Utskrift

Kamper søndag 21.9.

Skrevet av Magne Aarvik on tirsdag 16. september 2014 12:10.

Det blir kamp mot Nordstrand kl 1700 på Ullernbanen søndag. Nordstrand kunne kun stille med én gruppe spillere denne søndagen. Derfor forsøker jeg å få en annen motstander også kl 1815, slik at alle får spilt. Trolig blir dette mot Røa, og bekreftelse kommer snart.

Således ser det ut til at vi får til kamp for alle sammen på disse klokkeslettene. Hvem som spiller når kommer senere.

Add a comment
Utskrift

Tropp søndag på Nadderud

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 05. september 2014 10:07.

Kampstart 1730. Oppmøte 1645 på Nadderud (ikke sikker på hvilken av banene der, finner vi ut der og da).

Tropp: Simen, Jens, Aslak, Ulrik, Christian, Erik H, Alfred, Nicolai, Remo, Victor, Jacob, Henrik, Zacarias, Ole.

Da er det ikke satt opp noen av de jeg har fått beskjed om er opptatt med bursdag(er). Så om du ikke var i troppen sist, og heller ikke nå, er det derfor. Si da inderlig fra om noe ikke stemmer!

Add a comment
Utskrift

Kamp søndag mot Stabæk 1730

Skrevet av Magne Aarvik on onsdag 03. september 2014 16:39.

Kampene mot Stabæk bllir fordelt på to ulike datoer. Den ene kampen blir søndag kl 1730 på Nadderud. Alle som ikke var i troppen mot VIF sist, skal spille denne + noen som spilte den. Nøyaktig tropp kommer snart!

Så blir det en kamp til mot Stabæk på ukjent dato (mulig en hverdag - koordineres i så fall med skolelagskamper). Den skal da de som ikke spiller søndag spille.

Vi har veldig stor forståelse for at dere kunne trengt kampinformasjonen på tidligere tidspunkt enn den kommer. Vi har erfart at systemet vi lagde for kampene i år innebar en del utfordringer. Vi vil gå bort fra det systemet neste år, selv om det da ikke får noen betydning for dere. Beklager at vi gjør deres langtidsplanlegging utfordrende. Det er ikke ideelt for oss trenerne heller...

Add a comment
Utskrift

SØNDAG 31. AUGUST - Kamp og trening

Skrevet av Runar S. Mathiassen on fredag 29. august 2014 15:10.

Tross hva som har blitt informert om tidligere blir det altså 9'er-kamp mot VIF på Ullernbanen kl. 16:30. De som ikke blir tatt ut i troppen til denne kampen møter til trening samme dag kl. 14:30

Følgende møter opp på Ullerbanen kl. 15:45 til kamp: Brage, Lorch, Christian, Emil, Alexander T, Daniel, Marius, Mehlum, Petter, Adrian, Jesper, Peder, Aslak, Henrik 

Alle andre møter altså da til trening. Beklager at det har litt litt frem og tilbake her - Og håper alle kan møte :) 

Add a comment
Utskrift

Elvetrimmen 2014

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 29. august 2014 14:03.

Hei alle!

Om du ikke har en svært god grunn, skal alle på akademilaget stille i Elvetrimmen og løpe 4,2-kilometeren. Dette er et viktig arrangement for klubben, og vi skal støtte opp.

I tillegg bør dette være fin motivasjon for din utholdenhetstrening der du kan følge utviklingen din fra år til år, og arbeide mot en tid du setter deg som mål til neste år.

Heder og ære venter akademilagets bestemann.

Eventuelle forfall meldes til dette på samme måte som til en kamp eller fredagsøkta!

PS: Få også med mamma og pappa! Det har de nok ikke vondt av!

Add a comment
Utskrift

Neste kamp og tilbud om UFBA til 02!

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 18. august 2014 18:41.

Da er vi i gang igjen etter ferien. Det ser ut som mange har brukt den veldig godt, og har hatt synlig fremgang. Bra!

Jeg kommer nå som oftest til å være med 03 for å starte arbeidet inn mot akademilagsåret også for dem. 31.oktober er G02 ferdig med både akademi og skolelag, og går over i ungdomsfotballen. Medio september blir det informasjonsmøte til alle foreldre om hva som er i vente der. Nå fremover vil hovedsaklig Runar lede øktene. Ermir er fremdeles i Albania i påvente av at UDI skal ferdigbehandle vår søknad om arbeidstillatelse. Det er nå to uker over normert behandlingstid.

UFBA kan dere lese om her: http://www.ullern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1301&Itemid=2021. Vi har besluttet å åpne dette tilbudet også for 7.klasse. Det betyr at alle 02ere som ønsker og har mulighet kan melde seg på. Ta evt kontakt med Alexander Bendiksen for mer informasjon.

Det blir ingen kamp kommende helg. Mange er på cup, og faktisk var VIF i samme situasjon. Kampen blir 30. eller 31.august. Jeg har foreslått 31.august kl 1630 for VIF. VIF er en litt dårlig match for oss nivåmessig - der deres elitegruppe ligger litt langt over oss, mens deres gruppe bak der passer våre vasseste fint. Og så har de ikke mer. Vi skal se om vi får til noe så alle får kamp. Ellers blir det trening en ekstra trening for de som ikke spiller den kampen.

