MSA: Nok en 3 poenger og tabelltopp for Ullern

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2021

Etter 4-0 seier borte mot Nordstrand i forrige match, så var det et Ullern lag som jaktet tabelltopp med seier mot Bodø/Glimt 2. Ullern gjorde ingen endringer i start elleveren, men for første gang var 15 år gamle Jacob Francke involvert i kamptroppen. Bodø/Glimt 2 tapte hjemme mot Junkeren i forrige runde og trengte seier for å komme seg bort fra nedrykkstriden. 

Alle bilder fra kampen tatt av Akersposten ved Solfrid Therese Nordbakk.

Bytter: Finn Badou Jor (59.min for Sunde), Harold Biata Mufoncol (78.min for Fosen). 


Kampfakta:
Ullern – Bodø/Glimt 2: 2-1 (0-1)
Mål Ullern: Martinussen 65.min (Austnes) og Kristiansen 79.min (Martinussen).
Mål B/G: Tomas Rataj 28.min.


Gule kort: Eskil A. Rønning Imøy, Thomas S. Martinussen, Nicklas Sundvåg, Ismar Dizdar, Lars Følstad.

Tilskuere: 125

Tamt hjemmelag før pause

De fleste holdt nok Ullern som store favoritter i dagens oppgjør, men det var Glimt som hadde ballen mest mot et lavtliggende Ullern forsvar. Ullern forsøkte å få gode kontringsmuligheter, men mot et Glimt lag som var gode til å trille ball, så fikk hjemmelaget ikke de bruddene de hadde håpet på. Og de gangene Ullern vant ballen rant kontringene stort sett ut i den berømte sanden. En sjansefattig omgang for begge lag så var det Glimt som tok ledelsen etter 28.min, signert Tomas Rataj etter et innlegg fra venstresiden som han noe heldig styrer i mål. Lagene går til pause og et noe skuffet hjemmepublikum finner noe å trøste seg med i kiosken med håp om en bedre andre omgang.


Samme lag, samme dag, to forskjellige omganger

Der Ullern var avventende og lite aggressive i første omgang så var det en helt annen intensitet i hjemmelaget etter pause. Laget var flyttet mye høyere i banen og nå var det Ullern som hadde kontroll på ballen utpå et kokvarmt CC Vest Arena. Først er det Jens Aslaksrud som er nære etter at han får hodet på ballen i en duell med Glimt keeperen, men ballen klareres på streken. Så er det Nicholas Kristiansen som blir spilt nydelig gjennom av Lars Følstad på blankt mål, men linjedommer vinker utrolig nok for en offside. Her hadde VAR vært fin å ha.Men nå er det et stresset bortelag som sliter med å holde Ullern unna de store målsjansene. Så, etter 65 min skal det endelig løsne for hjemmelaget. En corner fra Lars Austnes finner Thomas Martinussen på bakerste som får stå helt alene og heade inn utligningen for hjemmelaget. Og nå begynner både hjemmelag og publikum å kjenne ferten av en seier. Ullern trykker og trykker og etter 79.minutter sitter ballen i nota igjen. Etter en del frem og tilbake i feltet får Thomas Martinussen tuppet ballen til Nicholas Kristiansen, som får kastet frem en lang tå og 2-1 til hjemmelaget. Og denne gangen holdt linjedommer klokelig flagget sitt nede.

Ullern fortsetter å produsere store sjanser og burde punktert kampen, både Finn Badou Jor og Jens Aslaksrud kommer alene med keeper, men dessverre er begge avslutningene for svake og Glimt keeper spilles noe god i disse situasjonene. Ullern gir vekk noen unødvendige frispark i farlige situasjoner helt på tampen av kampen, men Glimt klarer aldri å komme tilbake og nok en 3 poenger og tabelltopp er et faktum etter dagens oppgjør.

Poengbørsen

3.poeng: Thomas Martinussen
Uvanlig anonym før pause, men de siste 45 tar han over midtbanen i kjent stil. Serverer flere flotte pasninger og stikkere og vinner masse dueller. Sist ble det nevnt at han ikke nødvendigvis noterer seg for så mye målpoeng, men mulig man må trekke det tilbake etter på scoring og assist i dagens kamp.

2. poeng: Magnus Fosen
Unggutten imponerer stort i sin første sesong i Ullern trøya. Solid og sterk defensivt og er i tillegg sikker og god med ballen. Løser flere småekle situasjoner på en måte som får det til å se enkelt ut. Har i tillegg god rekkevidde i pasningsspillet sitt og slår flere presise crossere.

1. poeng: Nicholas Kristiansen
Var bunnsolid i forrige match borte mot Nordstrand og fortsetter å imponere også i dag. I likhet med resten av laget så var han noe anonym før pause, men våkner til liv i andre omgang. Vanligvis ikke så målfarlig, men kroner en god kamp med matchvinner scoringen etter 79 minutter.
Ukeplan uke 35

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2021

Godt i gang med sesongen og kamper, i alle fall i 3 div. Ny jevn kamp hvor vi drar i land en seier, snart så jeg begynner å frykte at vi kan vinne serien.. : )

Dessverre ikke i gang enda i 1 div som vi etter planen skulle vært, men vi håper å komme i gang der så snart som mulig, forhåpentligvis denne uken. Ellers er det kun trening tirsdag, og fredag dersom vi ikke får spilt kamp den dagen. 


Mandag: Fri/egentrening

Tirsdag: Trening på Ullern, 16.15 - 18.30. 

Boks, 4v2/4v1, 1v1 på småmål, 2v2/3v3, 6v6


Onsdag: Kamp mot Snarøya, se Spond. 

Torsdag: Fri/egentrening

Fredag: Trening på Ullern, 18.00 - 19.30. Øver en del på etablert angrepsspill og å angripe med kontroll. Mer detaljert innhold kommer. 

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp mot Heming, se Spond. 
Uke 35: Korsvoll på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2021

Man 30.aug

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Rondo, spilløvelse, 1v1/2v2 og spill 8v8/9v9. Ferdige kl.21.30. 

Tirs 31.aug

Fri/egentrening

Ons 1.sept

Kl.20.30 - Kamp vs Korsvoll på Korsvoll. Oppmøte kl.19.45. Tropp: Alle. 

Tors 2.sept

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Rondo og fotballtennis. Ferdige kl.19.30. 

*Dag for styrke ben. 

Fre 3.sept

Fri/egentrening

*Dag for styrke overkropp. 

Lør 4.sept

Fri/egentrening

Søn 5.sept

Kl.13.30 - Trening. Innhold: Rondo, skudd og spill. Ferdige kl.15.00
Uke 35: Full rulle i helgen

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2021

Selv om coviden har gjort et lite comeback så har heldigvis ikke våre kamper blitt rammet sånn at du ikke har fått spilt de. Men er nok viktig at vi alle er litt bevisste på dette nå, vi har fått en smittet og med mange i klasse og på konfirmasjoner så skal det ikke mye til før vi får trøbbel. Men vi krysser fingrene og håper at det ikke blir for mye "greier" ut høstsesongen. 

Mye skoleturer og konfirmasjoner og annet i disse tider, så bær med oss når det gjelder kamper litt flyttet hulter til bulter, det er kun for å få med flest mulig. Så beklager vi at det av og til blir litt vel oppå hverandre, men sånn må det bare bli denne høsten. Takk for at dere bidrar og er fleksible. 

Ukens meny. 

Lør 4.sept

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Konkurranser og spill.

Kl.18.30 - Lag 1 vs Skeid på Nordre Åsen. Oppmøte kl.17.30. Tropp: Proto, Adrian, Ellef, Emil S, Theo, Tollef, Andy, Railo, Brage, Dani, Storm og Estin. 

Søn 5.sept

Kl.12.00 - Lag 2 vs Grei på Ullernbanen. Oppmøte kl.11.00. Tropp: Kasper, Seb, Frithjof, Marius, Benni, Martin, Estin, Aksel, Steen, Sam, Kavlie +1-2. 

Kl.13.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, possession og fotballtennis. Uke 35 - Lærerik cup, peiser på med seriespill!

Postet av Ullern Fotball den 28. Aug 2021

Lærerik cup for lag 1 og 2 i helgen, vi fikk en liten smak på hvordan det er å spille 11er fotball og fikk kjørt oss hardt mot gode 08 lag fra hele Norge! Mange ting vi skal være godt fornøyd med, og så er det en god del ting vi må bli bedre på om vi ønsker å kontrollere kamper fra start til slutt.

Vi er klare for en ny uke med mange kamper. Alle 4 lag skal i aksjon denne uka, vi har en fotballrik uke foran oss og det gleder vi oss til!

Tema: Frispilling mot høyt press 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 17.30 - 19.00 Trening på gamlebanen for alle som ikke spiller kamp.

Innhold TG1: Oppvarming + skadefor, possession, konkurranser. 

Innhold TG2: Oppvarming+ skadefor, 2v2 m vegger, spill.

Kl. 19.10 Kamp for lag 3 borte mot Jutul på Skuisletta kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Aksel, Sander, Jacob, Thomas, Martin, Mateo, Henrik, Elvis, Bjørklund, Oscar S, Adrian, Johan

Onsdag

Kl. 16:30-18:00 Trening på Gamlebanen for alle som ikke spiller kamp.

Innhold TG2: Oppvarming+, 3v2+1, spill.

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 borte mot Røa på Røa kgress . Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Iver, Fjell, Amund, Ola, Ankjell, Ludde, Max, William, Noah, Emil, Loly.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 15.00 - 16.30 Trening på Hullebergmya

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession med retning, spill 6v6. 

Innhold TG2: Rondo, avslutninger, spill, konkurranse. 

Kl. 18.55 Kamp for lag 4 hjemme mot Heming på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Marcus, Martinus, Noah, Philip H, Philip G, Philip A, Eirik, Kristian, Mathias, Nityan, Alex.

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 10.30 - 12.00 Trening på CC Vest Arena for alle om ikke spiller kamp.

Kl. 15.00 Kamp for lag 1 hjemme mot Snarøya på CC Vest Arena. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Iver, Fjell, Amund, Ola, Tarald, Ankjell, Max, William, Lier, Emil, Loly. 

Kl. 17.00 Kamp for lag 2 hjemme mot Ready 2 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Frank, Eimhjellen, Tian, Ler, Johannes, Bernhard, Joachim, Julian, Cedric, Thomas, Martin, Magnus
Uke 35 - To kamper denne uken

Postet av Ullern Fotball den 28. Aug 2021

Mange G19 spillere fikk sin debut på seniornivå forrige torsdag i kampen mot Grei på bortebane. Det ble 3-1 til hjemmelaget, men vi kan være fornøyd med måten vi spiller på mot et godt 4.div lag på senior nivå.
Denne uken har vi kamp både torsdag og fredag, av den grunnen blir det fri på fredag og trening lørdag.

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 17:00-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Rondo med retning
 • Taktisk 11v11
 • Spill 5v5/6v6

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Onsdag

KL. 17:00-18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + rondo
 • Overtallsøvelse 2v2+1
 • Spill 6v6

Torsdag

KAMP - Sagene vs Ullern kl 20.15 på Bjølsen kunstgress. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Oma, Rye, Talstad, Lunde, Brage, Jonas, Nico, Fred, Sigurd, Thomas, Udnæs + 1.

Fredag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Lørdag

Kl. 15.30 Videomøte
KL. 16:30- 18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + Rondo
 • Possession med retning
 • Spill på så stor bane som mulig

Søndag

KAMP - Ullern vs Årvoll kl 20.15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Oma, Cleve, Rye, Talstad, Lunde, Jonas, Nico, Fred, Sigurd, Andy, Udnæs, Adrien, Snorre. Uke 35 - Kamper for alle lag

Postet av Ullern Fotball den 28. Aug 2021

Da er det endelig klart for første seriekamp i 4. divisjon også. Lag 4 møter Stovner hjemme på torsdag! Ta turen og støtt gutta :-) Samme dag er det duket for lokaloppgjør for lag 3, som tar turen ut til Snarøya. To solide kamper på samme dag, med andre ord. Ellers er det ei ganske vanlig "sesonguke", og jeg må innrømme at det føles veldig bra. Fire 07-lag i sving - slik det skal være. Heia Ullern! 

Mandag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming + rolle for backer og kanter (disse må være gjennomvarme før vi begynner)
 • Bred possession
 • Spill/spilløvelse på mellomstor bane

Onsdag

KL. 17:30-19:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming / rolletrening for de i fremre treer
 • Bakromspossession
 • 11v11

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

KL. 17:00-18:00. Trening for TG2 (de som ikke skal spille kamp) på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spill

4. DIV. KAMP - Ullern vs Stovner (hjemme) kl. 20:15 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest kl. 19:30. Tropp: Kommer i Spond!

Fredag

KL. 19:15-20:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Possession: 4v4+3
 • 2v1/3v2 mot mål
 • Spill: 11v11, 2x6 min.

