Ullern Idrettsforening

Ullern Idrettsforening

Ellen R. Bull hedret

Postet av Ullern Idrettsforening den 27. Mar 2019

På årsmøtet i Ullern 27. mars 2019 ble Ellen Reiland Bull gitt hederstegn i gull av foreningen.  Ellen har vært kasserer i Plasstyret som har drevet idrettsanlegget på Ullernbanen i hele 36 år! Og før det var hun aktiv i foreningens turnavdeling.  

En forbilledlig frivillig innsats som det står respekt av.  Vi takker hjerteligst for innsatsen for idrettslaget.

Her avbildet med blomster og vase sammen med leder Svein Storjord ved overrekkelsen.


0 Kommentar

Anleggsarbeidet i rute

Postet av Ullern Idrettsforening den 19. Mar 2019

Grunnarbeidene (utgraving og bortkjøring av masse) i forbindelse med byggeprosjektet i Ullern Idrettspark er i ferd med å bli ferdigstilt, og prosjektet går dermed over i en ny fase hvor betongarbeider begynner.

Det har hittil ikke vært noen større, uforutsette hendelser i prosjektet, som dermed følger planen som tilsier ferdigstillelse til januar 2020.  Vi ser frem til å få samlet alle våre fire idretter på ett sted, selv om alle også vil ha trening på andre steder i tillegg (Ørakerhallen, Hullebergmyra osv.)  Moderne klubbfasiliteter for de arbeider for klubben og bedret møteromskapasitet blir også velkommen.

Vi skal holde ullern.no oppdatert ved jevne mellomrom gjennom 2019 hvordan fremdriften er.

Det er bare å glede seg til 2020!


0 Kommentar

Nytt nettsted tar form

Postet av Ullern Idrettsforening den 19. Mar 2019

Ullern etablerer i disse dager ett nytt og mer moderne nettsted.  Vårt nye nettsted støttes nå på mobile enheter, og er vesentlig enklere i bruk for våre frivillige som skal publisere nyheter og holde den faste informasjonen oppdatert til enhver tid.

Dette har vært en utfordring for oss som hele tiden er avhengig av frivillig innsats, og som innbærer bytte av ressurser fra tid til annen.  Ny teknologi vil derfor bidra til at vi bedre evner å opprettholde nettstedet med aktuell informasjon.  Imidlertid vil en vesentlig del av den daglig nyhetsstrømmen gå gjennom de fem ulike tilstedeværelsene vi har på Facebook: Ullern Idrettsforening, Ullern Håndball, Ullern Fotball, Ullern Bandy og Ullern Basket.  

Følg den eller de som er aktuelle for deg.

For øyeblikket er idrettslaget, håndball og fotball over på ny plattform.  Når du velger basket eller bandy vil du bli ført videre til deres sider på den gamle løsningen inntil de har etablert alt sitt innhold på ny løsning våren 2019.

Den nye løsningen er i drift pr. 29. mars 2019, og småfeil vil kunne finnes de nærmeste dagene.


0 Kommentar

Powered by: Bloc