G16 spiller 8-dels finale i NM mot Start søndag 14:30!

Postet av Ullern Fotball den 16. Sep 2021På søndag spiller G16 (2005) laget en historisk 8-dels finale i NM når IK Start gjester Ullernbanen kl 14:30. 

Laget har vært gjennom en knalltøff og meget nervepirrende kvalifisering i Oslo før altså Start står på motsatt banehalvdel til helgen.

1. runde ble KFUM slått 2-1 etter å ha ligget under 0-1 i store deler av kampen.

2. runde ble Holmen slått 3-2 etter "golden goal" i første ekstraomgang etter å ha ligget under 0-2 til pause.

3. runde ble Asker slått 3-2 etter en ny "golden goal" i første ekstraomgang etter å ha ligget under 0-2.


Om historien forteller oss noe så er det at vi kan vente oss en jevn og meget spennende kamp hvor det denne gang ligger en kvartfinale i potten. 

Kaptein, Herman Varden har dette å si før kampen; 

Det er klart vi ser frem til kampen mot Start. Vi er en ivrig gjeng med en helt spesiell mentalitet. Vi har kommet langt, men denne gjengen har en vinnervilje som kan ta oss enda lengre. Først og fremst tror jeg det kommer av at vi har det gøy sammen. Vi har også et profesjonelt trenerapparat som gir oss gode forutsetninger til å prestere sportslig. Vi gleder oss stort og håper at mange tar turen for å se. Vi er avhengige av engasjerte supportere som heier oss frem!


Da håper vi mange følger Hermans formaning og tar turen innom Ullernbanen søndag 14:30 og fyller opp tribunen!

Vi ønsker lykke til!0 Kommentar

MSB: Målkalas mot Ready

Postet av Ullern Fotball den 15. Sep 2021

Det var duket for lokaloppgjør mellom Ullern 2 og Ready 2 på CC Vest Arena.
Ready 2 har hatt en ok start på sesongen med tre seiere, 1 uavgjort og to tap, mens Ullern måtte vente helt til sjette serierunde før dem fikk sin første seier.
De som hadde tatt turen til CC Vest denne flotte høstkvelden skulle virkelig få servert angrepsfotball av høy klasse.

Kampfakta
Ullern 2 – Ready 2: 10-0
Mål:
Smith Halle 13.min, Foss Andersen (Nilsen) 16.min, Tveter Andresen (Foss Andersen) 21.min, Foss Evensen (Foss Andersen) 31.min, Nilsen (Sankoh) 45.min, Nilsen (Smith Halle) 46.min, Tveter Andresen (Smith Halle) 52.min, Nilsen (Foss Evensen) 55.min, Dieserud (Francke) 62.min, Smith Halle (Dahl Jørgensen) 74.min.

Tilskuere: ca 50

Bytter Ullern:
Vachaud 45.min (Sankoh), Moholt 45.min (Dizdar), Dieserud 60.min (Tveter Andresen), Røang 60.min (Wold), Dahl Jørgensen 75.min (Moholt).

5 før og 5 etter pause
Å gå gjennom mål for mål skal vi stå over denne gangen, men Ullern vartet virkelig opp med angrepsfotball som 4.divisjon knapt nok har sett før. Fantastisk timing og presisjon gjorde dette til 90 minutter med mareritt for Ready, mens hjemmelaget virkelig koset seg utpå CC Vest Arena.

Anført på venstresiden av Mikael Foss Andersen som gang på gang gjorde livet surt for høyrebacken til Ready og en Alexander Nilsen i midten som det var umulig å ta ballen fra så var det ganske tidlig klare tegn på at det var klasseforskjell på lagene.
Ullern setter inn hele 5 scoringer før pausesignalet og kampen er i realiteten avgjort for lenge siden.

Ofte så dabber gjerne andre omganger av etter en slik overkjøring i første omgang, men det var helt tydelig at hjemmelaget ikke hadde tenkt å slippe foten av gasspedalen. Alexander Nilsen legger på til 6-0 allerede etter ett minutt av andre omgang og scenen er satt for nok en scoringsbonanza.
Ullern gir seg ikke før de kopierer Norge – San Marino på Ullevaal i 1993, altså 10-0 for den som ikke husker det, eller for så vidt kanskje ikke var født enda.

For en kveld på CC Vest Arena
Dette var rett og slett kvelden der alt klaffet for Ullern. Forsvaret var bunnsolid og angrepsspillet satt som et skudd. Hjemmelaget var utrolig flinke til å holde på ballen og spille kontrollert angrepsspill. Men når de fikk muligheten så hugget de hensynsløst til og produserer en enorm mengde med store målsjanser.

