Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2020

Hoi!

Ny uke, bak oss 7 dager med mer trening enn vi er vant til den siste tiden, i tillegg til 2 kamper, begge på bortebane. Møtte et sterkt Holmenlag som ble akkurat det, litt for sterke, mens vi søndag møtte et Hasle/Løren vi både skal, og tilslutt var bedre enn. Men vi gjorde det vrient for oss selv på bakgrunn av en 1 omgang vi ikke kan være bekjent av. Men flott at vi hever oss mange hakk og gjør en god 2 omgang som vi dominerer totalt. Nye muligheter denne uken, seriekamper på rekke og rad, følg med i spond. 

Mandag

Styrke med Anette. 3 grupper hhv 17.45, 18.30 og 19.30. Kommunikasjon rundt dette tas direkte med Anette. 

Tirsdag:

Trening, 19.30 på Ullern. 

Oppvarming m ball og prestasjonsfremmende, possession i 2 grupper alternativt småbane (avhengig av antall), 8v8/9v9. 

Onsdag

Seriekamp, 20.15 på Ullern mot Sagene. 

Torsdag: 

Seriekamp, 19.40 borte mot Skeid. Se Spond. 

Lørdag

Trening 12.30 på Ullern. Se Spond. 

Søndag

Seriekamp hjemme mot Heming, siste serierunde. Kommer i Spond. 


Kjøligere i været nå og fremover. Husk å kle dere deretter! 


0 Kommentar

Ukeplan uke 42

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2020

Mandag: Oppstart styrke

Tirsdag: Trening, 17.00 på Fossum

Onsdag: Seriekamp 3 div, Holmen away. Se spond. 

Lørdag: Trening, 10.30 på Ullern.

Søndag: Seriekamp 1 div, Hasle/Løren away. Se Spond. 


0 Kommentar

Uke 43 - OBOS semi på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Vel blåst og godt gjennomført 2.div sesong for lag 2. En liten ekstra takk til Ole som har blitt med og stått i mål de fleste kampene, liten tvil om hvem som har den beste keeperen med ball i bena i 2.div. 

Vi er heldige som har flere kamper å se frem mot, så en litt hektisk uke med to kamper. Viktig at vi restituerer skikkelig og sørger for nok søvn, mat og drikke gjennom uken. 

Lør 24.okt

Kl.15.00 - Lag 1 vs Kjelsås på Grefsen. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Maks, Lynne, Sletten, Tor, Jonas, Johan, Peter B, Talstad, Stinus, MJ, Seb, Didrik, Jonatan, August, Samuel, Ivers, Johannes og Ludvik. 

Søn 25.okt

Kl.12.30 - Trening. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 8v2, fotballtennis for de som spilte mye i går og spill 3v3/4v4 for de som spilte under en omgang. Ferdige kl.14.00.


0 Kommentar

Uke 43 - Fortsatt et par seriekamper igjen :D

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Lave temperaturer er allerede et faktum og vi må kle oss godt for å unngå sykdom. Anbefaler alle å starte treningen med genser, bukse og jakke. Så kan man heller ta dem av dersom man synes det er for varmt. Dette er da en enkel grep som alle kan gjøre for å unngå sykdom og holde oss friske ute på fotballbanen.

Vi har meldt på to lag i futsalserien som foregår fra november til mars. Dere melder dere på via Spond på de ulike kampene, event legges ut to uker i forkant. Kampdag, tider og sted finner dere under linken: https://www.fotball.no/turneringer/?s=97&club=Ullern+IF&d=4&c=220&a=7&g=2

Vi tar en ukes pause som markerer slutten på høstsesongen. Siste treningen er onsdag 28.oktober og første trening er onsdag 4.november.
I de neste ukene kommer vi til å ha spillersamtaler, hvor vi setter av ca 30 min per spiller. Foreldrene kan være med på samtalene dersom spilleren synes det er greit. 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Førsteforsvar

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening 

Tirsdag

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 4 hjemme mot Lyn. Kampen spilles på Hullebergmyra!!. Tropp: Tobias, Adrian, Albert, Max, Elvis, Jens, Isak, Eirik, Alexander, Philip G, Mathias, Otto, Aksel H, Francke. 

Dommeransvarlig: Tobias Poulsen 

Onsdag
 KL. 15.00 – 16.30 Trening 

Torsdag

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 borte mot Heming på Heming kgress (Gulleråsveien 5, 0779 Oslo) Tropp: Adrian, Joachim, Ler, Johannes, Mateo, Tian, Cedric, Noah BS, Bernhard, Eimhjellen, Aslak, Aksel AW, Martin AØ.

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball 

Søndag  

Kl. 12.30 – 14.00 Trening på Hullebergmyra for de som ikke spiller kamp.

Kl. 16.00 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Haslum. Tropp: Otto, Tarald, Ola, Ankjell, Emil, Loly, Erik, Fjell, Amund, Max, Magnus, Iver.

Dommeransvarlig: Ola Thoner


0 Kommentar

Uke 43 - siste som G15

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Da er vi ved veis ende av årets sesong! Det har først og fremst vært utrolig gøy å være trener for denne gjengen og både Mads og eg gleder oss til fortsettelsen inn i 2021!


Vi ønsker samtidig å takke en hel foreldregruppe som har levert varene og vel så det - vi har kunnet gjennomføre det opplegget vi har ønsket så å si til punkt og prikke og der er dere har dere vært helt uvurderlig❤

Fotball handler først og fremst om øyeblikkene som skapes og er langt mer enn 3 poeng en søndag. Vi har skapt et flott miljø hvor alle går godt overens og ønsker hverandre vel og det er det ALLER VIKTIGSTE!! Samtidig blir vi stadig litt bedre i fotball, men det er nå jobbe for alvor begynner, når dere er i ferd med å gå fra gutter til menn. Nå når kropper begynner for alvor å vokse og andre interesser begynner å melde seg. Nå er det mange fotballspillere rundt i dette land som velger å slutte med fotball, men ikke vi! Mulighetene fremover er store for de som er villig til å legge ned den jobben som kreves for å ta nye steg i sin fotballkarriere. I Ullern skal du få de mulighetene du fortjener og trenger for å nå dine mål og det ser eg frem til å hjelpe dere med også kommende år.

Vi avslutter 2020 sesongen for TG1 med fotballtennis konkurranse og spillermøte i morgen, mandag, kl 17:00 (16.45) på Ullern!Togheter

Everyone

Achieves             

More     


0 Kommentar

Powered by: Bloc