JG2019: Denne måneden i gang med organisert trening!

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2024

April markerte overgangen til sommerperioden i vårt treningstilbud, og 2019 kom altså i gang med organiserte treninger tirsdager og torsdager.


Det første sparket på ballen og leken kommer godt i gang med vårt gratistilbud for barn 3 til 6 år på søndager 10:30. Når overgangen til JG5 år kommer, åpner det muligheten for mer aktivitet med treninger tirsdager og torsdager 17:00-18:00, i tillegg til søndagene. 


Nå er enda et kull i gang, og hovedansvarlig for 2019 Mush har følgende å si om oppstarten: 

Det er alltid en glede og spennende i å ta i mot en ny gjeng, både foreldre og barn, som skal bruke masse tid sammen og ha det gøy. Fokuset i starten har vært å raskt bli kjent med hverandre, tryggere med ballen, samt lære seg de grunnleggende fotballreglene, slik at de kan komme i gang med å nyte godt av spillet. Det blir moro å følge gjengen videre, og jeg håper flere slenger seg med!

Om flere ønsker å prøve ut dette tilbudet, er det bare å ta kontakt med Mush på muslim.akil.razzaq@gmail.com





Uke 17: Kamper tikk ænd fast

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2024

Mens Brage har åpnet målkontoen i Stabæk, så skal vi ikke se vekk fra at det er de vi møter i 2 runde i NM. Det får vi nok vite i løpet av uken og er et par uker unna i mai. Vi forlater en bunnsolid uke og entrer en ny en med hevet hode etter en fin seier mot våre naboer Frigg. 

Man 22.april

Kl.16.30 - Trening. Mush leder økten. Innhold: Oppvarming, possessionvariant, spilløvelse og så skal de som hadde minst rolle i går mot Frigg spille litt. Ferdige kl.18.00. 

Kl.19.00 - MSA (MED Jon, Dani og Hallvard i troppen) vs KFUM 2 på Ullernbanen. 

Tirs 23.april 

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Kl.20.15 - MSB vs Holmlia på Ullernbanen. 

Ons 24.april 

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende + konkurranse, 2v2 omstillingsspill og spill 11v11 2X7 min, 3 min pause + 10 min individuelle ferdigheter dagen før dagen. Ferdige kl.18.00. 

Tors 25.april 

Kl.20.15 - 1.div vs Lyn 2 på Kringsjå. Oppmøte kl.19.15. Ingo +1 leder kampen. Så ha dialog direkte med Ingo om det skulle være noe. 

Kl.20.15 - IK vs Vålerenga på Valle. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 26.april 

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Foamrullings, teknisk terp, possession og headekonk. Ferdige kl.18.00. 

Bollefredag: Drakt nr 6-11 baker ferske godsaker (ikke noe kjøpegreier fra butikken!!), IKKE rosiner, men sjokko er ok inni ;)

Lør 27.april 

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Kl.15.00 - MSA borte mot Åskollen. 

Søn 28.april 

Kl.15.00 - IK vs Oppsal på Trasop. Oppmøte kl.14.00. 



G16: Solid start på sesongen i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2024

Etter tre serierunder i G16 Interkrets har våre gutter kommet godt i gang. 6 poeng av 9 mulige og mange debutanter hos G19 i div 1 vitner om en spillergruppe i utvikling. 

1. Serierunde Ullern 2-0 Gjelleråsen (L. Mehaj og P. Johannessen) 

En kamp vi fullstendig dominerer, Gjelleråsen har knapt en pasning på vår halvdel i 1.omg, og vi skaper et hav av sjanser. Full kontroll bakover og bare enkelt og greit solide i alle spillets faser. 

2. Serierunde Lørenskog 4-2 Ullern (Y. Karimi og W. Øyen) 

Inngangen til kampen preget av for lavt tenningsnivå og det tok vi dessverre med oss inn i selve kampen. Stille og forsiktig mot bestemte og tente Lørenskogsspillere gikk som det måtte gå. Når vi mot slutten tar mer tak i kampen er det for sent og vi taper fullt fortjent 4-2. 

3. Serierunde Ullern 6-2 Ullensaker Kisa (Y. Karimi X2, W. Øyen, W. Eikheim, S. Puzic og P. Johannessen)

Som en tilfeldig trener som passerte vår oppvarming sa, det var åpenbart at dere kom til å starte kampen bra. God inngang gir mulighet for god prestasjon, og vi åpner med å fullstendig rulle over Ull Kisa. Etter 10 min er det allerede 3-0 og kampen nærmest avgjort. Selv om UK har sine perioder og sine muligheter vinner vi full fortjent 6-2. 