Poengbørsen

3.poeng: Alexander Nilsen
Meget god i forrige kamp og følger opp med nok en strålende prestasjon. Virker som han storkoser seg på midten mens han hele tiden forsøker å skape muligheter for seg selv og resten av laget. Ready kom seg aldri i nærheten av han og før timen var gått hadde Nilsen notert seg for Hat-trick + assist.2.poeng: Mikael Foss Andersen
Pilen peker virkelig oppover for Foss Andersen. Den første touchen på scoringen hans er det virkelig klasse over. Kommer gang på gang opp på venstresiden sin og kombinerer flott med lagkameratene. God 1 mot 1 og skaper generelt sjanser og mål gjennom hele kampen. 1 mål og 3 assist.1. poeng: Felix Smith Halle
Selv om det står 10-0 på tavla så spiller dagens kaptein som om kampen står og vipper. Ikke snakk om å skippe et returløp selv om kampen for lengst er avgjort.
Men, i dag gikk jobben i hovedsak på å skape ting offensivt og også der leverer Smith Halle på alle punkter. Han både åpner og avslutter målshowet på CC Vest Arena og leverer i tillegg to målgivende.0 Kommentar

MSA: Ullern tok med seg alle poengene hjem fra Finnsnes

Postet av Ullern Fotball den 13. Sep 2021

Laget fra Oslo Vest hadde satt jeg på flyet fra Oslo i retning Nord og nærmere bestemt Finnsnes.
På flyet manglet både Ismar Dizdar (karantene) og Finn Badou Jor (skadet), men til gjengjeld var både Alfred Sankoh og Espen Lindøe tilbake i troppen etter skader.
Mens Ullern kjemper en kamp om opprykk og toppet tabellen, så var motstander Finnsnes i motsatt situasjon hvor de kjemper en kamp for å unngå nedrykk.

Bytter: Espen Tveter Andresen (79.min for Aslaksrud) og Alexander Nilsen (79.min for Hanche-Olsen). 


Kampfakta
Finnsnes – Ullern: 0-1
Mål: Jens B. Aslaksrud 21.min (Navarsete).
Gule kort: Vebjørn Grunnvoll, Finnsnes
Tilskuere: ca 80
Bytter Ullern: Tveter Andresen 79.min (Aslaksrud), Nilsen 79.min (Hanche-Olsen)


Total Ullern dominans før pausen
Ullern hadde valgt å legge om fra sin vanlige 3 backs linje til 4 bak og hadde en tydelig plan om at de i denne kampen skulle ut å styre spillet.
Finnsnes valgte å ligge lavt og stenge rommene i midten og lykkes til dels godt med det. Selv om Ullern har ballen 80 prosent av tiden, så skapte ikke Ullern veldig mange sjanser. Men noen sjanser ble det og etter 21 spilte minutter så scorer Ullern på en corner. En corner fra Hanche-Olsen på bakerste blir headet tilbake i feltet av Navarsete, og der ligger Aslaksrud akkurat hvor han skal og header inn 0-1 til bortelaget.
Finnsnes er småfarlig på et par contringer, men Ullern fortsetter å dominere resten av omgangen hvor blant annet Benjamin Sunde er farlig frempå med en heading som det var mulig å score på. Lagene går til pause med 0-1 ledelse til bortelaget og på dette tidspunkt virker det som Ullern har god kontroll på denne kampen.

Finnsnes sterkere i 2.omgang
Der Finnsnes i tidligere kamper har spilt gode første omgang for så slukne i andre omgang, så var det helt motsatt i denne kampen.
Hjemmelaget var langt mer aggressive etter pause og Ullern klarer ikke å dominere på midten i samme grad som i første omgang.
Vebjørn Grunnvoll får en enorm sjanse etter 50 minutter da han får stå mutters alene på 6 meter, men avslutningen reddes av Terje Kirsebom. Her burde det stått 1-1.
Ullern har sine farligheter de også, Nicholas Kristiansen får en god mulighet da han får avsluttet inne i feltet til Finnsnes, men sleiver litt og skuddet går over mål.
Finnsnes med Grunnvoll på topp er farlige i luften og etter 64 minutter må igjen keeper Terje Kirsebom gjøre en god involvering for å hindre at Grunnvoll skal heade inn utligningen for Finnsnes.
Ullern burde ha økt ledelsen til 2-0 men dessverre så var stolpen i veien for både Sunde og innbytter Tveter Andresen. Finnsnes klarer ikke å legge noe særlig press på Ullern de siste minuttene og Ullern tar altså nok en 3 poenger.

Poengbørsen
3.poeng: Terje Kirsebom
Sisteskansen til Ullern viser at han fortsatt er en meget meget god keeper. Ullern burde nok scoret både 2 og 3 mål i denne kampen, men når de ikke gjør det så redder Kirsebom 3 poeng med 3-4 helt avgjørende involveringer.

2.poeng: Henrik Navarsete
Nok en solid match av Navarsete. Møter en spiss som er fysisk overlegen de fleste midtstoppere, men Navarsete spiller smart og vinner mange dueller. Trygg og god med ball og byr i tillegg på en flott assist på scoringen.

1. poeng: Christian Hanche-Olsen
Får sin debut fra start for Ullern denne kampen og klarer sakene sine veldig bra. Spiller mye på det trygge, men skaper også en del fra sin venstreside i andre omgang. Defensivt god og er den som slår corneren på scoringen.0 Kommentar

G19: 3 poeng hjem i en tøff bortekamp mot serielederen.