Minner også om Ullerncupen som er siste helg i høstferien!

Add a comment
Utskrift

Mulighet for ny gjennomgang med Håvard i kveld

Skrevet av Magne Aarvik on onsdag 25. juni 2014 11:54.

I kveld kl 1945 blir det ny gjennomgang av treningsprogrammet. Om du ikke fikk med deg sist, eller om du vil ha det en gang til, er det bare å møte opp!

Add a comment
Utskrift

Trening i sommer

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 23. juni 2014 13:15.

Først av alt er sommeren en ypperlig anledning til å få veldig mange timer med trening og moro med ballen. Det er disse timene på egenhånd eller med kamerater som skaper gode fotballspillere. Treningene på lagene eller på akademiet kan kun hjelpe deg noen knepp på veien. Det er timene lagt ned på egenhånd som skaper de virkelig gode spillerne. Bare tenk nå i sommer hvor mye øving du kan få gjort når du ikke sitter 6-7 timer på skolebenken hver dag! Veldig flott at mange er påmeldt fotballskolene. Her får man selvsagt virkelig fylt opp en del timer i treningsbøssa! Det er altså fotballskoler uke 26 og 33, og ikke minst akademiets egen fotballskole i uke 32. Påmelding åpent på deltager.no til de to sistnevnte.

Vi legger også inn et fysisk treningsprogram for sommeren. Veldig mange fikk med seg Håvards gjennomgang av dette på onsdag. For dere som ikke gjorde det, kan det være hensiktsmessig å snakke med en av de som var der for hjelp til gjennomføringen. Kanskje kan dere også møtes og trene sammen?

Under har jeg kopiert inn Håvards program. Når du er ferdig med programmet kjører du de 4 bevegelighetsøvelsene vi gjør de fleste fredager. Gjennomfør programmet 2-3 ganger i uka med fokus og kvalitet, så kommer du tilbake etter ferien både sterkere, raskere og mykere. PS: Også når vi er tilbake i vanlig trening er det selvsagt svært lurt å fortsette å kjøre programmet 1-2 ganger i uka.

Øvelse

Serier x repetisjoner

Pause

Kommentar

Indianerhopp

2x6

Gå tilbake

Så høye hopp som du klarer

Sprunglauf

3x6

1 min

Så lange hopp som du klarer, pass på å få strekt satsbeinet helt ut

Høye harehopp

2x6

1 min

Gå ganske dypt og hopp så høyt du kan

Lange harehopp

2x6

1 min

Hopp så langt du kan, bruk armene

Pushup

3xmaks

1 min

Strak kropp, helt ned

Kroppshev/hangups

3xmaks

1 min

Strak kropp

Ettbeins knebøy

3x10

1 min

Kontroller kne og hofte

Hoftehev på ett bein

2x12

1 min

Helt rett kropp

Stabil på alle fire

3x6

1min

Ikke løfte kneet på standbeinet mer enn 5 cm over bakken

Ta kontakt hvis du lurer på noe.

Lykke til med treningen, og riktig god sommer alle i hop!

Add a comment
Utskrift

Uke 25 - siste før ferien

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 16. juni 2014 11:40.

Tusen takk til dere som stilte opp på kort varsel lørdag! Håper det gikk fint.

Og veldig fint at mange nå har meldt seg på fotballskolen uke 26. Det blir bra!

Det var en del som ikke meldte forfall til økta i går. Det er ugreit. Og ugreit ikke å få med seg at det var økt. Et par stk spurte meg om det var økt eller kamp, for jeg hadde glemt å oppdatere i kalenderen at det ikke ble kamp. Men det lå jo hele tiden inne at det skulle være aktivitet den dagen, så når da det ble omgjort til trening, måtte man hvertfall vite at noe skulle foregå. 

Add a comment
Utskrift

Gutter: Vi trenger hjelp på lørdag

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 13. nude celebrities
juni 2014 12:00.

Hei!

På CC-Vest-dagen på lørdag (i morgen) har Ullern IF en stand. Vi har nå tatt over dette fra andre grener som ikke kunne stille. CC-Vest har bidratt i svært stor grad til Ullern Fotball - særlig gjennom sponsing av vår nye bane, og vi ønsker å gi tilbake. Således ønsker vi på kort varsel å få til dette. Jeg har gitt beskjed om at Akademilaget skal klare dette. Vi behøver 3-4 (minst) gutter ganget med to vakter: kl 0845-1045 og 1045-1300. Kan noen av dere være så snill å gjøre en jobb for oss på dette?

Hva skal man gjøre: Man står ved et Ullern IF-telt i Ullerntøyet sitt og deler ut noen lapper og smiler pent. Det er en form for fotballspill der nede som både dere, og folk som dukker opp, kan spille. Det er altså ikke rare jobben, men det er viktig at vi stiller på dette.

Legg inn kommentar her, og hvilken av de to vaktene, hvis du har mulighet til å hjelpe til med dette!

På forhånd tusen takk for hjelpen. Både jeg og klubben vil være veldig takknemmelig for at du stiller opp her!

Add a comment