Utskrift

Vårdugnaden blir 22.-25. april 18:00 alle dager

Skrevet av Alexander Bendiksen on torsdag 10. april 2014 13:18.

Det blir stordugnad på Ullernbanen fra tirsdag 22. april til og med fredag 25. april. Det er mye som skal gjøres for å utbedre fasilitetene på anlegget vårt og da er vi helt avhengig av hjelp fra samtlige årskull. Vi håper så mange foreldre som overhode mulig kan stille og et absolutt minimumskrav er 7 personer per kull.   

Alle lagledere i Ungomsfotballen må sørge for å informere foreldregruppen om dette og få videresendt disse navnene til dugnadsansvarlig Tom Karlsen på tom-Wiersdalen.Karlsen@oed.dep.no innen søndag 20. april. For de av dere som har spørsmål rundt dugnaden så rett disse til samme e-post adresse.

Liste over det som skal utbedres kommer vi tilbake til. Alle som har dugnadsredskaper må mebringe dette. Vi trenger blant annet at det blir medbragt utstyr for å skrape maling av bordkledningen på bygningene rundt banen. I tillegg trenger vi en del som tar med brekkjern for å rive tilbygget/brakken til garderobe 1 som står på baksiden.

Oppmøte til dugnaden er 1800 alle dager!

Add a comment
Utskrift

Overnattingen på Ullern 25.-26. april

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 05. april 2014 19:55.

Vi overnatter altså sammen på Ullern som en oppvarming til cupen i juni. Hver spiller må da ha med madrass/underlag, sovepose (dyne) og pute. Dersom man vil ha en seng som er bredere enn en vanlig enkeltseng må denne deles med andre.

Program:

Add a comment
Utskrift

Mulighet for trening mandag og tirsdag i påsken

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 05. april 2014 19:43.

For de som vil, kjører vi trening mandag 14.4. kl 1630 og tirsdag 15.4. kl 1130.

De som vil være med på dette legger inn kommentar til dette innlegget senest torsdag. I den kommentaren skriver du også om du kommer på begge, eller hvilken du kommer på om du bare kommer på en av de.

Add a comment
Utskrift

Uke 15 2014 - fullt trøkk før påske

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 05. april 2014 19:38.

Det er veldig stor fremgang nå i forhold til det vi jobber med. Mange har knekt noen koder i forhold til både orienteringsevne og bevegelsesforståelse (henger sammen), og det er veldig moro å se! Vi har ikke rukket hurtighet de siste fredagene og legger det inn mandag og onsdag. Ellers lik uke som de to foregående, før det blir ny struktur igjen etter påske.

Add a comment
Utskrift

Uke 14 - første uke av "sommerhalvåret"

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 30. mars 2014 12:40.

Da går vi inn i det vi definerer som sommerperioden på akademiet, april-oktober. Til foreldrene: husk påmelding på deltager.no til øktene mandager og onsdager

Fredag som var var den første i vinter der alle fraværende hadde meldt fraværet sitt. Bra!

Vi fortsetter arbeidet med possessionspill. Vi tok umiddelbare steg fremover i pasningsspillet vårt i uken som gikk. Vi har veldig bra engasjement, vilje til å få ball, og tempo i beina. Flere begynner nå å bli mer bevisste på hele tiden å orientere seg - både for å kunne gjøre fornuftige bevegelser, gi gode beskjeder til medspillerne, og ikke minst for å kunne gjøre gode valg med ballen. Vi fortsetter med dette fokuset, og forhåpentligvis fremgangen, i uken som står foran oss!

Add a comment
Utskrift

Uke 13 - trippelkamp mot Nordstrand

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 22. mars 2014 10:33.

Vi skifter nå litt fokus på mandager og onsdager, der vi skifter ut 1v1-ferdigheter med pasningsspill. Mottak, pasninger, bevegelser, orientering. Dette er nå temaer vi fokuserer på alle økter frem mot påske.

Husk forfallsmeldingsregler:

Til vår fellestrening - fredagsøkta - skal det meldes forfall til Magne per SMS fra dere guttene selv SENEST kl 12 samme. Om du av en eller annen grunn ikke får sendt noen SMS, får du i 2014 gitt meg den beskjeden på en eller annen måte!

Det er ikke et must, men meld gjerne forfall også man/ons.

Ukeplan:

Add a comment
Utskrift

Uke 12 - kamp og gruppeøkt søndag

Skrevet av Magne Aarvik on tirsdag 18. mars 2014 08:59.

I ungdomsfotballen legger vi ut ukeplan hver helg for uka som kommer. Fra nå av vil vi gjøre dette også for akademilaget. Klikk "les mer" under her, for å se hele innlegget.

Add a comment
Utskrift

Foreldremøte

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 16. mars 2014 20:38.

Husk foreldremøte mandag 17.3. kl 1900!

Møtet blir i den grå bygningen på motsatt side av isen

Add a comment
Utskrift

Endringer på kampplan fremover inkl tropp søndag

Skrevet av Magne Aarvik on tirsdag 11. mars 2014 14:58.

Det blir dessverre stadig litt rokkeringer. Beklager at det kan gjøre det vanskelig for dere å planlegge frem i tid, men jeg skal love at jeg veldig gjerne skulle sluppet alt merarbeidet som er når ikke motstandere kan stille som planlagt. Heming er ikke nok spillere tilgjengelig til de to planlagte kampen på søndag. Det gjør at vi spiller 1 kamp nå på søndag kl 1630, og 1 kamp søndag 23. kl 1900.

Tropp til kamp nå søndag 16.mars:

Simen (1 omg i mål og 1 omg ute), Ole  (1 omg i mål og 1 omg ute), Brage (kun utespiller), Erik Herman, Aslak, Nicolai, Jacob, Adam, Ulrik, Alfred, Jens, Zacarias, Peder, Max

Oppmøte 1545 på Ullernbanen. Kampleder er OJ! Undertegnede har ikke anledning.

Add a comment
Utskrift

Spillersamtale er uten foreldre

Skrevet av Magne Aarvik on tirsdag 11. mars 2014 14:03.

Har fått noen spørsmål om dette. Spillersamtalen er kun mellom spiller og trener.

Add a comment