Lørdag

1. DIV.: De som var tatt ut til tropp møter til økt kl. 15:30.

3. DIV. KAMP - Snarøya vs. Ullern (borte) kl. 15:00 på Hundsund kunstgress. Oppmøte senest kl. 14:15. Tropp: Kommer i Spond!

Søndag

4. DIV. KAMP - Teisen vs Ullern (borte) kl. 19:00 på Bryn kunstgress. Oppmøte senest kl. 18:30. Tropp: Kommer i Spond!Uke 35 - spis, drikk og sov godt!

Postet av Ullern Fotball den 28. Aug 2021

Minner om hvor viktig det er at dere sover nok, spiser og drikker godt og nok for at vi skal holde oss fri fra sykdom og skader. En annen ting som gjør underverk for kvaliteten på søvn er å kutte skjermbruken en time før du legger deg og ha mobilen ute av soverommet. Om du trenger en vekkerklokke så kjøper du deg en, mobilen bør være langt unna soverommet!

G19 2.div - eg jobber med å flytte alle kampene fra søndag til midtuke slik at vi får tatt ned belastningen og gir oss litt mer handlingsrom mtp antall spillere som er tilgjengelig for disse kampene.

UKE 35

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Fredrik R, Andreas S, Julian LV, Fredrik T

Ordensmenn denne uken TG2: Ibrahim, Filip, Sakki

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Sjansefasen - komme inn i slottet med kontroll (søke fordeler)

Lørdag:

TG2: Kjelsås vs Ullern kl 13:30 (oppmøte 13:00 på Grefsen kunstgress). Tropp: Gustav, Ibrahim, Erlend, Leo, Gaas, Shane, William, Peter, Haakon, Faustas F, Fredrik R, Trym M

Haslum vs 05.1 kl 15:00 (14:15 på Haslum kgb). Tropp: Mikkel S, Johannes A, Sondre LR, Andreas S, Julian LV, Caspar H, Theo HV, Markus H, Fabian G, Fredrik T, Herman V, Olav S, Ludvig L

*Styrke overkropp og bein (kun de som spiller full kamp) kan gjennomføres

Søndag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Egenfirkant, skadeforebyggende og fotballtennis

*Styrke overkropp og bein (de som ikke trente bein i går) kan gjennomføres


‘It is never too late to be what you might have been’

 • George Elliot


Ukeplan - Uke 35

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2021

Mandag 30.august

-Trening 18.30-20.30 på Ullern. Trening flyttet til Ullern grunnet mye ledig plass. Det må vi utnytte da det er sjelden vi har tilgang på det!

 

Tirsdag 31.august

            -Trening 18.00-19.30 på Ullern. 

 

Onsdag 1.september

            -Fri

 

Torsdag 2.september 

            -2.div: Ullern/Ready - Heming

 

Fredag 3.september

            -Fri

 

Lørdag 4.september

            -Fri

 

Søndag 5.september

            -Kamp Ullern-OBOS

 
Ukeplan - Uke 36

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2021

Mandag 6.september

-Trening 18.45-20.15 på Gressbanen. Alle SKAL være klare 18.30 for å gjennomføre oppvarming før fotballtreningen starter.

 

Tirsdag 7.september

            -Trening 20.00-21.30 på Hullebergmyra.

 

Onsdag 8.september

            -Fri

 

Torsdag 9.september

            -2.div: ØHIL – Ullern/Ready

 

Fredag 10.september

            -Fri

 

Lørdag 11.september

            -J07-Ullernspillere må bidra til OBOS-cup J06

 

Søndag 12.september

            -3.div: Lille Tøyen – Ullern/Ready
Ukeplan - Uke 37

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2021

Mandag 13.september

            -Trening 19.30-21.00 på CC vest arena.

 

Tirsdag 14.september

-Trening 20.00-21.30 på Hullebergmyra. Roligere trening for de som spiller kamp onsdag.

 

Onsdag 15.september

            -3.div: Ullern/Ready - Vålerenga

 

Torsdag 16.september

            -2.div: Ullern/Ready - Røa

 

Fredag 17.september

            -Fri

 

Lørdag 18.september

-Trening 14.00-15.30 på CC vest arena. Den ene gruppen vil bestå av troppen til søndag. Før trening er det oppmøte klokken 13.00 på Ullern for lunsj!

 

Søndag 19.september 

            -2.div: Ullern/Ready - ØHIL
Ukeplan - Uke 38

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2021

Mandag 20.september

-Trening 18.45-20.15 på Gressbanen. Alle SKAL være klare 18.30 for å gjennomføre oppvarming før treningen starter.

 

Tirsdag 21.september

-Trening 20.00-22.00 på Hullebergmyra. Avslutter økten 21.45 så er vi ferdige før 22.00.

 

Onsdag 22.september

            -Fri

 

Torsdag 23.september

            -2.div: Ullern/Ready - Lommedalen

            -Trening for de som ikke spiller kamp. Hvor og tidspunkt? (ikke satt)

 

Fredag 24.september

            -Fri

 

Lørdag 25.september

            -Trening for de som ikke skal spille kamp søndag.

 

Søndag 26.september

            -3.div: Vålerenga – Ullern/Ready
Ukeplan - Uke 39

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2021

Mandag 27.september

-Trening 18.45-20.15 på Gressbanen. Alle er klar til oppvarming 18.30, så blir det 90 minutter med fotballtrening.

 

Tirsdag 28.september

-Fri

 

Onsdag 29.september

            -2.div: Høvik/Bærum – Ullern/Ready

            -3.div: Ullern/Ready - Skeid

 

Torsdag 30.september

-Fri

 

Fredag 1.oktober

-Trening 17.30-19.00 på Hullebergmyra.

 

Lørdag 2.oktober

-Trening 13.00-15.00 på Hullebergmyra.

 

Søndag 3.oktober

-Fri
Uke 35 - bla bla

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2021

Jau


MSB: FC Oslo ble for sterke på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2021

Etter to uavgjort kamper var Ullern 2 på jakt etter sin første trepoenger i 4.divisjon. Motstander var FC Oslo som er en forholdsvis ny klubb i divisjonssammenheng etter at de tok over plassen til Hammersborg i 6.divisjon i 2018 og står med to strake opprykk etter det. Og etter gårsdagens match på CC Vest Arena kan det virke som de har planer om å kjempe om sitt tredje strake opprykk. Personlige feil ble straffet hardt!

For hjemmepublikummet var nok de fleste spillerne på FC Oslo ukjente. Men det ble raskt tydelig at nummer 10, Severin Sørlie skulle bli en håndfull for Ullern. Kun 10 minutter spilt når han kommer fossende opp på venstresiden og drar seg forbi Smith Halle og setter ballen sikkert i lengste hjørnet og 1-0 til bortelaget.

Ullern sliter generelt med å skape målsjanser mot et aggressivt og godt FC Oslo, og etter 33 minutter spilt kommer en klarering som tilsynelatende Ullern har kontroll på, men Jesper Wold feilberegner når han forsøker å vente på at ballen skal komme inn i feltet slik at han kan ta den med hendene og Severin Sørlie snapper ballen og kan enkelt sette inn 0-2. Det skal gå fra vondt til verre før pause når Ullern igjen roter det til litt for seg selv.
Jesper Wold ender opp i en trang situasjon når man skal forsøke å spille seg ut bakfra, får sent ballen til Jacob Francke, men pasningen fra Francke ender opp tilbake i midten og Harold Mufoncol lager straffe da han holder igjen FC Oslo spilleren. Straffen settes i mål av Morten Wenaas og 0-3 til pause.

Makter aldri å legge trykk på FC Oslo


Ullern gjør noen planlagte bytter til pause. Badou Jor, Hanche-Olsen og Mufoncol går ut, mens Damwall, Ruud Valen og Dahl Jørgensen kommer inn.
Hjemmelaget med mer ball etter pause, men sliter fortsatt med å skape målsjanser. Noen halvsjanser i form av innlegg i boks, men er egentlig aldri nærme reduseringsmålet.
Francke må ut med skade 3 minutter før slutt og Ullern har ikke flere innbyttere, og med 11 mot 10 kontrer FC Oslo inn et siste mål på slutten og sluttresultatet 0-4.

Det ender altså med en fortjent borteseier på CC Vest Arena, men Ullern føler nok at de kunne utrettet mer enn det de fikk til denne ellers så fine sensommer kvelden.

Kampfakta:
Ullern 2 – Gamle Oslo: 0-4
Mål: Severin Sørlie 10 min, 33 min. Morten Wenaas 41.min (str), Isak Brodahl 90 min.
Gule kort: Fredrik Kviljo, Harold Biata Mufoncol, Jacob Francke
Tilskuere: ca 100

Poengbørsen
3.poeng: Mikael Foss Andersen
Ikke så mye med før pause fra sin vingback posisjon, men mer og mer med etter pause når han kommer mer sentralt i banen. Viser at han er farlig en mot en og er god med begge bein. En av få farlige trusler offensivt på en vanskelig kveld.

2. poeng: Finn Badou Jor
Spiller bare 45 minutter, men viser tidvis hvilken trussel han kan være. FC Oslo gir mye bakrom, men Ullern sitt sterkeste våpen i 1.omgang får dessverre litt for lite å jobbe i områder han er farligst.

1.poeng: Jeppe Moholt
Jobber som vanlig utrettelig på midtbanen og er viktig defensivt mot en fysisk og god motstander. Ikke like bra som mot Holmlia, men leverer en ok kamp under vanskelige forhold.G19: Surt tap mot KFUM

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2021

Etter en hjemmeseier mot Bækkelaget var det vår tur til å spille på bortebane, denne gangen var det KFUM 2 som tok oss i mot på Ekeberg kunstgress. 

Ullern fra start: Ingvald Grønseth Benestad, Christian Ågnes, Andreas Talstad, Sigurd Davidsen, Ola Rye, Herman Udnæs, Fredrik Haugen, Snorre Ruud Valen, Junior Kamul, Jacob Cleve Broch, Adrien Vachaud. 

Mål: 3-1 55’ Ola Rye, 3-2 75’ Thomas Støfring, 4-3 89’ Herman Udnæs. 

Tilskuere: 32


3-0 etter 20 min.
I de første minuttene av kampen er det Ullern som styrer det meste av spillet. Ullern gutta tar tidlig kontroll over ballen og etablerer spillet i KFUMs halvdel. Hjemmelaget legger seg lavt i banen i en 1-5-3-2 formasjon og ventet på en god mulighet for ballvinning og kontring.
Planen til KFUM fungerer som bare det og etter 2 balltap sentralt i banen og en straffesituasjon, står det 3-0 til hjemmelaget etter 20 minutter spilt. 

Selv etter 3 baklengsmål er det fortsatt Ullern gutta som kontrollerer spillet og vi kommer til flere situasjoner via våre sidestopper og kantene som fort kunne ha endt opp i scoring.
I tillegg skaper vi store målsjanser med vårt høyt press, vi setter KFUM keeper i en vanskelig situasjon og det er helt utrolig at vi ikke får mer enn en ball i stolpen på dette. 

45 min igjen til å snu kampen
Andreomgang er veldig likt første omgang, KFUM fortsetter å ligge lavt i en formasjon hvor det blir vanskeligere å skille de ulike leddene, samtidig som vi fortsetter å jage etter vår første scoring i kampen. 

Etter 10 minutter spilt ble det dømt frispark til vår fordel rett utenfor 16-meteren til KFUM. Jacob Cleve Broch slår ballen inn, returen (som kanskje gikk i armen til KFUM spiller) lander i beina til Jacob og på andre forsøk finner vi Ola Rye på lengste stolpen som setter vår første scoring i kampen.
Vår andre scoring kommer fra et innlegg som lander ca på 11metern og der står Thomas Støfring som med setter ballen i mål etter en fin heading. 

Vi sender flere spillere opp i banen og blir til tider utsatt for kontringer, noe KFUM var alltid på jakt etter. 10 minutt før slutt klarte, på ett eller annet vis, en KFUM spiller å drible seg gjennom vår bakre ledd og ender opp alene mot Ingvald. KFUM øker ledelsen til 4-2 og dermed ble det enda vanskeligere for oss å snu kampen. 

Rett før kampslutt får vi et frispark fra ca 21 meter, 05-modell Herman Udnæs (som tidligere ble matchvinner i NM-kamp for G16) tar frisparket og setter ballen rett i motsatt kryss!
Etter den fantastiske scoringen var kampen over og vi drar tilbake til Ullernbanen uten poeng denne gangen. 

Vi ønsker god bedring til Junior Kamul, som ble skadet i skulderen under kampen og kommer til å være borte et par uker.

Poengbørsen:
  
3.poeng. Ola Rye 

Nok en god kamp fra vår venstre back. Ola avanserer spillet med kontroll på venstre siden og finner en god posisjon som gjør det vanskelig for KFUM spillere å presse han. I tillegg scorer han vår første scoring i kampen som ga oss håp til å snu kampen. 

