Utskrift

Uke 10!

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 02. mars 2015 00:15.

På mandager og onsdager har vi begynt å jobbe i en 2v2-øvelse vi kaller omstillingsspill. I den arbeider vi automatisk med omstillinger fra angrep til forsvar (og omvendt) uavhengig av hva som ellers er tema. Sjekk klippene under av Barcelona på dette punktet (kopier inn i søkefeltet). Si fra om noen ser noen som slår ut med armene og kikker i bakken over sin eller lagkameraters prestasjon ved ballap!
http://fotballab.no/play?code=cL8p02hkWGGk
http://fotballab.no/play?code=cwg33qOHdZfi
I tillegg fokuserer vi særskilte på førsteforsvarerbiten.

Utskrift

Bestilling av Ullernkolleksjonen fredag 6.mars

Skrevet av Alexander Bendiksen on søndag 01. mars 2015 09:00.

Våren er rett rundt hjørnet og de som trenger å fornye Ullerngarderoben har nå muligheten. Vi sender ny fellesbestilling fredag 6. mars kl 12:00. De som ønsker å bestille sender mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Minner også alle om at dere kan stikke på Torshov Sport enten på Torshov eller på Sandvika Storsenter og handle Ullerntøy - de trykker logo og initialer mens dere venter. Husk å si at du er fra Ullern slik at du får de rabattene du skal ha. 

Se også fritidskolleksjonen for mye fint fritidstøy. 

Utskrift

Proudly presents...

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 27. februar 2015 00:20.

... Ardijan Fera!

Da er det endelig klart: Ardijan Fera skal score mål for Ullern i 2015 (nyheten fra hjemmesiden her: 
http://www.ullern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=6425:msa-to-nye-signeringer-klare&catid=94&Itemid=363, og trene spillerne på Akademilaget til en dag å gjøre det samme.

Ardijans moderklubb er Gjelleråsen i Nittedal. Som junior gikk han til Skeid, og derfra videre til Valdres FK. Vi er veldig glade for at Ardijan nå er på plass i Ullern.

Ardijan blir da med Ola og meg i arbeidet med å gjøre alle dere flinkest mulig :)

Utskrift

Uke 9 - ingen kamp til helgen!!

Skrevet av Magne Aarvik on mandag 23. februar 2015 19:12.

Beklager så mye sen ukeplan!
Lørdag 28.februar blir det likevel ikke kamper mot Holmen. De vil enten bli spilt helgen etter eller ikke i det hele tatt.
Ellers fortsetter vi arbeidet med hurtighet på mandager og onsdager. Etter hurtigheten vil vi nå jobbe med et 2v2-spill der vi skal ha hovedfokus på forsvarsspillet.

Utskrift

Uke 7 - Ny treningsuke etter en god helg

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 08. februar 2015 23:31.

En god fotballsøndag for oss. Flere var med G02 i 1-1-kamp mot Lyn. Hørte om bra prestasjoner der AB til og med ble trukket frem av Sander som banens aller mest fremtredende. Det er artig. Vi fikk også en bekreftelse på den store bredden vi har i laget. Selv med 6 mann med G02 hanker vi inn to seiere og to gode prestasjoner i våre kamper. Vi har veldig mange som både gjør en god jobb i treningsarbeidet sitt, og har et godt ferdighetsgrunnlag. Dette kommer til å være en stor styrke for G03 i åra som kommer!

Utskrift

Fellesbestilling går fredag 13. februar

Skrevet av Alexander Bendiksen on søndag 08. februar 2015 17:05.

For de av dere som trenger å oppdatere Ullernkolleksjonen sendes det en ny fellesbestilling fredag 13. februar kl 14:00. Husk å sende bestillingen i god tid før det!

For å bestille, sender dere mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med produkt, størrelser og initialer ønsket påtrykt.

Se også fritidskoilleksjonen under  - mye fint der!

Utskrift

Uke 6 - Hurtighet og orientering

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 01. februar 2015 21:51.

Mandag og onsdag bruker vi i et par uker en del tid på hurtighetstrening. Husk at styrke er grunnlaget for hurtighet, og det er viktig regelmessig å gjennomføre styrkeprogrammet på egenhånd. På fredager har vi et hovedfokus på orientering. Vi la ut en videolink om temaet forrige uke. Det er litt keitete å ta ut linken fra den nettsiden, så den må kanskje kopieres over i nettleserens søkefelt. Her er et annet eksempel fra verdenstoppen på temaet: http://fotballab.no/play?code=cklmkughasjf

Utskrift

Uke 5 - Endrede forfallsrutiner

Skrevet av Magne Aarvik on søndag 25. januar 2015 23:12.

Om du ikke har fått det med deg, se innlegg nedenfor fra Solberg! Av den grunn skal alle forfall nå til meg (Magne). Til enkelte foreldre hjelper det verken å si 1, 2 eller 17 ganger at det er dere guttene selv som skal melde disse forfallene, og det per SMS. Jeg kan forsåvidt nås både per brev, facebook, snapchat, twitter, instagram, mail og telefon, men det er kjekt å få alt på samme sted. Dere guttene skal selv si fra før kl 1200 dersom du ikke kan komme, og hvorfor du ikke kan komme. 

Utskrift

Nikebestilling torsdag 29. januar

Skrevet av Alexander Bendiksen on fredag 23. januar 2015 09:38.

Ny fellesbestilling går torsdag 29. januar. Vi er nå i overgangsfasen til en ny kolleksjon. Noe som gjør at du kan oppleve å få litt forskjellig design på de ulike plaggene. Det kommer en ny pdf med oversikt over bilder og priser så snart den er klar.

Utskrift

Takk for meg... i denne omgang

Skrevet av Henrik Solberg on torsdag 22. januar 2015 17:13.

Hei til alle gutta og dere foresatte.