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2021

Etter et meget spennende oppgjør på hjemmebane var det duket opp en ny bortekamp for G19. Denne gangen møtte vi serielederen Bærum Verk Hauger som ledet tabellen med 15 poeng på 5 kamper. 

Ullern fra start: Ingvald Grønseth Benestad, Sean B. Andreassen, Andreas Talstad, Sigurd Davidsen, Erik Lunde, Herman Udnæs, Andreas Dahl Jørgensen, Thomas Støfring, Brage Tobiassen, Nicolai Wold-Pedersen, Jonas Olsen. 

Kampfakta
BVH-Ullern 1-3 (1-2)
Mål BVH: Tobias Skjolden Bjørneby 7’
Mål Ullern: Thomas Støfring 3’, Herman Udnæs 8’, Herman Varden 87’
Gule kort: Ingvald Benestad, Sean B. Andreassen, Jonas Olsen, Philip Bozza (BVH).

Målrik start på kampen
Det tok ikke lang tid før vi tok ledelsen, vi vinner ballen rett utenfor vår egen 16-meteren og setter Thomas Støfring i bakrom. Han provoserer frem en feilpasning hos BVHs bakerste spiller og ballen ender i mål etter 3 minutter spilt. 

5 minutter senere vinner BVH en corner fra høyre side, som blir slått inn på bakerste stolpen og der er Ullern for dårlig i markering og 1-1 blir et faktum etter bare 7 minutter.
Men vi sjokkerer BVH umiddelbart etter baklengsmålet, Herman Udnæs bestemmer seg for å skyte ballen i mål rett fra avspark og vi tar ledelsen igjen. 

Det blir mye fram og tilbake resten av omgang hvor ingen av lagene klarer å etablere spillet over lang tid. Mange gode forsøk på å skape store målsjanser endte ofte i balltap i motstanderens halvdel, og overganger ble ikke utnyttet bra nok fra verken de blå eller de røde Ullernspillere. Vi går dermed til pause med stilling 1-2. 

Åpen 2.omg
I andre omgang var BVH veldig nære på utlikne til 2-2 ved flere anledninger. Men dagens helt, Ingvald Benestad, reddet Ullern flere ganger.
En taktisk endring i pausen fra vår side førte til at vi hadde større rom å kontre i, noe vi utnyttet ganske bra til tider. Med raske spillere på topp var vi utrolig farlige på overganger og  supersuben Herman Varden sender Ullern opp på stilling 3-1 og der var seieren + 3 poeng sikret denne gangen. 

Vi reiser hjem fornøyd med 3 poeng i sekken, i tillegg er vi meget fornøyd med innsatsen laget legger ned mot serielederen på bortebane. 

Sean B. Andreassen som spilte hele kampen og Herman Varden som scoret Ullerns tredje mål debuterte for G19 nivå, begge er født i 05 og begge leverte en meget bra kamp.
I tillegg fikk Marius Railo også sin debut på torsdag, Marius hadde en fin innhopp og vi gleder oss til å se flere Ullernspillere debutere for vårt G19-lag.

Ingvald Grønseth Benestad, banens beste mot Bærum Verk Hauger.

 Poengbørsen

3 poeng: Ingvald Grønseth Benestad
Keeperen vår har et par fantastiske redninger og redder laget sitt flere ganger. Han er solid i lufta på både cornere og frispark, i tillegg er han enorm når han ender opp 1v1 mot BVH spillere.
Han hadde en kjempekamp mot serielederen og er utvilsomt banens beste denne gangen.

2 poeng: Thomas Støfring

Spissen vår truer bakrommet som BVH gir oss flere ganger og sender oss i ledelsen tidlig i kampen. Thomas gjør seg spillbar på fot i mellomrommet og er alltid gira på å stikke i bakrom, det ender opp i flere farlige situasjoner som kunne ha endt opp i scoring. 


1 poeng: Andreas Dahl Jørgensen

I tillegg til at han må spille i en posisjon hvor han ikke spiller til vanlig, tar Andy kapteinsrollen på strak arm og leverer en god kamp som venstre back. Flink til å presse ballfører bredt i banen og trygg med ball både i etablert spill og overganger.


0 Kommentar

Uke 37: ØHIL på onsdag på Jarmyra

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2021

Man 13.sept

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Rondo, possession og spill 7v7/8v8. Ferdige kl.20.00. 

Tirs 14.sept

Fri/egentrening

Ons 15.sept

Kl.20.30 - Kamp vs ØHIL på Jarmyra. Oppmøte kl.19.45. 

Tors 16.sept

Restitusjon på egenhånd eller samle dere en gjeng. Pga mye flytting av kamper er det ingen fornuftig ledig banetid denne dagen. 

Fre 17.sept

Fri/egentrening

Lør 18.sept

Fri/egentrening

Søn 19.sept

Kl.11.30 - Trening. Innhold: Rondo, skudd og spill. Ferdige kl.13.00. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc