jesper, Max, Remo, Peder, Andrew, Ludvic,  Mehlum.

Gruppe 2: Kl. 16.00: Simen, Brage, Jens, Emil, Aslak, Victor, Thomps, Petter, Christian Ø., Alfred, Oliver, Nicolai, Lorck, Erik H., Zacarias. 

Lørdag 28 februar

Sprint Jeløy Cup - info i egen sak.

Søndag 01 mars

Sprint Jeløy Cup - info i egen sak.

Utskrift

Trening i vinterferien

Skrevet av Sander H. Nyland on fredag 13. februar 2015 16:29.

Hei.

Ferie betyr fri fra skole og sosialt samvær med venner og familie. Det betyr også store muligheter til å bli en bedre fotballspiller i form av egentrening. Jeg legger ved et forslag til fysisk treningsprogram som enkelt kan gjennomføres uansett hvor man måtte befinne seg. I tillegg en fotball være første ting som legges i bagasjen - uansett om man skal på skiferie eller til varmere strøk. Om det bare er snø i nærområdet: bruk fantasien! Fotballspilling i gangen er lov så lenge man ikke ødelegger de flotte bildene til mor og far :-)

Ønsker barn og foreldre en strålende ferie!

Treningsprogram:

Styrke (2 dager i uken) Tid/serier/reps Pauser
Pre-hab 10 min  
Ettbeins knebøy 3x12 1 min
Bulgarsk utfall 3x12 1 min
Utfall rett frem 3x12 1 min
Maks armhevinger 3xmaks 1,5 min
Maks kroppshev 3xmaks 1,5 min
     
Utholdenhet (2 dager i uken) Antall/meter Rep/serie pause
Rep sprint 1 3x5 40 meter 20 sek/2 min
Rep sprint 2 3x5 2x20 meter 20 sek/3 min
Utskrift

Lag 1: 1-1 mot Lyn

Skrevet av Sander H. Nyland on torsdag 12. februar 2015 09:47.

Søndag ettermiddag 8. februar gjennomførte vi årets andre 11er kamp mot Lyn, og vi kan generelt sett si oss fornøyd med prestasjonen denne dagen. Videre følger et noen ord om kampen.

Utskrift

Lag 3: Seier over Lyn 3

Skrevet av Sander H. Nyland on torsdag 12. februar 2015 09:28.

Søndag 8. februar møtte vi Lyn til treningskamp med lag 3 i litt mildere vintervær enn vanlig, og det ble en veldig fin opplevelse. Her følger noen ord om kampen.