Utskrift

Smågutt sesongen 14/15

Skrevet av Ub. Posted in Bandy Smågutt

Ullern Smågutt stiller denne sesongen til spill i Oslo Kretsserien og NM Seedet. Laget trenes av Simen Stockinger og Nico Pedersen, begge også spillere på Ullerns A-lag. Troppen består av en kjerne på tolv spillere som består både av 2000 og 2001 spillere. 2001 gutta kom i fjor på 2. plass i serien (à-poeng med vinneren men dømt bak på dårligere intern målforskjell)  og 2000 gutta har allerede spilt et år i småguttklassen i fjor. Dette blir en sesong hvor vi skal bygge erfaring og lag, samtidig som vi stiller forberedt og skal yte tøff motstand.

Smågutt har, sammen med Gutt,  trent barmark siden april. Det er blitt avholdt tre ukentlige økter med enten x-fit/styrke, spinning, langtur løp/sykkel eller istrening, alltid med bandy i bakhodet. Sterk oppslutning og innsats rundt programmet har gitt gode test resultater og økt motivasjon for hele gruppen. Bedre kondis, mer trøkk i frasparket og sterkere samhold er noen av gevinstene vi tar med oss ut på isen.

Vi jobber kontinuerlig med å skape et fleksibelt, sterkt sosialt og sportslig tilbud for gutta. Det er livsviktig for oss som bandylag; vi har ikke råd til å miste en spiller, snarere skulle vi ønsket oss flere spillere og en bredere tropp.

På Ullernbanen starter sesongen første november, men innen den tid skal vi til Trollhättan på treningssamling 11-12 oktober (inkl. match mot Gripen P/14) og vi skal spille Kosa Open. Fremover mot stor is trener vi tirsdager, torsdager og søndager.

For mere informasjon – ta kontakt med lagleder Harald Rønneberg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Glemt brukernavn/passord?

Bandy resultater