Utskrift

Lag 2 9er cup søndag

Skrevet av Johan Egil Rudi on lørdag 18. oktober 2014 19:53.

Søndag blir det kamp for lag 2 kl.12.00 på Ullern. 

Add a comment
Utskrift

Tropper og kamper i helgen

Skrevet av Magne Aarvik on torsdag 16. oktober 2014 11:11.

Vi har mange gode kull i Ullern nå. Både 99, 00 og 01 kom i år på 2.plass i sine respeektive 1.divisjoner. Alle våre kull har hatt samme oppstart på Akademilaget som dere nå skal ha, og ikke noe kull har hatt så god bredde nivåmessig som vi har her. Aldri har vi hatt så mange spillere som kunne klart seg fint på nivå 1, og så mange spillere som på trening veksler en del på nivået de er på. På alle disse kullene er det spillere som har tatt enorme steg siden den 9ercupen, og forandret "rangeringen" sin nivåmessig betydelig. At vi har så mange bra spillere, og så mange som trener mye med stor kvalitet, er en veldig stor styrke for dette kullet. Og dette har blitt ytterligere styrket nå av de spillerne som har kommet inn utenfra.

De som trener mest og best, blir best til slutt. På den lange veien mot å bli en veldig god fotballspiller om si 10 år, kommer det til å være veldig mange nedturer - for alle sammen. Det er en del av det å drive med idrett. De som jobber på og klarer kun å holde fokus på seg og sine utviklingsoppgaver, uavhengig av opp- og nedturer, de vil klare å ha størst utvikling, og bli best til slutt. Hvis du nå er glad over laginndelingen mens kompisen din er litt skuffet, gjør du veldig lurt i å backe han opp, for da gjør han kanskje det samme for deg hvis det er omvendt neste gang...

Oppmøte 45 min før hver kampstart. Vi varmer opp i Ullerntøy, og spiller kamp i røde strømper, rød shorts og hvit drakt. Stillongs og superundertøy når det er kaldt. Vi ser på hverandres kamper, og backer hverandre opp når vi har mulighet.

Ullern 1: Seb, Magnus W, Edvard, Fredrik, Ole, Tenden, Anders, Nilsen, Lasse, Elli, AB, Magnus L, Tangen, Chris. Kamper: Fredag 1700 på CC-Vest Arena mot Skeid, fredag 2000 på CC-Vest Arena mot Bærum, lørdag 1200 på CC-Vest Arena mot Røa, og søndag 1000 på Voksen Kunstgress mot VASK.

Ullern 2: Markus, Jakob M, Nico, Benny, William N, Lugg, Tautra, Langva, Tinius, William S, Jacob W, Even, Jobin, ASJ. Kamper: Fredag 1800 på Storøya KFUM, lørdag 0900 på CC-Vest Arena mot Holmen, lørdag 1300 på CC-Vest Arena mot Oppegård, lørdag 1400 på CC-Vest Arena mot Hokksund (dette er da en sånn ekstrakamp (ref info i tidligere innlegg), så her skal vi spille to kamper på rad! De andre ekstrakampene overlater vi til 04-kullet.) Kamptid søndag avhenger av reslutater, men spilles enten kl 12 eller 13 søndag.

Add a comment
Utskrift

ENDELIG kampoppsett helgen

Skrevet av Magne Aarvik on tirsdag 14. oktober 2014 23:39.

Ullern 1 har kamper: Fredag 1700 på CC-Vest Arena, fredag 2000 på CC-Vest Arena, lørdag 1200 på CC-Vest Arena, og søndag 1000 på Voksen Kunstgress. Ingen flere kamper etter den!

Ullern 2: har kamper: Fredag 1800 på Storøya, lørdag 0900 CC-Vest Arena og lørdag 1300 på CC-Vest Arena. Fjerde kamp avhenger av reslutater, men spilles enten kl 12 eller 13 søndag.

EKSTRALAG:

Så er det også slik at Ullern pga et trukket lag (slik at andre lag som har meldt seg på får spilt så mange kamper de skal) skal stille med et ekstralag i denne cupen. For oss er det bare fint med ekstra kamptrening, og her kan vi også stappe inn 04ere ved behov.

Dette laget vil spille sine kamper fredag 2000 på CC-Vest Arena, lørdag 1100 på Voksen, lørdag 1400 på CC-Vest, og søndag kl 12/13. Vi blir 14 stk i begge tropper, så det blir fint med ekstra kamper, så alle får spilt mye. Troppene til hver av de tre fastsatte kampene her, legges ut samtidig som troppene til Ullern 1 og 2. Det blir altså litt ulik lagsammensetning til ekstralagets kamper.

Add a comment
Utskrift

03 tar nå over denne beskjedsiden

Skrevet av Magne Aarvik on torsdag 09. oktober 2014 13:06.

Selv om akademtreningene for 02 går ut oktober før man er Ullern G13, er siste kampaktivitet for Akademilaget gjennomført. Det er nå et eget menypunkt her som heter G2002, og 03 tar nå over denne beskjedsiden.

For 03 sin del nærmer da 9ercupen neste helg seg. Trening fredag utgår da. Keepere kan delta på keeperøkt! Hvem som spiller på Ullern 1 og Ullern 2 får dere ikke vite før ganske tett opptil cupen. De fleste bør ha en tanke om sånn ca hvor man står hen, mens noen har god grunn til ikke helt å vite hvor man havner. Nysgjerrighet får dere leve med, men om noen FORESATTE av praktiske grunner trenger å vite hvor poden skal spille pga familiplanlegging, er lov å kontakte oss om det.

