Tap mot Gjelleråsen

Postet av Ullern Fotball den 30. Jan 2023

Ullern spilte sin første treningskamp for sesongen mot Gjelleråsen. Ullern hadde to forskjellige ellevere med seg som spilte hver sin omgang hvor flere unge spillere fikk sin debut.


Svak i første omgang, bedre i andre
Ullern slet i første omgang med å få satt noe spill mot et godt Gjelleråsen lag. Det var lite som stemte egentlig den første halvtimen og Gjelleråsen var farlig frempå ved flere anledninger. Men 1-0 målet til Gjelleråsen er det i bunn og grunn Ullern selv som serverer dem. En lang ball i bakrom som Ullern i utgangspunktet burde ha kontroll på ender opp med kommunikasjonssvikt og et sleivspark på 20 meter fra keeper Jesper Wold. Ballen havner rett i beina på en Gjelleråsen spiller og han har da lite problemer med å trille ballen inn i det åpne målet.
Ullern kommer seg noe på slutten av omgangen og Bendik Foss Evensen fikk en mulighet, men dessverre gikk avslutningen til side for mål. Selv om første omgangen var noe skuffende så var det allikevel et høydepunkt å ta med seg. Edonis Mulaj med fortid i Vålerenga og Ready viste seg frem på høyresiden ved flere anledninger og virker som en veldig spennende signering for Ullern.

Andre omgang var mange hakk bedre. Da var det bortelaget som styrte mer eller mindre alt. Akenaton Empa på topp skapte mye uro i Gjelleråsen forsvaret og kom seg til en ok mulighet med et skudd fra ca 18 meter. Dessverre for Empa så ble det bare med 15 minutter denne kampen. I en duell nede ved hjørneflagget får han en hånd i ansiktet som gjør at han sliter med synet på det ene øyet og han må derfor kaste inn håndkleet. 
Men Ullern fortsetter allikevel å dominere kampen og kommer til flere gode sjanser. En meget god Ellef Herstad (f.06) spilte sine første minutter for A-laget og på merkelig vis klarte dommer og ikke gi han straffespark når han blir meid ned innenfor 16-meteren. På dette tidspunkt hadde Ullern fortjent utligningen. 
Ullern presser på for en utligning, men helt på tampen er det istedenfor Gjelleråsen som går opp til 2-0 på et meget flott skudd fra hjørnet av 16 meteren. 

Grei gjennomkjøring 
Ullern trener Stian Børven var etter kampen ikke så opptatt av resultatet og mener det viktigste var å få spilletid i beina på mange av spillerne. 
Vi stiller i dag med to ellevere og med mange nye fjes mot et godt Gjelleråsen lag. Så at vi sliter litt i første omgang er ikke så overraskende. Andre omgangen er vi mer fornøyd med, da får vi langt bedre kontroll på kampen og vi produserer flere gode muligheter. Men det aller viktigste i dag var at vi fikk god matchtrening, avslutter Børven. 

Og flere unggutter fikk sine første minutter med A-laget mot Gjelleråsen. Marius Stensland (f.07), Herman Udnæs (f.05) og Ellef Herstad (f.06) fikk alle sin uoffisielle debut mot Gjelleråsen. Børven syns de klarte seg meget bra.
Jeg syns dem kommer godt fra det alle sammen. Stensland i første omgang får jo virkelig bryne seg på høyresiden og jeg syns han spiller seg godt inn i kampen. Får flere 1 mot 1 situasjoner som jeg syns han løser bra. Udnæs gjør også en god match i en litt uvant posisjon, men jeg syns han var sterkt delaktig til at vi fikk bedre kontroll på kampen i andre omgang. Og Ellef spiller jo en kjempeomgang på høyresiden rett og slett, så både vi og dem kan være godt fornøyd, sier Børven. 

Lagoppstillinger: 
1 omgang: 

12. Jesper Wold
27. Marius Stensland (debut) 
  2. Henrik Navarsete (c)
15. Magnus Fosen
17. Edonis Mulaj (debut)
21. Brage Tobiassen
16. Simen Nygaard (debut)
20. Jacob Cleve Broch
  8. Lars Følstad
23. Bendik Foss Evensen
25. Mads Bådsvik (debut)

2. omgang: 
30. Ingvald Benestad (debut)
  6. Espen Lindøe (c)
  3. Tomas Lopez Borgersen
19. Herman Udnæs (debut) 
28. Ellef Herstad (debut)
24. Jonas Aune Jorde (debut)
  9. Dreni Ademaj
18. Aksel Bay-Larsen
29. Akenaton Empa
22. Mikael Foss Andersen

(Jacob Cleve Broch og Edonis Mulaj spilte en halv omgang hver i 2.omgang).
Uke 5: Ham Kam U17 på besøk på søndag

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

Til tross for at Eidsvold Turn endte med å trekke seg fra kampen søndag, så fikk vi gjennomført ting på noenlunde vis på lørdagen og en konsekvens av det var to nye debuter fra vår gruppe til A-laget. Både Marius og Ellef med gode skussmål fra A-trenerne, så det er moro for oss - hvem neste blir er helt opp til deg. 

Vi fortsetter å jobbe med overgangen fra A til F, en utrolig viktig del av vårt spill og vårt prinsipp om å vinne tilbake ballen så tidlig som mulig og så sent som nødvendig. 

Husk ansvar for garderoben Fredrik Stavseth denne uken og at det fra onsdag er februar som gjelder på ansvar for utstyr. 

Onsdag 1.feb 

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Generell oppvarming + prepp og 1v1, EPE, fotballsprinter 2X9 reps 10 sek pause og 3 min mellom sett, spill 4v4 på en bane(r) 12X1,5min, 2 min pause og styrke ben sammen. bua. Ferdige kl.22.00. 

Torsdag 2.feb

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet 

Fredag 3.feb

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Generell oppvarming inkl pasningsøvelse med motstand, spilløvelse mot ett mål og spill 11v11 3X10 min. Ferdige kl.18.30. God plass til egentrening etter økten. 

Lørdag 4.feb

Kl.13.00 - Trening (for de som IKKE spiller søndag). Innhold: Kommer. Ferdig kl.14.30. 

Søndag 5.feb

Kl.16.00 - Kamp vs Ham Kam U17 på CC Vest. Oppmøte kl.15.00. Tropp: Mikkel, Ludde, Fredrik, Lind, Theo, Tollef, Tran, Caspar, Nima, Cam, LR, Sondre BH, Storm, Railo, Gustav Stach, Fjellman ++. 

* Her kan det bli endringer utover uken, både spillere inn og ut av troppen. Ukeplan uke 5

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

Etter en del gode kamper og prestasjoner, fikk vi en liten nesestyver søndag ettermiddag litt ute i periferien når vi var opp i mot Fet IL. Samtidig kjekt å få en liten indikasjon på hvor nivået ligger i divisjonen over vår, så må vi samtidig ta lærdom og unngå de feilene som ender opp i baklengs. 

Forsøker oss på en litt roligere uke med relativt middels belastende økt mandag, og noe i samme gate tirsdag, før vi får det litt tøffere igjen på torsdag. 

Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00. Husk fadderøkten for J2011/12 kl 1800 - 19.30!

 • Minispill 3v3 på 12x6 bane.
 • 1v1 føre over linja/score på småmål
 • Småbane. Boks for de som spilte i går. 
 • 8v8 på liten bane. 
 • Konkurranse

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30.

 • Boks
 • Frispilling
 • 3v3
 • 7v7 / 8v8

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Aktivisering + dynamisk
 • 2v2
 • 3v3
 • HIFen
 • 5v5
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Kamp, se Spond.

Søndag: Fri/egentrening. Uke 5 - Defending while in balance (continued)

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

TOPIC FOR THE WEEK: Defending while in balance

Noter at denne uka trener vi lørdag og ikke søndag. Det gjelder de som ikke har kamp. Kamp lørdag mot Asker2


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:00-19:30. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 13:00-14:30. Trening på CC Vest Arena (for de som ikke har kamp)

KL. 15:00 kamp mot Asker2 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte 14:00. Tropp: Teo R, Gaas, Utheim, Jørgen, Markus, Aksel, Peder, Alex, Steffen, Stefan, Lucas, Sondre, Trym, Moe, Mathias


Søndag

*Egentrening/friUke 5 - Ny og spennende motstand!

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Uke 5

Så fornøyd er Erik med nye kamper til helgen! Det blir en «høydare», med ny og eksotisk motstand 😊
 

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Loly + Klem

Vester og kjegler TG1: Elias + Tarald

6 småmål til mini-spill TG1: Emil + Otto

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Omstilling fra A-F

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

*Spilldelen filmes på Spiideo

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 16:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.
 
 *Økta filmes i Spiideo

Søndag 

Kamp i Vallhall mot Grorud for lag 1, 09:00. Oppmøte senest 08:25. Tropp: kommer!

Kamp borte mot Aurskog/Finstadbru for lag 2, 14:00. Oppmøte senest 13:05 (Aursmoen, 1930 AURSKOG). Tropp: kommer!


Kamp borte mot ØHIL for lag 4, kl 15:00. Oppmøte senest 14:30. Tropp; Johan, Marcus, Aslak, Philip A, Nityan, Henrik, Aleks, Eugen, Eirik, Mathias, Kristian, Iver, Lars, Adrian og Elvis.