2.poeng. Fredrik Haugen

Tok ikke like stort plass denne gangen men var alltid et trygt alternativ sentralt i banen og stoppet en god del kontringer, noe laget trengte spesielt i andre omgang når vi sendte flere spillere høyere i banen. 

1.poeng. Thomas Støfring

Vanskelig kamp for en spiss som er glad i løpe i bakrom. Allikevel legger han ned en kjempeinnsats for laget og finner nettet etter en fin heading fra ca 11 meter. 

Neste G19 kamp:

Sagene – Ullern på Bjølsen kunstgress kl 20.15. MSA: Solid opptur borte mot Nordstrand

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2021

Det var et revansjelystent Ullern lag som møtte Nordstrand i Norsk-Tipping ligaen. Etter forrige helgs poengtap hjemme mot Skjervøy, trengte Ullern en 3 poenger for å henge med i opprykkskampen.
Ullern gjorde to bytter fra kampen mot Skjervøy. Ut gikk Finn Badou Jor og Harold Mufoncol, og inn kom Jens Aslaksrud og Nicholas Kristiansen.

Bytter: Finn Badou Jor (70.min for Sunde), Harold Biata Mufoncol (77.min for Kristiansen), Bendik Foss Evensen (84.min for Austnes) og Mikael Foss Andersen (84.min for Aslaksrud).

Kampfakta:
Nordstrand – Ullern: 0-4 (0-3)
Mål Ullern: 1-0 Sunde 4.min (assist Fosen), 2-0 Selvmål, (assist Austnes), 3-0 Dizdar 26.min (assist Austnes) og 4-0 Foss Evensen 94.min (assist Dizdar).

Gule kort: Nimer El Haj (ass.trener Nordstrand), Eirik Sveen, Mohammed Jatta, Harold Mufoncol

Tilskuere: 105 

Total dominans i første omgang
Selv om Nordstrand kom med et skremmeskudd allerede etter 1 minutt og plutselig er farlig frempå med en avslutning like utenfor, så var resterende 44 minutter en maktdemonstrasjon av Ullern.
Selv om Nordstrand hadde en god del ball, så var det Ullern som skapte sjanse på sjanse på et sjanseløst Nordstrand lag.
Og allerede etter 4.minutter sitter første ball i nettet. Benjamin Sunde jakter en bakromspasning fra Magnus Fosen som han rekker like før Nordstrand keeper Christopher Gjemdal Tobiassen og plasserer enkelt inn 1-0 for Ullern og en drømmestart for bortelaget.

I det 13.minutt kommer mål nummer to til Ullern etter en corner fra Lars Austnes som går via en Nordstrand spiller etter en duell med Jens Aslaksrud.
Ullern fortsetter å være farlige på overganger og dødballer, og etter 26 minutter spilt på Nordstrand Kunstgress, så kommer nok en Ullern scoring. Målet kommer etter at en Ullern dødball blir klarert ut og havner tilbake igjen hos Lars Austnes. Han får ta med seg ballen langt inn før han legger innlegget presist på hodet til stopperkjempen Ismar Dizdar som setter inn sitt andre mål for sesongen.

Nå virker kampen allerede avgjort og Ullern fortsetter å skape gode sjanser utover i omgangen. Spesielt Benjamin Sunde er farlig frempå ved flere anledninger. Men lagene går til pause på 0-3 og Ullern kunne være meget fornøyd med de første 45.

Bendik Foss Evensen (f.04) debuterte med mål mot Nordstrand. Første spiller fra det solide 2004 kullet med debut og mål for MSA. 

Full kontroll og prikken over i’en til slutt
Bortelaget ser ut til å være veldig fornøyde med tingenes tilstand i andre omgang og ser ingen grunn til å dytte opp så veldig mye folk. Nordstrand har mye ball uten at de egentlig produserer de store sjansene. Ullern fortsetter å kjøre overganger når de får muligheten og har noen ok sjanser også i andre omgang, men ikke de helt store.

83.minutter før slutt kommer Mikael Foss Andersen og debutant Bendik Foss Evensen inn for henholdsvis Lars Austnes og Jens Aslaksrud.
Og 17-år gamle Bendik Foss Evensen som har gjort 3 mål på 2 kamper for Ullern 2 trenger ikke mer en de minuttene for å sette inn sin første scoring for A-laget.
Fire minutter på overtid blir han spilt gjennom av Ismar Dizdar, kommer litt skrått på mål, men Foss Evensen finner hull i en utrusende Nordstrand keeper, og en herlig avslutning på kampen for Ullern.
En meget overbevisende seier og her fortjente samtlige spillere egentlig å havne på poengbørsen.


Poengbørsen:
3. poeng: Thomas Martinussen
Litt dypere på midten denne kampen enn vi har sett han tidligere. Men leverer en helt strålende kamp (igjen). Virker nesten som han alltid har mer tid enn alle andre og dominerer midtbanen fullstendig. Rolig med ball og løser opp den ene trange situasjonen etter den andre. Er kanskje ikke så ofte nest sist på mål, men er ofte den som gjør det mulig å sette i gang angrepene.

2. poeng: Lars Austnes
Kommer gang på gang til gode innleggsposisjoner fra sin høyreback posisjon og er en konstant trussel på alle dødballer med sin presise høyrefot. Noterer seg for to assister i tillegg til at han skaper flere gode muligheter. Har også en fantastisk gjennomspill til Sunde som setter ballen i mål, men det blir dømt offside. Må i så fall vært hårfint.

1. poeng: Benjamin Sunde
Har virkelig våknet til liv i Ullern drakta og noterer seg for nok en scoring. Satte i tillegg inn et nydelig mål som dessverre ble avblåst for offside. Kommer seg til flere gode sjanser og er god som linkup spiller for midtbanen. Det lukter generelt mål av Sunde for tiden.

Bodø Glimt next

På søndag kommer Bodø Glimt 2 på besøk til CC Vest Arena kl.17.00. Ses da. MSA: U21 gjengen - Jesper Nesbakk Wold

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2021

Sist møtte vi midtstopper Magnus Fosen, og denne gangen er det vår unge keeper Jesper Nesbakk Wold som står for tur i våre portrettintervjuer med de yngste i MSA stallen. Jesper er født i 2002 og kom fra våre naboer Ready senhøsten som G15 spiller. 

Så hvem er Jesper Nesbakk Wold?

Jeg har vokst opp et steinkast unna readybanen, og det var en veldig gunstig utviklingsarena for meg når jeg var yngre. Jeg er nettopp ferdig med mitt 3 år på videregående og skal begynne på master på NIH til høsten. Utenom skole og fotball liker jeg ellers å være aktiv og holde meg i bevegelse. Om sommeren spiller jeg mye discgolf, tennis og padde-tennis. Om vinteren stortrives jeg med å stå på både slalom, ski og skøyter. Generelt sett er det viktig for meg å gjøre andre ting på fritiden men samtidig være opplaget og klar for hver økt.

Opprinnelig spiss

Jeg spilte i Ready fra jeg var 6 til jeg var 15-16. Spilt i Ullern siden da. Jeg startet som mange andre keepere med å være spiss, og generelt sett prøve meg ut flere steder på banen. Sakte men sikkert ble min rolle som keeper mer og mer fastsatt, og når jeg var 12 år bestemte jeg meg for at det var keeperrollen jeg ville gå inn for å bli ekstra god i.

Hvorfor Ullern Fotball?

Fordi jeg følte mine ambisjoner og utvikling ble sett, respektert og vurdert av både trene og medspillere gjennom min treningshverdag. Jeg følte at Ullern var det beste stedet å utvikle seg. Det er viktig for meg å føle at folk har troen på meg og det jeg gjør, og det føler jeg er tilfelle i Ullern nå.

Fotballivet under covid

Vanskelig - som for mange andre. Jeg har måttet tenke alternativt og lagt opp øktene utifra det. Jeg er vandt til å være aktiv flere ganger i uken - under corona måtte man tenke selv og lære seg å trene på eget initiativ eller i mindre grupper. Jeg føler jeg fikk mye ut av arbeidet jeg la ned sett omstendighetene.

Utfordre meg selv 

Jeg ønsker å fastsette min posisjon i laget å vise til hvilket nivå jeg klarer å spille på konsistent. Jeg vil utfordre meg selv på flere arenaer, og samtidig vise at jeg har nivået inne for spill i 3. divisjon. Jeg forsøker hele tiden å se kritisk på hvor jeg kan forbedre mine fotballferdigheter, og hva som kan gjøre med til en bedre keeper og medspiller.

På treningsfeltet med keepertrener Dennis Berg Smalsundmo. 


Terje Kirsebom 

Det er morro. Han er en klok fotballspiller som man merker har vært «i gamet» lenge. Han skjønner spiller godt og det er lett å lære samt diskutere forbedringspunkter med han. Konkurransedelen er morsom - vi utfordrer hverandre på ulike deler av spillers faser, og for meg er det en motivator som hjelper meg med å utvikle meg.

Publikum - følg med på han her denne sesongen!

Fosen - tror det at Fagermo sa han skulle «kjøpe stopperne deres» etter kampen mot Vålerenga sier sitt. For keepere er en trygge forsvarsspillere utrolig viktig, og relasjonen som Fosen har til både keeperne og medspillerne sine blir bare bedre og bedre.

Full innsats og mye morsom fotball

Det er bare å støtte oss gjennom hele høsten på alle slags kamper - både på ccvest arena og på bortebane. Vi kan i hvert fall alltid love en ting - full innsats og mye morsom fotball. Ambisjonene våre om å gjøre det veldig bra i både 3 og 4 div er ikke til å legge skjul på!

Vi takker Jesper for praten, neste sjanse for å se han og gjengen i aksjon er på CC Vest Arena tirsdag kl.20.15 for MSB mot Gamle Oslo. 
Uke 34 - Alle lag i aksjon!

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2021


Da er alle lag godt i gang, merk at lag 3 kampen i neste uke er flyttet til søndag denne uken pga skoletur. Moro å se enkelte spillere tilbake i aksjon for oss, både Oscar Hellebust i kamp og Nour som er tilbake fra en lang covid dvale. Også Torje har gjort comeback, så snakkes det om flere, vi håper de tar kontakt. 

Siden sist har vi også fått oss en ekte landslagsspiller i Jacob som fikk sin debut mot Tsjekkia på tirsdag. Det er litt ekstra kult! 

Lør 28.aug

Kl.12.00 - Lag 1 vs Stabæk på CC Vest Arena. Oppmøte kl.11.00. Tropp: Kasper, Estin, Ellef, Emil S, Gustav, Tollef, Noah, Andy, Brage, Theo, Railo, Storm og Dani. 

Kl.15.00 - Trening TG.2. Innhold: 7v3/8v4 firkant med mål, cornerkamp og spill 4v4. Ferdige kl.16.30.

Søn 29.aug 

Kl.15.00 - Lag 2 vs Ski på Ski stadion. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Proto, Frithjof, Storm, Adrian, Benni, Sondre, Estin, LJ, Kavlie, Chris B, Wathne ++

Kl.17.00 - MSA vs Bodø Glimt 2! 

Kl.20.15 - Lag 3 vs Asker på Risenga Kunstgress. Oppmøte kl.19.30. Tropp: 
Uke 34 - KFUM på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2021

Da er seriepremieren unnagjort og etter en heltemodig innsats mot et meget godt Frigglag så tok vi med oss 1 poeng hjem fra Tørteberg. Kommende uke er det nye muligheter hjemme mot KFUM på onsdag. 


Man 23.aug

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Rondo, spilløvelse, 1v1/2v2 og spill 8v8/9v9. Ferdige kl.20.00. 

Tirs 24.aug

Fri/egentrening

Ons 25.aug

Kl.20.30 - Kamp vs KFUM på CC Vest. Oppmøte kl.19.45. Tropp: Alle. 

Tors 26.aug

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Rondo og fotballtennis. Ferdige kl.19.30. 

*Dag for styrke ben. 

Fre 27.aug

Fri/egentrening

*Dag for styrke overkropp. 

Lør 28.aug

Fri/egentrening

Søn 29.aug

Kl.12.30 - Trening. Innhold: Rondo, skudd og spill. Ferdige kl.14.00Ukeplan uke 34

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2021

Da er seriestart i 3 div unnagjort, mens seriestart i 1 div står for tur denne uken. Det blir travelt, med kamper onsdag, fredag og søndag. Derfor blir det kun 1 felles trening denne uka. Viktig at så mange som mulig kommer på den. 


Mandag: Fri/egentrening

Tirsdag: Trening på Hullebergmyra, 16.30 - 18.00. 

-Arsenal og prestasjonsfremmende, Sprinter,  spill 7v7/8v8, småbane 3v3/4v4, styrke bein. 

Onsdag: 2. serierunde i 3 div, borte mot Amasone. Sjekk Spond. 

Torsdag: Fri/egentrening

Fredag: 1. serierunde i 1 div, borte mot Holmen. Sjekk Spond.

