Utskrift

Arvika-Cup og god påske

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 29. mars 2015 11:22.

Arvika-Cup har hele veien stått i Akademilagets kalender. MEN undertegnede har glemt å koble sine Ullernaktiviteter med det uomtvistelige faktum at han skal bli pappa i starten av juni, og turneringsplanlegging i de dager, er relativt korttenkt. Det er altså på høy tid for meg å lære meg at flere enn meg selv nå må påtenkes hva gjelder planlegging... Dette var en tur jeg skulle alene på med guttene, da andre trenere er opptatt med spilleroppdrag for MSA. Av den grunn blir det ingen Arvika-Cup, men vi arbeider i stedet med å finne et annet reisemål i oktober. Informasjon kommer! Beklager så mye! 

Ellers entrer vi da påsken etter et fullført vinterhalvår på akademiet. Gjennom vinteren har det vært veldig mye fokus på 1v1-ferdighet begge veier. Det har gitt resultater. Etter påske vil vi jobbe mer med pasning/mottaksbiten av fotballens mange tekniske utfordringer. Ha en aktiv og god påske alle sammen!

 

Utskrift

Uke 13 - varierende prestasjoner mot Heming

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 22. mars 2015 23:56.

Da var trippelkamp mot Heming unnagjort.

Utskrift

Uke 12 og et smekk til noen små og noen store

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 16. mars 2015 00:42.

På foreldremøtet husker jeg jeg sa påståelig: "en del av dere som sitter foran meg her nå kommer ikke til å klare følge opp de beskjedene jeg nå gir." Og det fikk jeg dessverre rett i, men nå har det for noen tatt enda lenger tid å rette det opp enn jeg har opplevd på de foregående 5 akademilagsårene jeg har vært med på. Det er noen det er helt umulig for ikke å melde forfall til trening på vegne av guttene, og det er noen som fortsatt leter i kjellerboden (eller gud vet hvor) etter oversikten over våre aktiviteter. Ja, jeg vet jeg er i overkant frekk nå, men jeg synes de dette gjelder er enda frekkere mot meg gjennom sin opptreden. Jeg sa også på møtet at det å delta på dette tilbudet ikke nødvendigvis er for alle, og at valget om å delta, er at valg familien tar - ikke bare spilleren. Og at det er helt, helt frivillig å bli med. Forutsetningene fikk man klart og tydelig.


Men dette gjelder også dere gutter! Dere bør innen nå for lengst ha lært å følge med på nettsidene, og hvordan dere skal melde forfall. Hvis mor di rister av lyst etter å sende meg en mail om at du ikke kommer på trening i dag, må du klare å si "mamma, det er jeg som skal gjøre det, og Magne skal ha det på SMS".


Et par litt for ivrige hønemødre lever jeg likevel godt med. Det jeg derimot ikke lever godt med, er å komme til kamp og flere spillere ikke har dukket opp - uten forfall. Det er også grunnen til at dette kommer felles, og ikke til hver av de det gjelder. Det er for mange (selv om mange er flinke, og kunne hoppet over å lese alt dette oppgulpet) som ikke forholder seg til de retningslinjene vi har for hvordan laget drives. Og det må dere nå ganske enkelt lære. Vi driver en lagidrett hvor vi er avhengig av hverandre. Da er det utrolig dårlig gjort bare å utebli fra trening eller kamp. For trenere som skal planlegge blir det frustrerende. I ungdomsfotballen neste år planlegges ting på et nøyere detaljnivå enn nå i forkant av treninger og kamper. Da er vi også strengere - for alles treningsutbyttes skyld. Om du ikke klarer å forholde deg til de (ganske enkle) retningslinjene som gjelder, blir du også utelatt fra ting.

Neste søndag har vi nå planlagt trippelkamp mot Heming (har avventet en stund tilbakemelding fra de om vi fikk til den tredje kampen som jeg ønsket). Jeg har notert meg 1 spiller, som jeg for lenge siden fikk beskjed om at er borte den helgen (sånn skal det gjøres), men regner da med at resten er tilgjengelig (hvertfall kl 18 som er klokkeslettet som har ligget ute), om ikke sykdom/skade dukker opp.