Dette er et FORELØPIG oppsett:

Tider søndag avhenger av resultater i kampene fredag og lørdag. Ullern 1 kan ende med å spille både tidlig og sent søndag, mens Ullern 2 spiller i tidsrommet 1130-1400.

Ullern 1 har kamper: Fredag 1700 på CC-Vest Arena, fredag 2000 på CC-Vest Arena og lørdag 1500 på Storøya (Fornebu).

Ullern 2: har kamper: Fredag 1900 på CC-Vest Arena, lørdag 0900 på Storøya (Fornebu) og lørdag 1300 på Storøya (Fornebu).

Add a comment
Utskrift

Kamptider i morgen

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 04. oktober 2014 19:21.

Lag 2 skal jo da som man visste spille kl 10. Oppmøte 0915.

For lag 1 sin del skjedde det at Frigg slo Høvik, alle lagene fikk 3 poeng, men vi ble sist i pulja på målforskjell. Dermed blir det plasseringskamp kl 1330 mot Ready. 

Resultatet mellom Høvik og Frigg indikerer også hvor svak vår prestasjon i første omgang mot Høvik var. Noe lærdom må man ta fra det. Det er overhode ikke greit at man møter til kamp uten å være skikkelig klar mentalt for å yte. Etter få minutter på oppvarminga stoppet jeg og "skjelte og smelte litt" for at bare 3-4 spillere var der vi skal være i innlevelse og intensitet. Hadde alle lagt seg tidlig dagen før? Var det mange som har snudd døgnet litt i ferien, og fikk den smellen i dag tidlig? Hadde alle stått opp tidlig og spist en stor frokost? Var det noen som trodde ting skulle gå av seg selv etter en fin kamp mot Frigg? Jeg føler meg ganske sikker på at flere bør føle seg truffet av ett eller flere av de spørsmålene. Man skylder både seg selv, sine medspillere og oss trenere å møte så godt forberedt man kan til kamp - både fysisk og mentalt!

Add a comment
Utskrift

Helgens G02-cup

Skrevet av Magne Aarvik on torsdag 02. oktober 2014 09:52.

I denne linken finner dere oversikt over kampene: http://www.ullern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1359&Itemid=2069

Oppmøte 45 min før hver kamp.

Ullern 1: Brage, Emil, Ågnes, Daniel, Aslak, Nilsen, AB, Mikael, Mehlum, Elias, Marius, Petter, Tangen, Henrik.

Ullern 2: Simen, Edvard, Fredrik FH, Jesper, Christian Ø, Remo, Lasse, Erik Herman, Peder, Max, Victor, Gunnar, Ole, Jacob, Andrey

 

Add a comment
Utskrift

Elvetrimmen - æres den som æres bør

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 20. september 2014 11:27.

Det er riktignok godt et par uker, men en liten hyllest til vår sprekeste, og vinner av klassen 12 år og yngre: Daniel Smedsrud! Daniel fullførte 4,2 km på 21:46 og var hele ett og et halvt minutt foran nestemann.

Fra Akademilaget fulgte Simen og Mehlum på som nest og tredje raskest.

Bra jobba gutter. Skriv opp tiden din fra i år, og jobb for å bedre den til neste år!

Add a comment
Utskrift

Kamper mot Nordstrand og Røa søndag

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 20. september 2014 11:21.

Kampstart 1700 mot Nordstrand. Oppmøte 1615: Simen, Ulrik, Jens, Nicolai, Alfred, Erik Herman, Max, Victor, Jesper, Remo, Peder, Jacob, Zacarias

Kampstart 1815 mot Røa. Oppmøte 1730: Brage, Aslak, Thomps, Emil, Daniel, Mehlum, Mikael, Adrian, Christian, Lorck, Marius, Petter, Henrik

Begge kamper er 9erkamper på gamle kunstgress.

Add a comment
Utskrift

Kamper søndag 21.9.

Skrevet av Magne Aarvik on tirsdag 16. september 2014 12:10.

Det blir kamp mot Nordstrand kl 1700 på Ullernbanen søndag. Nordstrand kunne kun stille med én gruppe spillere denne søndagen. Derfor forsøker jeg å få en annen motstander også kl 1815, slik at alle får spilt. Trolig blir dette mot Røa, og bekreftelse kommer snart.

Således ser det ut til at vi får til kamp for alle sammen på disse klokkeslettene. Hvem som spiller når kommer senere.

Add a comment
Utskrift

Tropp søndag på Nadderud

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 05. september 2014 10:07.

Kampstart 1730. Oppmøte 1645 på Nadderud (ikke sikker på hvilken av banene der, finner vi ut der og da).

Tropp: Simen, Jens, Aslak, Ulrik, Christian, Erik H, Alfred, Nicolai, Remo, Victor, Jacob, Henrik, Zacarias, Ole.

Da er det ikke satt opp noen av de jeg har fått beskjed om er opptatt med bursdag(er). Så om du ikke var i troppen sist, og heller ikke nå, er det derfor. Si da inderlig fra om noe ikke stemmer!

Add a comment