Lørdag. Fri/egentrening

Søndag: 3. serierunde i 3 div, borte mot ØHIL 3 på Jarmyra. Sjekk Spond. Uke 34 - Lag 1 og 2 på Stjerne Cup

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2021


Det endte med 3.plass for lag 1 i forrige Stjerne Cup.

Etter flere utsettelser pga Covid, får vi endelig spille Stjerne Cup. Denne gangen reiser vi til Hamar med lag 1 og 2 hvor vi får spille mot skikkelig gode lag og får teste oss i 11v11 format. 

I tillegg har lag 3 og 4 kamper denne uken, lag 4 har en tøff uke med dobbeltkamp først mot Hasle-Løren og så mot ØHIL på fredag. Da må vi bare brette opp armene og jobbe så godt vi kan på trening slik at vi er klare for en fotballrik uke!

Tema: Frispilling mot høyt press

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18.30 - 20.00 Trening

Innhold TG1: Oppv.+skadefor., firkanter 5v2 med småmål, spill på stor bane.

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 hjemme mot Holmen 3 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Aksel H, Sander, Bjørklund, Jacob, Marcus, Johan, Oscar S, Adrian, Martin, Thomas.
Kl. 20.15 Kamp for lag 4 borte mot Hasle Løren på Løren kunstgress . Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Kristian, Eirik, Mathias, Philip G, Philip A, Alex, Noah, Martinus, Nityan, Elvis, Henrik

Onsdag

Kl. 15.30 - 17.00 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, Possession med retning, spill 4v4.

Innhold TG2: Oppvarming+rondo, 3v2+1, spill.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16.30 - 18.00 Trening på gamlebanen.

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession med retning, fotballtennis turnering.

Innhold TG2: Oppvarming, possession, konkurranse. 

Kl. 18.30 Kamp for lag 4 hjemme mot ØHIL på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Martinus, Noah, Sander, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Philip G, Alex, Mathias, Kristian, Eirik, Philip H.

Lørdag

Stjerne Cup i Hamar. Oppmøte senest 30 min før hver kamp.
2x25 minutters kamper med 3 min pause.
Lag 1 kamper:
Kl. 10.00 Ullern - Skeid på Ridabu bane.
Kl. 14.00 Hinna IL - Ullern på Ridabu bane.
Kl. 18.00 Ullern - Byåsen på Ridabu bane. 

Lag 2 kamper:
Kl. 11.00 Nationalkameratene SK - Ullern på Stange Stadion 1.
Kl. 15.00 Ullern - Ålgård SK på Stange Stadion 1.
Kl. 19.00 Ullern - ??? på Stange Stadion 2. 

Søndag

Stjerne Cup i Hamar. Oppmøte senest 30 min før hver kamp.
Sluttspill avhenger av resultater på lørdag. Oppdaterer så fort vi vet mer. 

Kl. 11.00 - 12.30 Trening på CC Vest Arena. Uke 34 - nye kamper😀

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2021

Nye kamper til helgen og vi gleder oss stort! Gjentar viktigheten av å gjøre det vi kan for å unngå sykdom og skader. Nå er det ofte kaldt på morgenen og kvelden - det betyr noe for bekledning. I tillegg blir det viktig å få i seg nok mat og drikke gjennom dagen som gir varig energi (lite sukker) slik at kroppen holder ut en lang dag.

UKE 34

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Herman V, Martin E, Caspar H, Adrian V

Ordensmenn denne uken TG2: Due, Kasper William

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Angripe med kontroll - via den ledige spilleren

Onsdag:

TG1 kl 16:30 (16:15): Egenfirkant, prepp (2 bein x3 runder) EPE 8x40m 80%, posisjonsøvelse 6v4/5 (oppbyggende vs høyt press), spill 8v8/9v9 (3x8 min) + skadeforebyggende 10 reps (Nordic, reverse, copenhagen)

*70 min

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

TG2 kl 20:00 (19:45): Possession, rolletrening, spill 5v5/6v6

Fredag:

05 v Oppsal kl 18:30 (17:30 på videorommet). Tropp: Mikkel S, Andreas S, Martin E, Sean BA, Johannes A, Joakim S, Olav S, Caspar H, Julian VL, Fredrik T, Theo HV, Fabian G, - Ole MW + Ludvig L + Fredrik R møter til kampstart

De som spiller en omgang eller mindre trener rett etter kamp.

TG1 kl 20:00 (19:45). Egenfirkant, 1v1 øvelser + spill 4v4 (4x4 min) + volleykonk

* Styrke overkropp og bein (de som spiller full kamp) kan gjennomføres

Lørdag:

05-2 v Frigg kl 10:00 (09:30). Tropp: Alle på TG2+Gantzel og Gustav

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

Fornebu v 05 kl 20:15 (19:15 på Nesøya kunstgress). Tropp: Mikkel S, Magnus G, Trym M, Martin E, Sondre LR, Olav S, Sean BA, Johannes A, Ludvig L, Theo HV, Andreas S, Fabian G, Markus H, Faustas F, Fredrik R, Julian LV, Shane V, Fredrik T

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value." 

- Albert EinsteinUke 34 - Kamp etter kamp!

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2021

Vi peiser på videre. En ting man kan merke seg, er at vi nå slutter å skrive hvilke dager som er passende for styrke bein og styrke overkropp. Det er umulig å skrive det inn så det passer alle, i og med at det er ulike dager som vil være gunstige for hver enkelt. Avhengig av når du spiller kamp og når du trener, så klart. Vårt råd er å spørre oss om råd om man er i tvil. Andre tommelfingerregler er: Ikke styrke bein dagen før kamp og ikke dagen etterpå, men gjerne samme dag (etter kampen). Ikke styrke bein samme dag som trening FØR økt. Har man disse grunnreglene på plass, er mye gjort allerede :-)

Mandag

KL. 18:55 (Oppmøte 18:15) 2. Div. Hasle-Løren - Ullern2 på Løren Kunstgress (Spireaveien). Tropp: Jens, Matta, Simen, Luca, Moe, Emil, Peder, Sebu, Albert, Lucas, Gaas, Jone, Alex, Hågå, Trym

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming + rondo
 • Possession med fokus på å inn i bakrom
 • Spill på mellomstor bane

Onsdag

KL. 17:00-19:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Video
 • Oppvarming / rolletrening for M3 (disse må være varme før vi starter)
 • Bred possession / spilløvelse
 • Spilløvelse

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

3. DIV. KAMP - Fossum vs. Ullern (borte) kl. 18:55 på Fossum kunstgress. Oppmøte senest kl. 18:15. Tropp: Kommer i Spond!

Internkamp på CC Vest Arena kl. 20:15. Oppmøte kl 20:00. Tropp kommer i Spond.

Fredag

KL. 19:30-20:30. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Battleship
 • Avslutningskonkurranse
 • Spill på mellomstor-stor bane
 • Fin anledning til bittelitt egentrening på ting som blir viktig for deg under kampene i helga!

Lørdag

2. DIV. KAMP - Ullern vs. Kjelsås (CC Vest Arena) kl. 13:40. Oppmøte senest 13:00. Tropp:  Matta, Jens, Trym, Emil, Simen, Luca, Moe, Hågå, Albert, Utheim, Max, Moe, Gaas, Jone, Myhre

1. DIV. KAMP - Langhus vs. Ullern (borte) kl. 15:00. Oppmøte senest kl. 14:20 i garderoben på Langhus. Tropp: Teodor, Matta, Peder, Marius, Seb, Lud, Sebu, Markus, Sam, Aksel, Elias, MØ, Ibra, Steen, Lucas

Søndag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill


Uke 34 - 4.div Menn senior

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2021

Vi gikk på en veldig kjipt tap mot KFUM på bortebane på torsdag, 3 baklengsmål etter 25 minutter er vanskelig å snu. Vi gjorde alt vi kunne for å få det til og vi kan si oss fornøyd med at ingen sluttet å prøve selv om stillingen ikke var i vår favør. Så skal vi gjøre det vi kan for å være bedre skjerpet i nøkkelsituasjoner spesielt i starten av kampen. 

Denne uka tar vi over B-laget og vi stiller med rent G19 lag i 4.div Menn Senior. Dette blir en fin test for mange som skal debutere på seniornivå mot et Grei lag som nå ligger på 3.plassen. Da er det bare å brette opp armene og trene så godt som mulig til vår første seniorkamp for G19. 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 20:00-21:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Rondo 5v3 med retning
 • 2v2 omstillingsspill + innlegg
 • Spill 4v4/5v5.

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

B-kamp 4.div senior -  Ullern vs Gamle Oslo på CC Vest Arena kl. 20.15

Onsdag

KL. 17:30-19:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming 
 • Rondo 4v2 +3 jokere
 • Overtallsøvelse 2v2+1
 • Spill 6v6

Torsdag

KAMP - Grei vs Ullern kl 20.15 på Grei kunstgress. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Tobbe, Ingvald, Oma, Talstad, Andy, Rye, Lunde, Cleve, Thomas, Jonas, Ågnes, Snorre, Nicolai, Fred, Sigurd, Udnæs. 

Fredag

Kl. 19.30 Videomøte i klubbhuset.

KL. 20:00- 21:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Fotballtennis

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 12:30-14:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming inkludert rondo
 • Possession / spilløvelse
 • Spill på mellomstor bane

A-kamp 3.div senior -  Ullern vs Bodø Glimt på CC Vest Arena kl.17.00.MSB: Nok en poengdeling for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 19. Aug 2021

Bendik Foss Evensen var igjen frempå. Foto: Arkivbilde. 

Ullern 2 tjuvstartet seriespillet i 4.div avdeling 1 mot KFUM 2 forrige uke i en kamp som endte uavgjort, mens Holmlia spilte sin første tellende kamp siden 2019. Ullern stilte som vanlig med et meget ungt mannskap i tillegg til mer erfarne Nicholas Kristiansen på midten. Bortelaget var revansjelysten etter og ha mistet seieren mot KFUM 2 på overtid i forrige kamp, men Holmlia hadde ikke tenkt å gjøre det enkelt for guttene fra Ullern. 

Kampfakta:
Holmlia – Ullern 2: 2-2.

Mål Ullern: Nicholas Kristiansen, Bendik Foss Evensen (Kristiansen)
Mål Holmlia: Bilal Zaouaghi (Str), Nabil El Hor
Bytter: Jeppe Mohold (Snorre Ruud.80 min), Nicholas Kristiansen (Adrien Vachaud 70.min).

Tilskuere: 70

Holmlia best i starten

Hjemmelaget hadde en klar plan om at de ønsket å presse Ullern høyt og Ullern hadde til tider store problemer med å spille av det høye presset og hadde mange farlige balltap som kunne resultert i mål imot.
Etter 25 minutter lykkes Ullern endelig med å spille av presset til Holmlia og varter opp med dagens fineste angrep. Smith Halle spiller ballen opp på en feilvendt Foss Evensen som igjen legger igjen til Foss Andersen (!) som finner Alexander Nilsen på et flott løp gjennom på høyre siden. Nilsen prøver å finne Espen Andresen inne i feltet, men ballen går via en Holmlia spiller og lander hos Nicholas Kristiansen som veldig fint tar ballen ned på brystet og plasserer ballen i venstre kryss.
Holmlia fortsetter å presse høyt og er til tider farlige blant annet på dødball, men etter 44 minutter er Bendik Foss Evensen igjen på tur på en overgang og får et straffespark da avslutningen hans går i hånda på en Holmlia spiller. Alexander Nilsen har mulighet til å sette inn 2-0 fra straffemerket like før pause, men straffen går dessverre høyt over.

Bendik Foss Evensen scorer igjen!

Holmlia går rett i angrep fra avspark og er nære med å utligne allerede etter 1 minutt av andre omgangen da de kommer alene gjennom, men skuddet går heldigvis for Ullern over målet til en god Jesper Wold.
Etter 49 minutter er det igjen klart for en Bendik Foss Evensen scoring. Foss Evensen hadde sett farlig ut hele første omgang og når han får servert ballen fra Nicholas Kristiansen på blant mål var da aldri noen tvil. 2-0 til Ullern og på dette tidspunktet ser det meget lyst ut for gutta fra Oslo Vest.

Men gutta fra Oslo Øst hadde slettes ikke gitt opp. 62.minutter spilt og Nicholas Kristiansen legger ned en Holmlia spiller i feltet og det blir korrekt idømt straffespark for Holmlia.
Jesper Wold får en hånd på straffen, men dessverre ikke nok til å unngå at ballen går i mål og det er redusering til 1-2 og nytt liv i kampen.

Tidenes svakeste dommeravgjørelse og årets mål kandidat på Lusetjern
Fra minutt 75 til minutt 77 hender det mye på Lusetjern. Først får Nygaard sitt andre gule kort for filming i en situasjon som var soleklar straffe til Holmlia. Og bare to minutter etterpå melder Nabil El Hor seg på årets mål kandidat.
El Hor drar av Andreas Dahl Jørgensen høyt i banen på høyre siden og får løpe 50 meter med ballen upresset før han klinker ballen i mål fra ca 20 meter. En meget meget fin scoring av Holmlia spilleren.
Ullern forsøker å legge et press på Holmlia de siste minuttene, men må igjen gå av banen med poengdeling.

Poengbørsen:
3. poeng: Bendik Foss Evensen
Viser igjen at han har nese for mål og setter inn sitt 3 mål på to kamper. Ser farlig ut omtrent hver gang og skaffer også Ullern straffesparket. Flink til å løse opp spillet feilvendt og god med ball generelt. Skaffer seg selv en god sjanse i første omgang hvor han drar av to Holmlia spillere, men avslutningen dessverre utenfor.

2. poeng: Nicholas Kristiansen
Brukte litt tid på å komme inn i kampen, men med både mål og assist så vanker det selvfølgelig poeng på børsen. Bedre og bedre utover i kampen til han blir byttet ut i det 70.minutt. Muligens for å være klar til helgas kamp?

1. poeng: Jeppe Moholdt
Jeppe rakk akkurat å få papirene i orden før denne kampen slik at han ble spilleklar for Ullern igjen og det viste seg å bli viktig. Veldig sterk i duellspillet og matcher den fysiske spillestilen til Holmlia. Løser den dype rollen på Ullern sin midtbane eksemplarisk.MSA: Sjansesløseri på CC Vest Arena straffet seg for hjemmelaget

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2021

Hjemme på CC Vest Arena var det kun et fokus for hjemmelaget, det var å sikre seg 3 poeng. Lenge gikk det etter oppskriften før det mot slutten av kampen ble langt mer dramatisk enn en hadde sett for seg og til slutt skal Ullern være glade for at en står igjen med det ene poenget sikret langt inn i overtiden. 

Kampfakta:
Mål: 1-0 11.min Benjamin Sunde (assist Lars Følstad), 1-1 80.min Braathen (assist Traasdahl), 1-2 85.min Kaspersen (assist Traasdahl) og 2-2 95.min Henrik Solvoll Navarsete (assist Lars Austnes).

Kort: Dizdar og Aslaksrud. 


Tilskuere: 110

Men det var Skjervøy som startet skarpest og allerede etter drøye 4 minutter bommer Navarsete på en heading og Ismar Dizdar må lage frispark for å unngå at Skjervøy kommer alene 2 mot 1.
Et par minutter etterpå er igjen Skjervøy frempå, denne gangen fra høyre siden. Innlegget treffer et Skjervøy hode, men headingen fra 10-12 meter går noen meter utenfor.

Bytter: Jens Bonde Aslaksrud (62.min for Sunde). 

Så overtar hjemmelaget litt mer av spillet og etablerer et trykk på Skjervøy sin banehalvdel. Etter 11 minutter vinner Lars Følstad ballen på høyre siden høyt i banen og tar den med seg til linja før han slår en flott ball ut til Benjamin Sunde som fra 5 meter kan legge ballen ned i hjørnet, Sunde sin første scoring for Ullern. 


Etter 27 minutter er Ullern farlig frempå igjen. Thomas Martinussen med ballen på 20 meter blir taklet, men ballen havner hos Finn Badou Jor som plutselig er alene med keeper, men setter den dessverre 1 meter til side for mål. Der burde Ullern ledet 2-0.
Så to gode muligheter igjen til Ullern før pause etter henholdsvis 40 og 44 minutter. Først er det Sunde som vinner en duell på midten og kan storme fremover mot Skjervøy målet, men er uheldig med touchen like før han skal sende ballen over til spisskollega Badou Jor. Så blir samme Sunde spilt flott gjennom av Badou Jor, men avslutningen til Sunde reddes til corner.

Hektiske første 15 minutter av 2.omgang i begge ender
2.omgang starter litt som den første. Skjervøy prøver å presse høyt og kommer til et par halvsjanser. Så ca 5 minutter ut i 2.omgang vinner Lars Austnes ballen to ganger høyt i banen på ett minutt, men begge ganger nøler han dessverre for mye og Skjervøy slipper unna.

Skjervøy med Skallebø og Traasdahl på topp skapte en del vanskeligheter for Ullern forsvaret og i det 54 minutt er Magnus Fosen både god og heldig når de nevnte spissene kommer to mot en, men pasningen til Traasdahl brytes av Fosen.
Så får Finn Badou Jor alle sjansers mor da han kommer helt alene gjennom med keeper, men et mislykket forsøk på å runde keeper ender med et frispark til Skjervøy keeper Abrahamsen.
Bare noen minutter etterpå er igjen Badou Jor frempå med en avslutning like til side for mål etter innlegg fra Håkon Øverby. Nå var det nok mange av hjemme supporterne som føler at Ullern burde ha avgjort denne kampen til sin fordel allerede.

Kampen snus på fullstendig på hodet
Mens hjemmepublikummet mest satt og ventet på 2-0 scoringen, så ville Skjervøy gutta det annerledes. På corner fra en meget god Traasdahl kommer Thomas Braathen seg fri fra markeringen og kan stange inn utligningen etter 80.minutter spilt.
Som mot Skeid velger da Didrik Bjella å gå for de 3 poengene, og sender da frem stopper og forrige kamps matchvinner, Ismar Dizdar.
Men istedenfor at Ullern fikk 2-1 scoringen, så var det Skjervøy som snur kampen fullstendig på hodet etter 86 minutter når de kontrer etter en farlig Ullern mulighet, og innbytter Mathias Kaspersen setter ballen utagbart via stolpen til 2-1 for bortelaget.

Nok en scoring på overtid for Ullern
Ullern sliter med å få tak på kampen igjen og det virker ikke som de skal klare å komme tilbake etter scoringen til Skjervøy. Dommer legger til 5 minutter og Skjervøy prøver å drøye tid i hver eneste situasjon og frustrasjonen på tribunen begynner å spre seg. Men så, 5 minutter på overtid kommer mannen fra saftbygda, Henrik Navarsete inn i feltet og header inn 2-2 etter et nydelig innlegg av Lars Austnes, og nok en gang scorer altså Ullern et meget viktig mål helt på tampen av en fotballkamp.


Navarsete stanger inn 2-2 godt inn i overtiden og sikrer Ullern ett poeng mot Skjervøy. 

Ullern forsøker å trykke på for en scoring til, men kampen ebber ut i 2-2 og poengdeling på CC Vest Arena, noe som nok er skuffende for et Ullern lag som nok følte de burde avgjort denne kampen til sin fordel lenge før Skjervøy utlignet.


Poengbørsen
3.poeng: Magnus Fosen
Unggutten som ikke hadde spilt en eneste kamp for a-laget før denne sesongen viser igjen at han absolutt hører hjemme på dette nivået. Taper omtrent aldri en duell og har også et par meget avgjørende involveringer som forhindrer en stor målsjanse for Skjervøy. Vi er også etter hvert blitt vant med et Fosen raid med ball fremover i banen og dette bydde han selvfølgelig på denne gangen også.

2. poeng: Thomas Martinussen
Man kan omtrent kopiere hva man skrev forrige gang. Som vanlig er han viktig i oppbyggingen av det offensive spillet for Ullern og passer også på at laget holder godt sammen defensivt. Etter å ha slitt med en liten skade i oppkjøringen som har begrenset spilletiden litt i kampene, så virker han nå å være 100% igjen.

1. poeng: Benjamin Sunde
Er veldig bevegelig og god og kommer til flere gode sjanser som også resulterer i sin første scoring i Ullern drakta. Flinkere i dag til å komme rettvendt på mål og jobber godt i den drøye timen han spiller. Meget positivt fra Sunde. 

Neste kamp: 

Lørdag 21.august kl.14.00 borte mot Nordstrand.Uke 33: Da kommer kampene som perler på den berømte snoren!

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2021

Vi har 3 lag og vi er akkurat mange nok, så her er det viktig at vi alle mann alle prioriterer kampene og setter oss godt inn i når de er. 

Søn 22.aug

Kl.18.30 - Lag 1 vs Grorud på Grorud Match. Oppmøte kl.17.30. Tropp: Kasper, Fred, Philip, Emil S, Ellef, Gustav, Tollef, Noah, Railo, Brage, Andy, Storm, Theo og Dani. 

Kl. 12.00 - Trening TG. 2. Innhold: Firkant med mål og spill så stort som mulig. Ferdige kl. 13.30.Uke 33 - skolestart

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2021

DA var skoleferien over og dere skal i gang med et nytt kapittel i livet deres. Det vil unektelig dra mye energi og gjøre det mer utfordrende å komme på trening 100% uthvilt. Nok mat, riktig mat (komplekse karbohydrater, protein og fett) er avgjørende for å forbli sykdoms- og skadefri + kunne trene med så høy kvalitet som ønsket. Her kreves planlegging tidligere enn 30 minutter før du går hjemmefra!

Hektisk uke venter med midtukekamp 😁 og to nye kamper til helgen. Vi er HELT AVHENGIG av at alle er friske og raske til enhver tid så ta det på alvor!


UKE 33

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A, Theo HV, Ludvig, Fabian G

Ordensmenn denne uken TG2: Shane, Peter, Aasen

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Etablert angrep mot lavt press

Lørdag:

TG2 Ullern2-Oppsal2 11:00 (10:20). Tropp: Alle på TG2 + Faustas, Gus & Gantz

Korsvoll v 05.1 kl 15:00 (14:00 på Korsvoll). Tropp: Mikkel S, Johannes A, Martin E, Adrian V, Sean BA, Andreas S, Joakim S, Julian VL, Caspar H, Markus H, Theo HV, Fredrik T, Herman V, Fabian G

*Styrke overkropp og bein (de som spiller full kamp) kan gjennomføres

Søndag:

05.2 v BVH kl 20:15 (19:15 på Ullern). Tropp: Magnus G, Gustav H, Ole MW, Olav S, Trym M, Sondre LR, Faustas F, Shane V, Ludvig L, Fredrik R + de som spiller en omgang eller mindre mot Korsvoll

* Styrke overkropp og bein (kamptroppen) kan gjennomføres

 

"Even winners lose. Face it, address it, and don't panic"Uke 33 - Alle lag i gang!

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2021

Denne uka starter sesongen for 08 for alvor! 3 lag skal ut i aksjon denne uka og spille om poeng. Fint om de som ikke kan delta på kamp gir oss beskjed så tidlig som mulig :) 

Våre treningsdager denne høsten kommer til å bli de samme som vi har denne uka, men tiden/banen kan bli endret fra uke til uke avhengig av ledig baneplass.
Så minner vi om at hvis du er tatt ut på kamp, så står du over treningen samme dag.

Vi gleder oss til å komme i gang med serien og spille god fotball med alle våre lag!

Tema: Omstilling: angrep til forsvar

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 Kamp for lag 4 borte mot ØHIL på Jarmyra kunstgress . Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Henrik, Sander, Adrian, Philip A, Alex, Mathias, Nityan, Aksel, Kristian, Noah E, Elvis, Eirik.

Tirsdag

Kl. 18.00 - 19.30 Trening

Innhold TG1: Oppv.+skadefor., firkanter 5v2 med småmål, spill 7v7. 

TG2: Fri.

Kl. 19.10 Kamp for lag 3 borte mot Røa på Røa kunstgress 2. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Aksel H, Martin, Jacob, Bjørklund, Oscar S, Thomas, Bernhard, Julian, Cedric, Johannes, Joachim.

Onsdag

Kl. 19.00 - 20.30 Trening

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, omstillingsspill 2v2/3v3, spill 3v3/4v4.

Innhold TG2: Oppvarming+rondo, pressøvelse, spill.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 15.00 - 17.00 Trening på Hullebergmyra.

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession, spill 6v6

Innhold TG2: Oppvarming, omstillingsspill 2v2/3v3, spill

Lørdag

Fri/Egentrening med ball

Søndag

Kl. 18.30 Kamp for lag 2 hjemme mot Grüner på CC Vest Arena. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Ler, Magnus, Noah, Ankjell, Frank, Johannes, Joachim, Eimhjellen, Tian, Mateo. 

Kl. 13.00 - 14.30 Trening for alle som ikke spiller kamp. G19: Seier i første seriekamp på hjemmebane

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2021

Det var duket for serieåpning i G19 1.div og Ullern tok i mot Bækkelaget på Ullern CC Vest Arena. Bækkelaget hadde nylig rykket opp fra 2. div og var et ukjent motstand for oss, dermed var denne kampen en meget spennende måte å åpne sesongen på. 

Ullern fra start: Ingvald Grønseth Benestad, Erik Oma, Andreas Talstad, Sigurd Davidsen, Ola Rye, Andreas Dahl Jørgensen, Fredrik Haugen, Snorre Ruud Valen, Junior Kamul, Jacob Cleve Broch, Adrien Vachaud. 

Mål: 1-0  12¨ Adrien Vachaud, 2-0 59¨ Snorre Ruud Valen.

Tilskuere: 39

Kontrollert første omgang
Nyopprykket Bækkelaget hadde en tydelig plan når de kom ut på Ullern CC Vest Arena, planen var å gjøre det vanskelig for våre gutta å score mål og det gjorde de ved å legge seg lavt i deres egen banehalvdel.
 Ullern tok tidlig kontroll over ballen og dermed styret vi kampen som som vi ønsket, ved å trille ballen kontrollert ut på kantspillere våre og spille våre indreløpere i gode posisjoner når dette var mulig. Det tok ikke lang tid før Junior Kamul endte opp i en god 1v1 situasjon og driblet seg inn i 16 meteren, der var vår spiss og kaptein Adrien Vachaud klar for å sende oss i ledelsen etter 12 minutter.


Både før og etter første scoringen hadde våre gutter full kontroll over kampen og vi kom til et par skudd som kunne havnet inn i motstanderens mål på en god dag. Vi slipper til veldig lite defensivt og Bækkelaget skaper sine angrep på et par lange baller på sine fremste angrepspillere

May be an image of 2 people, people standing, people playing football and grassFredrik Haugen var banens beste mot Bækkelaget (bildet fra en treningskamp tidligere i år)

 

Ullern fortsatt best i 2. omg., men kampbildet endret seg.
Ullern fortsetter å skape store sjanser i andre omgang mot et lag som fortsetter å forsvare seg lavt i banen. Spesielt de første 10 minutter i andre omgang kom vi til et par store sjanser med et par skudd utenfor 16-meteren og et par halvsjanser fra våre kantspillere som driblet seg innover i banen.

Etter 59 minutter skapte Ullern nok et angrep, ballen spretter innenfor 16-metern og der var Snorre Ruud Valen først på ballen, driblet av en spiller og setter ballen sikkert i nærmeste stolpen. 

2-0 ledelsen vekket Bækkelaget som gradvis presset oss høyere i banen, noe som førte til at de fikk et par brudd høyt i banen og de kom til et par skudd på mål, men Ingvald hadde full kontroll på skuddene som stor sett endte opp midt på keeperen.
Kampbildet endret seg mer og mer utover kampen, Bækkelaget presset oss høyere og etterlot mer rom over hele banen. Det var enkelt for oss å finne våre fremste angrepsspillere i gunstige overgangssituasjoner, men disse ble ikke utnyttet bra nok. 

Ullern gutta kom til et par giga sjanser i andre omgang, og det var helt utrolig at det ikke sto 3-0 etter at vi to ganger endte opp i 1v1 alene mot keeper først på innlegg og så med Thomas innenfor 16-meteren.
Etter 90 min var 3 poeng i boks for hjemmelaget og vi kunne feire en full fortjent seier i en kamp hvor vi kontrollerer alt i første omgang og fortsatte å skape store sjanser i andre omgang. 

 

Poengbørsen:
 
3.poeng. Fredrik Haugen 

Midtbanespilleren var knallgod sentralt i banen torsdag kveld. Ro med ball i beina, gode valg gjennom hele kampen og alltid spillbar var nøkkelen til at laget fungerte så bra i det etablerte angrepsspillet vårt. 

2.poeng. Erik Oma

Nok en 03 modell som hadde en meget bra kamp. Som høyre sidestopper startet Oma de fleste angrep på høyre side og satt både indreløper og kanten vår i gode situasjoner gjennom hele kampen. Solid prestasjon av sjefen i det bakre leddet. 

1.poeng. Ola Rye

Vår yngste spiller fra start gjorde sine saker meget bra på venstre back. God til å bryte baller når vi presset høyt og solid i de fleste 1v1 dueller. Ola var også meget god med ball når vi prøvde å angripe på venstre siden. 

Neste kamp:

KFUM 2 – Ullern på Ekeberg kunstgress kl. 18.30Uke 33 - Andre serierunde

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2021

Nå som vi omsider er i gang med kamper for alle lag, handler det om å komme inn i sesongrytmen. Kamper krever mer energi enn treninger, og da må vi være nøye med søvn, kosthold, vanninntak og alt annet for at sesongen skal gå så bra som mulig for lag og enkeltspillere. Det kan og vil mest sannsynlig være lurt å lage seg noen faste rytmer ifm. kamp også, slik at man får noen rutiner og ikke må tenke for mye for man skal prestere. 

Ukens tema: Sjanseskapning + forsvar av boks

Mandag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Videomøte
 • Oppvarming
 • Rondo
 • Fotballtennis

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming + possession (3v3+3)
 • Omstillingsspill / overtall mot mål
 • Spill på så stor bane som mulig
 • Styrke bein/skadeforebyggende

Onsdag

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming / rolletrening for M3 (disse må være varme før vi starter)
 • Position/possession
 • Spill med vegger

3. DIV. KAMP - Ullern vs. Bærums Verk (hjemme) kl. 20:15 på Ullern KG2. Oppmøte senest kl. 19:30 ute på KG2. Tropp: Kommer i Spond!

Fredag

KL. 20:00-21:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming / rolletrening for M3 og A3 (disse må være varme før vi starter)
 • Spilløvelse: Spill med vegger (samme øvelse som på torsdag)
 • Spill: 11v11

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for litt egentrening før kamp søndag

Søndag

kl 15:30. Trening TG1 (de som ikke spiller mot BVH)+Paul & Jokke på CC Vest Arna. Innhold: Oppvarming, større pådrags possession, spill på så stor bane som mulig. Økta varer en drøy time.

1. DIV. KAMP - Ullern vs. BVH (hjemme) kl. 17:00. Oppmøte senest kl. 16:20 i garderobe 5 i hallen. Tropp: Matta, Teodor, Lud, Markus, Seb, Elias, Osci, Sebu, Marius, Aksel, Sam, MØ, Ibra, Steen, Lucas, Peder

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Småbanespill
 • Spill


Uke 33 - KFUM away

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2021

Sesongen ble åpnet med hjemmeseier mot Bækkelaget, 3 poeng og null baklengsmål ble fasiten denne gangen. På torsdag drar vi til Ekeberg kunstgressbane og møter KFUM 2, vi har nok en tøffere motstand denne uka og vi må opp i ringa på alle mulig områder dersom vi skal dra hjem med 3 poeng i sekken.
Styrkerommet er alltid booket både under og etter våre treninger, så her er det gode muligheter for dere som er tilbake fra skade eller for styrketrening etter fotballtreningen. 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming 
 • Rondo 4v4 / 5v4 med små mål
 • Possession siste tredjedel
 • Spill 4v4/5v5.

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

B-kamp 4.div senior -  Holmlia vs Ullern 2 kl. 2015 på Lusetjern kunstgress. 

Onsdag

KL. 17:00-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming 
 • Rondo 4v4 / 5v4 med små mål
 • Skuddøvelse
 • Taktisk 11v11

Torsdag

KAMP - KFUM 2 vs Ullern kl 18.30 på Ekeberg kunstgress. Oppmøte senest 17.30 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Jonas, Rye, Thomas, Nico, Talstad, Junior, Ågnes, Sigurd, Fred, Udnæs, Snorre, Cleve, Adrien, Lunde. 

*Styrkerommet booket for styrke bein etter kampen.

Fredag

Kl. 17.30 Videomøte i klubbhuset.

KL. 18.30-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Aktivering + bøy og tøy
 • Possession / Taktisk del
 • Fotballtennis

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 15:00-16:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming 
 • Rondo 7v4 små mål
 • Taktisk del
 • Spill på så stor bane som mulig


Ullern Fotball søker trenere

Postet av Ullern Fotball den 11. Aug 2021

Denne gjengen, riktignok med noe utskiftning siden bildet ble tatt et par år tilbake, søker nye kolleger.  

Brenner du for spillerutvikling, ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst, er opptatt av egenutvikling, og drømmer om å bidra til utvikling av toppspillere? Om svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Ullern klubben for deg.

Er du en kunnskapsrik trener som ønsker deg en stor stilling med mye ansvar?
Har du aldri hatt noe treneroppdrag, men tenker det kunne vært kjekt å engasjere deg for barn eller ungdom en time eller tre i uka?
Eller finner du deg selv et sted midt i mellom her?

Vi er en stor klubb med mange muligheter!

Ta kontakt med Sportslig Leder i Ullern Fotball, Magne Aarvik på magne@ullern.no eller 47 26 59 66

Som bildet kan antyde vil vi særlig oppfordre kvinner til å søke.

PS: Ullern planlegger å etablere et senior damelag for sesongen 2022, så trenerarbeid vil både for kvinner og menn effektivt kunne kombineres med å spille selv.MSB: Blandede følelser i serieåpningen i 4 div

Postet av Ullern Fotball den 11. Aug 2021

Det var duket for serieåpning også i 4.visjon på KFUM Arena hvor KFUM 2 og Ullern 2 møttes til dyst. Laget til Ullern stilte med et forholdsvis ungt lag med offisiell senior debut for Jacob Franke som nylig ble tatt ut til landslaget på G15 og Bendik Foss Evensen (f.04) fra start. I tillegg hadde Ullern 2 med seg mer erfarne A-lagsspillere i Håkon Øverby og Alfred Sankoh.
Kåffa også med et ungt lag, pluss Obos spillerne Christopher Linquist, og ikke minst David Tavakoli på topp. 

Ullern fra start: Jesper Nesbakk Wold, Casper Lindeman (Jacob Cleve Broch 60.min) - Jacob Francke - Christian Ågnes - Felix Smith Halle (Lucas Gallo 70.min) - Mikael Foss Andersen, Alfred Sankoh (C) (Andreas Dahl Jørgensen 30.min), Alexander Nilsen - Håkon Mæhlumsæter Øverby, Bendik Foss Evensen - Espen Tveter Andresen. 

Mål: 0-1 Kuber Sharma 1.min, 1-1 Bendik Foss Evensen 59.min (assist Tveter Andresen), 1-2 Bendik Foss Evensen 65.min (assist Tveter Andresen), 2-2 David Tavakoli 75.min (straffe), 2-3 Lukas Gallo 78.min (assist Foss Andersen), 3-3 David Vang 90.min. 

Tilskuerer: 44

Verst tenkelig åpning
Det ble en tøff start på kampen for Ullern. Dommeren hadde knapt nok rukket å settekampen i gang før keeper på Kåffa klarerer en lang ball opp som Ullern forsvaret feilberegner, og nevnte David Tavakoli kan spille gjennom Kuber Sharma på blankt mål. Sharma gjør ingen feil og setter inn 1-0 til Kåffa, en marerittstart for Anders Johansson sine gutter.

Ullern får samlet seg litt og blir gradvis bedre og bedre utover omganger, og viser etter hvert at de absolutt er på høyde med dette Kåffa laget. Og frykten blant Ullern supporterne om en særdeles lang kveld på KFUM Arena begynner så smått å gå over til tro på at dette kan Ullern ta.
Tveter Andresen og spisskollega for kveld og debutant Bendik Foss Evensen hadde hver sine sjanser til å sette inn utligningsmålet, men lagene går til pause på 1-0 til KFUM 2. 

Bendik Foss Evensen var frempå ved to anledninger. 

 Bedre i 2.omgang og debutantene presenterer seg for alvor
Ullern tar umiddelbart grep fra starten av 2.omgang og er langt mer tålmodige i sine angrep. Dette gir etter hvert tellende resultat når Bendik Foss Evensen setter inn sitt første mål for kvelden etter 59.minutter. 

Den gode Ullern perioden fortsetter og bare 6 minutter etterpå varter Ullern opp med dagens fineste angrep langs venstresiden. Jacob Cleve Broch er kommet inn på venstreback til sin debut. Han spiller opp langs siden til Alexander Nilsen, Nilsen finner Andresen inne i boks som igjen legger nydelig igjen til Bendik Foss Evensen som ruller inn sitt andre mål for kvelden. En herlig sekvens av de unge Ullern guttene.
Så skjerper KFUM seg og de flytter mer folk opp i banen, og de angriper spesielt mye på høyresiden hvor de har en lynrask og driblesterk ving. Uheldigvis for KFUM så har yngstemann på banen Jacob Francke bestemt seg for at den siden der skal ingen score fra og han imponerer stort i flere 1V1 dueller langs kanten. Men etter 75.min er Foss Evensen uheldig og legger ned en Kåffa spiller inne i 16m og straffe til KFUM som David Tavakoli setter sikkert til venstre for Jesper Wold i Ullern buret.

Ullern gjør et bytte, ut går Felix Smith Halle og inn kommer Lukas Gallo. Gallo har knapt nok vært borti ballen før Ullern får et frispark fra ca 20m. Mikael Foss Andersen legger frispark presist på bakerste hvor Gallo får stå helt alene og header Ullern nok en gang i føringen, 3-2 til Ullern. 


Gallo header ballen nydelig over keeper til 3-2. 

 Resten av kampen handler om å forsvare 3-2 ledelsen og lenge ser dette ut til å lykkes. Men 1 minutt på overtid får KFUM corner. David Stakkeng Vang på Kåffa vinner duellen i feltet og utligner til 3-3 noe som der og da føles utrolig surt for et hardt kjempende Ullern lag. 

Mer skjer ikke i kampen og det blir uavgjort og poengdeling på KFUM Arena. Sett kampen under ett så var det nok et fortjent resultat, men allikevel føles det nok tungt for Ullern som hadde 3 poeng i lommen. 

Poengbørsen:
3.poeng. Bendik Foss Evensen

Vanskelig å komme foruten han med sine to mål. Litt uheldig i straffesituasjonen imot, men viser i tillegg til målene gode kvaliteter både rettvendt og feilvendt med ball. Rett og slett en håndfull for Kåffa forsvaret. Her har Ullern en meget spennende 04-gutt. 

2.poeng. Alfred Sankoh

Kapteinen for anledningen holder på å spille seg i form igjen etter en skade som satt han ut av spill i hele sesongoppkjøringen. Spiller bare 60.minutter, men viser hvilke kvaliteter han har og at han begynner å nærme seg 100% igjen. 

1.poeng. Jacob Francke

Uheldig i sin første involvering når KFUM scorer 1-0, men unggutten blir bare bedre og bedre utover i kampen. Og 2.omgangen han leverer er av høy klasse. Han blir satt på en rekke prøver som han løser på en meget god måte. I tillegg til å være god defensivt så viser han også klokskap å ro med ball. 

Debutant Jacob Francke i en av flere friske dueller mot KFUM 2. 

Neste kamp:
Holmlia – Ullern 2

tirsdag 17.august – 20:15 på Lusetjern. Bli bedre kjent med Josefine fra J15 (UFO).

Postet av Ullern Fotball den 11. Aug 2021

Josefine er en ung og ambisiøs keeper på vårt J15 lag, også kjent som UFO, som vi tidligere har skrevet om. Hun har fra den tidlige starten i 2. klasse hvor det i første rekke var lek og moro som var motivasjonen, hatt en utvikling som har ført til både sone- og kretssamlinger, og hun skal i høst også hospitere med Røas J19 lag. 


Vi har tatt en nærmere prat med Josefine om det som har vært og det som skal komme. 
Litt om deg selv. Hvor lenge har du spilt fotball, hvorfor begynte du og hva er målet ditt på lang sikt?


Josefine 14 år, født 2006. Jeg begynte på fotball i 2. klasse og har da spilt i 6 år. Jeg startet på fotball fordi alle vennene mine rundt meg spilte det. 


På kort sikt ønsker å komme inn på J16 landslaget (Josefine var en av de nominerte keeperne til årets Equinor samling i Porsgrunn, men ble dessverre ikke tatt ut) og  på langs sikt å spille for en klubb i toppserien.Hva var ditt forhold til fotball bår du begynte og hvordan sammenligner du det med hva det er nå?


Mitt forhold til fotball når jeg først begynte var at jeg kunne være med venner og ha det gøy. Det er fortsatt veldig viktig for meg at jeg har det gøy å trives, men jeg tar fotball mye mere seriøst og jeg vil lykkes. Fotball er nå en veldig stor del av livet mitt og jeg putter veldig mye hardt arbeid inn i det, som jeg ikke gjorde da jeg først starta.


Hva var det som førte til at du begynte å spille keeper og når ble det mer eller mindre permanent?


Jeg begynte å spille noen kamper i mål også ble jeg spurt om å være med på keeper akademiet. Der trente jeg en gang i uka, men det var ikke fast at jeg skulle bli keeper. Jeg tror det var når vi begynte å spille 9er fotball at jeg ble mere en permanet keeper i laget.


Hvordan ser (trenings)hverdagen din i Ullern ut? 


Akkurat nå er det veldig rolig, men vi innledet høstsesongen med en treningsleir på Kolbu som var veldig bra. 

Fra høsten av kommer det til å bli 1 økt med Ullern (UFO) + 1 kamp, i tillegg til 2 hospiteringsøkter med Røa J19.                               (Lagbilde etter treningskamp som avsluttet treningsoppholdet ute på Kolbu) 


Etter et lengre opphold var du i sommer igjen tilbake på sonetiltak. Hvordan har det vært og hva synes du er positivt med disse tiltakene?


Sonetiltaket var veldig bra, jeg får utfordret meg selv masse og jeg følte jeg utviklet meg på de 3 ukene jeg trente. Det er mange gode spillere samlet så da blir treningene veldig bra med høy intensitet, hvor jeg lærer mye og blir ordentlig sliten.Relatert til hverdagen din i Ullern så har du jo også blitt innlemmet i trenerkorpset, i likhet med en håndfull andre jenter fra J15 laget vårt, og har nå en del faste treneroppdrag i uka. Hvordan har det vært, hvilke erfaringer har du gjort deg, og har du fått bruk for spillerbakgrunnen din som trener, og omvendt, og er trenergjerningen noe du kanskje vil fortsette med også i fremtiden?


Jeg syntes man lærte mye av å være trener, og at det ikke er like lett og ha styr på de små jentene. Men det har vært gøy og trene dem og få opplevd og vite hvordan det er, også er det veldig gøy og observere mange unge, lovende spillere som jeg tror kan bli veldig flinke etterhvert. 

Med andre ord, fremtiden ser lys ut på jentesiden! Vi takker Josefine for praten, og gleder oss til å følge utviklingen videre. Ukeplan uke 33

Postet av Ullern Fotball den 11. Aug 2021

Der var vi fremme ved sesongstart. Tiden flyr og startet med et brak på Hamar. Håper alle som deltok hadde det moro. Det hadde jeg, selv om resultatene ikke gikk vår vei. Men vi blir stadig litt flinkere i fotball. Og det skal vi også fortsette med fremover.  

Bruk mandag og tirsdag til å hvile, så innleder vi den meget travle høsten med ØHIL 3 i 3 div hjemme på Fossum, hvor alle hjemmekampene i 3 div spilles. 


Mandag: Fri

Tirsdag: Fri

Onsdag: Seriestart 3 div, ØHIL 3 på Fossum

Torsdag: Fri

Fredag: Trening kl 18.30 - 20.00 på Ullern. 

Boks med prestasjonsfremmende, småbane, 7v7/8v8

-Boks: 10 min

Marie, Anniken, Thilda, Stella

Hanna, Jose, Pilar, Maja

IKB, Nora, Annika, Anna

Sofia, Frida, Aurora, ILR


-Frispilling. Bakre v fremre ledd, 7v7. 15 min. Ønsker høyt press fra fremre ledd, hurtig beinflytting, bakre ledd spiller seg fremover med kontroll, men tar gode valg ut ifra hva situasjonen krever. Spillvending og spille til spiller lengre unna er nøkkelen. 


Jose

Maja Hanna Pilar ILR

Sofia Aurora Frida

v

Nora Anna Anniken

Stella IKB Annika

Marie 


-Småbane, 30 min 

4v4 + keeper


1: Marie, Maja, ILR, Annika 

2: Stella, Jose, Anniken, Thilda


3: Sofia, Anna, IKB, Nora

4: Frida, Pilar, Hanna, Aurora


Lag 1 og 3 spiller 1-3, lag 2 og 4 spiller 3-1.

Jose keeper for lag 4, ellers rullerer keeper blant de som hviler. 4 kamper a 3 min pr lag. 8 kamper totalt. 
-7v7/8v8, 3x10 min. 


Jose

Maja Hanna Pilar Stella

ILR Aurora

Nora


Thilda

Anniken Annika Frida Marie

Sofia IKB

Anna 

 

Lørdag: Trening, 13.00 - 14.30

Boks + styrke

Frispilling

-Frispilling bakfra


Maja

Hanna Pilar Ilja Elena

Sofia Aurora Frida

Ida Anna Nora


V


Mia Annika Julie

ILR Dokken Grobs

Broch Smedsrud-Angripe med kontroll


Angrep


Nora Anna Julie/Ida

Frida Aurora Sofia

Elena Ilja Pilar Maja/Hanna


V


Broch Smedsrud Maja Mia

Grobs Dokken ILR 

Annika 


Spill 8v8/9v9


Maja

Marie Pilar Ilja Mia

Sofia Aurora Frida

Nora (figur)


Annika

Ida Smedsrud Hanna Elena 

Grobs Dokken ILR

Julie Anna


Søndag: Fri. De frivillige er selve grunnfjellet i Ullern Fotball - møt to av de

Postet av Ullern Fotball den 9. Aug 2021

I Ullern Fotball er man så heldige å være sjeldent godt skodd med antallet ansatte og utdanna trenere for våre gutter og jenter, noe som etter hvert har blitt en kjent sak. Det betyr ikke at vi ikke har fantastiske frivillige i ulike roller rundt våre lag. Vi er avhengig av våre frivillige trenere og støttespillere for å klare å skape de miljøene vi ønsker. 

Vi ønsker å være bevisst på hvor viktig det er at vi samarbeider og inkluderer de som kjenner spillerne best når de kommer til oss. Over årene erfarer vi også de lagene og årskullene som skaper gode og inkluderende fotballmiljø, ofte gjør det på grunn av at de også er velsignet med frivillige motorer som gjør det de kan for at nettopp det skal skje. Våre 2012-gutter har blitt et slikt tilfelle. Med over 100 medlemmer og nærmere 50 spillere som ukentlig er innom akademiet vårt ligger mye til rette for mange gode fotballopplevelser i årene som kommer. Vi har snakket med to frivillige fotballfedre som trår til som trenere for Bjørnsletta-laget ”Ullern Pythons”, arrangerer hyppig konseptet ”Løkke-Lørdag” for hele kullet og i tillegg er tilkallingsvikarer og assisterer ved behov for akademilagene. Geir Sviggum og Per Øyvind Jacobsen bidrar med mange arbeidstimer på og utenfor fotballbanen for Ullern, og vi ønsker å høre hva som driver frem en slik fantastisk innsats.

Hvilken fotballbakgrunn har dere fra tidligere?

Per Øyvind: spilt fotball hele barndommen og ungdommen opp til aldersbestemte landslag for Norge, samt 2. divisjon i kinesisk fotball. Også bred ballbakgrunn utenfor fotballen, herunder fra sandvolleyball og futsal. 
Geir: spilte fotball i barndom og ungdom, har arbeidet med utvikling av barn og voksne utøvere i ulike idretter siden 90-tallet, bakgrunn som langslagsutøver i individuell idrett. 

Hva motiverte dere til å være trenere? 

Vi ser hvordan felleskapet i klubben og laget har stor betydning for guttene sosialt og menneskelig, også utover det sportslige. Idretten skaper gode holdninger, samhold og det er fantastisk å kunne være med å se så mye idrettsglede hos de små. Guttene lærer å vinne med verdighet, å håndtere nederlag, å jobbe sammen mot et felles mål, å spille hverandre gode, å sette laget foran seg selv, samt støtte hverandre når det trengs. Dette er fantastisk for oss å få være del av. I den grad vi kan spille en rolle i barnas videre utvikling, som et tillegg til det flotte arbeidet som allerede gjøres av klubben, er det veldig motiverende for oss. 

For barna våre representerer også Ullern en prestasjonskultur som har stor betydning for deres motoriske og sportslige utvikling. 2012-kullet har en bredde og kvalitet som vi opplever som helt spesiell. Vi har tro på at disse guttene kan komme langt rent sportslig og få oppleve mange flotte øyeblikk sammen. 

Hva er egentlig Løkke-lørdag og hvordan oppstod det? 

Løkkelørdag skal bare være moro og glede. Det er økten der vi voksne tar et steg tilbake og lar barna gjøre det vi gjorde veldig mye som barn: spille på løkka uten detaljstyring av voksne. Vi legger til rette for at barna samles, vi deler inn i jevnest mulige lag for at alle skal få en god blanding av mestring og utfordringer, og så lar vi barna få spille ball så fritt som mulig. Som avslutning på øktene hender det også at vi koser oss litt ekstra med saft og noe godt. Dette tilbudet er blitt veldig godt mottatt, og vi har opplevd gjentatte ganger at henimot 30 gutter stiller opp på kort varsel. Så løkkelørdag for 2012 er kommet for å bli! I tillegg til at guttene synes det er veldig gøy å spille fotball fritt på denne måten, mener vi det ligger mye sportslig utvikling i den type trening. Mye tett spill med jevne lag utvikler guttenes fotballforståelse, kreativitet og evne til å ta de rette valgene med ballen. 

Hva er deres opplevelse av Ullern som klubb for deres barn og å jobbe som frivillig trener her? 

For våre barn er Ullern som klubb blitt det sportslige og sosiale sentrum for tilværelsen. Uansett hva barna ender opp med å gjøre i voksenlivet, vil Ullern stå igjen som et svært viktig element i deres oppvekst. Derav noe av vårt engasjement for å bidra så godt vi kan til den kvaliteten klubben tilfører barna. Mange barn og unge opplever utenforskap og isolasjon, og dette har eskalert under pandemien. Ullerns unike evne til å holde hjulene i gang også under pandemien har vært gull verdt for våre barn, og det er vi sikker på gjelder for svært mange andre også. Ullern som klubb har rett og slett blitt en bærebjelke i svært mange barns oppvekst i bydelen. 