Uka blir nå seende ut som følger:

Mandag: Ballmestring, løpsteknikk, 2v2 omstillingsspill, spill ca 4v4
Hospitering 02 kl 1730: Tangen, Elli, AB

Tirsdag: Fysisk trening i Ørakerhallen klokken 07.00-08.00 for de som ønsker
Hospitering 02 kl 1500: Ole, Elli, Fabian

Onsdag: Ballmestring, løpsteknikk, 2v2 omstillingsspill, spill ca 4v4

Torsdag: Teknisk morgenøkt kl 0630-0745 for de som har lyst!
Hospitering 02 kl 1530: Tenden, Chris, Lie

Fredag: Triksing, firkant, possession, spill ca 7v7, bevegelighet

Søndag: Kamper mot Heming hjemme på Ullernbanen. Oppmøte 45 før som alltid. Merk at noen spiller to kamper.
Kamp 1230: Markus, Jacob M, Will N, Benny, Mag W, Langva, Mag L, Even, Jac W, Jobin, Lasse. 
Kamp 1800: Varcoe, Jobin, Benny, Tautra, Jac M, Will N, Tinius, Nico, Even, Lugg, Will S
Kamp 1800: Fabian, Eddy, Langva, Fredrik, Chris, Ole, Tenden, AB, Nilsen, Elli, Tangen

Utskrift

Uke 11 - endelig kamp igjen

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 08. mars 2015 23:26.

Vi går løs på en ny treningsuke som endelig igjen avsluttes med kamper  - mot Ready på søndag.
 

Utskrift

Uke 10!

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 02. mars 2015 00:15.

På mandager og onsdager har vi begynt å jobbe i en 2v2-øvelse vi kaller omstillingsspill. I den arbeider vi automatisk med omstillinger fra angrep til forsvar (og omvendt) uavhengig av hva som ellers er tema. Sjekk klippene under av Barcelona på dette punktet (kopier inn i søkefeltet). Si fra om noen ser noen som slår ut med armene og kikker i bakken over sin eller lagkameraters prestasjon ved ballap!
http://fotballab.no/play?code=cL8p02hkWGGk
http://fotballab.no/play?code=cwg33qOHdZfi
I tillegg fokuserer vi særskilte på førsteforsvarerbiten.

Utskrift

Bestilling av Ullernkolleksjonen fredag 6.mars

Skrevet av Alexander Bendiksen on søndag 01. mars 2015 09:00.

Våren er rett rundt hjørnet og de som trenger å fornye Ullerngarderoben har nå muligheten. Vi sender ny fellesbestilling fredag 6. mars kl 12:00. De som ønsker å bestille sender mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Minner også alle om at dere kan stikke på Torshov Sport enten på Torshov eller på Sandvika Storsenter og handle Ullerntøy - de trykker logo og initialer mens dere venter. Husk å si at du er fra Ullern slik at du får de rabattene du skal ha. 

Se også fritidskolleksjonen for mye fint fritidstøy. 

Utskrift

Proudly presents...

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 27. februar 2015 00:20.

... Ardijan Fera!

Da er det endelig klart: Ardijan Fera skal score mål for Ullern i 2015 (nyheten fra hjemmesiden her: 
http://www.ullern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=6425:msa-to-nye-signeringer-klare&catid=94&Itemid=363, og trene spillerne på Akademilaget til en dag å gjøre det samme.

Ardijans moderklubb er Gjelleråsen i Nittedal. Som junior gikk han til Skeid, og derfra videre til Valdres FK. Vi er veldig glade for at Ardijan nå er på plass i Ullern.

Ardijan blir da med Ola og meg i arbeidet med å gjøre alle dere flinkest mulig :)

Utskrift

Uke 9 - ingen kamp til helgen!!

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 23. februar 2015 19:12.

Beklager så mye sen ukeplan!
Lørdag 28.februar blir det likevel ikke kamper mot Holmen. De vil enten bli spilt helgen etter eller ikke i det hele tatt.
Ellers fortsetter vi arbeidet med hurtighet på mandager og onsdager. Etter hurtigheten vil vi nå jobbe med et 2v2-spill der vi skal ha hovedfokus på forsvarsspillet.

Utskrift

Uke 7 - Ny treningsuke etter en god helg

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 08. februar 2015 23:31.

En god fotballsøndag for oss. Flere var med G02 i 1-1-kamp mot Lyn. Hørte om bra prestasjoner der AB til og med ble trukket frem av Sander som banens aller mest fremtredende. Det er artig. Vi fikk også en bekreftelse på den store bredden vi har i laget. Selv med 6 mann med G02 hanker vi inn to seiere og to gode prestasjoner i våre kamper. Vi har veldig mange som både gjør en god jobb i treningsarbeidet sitt, og har et godt ferdighetsgrunnlag. Dette kommer til å være en stor styrke for G03 i åra som kommer!

Utskrift

Fellesbestilling går fredag 13. februar

Skrevet av Alexander Bendiksen on søndag 08. februar 2015 17:05.

For de av dere som trenger å oppdatere Ullernkolleksjonen sendes det en ny fellesbestilling fredag 13. februar kl 14:00. Husk å sende bestillingen i god tid før det!

For å bestille, sender dere mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med produkt, størrelser og initialer ønsket påtrykt.

Se også fritidskoilleksjonen under  - mye fint der!