Øke nivået på trening og utvikle oss på et par områder for å kontrollere kampene i større grad 

Vi er fortsatt litt for ustabile i nivået vi trener på, noen økter (og innganger til kampene) er veldig bra, mens noen er litt middels på fokus og stemning. Balanse mellom god og seriøs stemning og god og litt for løs stemning er hårfin. Der har vi litt å hente som gruppe før vi finner balansen. I spillet vårt er og blir fokuset på hva vi gjør med ballen feilvendt og under press, samt når forholdene ligger til rette for å angripe raskere. Skal vi kunne dominere enda større deler av kampene så må vi bli flinkere til å vurdere når det er tid for å ta store sjanser og når det er tid for å gjøre det veldig enkelt med en rask støttepasning eller ny spillvending. 

En ekstra bonus for denne gjengen er helt klart å få muligheten til å matche seg på et høyere nivå i G19 div 1. Der har flere fått muligheten og vist seg frem for juniortrenerne. At det gror godt nå under G19 er det ingen tvil om. 



Uke 16: NM på søndag vs Frigg

Postet av Ullern Fotball den 14. Apr 2024

Fotball altså, en vet aldri helt hva som venter rundt neste hjørne, en idrett der ting kan stå helt i stampe i 90% av kampen og så skjer det noe som vipper ting fullstendig i ene eller andre retningen. Selv etter tusener av kamper på sidelinjen, så blir jeg igjen og igjen overrasket over vendinger en kamp kan ta. Denne uken fikk vi smake på begge ender av det enorme skalaen, fra i miste alt på et blunk til i vinne kampen i siste sekund. Ikke rart vi elsker denne leken. 

Kommende uke er spekket av artigheter som Dennis kaller det, og det er opp til oss hvor mye moro det skal bli. Kontroller det du kan kontrollere, forberedelser og innsats, der kan du velge. 

Man 15.april (siste dag før vi endrer oppgaver på utstyr) 

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming med div rondoer, identisk spilløvelse fra i går søndag mot mål, spill 9v9 4X8 min og styrke ben sammen i bua. Ferdige kl.20.00. 

PS: Mush og Ingo med serieåpning for C laget i 7.div kl.20.15 :) 

Tirs 16.april 

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Kl.20.15 - MSB vs Gruner på Dælenenga. 

Ons 17.april 

Kl.19.00 - Trening. Innhold: Konkurranse/oppvarming, spilløvelse med innkast, spill 11v11 2X9 min (de som skal spille tors går så av) og øvrige spiller mer 4v4/5v5. Ferdige kl.20.30. 

Tors 18.april

Kl.20.15 - Div 1 vs Kolbotn på Ullernbanen. 

Fre 19.april 

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Possession, 1v1 øvelse, spill 11v11 2X12 min og spill 4v4/5v5. Ferdige kl.18.30. 

Bollefredag: Drakt nr 1-5 bakker ferske godsaker, IKKE rosiner, men sjokko er ok inni ;) 

Lør 20.april

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Kl.14.00 - G16 Interkrets vs Ull Kisa på Ullernbanen. 

Søn 21.april 

Kl.20.15 - NM vs Frigg på Ullernbanen. 

Om det blir trening i tillegg her like før kampen for de utenfor troppen, må ukens utvikling vise litt. 



MSB: Tap mot Christiania i en jevn serieåpning

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2024


Første seriekamp i 4. divisjonen for våre nest beste herrer. Med lett regn (vanning) lå alt til rette for en god fotballkamp. Christiania har tidligere gjort det godt i 4. divisjonen, og vi var forberedt på god matching. Slik ble det også. 

Ullern fra start:


1.omg

Kampen starter med et lite spillemessig overtak fra Christiania, men Ullern klarer å komme mer inn i kampen etter litt tid. Ullern har oftere ball, og klarer oftere å komme seg forbi Christiania sitt halvhøye press. Det skulle likevel mangle på de aller største målsjansene. Publikum som møtte opp fikk likevel se godt samspill med flere gode pasninger fra Ullern inn i bakrom etter både veggspill og få touch på ballen. Nærmest var Ullerns spiss Danial Koshphayam etter 39 minutter, men ingen målkjenning ble det for noen lag før pause. 


2.omg

Med en meget god 1. omgang i bakhånd for våre nest beste menn, kunne vi fortsette i samme spor. Christiania presset likevel høyere, og vi får en del flere balltap nærme eget mål. Etter 80 minutter klarte Christiania å vinne ballen høyt og få ballen i mål. Eksperter vil nok likevel uttale at Ullern hadde "momentum" og gode muligheter for en utligning. Det skulle ikke la seg lykkes, men Ullern kunne ta med seg flere gode opplevelser i første kamp. 


Gule kort Ullern: Ilija Bjoadziev

Tilskuere: 15🎉

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Ilija Bojadziev

⭐⭐Hallvard Falch

⭐Noah Sergio


Neste kamp: Borte mot Grüner tirsdag 16. april kl 20:15 


Vi takk publikum, dommere og Christiania for en underholdende og meget spennende fotballkamp!