Utskrift

Oddsen-Ligaen i gang!

Skrevet av Magne Aarvik on lørdag 25. april 2015 12:01. Posted in Fotball-Nyheter

 
Endelig er ventetiden over, og for første gang på flere år skal det spilles toppfotball i seriesammenheng på Ullernbanen. CCVest Arena er pyntet og klar til å ta i mot opprykksfavoritt Tromsdalen søndag 26.4. kl 1730.

Utskrift

Miniturnering på CC-Vest Arena

Skrevet av Kjell Endre on fredag 20. mars 2015 12:48. Posted in F26-Nyheter

Ullern-Røa 3-3

Røa-Lyn 0-3

Ullern-Lyn 3-5

Utskrift

Bil.mrk: keeper

Skrevet av Kjell Endre on torsdag 05. mars 2015 14:01. Posted in F26-Nyheter

Ullern-Holmen 3-8 (0-3, 3-1, 0-4): Ullernjentene fikk en sportslig opptur etter en vanskelig bortekamp forrige gang vi møtte Holmen. Den gang ente det 8-0 til Holmen, som hadde det meste av spillet. Dagens kamp ble spilt over 3 omganger a 20 minutter, og i de to første omgangene gjør jentene en veldig god figur.

Førsteomgang er jevnspilt, og 0-3 til Holmen gir ikke et riktig bilde av matchen. I andreomgang ser vi et meget friskt Ullernlag som både løper masse og varter opp med fine passningskombinasjoner. Elisabeth, Idun og Eline skårer hvert sitt mål, og vi vinner omgangen med 3-1. I løpet av de to første omgangene har også Hedda en 100 % sjanse etter flotte kombinasjoner mellom sentral midt og kant, Elisabeth har et meget kvalifisert frispark, som ville vært et real Pirlo-perle om den hadde gått inn og vi mister også et opplagt mål på en knepen (trolig riktig) offside.

I tredjeomgang faller vi noe i nivå og kombinert med rokering av posisjoner klarer vi ikke å levere det samme spillet som i de to første omgangene. Fraværet av en fast keeper blir også synlig når vi må sette av gode utespillere til å stå i mål. En god, fast keeper ville gjort mye for laget, og kanskje kneppet inn på noen av målene som kom i mot oss. Så om du er født i 03, 04 eller til og med 05 og har lyst til å stå masse i mål, med god oppfølging fra trener, er du hjertelig velkommen til å bli med oss på trening.

Alt i alt gjør vi en god figur, og løfter oss stort fra forrige kamp. Vi er fortsatt i oppstartsgropa, og vil fortsette å bite hardere fra oss (i overført betydning) framover.

Laget:

Keepere: Selma, Sunniva og Juni (en omgang hver)

Forsvar: Amanda, Nora, Alva, Cornelia, Hedda Nilsen

Midtbane: Hennie, Hedda Himle, Eline, Idun, Juni, Sunniva, Selma, Margrethe

Spiss: Elisabeth

Godt humør - tross alt

Utskrift

God avslutning, tross stort tap

Skrevet av Kjell Endre on søndag 08. februar 2015 17:16. Posted in F26-Nyheter

Homen-Ullern 8-0: Akademilaget Jenter spilte i går sin første 9'er-kamp på Holmen kunstgress i Asker. På en dag der vinden tidvis var så sterk at det tok tak i fotballmålene møtte vi et sterkt Holmen som løp mye og var veldig skuddvillige.

Vi ble enige om å spille 20x3 minutter, som ble til 15, 20 og 25 minutters omganger, da dommeren glemte tiden og blåste for tidlig av i første omgang. Pga forfall hadde vi ingen inbyttere, og jentene fikk derfor masse spilletid og anleding til å utforske nye roller i 9'erfotball.

Holmen hadde et jevnt press på Ullern gjennom kampen og jentene slet med å etablere spill høyere på banen. I andre omgang vartet Eline opp med et par strålende redninger, som etter all sannsynlighet reddet oss fra et tosifret antall mål i mot.

Etter å ha opplevd press i mot igjennom hele kampen, tok jentene tak på slutten og viste hva som bor i oss de siste ti minuttene, der vi hadde flere store sjanser ved Elisabeth som dessverre ikke resulterte i noe mål.

Vi er fremdeles godt underveis med jentelaget, og føler at vi stadig lærer mer, selv om resultatene sålangt ikke har vært så gode. Vi har en fin og lærevillig gruppe, som helt sikkert kommer sterkere tilbake.

 

Laget som avsluttet kampen var som følger (3-4-1):

Cornelia

Nora - Hedda - Amanda

Hedda - Eline - Martine - Ingrid

Elisabeth

Blide jenter i sola på Holmen

Utskrift

Jenteakademilaget i gang

Skrevet av Kjell Endre on søndag 25. januar 2015 15:37. Posted in F26-Nyheter

Jenteakademilaget (J03-04) hadde sin første kamp forrige helg, søndag 18. januar. Motstander var Lyn, og jentene fikk en fin referanseramme på hvor nivået ligger om en ønsker å bli best i byen. Lyn har en stor krets å velge jenter fra og har drevet med akademi i flere år, mot laget vårt som er nyetablert av året.

Vi spilte to separate kamper mot hverandre og tapte begge med henholdsvis 1-12 og 1-13. I forkant og underveis i kampen jobbet vi med å utvikle den taktiske forståelsen i forhold til hvordan man plasserer seg i forsvar og angrep og ulike situasjoner som måtte oppstå på banen. I begge kampene opplevde vi at jentene hadde en progresjon i forhold til hvordan de løste oppgavene. Lynspillerene var rett og slett bare bedre enn oss ferdihetsmessig.

Vi har sett at veien opp til de beste er et stykke unna akuratt nå, men med en fin og treningsvillig gruppe håper vi utover vinteren og de neste årene å gradvis ta igjen forspranget med å ha høy kvalitet på treningene og bevisstgjøre jentene på det de gjør, både teknisk og taktisk. Til opplysning tapte 01-jentene 0-18 for Lyn i sin første kamp. I år slo de samme jentene Lyn ut av OBOS-cupen..

Utskrift

Litt omgjøring på søndagen

Skrevet av Magne Aarvik on onsdag 14. januar 2015 00:02. Posted in F26-Nyheter

Kl 1400 tar vi i mot Lyn til to samtidige kamper på Ullernbanen. Oppmøte kl 1315!

Utskrift

Vi er godt i gang

Skrevet av Magne Aarvik on fredag 26. desember 2014 23:09. Posted in F26-Nyheter

Hei alle!

Da er Ullern Akademilag Jenter kommet seg godt i gang. Vi er 19 jenter - 6 fra Divas og 13 fra Vampyrene. Jentene har rukket å bli godt kjent, og vi ser ut til å bli en veldig, veldig fin gjeng. I treningsarbeidet så langt har vi hatt et hovedfokus på å legge gode grunnlag for ferdighetsutvikling i form av ballkontroll og motoriske ferdigheter - i tillegg til føring og vendig av mer funksjonelle ferdigheter. Nå når vi har etablert en fast spillergruppe er vi i gang med arbeid med treningskamper. De aktivitetene som ligger under planer ber vi om umiddelbar beskjed om noen ikke kan være med på. Tidspunkter for de treningskampene er ikke satt opp, mens de to Akademiligarundene vil være et cupformat på morgen/formiddag med minst tre 7erkamper per spiller. Akademiligaen startet som et samarbeid mellom 7 klubber om cuprunder for G10-11. I år er da opplegget litt utvidet, og vi etablerer også J12 (vi er J12) i samme format med to cuprunder. I andre treningskamper vil vi spille 9er.

Under er enkel beskrivelse av hvordan denne beskjedsiden brukes. Det er like greit å lære seg dette først som sist - dette er hvordan det vil fungere i ungdomsfotballen som snart står for tur.

Utskrift

Vår informasjonskanal heretter

Skrevet av Johan Egil Rudi on torsdag 11. desember 2014 00:49. Posted in F26-Nyheter

Her på fremsiden finner man alle nyheter.

Under trenerapparat finner man kontaktinformasjon til hovedtrener.

Under planer ligger oversikt over aktiviteter som ikke er treningene.

Under leveregler ligger litt regler for hvordan vi skal ha det på laget

Resterende menypunkter er ikke i bruk

Utskrift

Super innsats av Ullernjentene 2005 på ØHIL Cup lørdag 19. oktober

Skrevet av Johan Egil Rudi on lørdag 26. oktober 2013 22:46. Posted in Fotball-Nyheter

ohil2 2

Vi stilte med 10 jenter fordelt på 2 lag.

Ullern Rødt vant 1. og 2. kamp mot 2 forskjellige Stabæk lag. Den første kampen startet kl.  9.00 med rimfrost på kunstgresset og ble en hard batalje mot Stabæks 1. lag som vi vant 7-6.Den andre ble utklassing med 10-1 seier!

3. kamp mot ØHIL Tigers var jevn, men vi tapte til slutt 4-6.

Ullern Hvit fikk deretter revansje mot ØHIL Tigers og vant 3-0, med påfølgende 3-0 seier og uavgjort 1-1 i siste kamp.

Noen av jentene stilte som innbyttere på motsatt lag slik at det ble en lang dag med 5-6 kamper for mange, men desto mere moro. 4 seiere, 1 uavgjort og 1. tap sier sitt om flott innsats fra alle jentene."  

 ohil1