Hva er deres håp for fremtiden for 2012-guttene? 

2012-guttene har for det første en bredde – i antall – som er unik. Både på akademiet og på fotballskolen før sommerferien deltar nesten 50 gutter fra 2012-kullet. Dette er helt spesielt. Videre har 2012-guttene en kvalitet som imponerer oss trenere som reiser Oslo rundt med dem på kamper. Dette gjelder både seriespill, samt når vi har vært så heldige å få lede lag i akademiligaen. I Oslo er det nå krevende å finne passende motstand for guttene på samme aldersnivå, så gode har de blitt. 

Det er mange studier fra næringsliv og idrett som viser hvordan mange gode krefter som trekker i samme retning kan skape et fellesskap som ingen ønsker å forlate. Ullerns 2012-kull har et slikt potensial i seg dersom klubben fortsetter å gjøre de rette grepene i månedene og årene som kommer. Vi ser ingen begrensninger, bare muligheter, i hva disse barna kan oppnå som lag og fellesskap. Vi håper så mange som mulig blir med så lenge som mulig. 

I tillegg har vi spurt klubbens årskullansvarlig for 2012-kullet, Runar Storli Mathiassen, hvordan det oppleves med slikt frivillig engasjement for en ansatt.

Man kan nesten ikke få hyllet det nok! Det er krevende å skulle få til en god fotballtrening eller kamp i kombinasjon med jobb og familieliv. Det å i tillegg kunne gjøre noe ekstra for så mange barn er rett og slett en veldig fin ting å gjøre synes jeg. Selv om man forståelig nok som regel tar en slik rolle for å bidra i miljøet til eget barn, ender man opp med å bety noe for langt flere. Som ansatt gir det meg verdifulle innspill og tanker fra folk som kjenner barna bedre enn meg, og som ikke nødvendigvis tenker på fotballfag i første rekke. Geir og Per-Øyvind har med tiden blitt trenere som har blitt kjent med guttene som også tilhører andre skolelag enn der hvor de selv har barn, og som åpenbart engasjerer seg i kullet som en helhet. De stiller alltid på kort varsel, og initierer selv ekstra tiltak i samarbeid med meg. For eksempel har de i en sesong hvor det i store deler av året ikke har vært lov å spille fotball rukket å gjennomføre 7 ”Løkkelørdager” når det har vært innenfor restriksjonene, med åpen invitasjon ut til hele kullet. Man kunne jo ha forstått om en Lørdags morgen var et tøft tidsrom å gi bort såpass ofte, men med disse er det nærmest jeg som må holde igjen. 


I Ullern er det mange flere som kan trekkes frem for sin frivillige innsats for klubben, uavhengig av hvilken oppgave og mengde det er snakk om. Vi jobber målrettet for at det skal være givende å bidra for oss, og har selvsagt alltid plass til flere! Vi takker Geir og Per-Øyvind, og alle våre frivillige, for verdifull innsats så ofte som vi kan. Vi håper også at alle som kjenner en takknemlighet over de som bidrar rundt egne barn og ungdommer gjør det samme.


En frivillig fotballforesatts oppgave kan være så mangt ;) 

 

Uke 33: Endelig begynner serien!

Postet av Ullern Fotball den 9. Aug 2021

Da begynner det å nærme seg seriespill igjen, nesten et år siden sist nå. Legger like godt ut to og to uker i slengen så ser dere hvordan ting blir noe lengre frem i tid. De to første ukene denne uken er med G15 siden vi er litt få, dere melder dere PÅ de øktene før kl.12.00 torsdag og fredag. Normale uker vi se ut som følger: Mandag - Trening. Tirsdag - Fri. Onsdag - Kampdag. Torsdag - Trening. Fredag og lørdag - Fri. Søndag - Trening. Det kan såklart skje et avvik eller to, men dette er planen. 

Tors 19.aug

Kl.16.30 - Trening. Innhold: Rondo, possession og fotballtennis. Ferdige kl.17.30. 

Fre 20.aug

Fri/egentrening

Lør 21.aug

Fri/egentrening

Søn 22.aug

Kl.12.00 - Trening. Innhold: Rondo, 1v1, skudd og spill. Ferdige kl.13.30. MSA: Sliteseier på Nordre Åsen i serieåpningen mot Skeid 2

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2021

Endelig er Norsk Tipping ligaen i gang igjen og Ullern åpnet borte mot Skeid 2. Ullern er oddsfavoritt til å kapre opprykksplassen i avdeling 6, mens Skeid 2 er tippet på nedre halvdel.
Didrik Bjella sa i intervju før kampen at han mener Skeid 2 er et langt sterkere lag enn hva diverse tabelltips sier, og at dette kom til å bli en tett og vanskelig kamp.

Bytter: Alexander Nilsen (61.min for Følstad), Nicholas Grøndalen Kristiansen (82.min for Martinussen), Espen Tveter Andresen (86.min for Lindøe) og Alfred Sankoh (86.min for Mufoncol). 

Kampfakta

Mål: 0-1 42.min Finn Badou Jor (assist Martinussen), 1-1 52.min Dreni Ademaj (str), 1-2 66.min Espen Lindøe (assist Austnes), 2-2 83.min Abel William Stensrud og 2-3 90.min Ismar Dizdar (assist Alexander Nilsen). 

Gule kort: Mufoncol og Dizdar. 

Tilskuere: 134 

Tok grep om første omgang
Ullern tok tidlig grep om kampen fra første spark og styrte mesteparten av spillet det første kvarteret uten å komme til de helt store sjansene bortsett fra noen halv farlige innlegg inn i boksen. Skeid kommer seg gradvis litt mer inn i kampen og vinner ball i en del gunstige posisjoner uten at de klarer å utnytte overgangsmulighetene. Et løst skudd etter drøye 20 minutt var eneste avslutning på mål i første omgang.
Kampens første store mulighet kommer etter 28 minutter. Ullern angriper på venstresiden og slår et innlegg som klareres ut på 18 meter. Der ligger helten fra Vålerenga kampen Lars Følstad og på volley holder han på å tegne seg for nok et kremmerhus i Ullern drakta.


Finn Badou Jor åpner målkontoen også i serien

Badou Jor pirker inn 1-0 på bakre stolpe. 

5 minutter før pause står Ullern høyt på Skeid sin 5 meter. Keeper Kasper Lunde Ofstad sliter med å finne alternativer og ender opp med å føre ballen inn i farlig område og klarerer ballen rett i benet til Lars Følstad og tilbake i hendene på keeper. Dessverre for Skeid er han for langt ute og Ullern får frispark fra 16,29m. Thomas Martinussen stiller seg opp og skyter et velplassert skutt via stolpe og keeper før kaptein Finn Badou Jor enkelt kan plassere ballen i mål fra 1m. Mer skjer ikke den første omgangen og lagene går til pause med 0-1 til Ullern.


Billig straffe, flyvende Lindøe, nedtur og opptur
Skeid 2 åpner best i andre omgang og setter inn et høyt press som Ullern sliter med å komme ut av. Dette resulterer til slutt i et særdeles billig straffespark til Skeid 2 da Abel William Stensrud plutselig faller i feltet.
Straffe er uansett dømt og kaptein Dreni Ademaj setter straffen sikkert til høyre for Terje Kirsebom i Ullern målet. Bare 5 minutter etterpå kunne og burde nok Ullern gått opp til 2-1. Et fint forarbeid på høyresiden av Thomas Martinussen triller ballen ut til Finn Badou Jor som dessverre blåser ballen over fra 6 meter.
Bare to minutter etterpå er det igjen nære på da Lars Følstad får muligheten fra 16 meteren med venstrefoten, men ballen går dessverre en halvmeter til side for mål.

60 minutter spilt og den velkjente høyreslegga til Lars Austnes banker til fra 25 meter og den er ikke langt unna høyre kryss. Etter 65 minutter av kampen skjer det utrolige ting på Nordre Åsen. Lars Austnes slår et hardt innlegg fra dypt i banen som ender bakerst i feltet og der kommer Espen Lindøe flyvende gjennom luften og stupheader ballen ned i høyre hjørnet fra 12 meter og Ullern er igjen i føringen.

Etter 2-1 scoringen til Lindøe så kontrollerer Ullern i stor grad kampen og det virker ikke som Skeid 2 har så mye å svare med. Men etter 83 minutter får Skeid scoringen sin etter litt klabb og babb etter dødball, ballen faller ned til Stensrud og han setter ballen sikkert i mål. Ullern spillerne vil ha offside, men Stensrud ser ut til å være korrekt onside.

Ullern virker ikke å være fornøyd med uavgjort og velger umiddelbart å flytte stopper Ismar Dizdar opp som spiss sammen med Finn Badou Jor og Espen Andresen som er kommet inn for Benjamin Sunde.
Og etter 88 minutter spiller Andresen, Badou Jor glimrende igjennom på venstresiden. Badou Jor slår ut de berømte førtifem til Andresen som har tatt et stormløp fra midten. Men dessverre reddes avslutningen glimrende av Skeid keeper Ofstad.
Så, ett minutt på overtid er det Ullern sin tur å utnytte klabb og babb i feltet. Ballen havner til slutt hos den nye «spissen» Ismar Dizdar som skyter ballen opp i nettaket og Ullern leder igjen 3-2. Da koker det greit nede på Ullern benken. Ullern bruker resten av den tillagte tiden til å holde ballen i laget og dommeren blåser i fløyta. 3-2 til Ullern og en god start på sesongen!


Poengbørsen:
3 poeng: Ismar Dizdar
Nok en god kamp av nysigneringen. Som vanlig sterk i duellspillet og rydder opp mye bak hos Ullern. Er også flink til å komme opp på høyresiden for å skape overtall slik at man kan komme til gode innlegg situasjoner. Kroner det hele med en særdeles viktig scoring på slutten.

2 poeng: Espen Lindøe
Tilbake i startoppstillingen igjen etter suspensjonen mot Vålerenga. Solid defensivt som vanlig og har også noen veldig positive involveringer offensivt på venstrekanten. Og når han i tillegg scorer sitt første mål i seniorfotballen med en stupheading Robin Van Persie ville vært fornøyd med, da fortjener han heder og ære i bøtter og spann.

1 poeng: Thomas Martinussen
Ballsentralen løser opp mye av spillet offensivt for Ullern i velkjent stil. Bidrar også med flere god gjenvinninger av ball og slår også frisparket som til slutt leder i 1-0 scoringen.


Neste A kamp: 15.august kl.17.00 vs Skjervøy
Sesongkort A-kamper - Bli med å støtt A-laget mot tabelltopp og opprykk

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2021

2020-sesongkortet gjelder også for 2021-sesongen. Vi fortsetter nå å selge 2020-sesongkortet. 

Pga redusert antall kamper er prisen nå halvert. Kun 250,- for mange timers topp underholdning!

Kjøp et til deg selv og/eller gled noen andre med det som bursdagsgave, vert/vertinne-gave osv osv.

Første anledning til kjøp av sesongkort blir på hjemmekampen mot Skjervøy søndag 15. august.

Motstandere på hjemmebane:

 • Skjervøy - 15/8 kl. 17
 • Bodø-Glimt 2 - 29/8 kl. 17
 • Stabæk 2 - 4/9 kl. 13
 • Rana - 18/9 kl. 17:30
 • Tromsø 2 - 10/10 kl. 15
 • Melbo - 23/10 kl. 13


Uke 32 - NM søndag

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2021

Da går vi inn i siste uke før skolestart og viktigheten av å komme inn i gode rutiner er avgjørende for at treningene som kommer fra uke 33 og utover skal bli like gode som de har vært etter ferien. Det har blitt gjort en solid jobb i sommerferien og de to første ukene med trening har vært på meget høyt nivå. 

Mye å se frem til i høst og da gjelder det å holde seg skade- og sykdomsfri!

UKE 32

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Olav S, Trym M, Sean BA, Fredrik D

Ordensmenn denne uken TG2: Leo, Erlend, Haakon

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Oppbyggende spill mot høyt og lavt press og hvordan håndtere en motstander som spiller mye direkte

Søndag:

Asker vs 05.1 kl 13:00 (oppmøte 12:00 på Føyka). Tropp: Mikkel S, Magnus G, Sondre LR, Andreas S, Ola R, Adrian V, Sean BA, Joakim S, Julian VL, Caspar H, Herman U, Theo HV, Herman V, Markus H, Thomas S, Johannes A

Bærum v 05.2 kl 20:15 (19:15 på Sandvika Stadion). Tropp: Gustav H, Magnus G, Fredrik D, Trym M, Martin E, Ole MW, Fabian G, Fredrik R, Olav S, Ludvig + alle fra lag 1 troppen som spiller en omgang eller mindre

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


’It is not always passion that fuels perseverance. Just as often it’s the other way around’

 Uke 32: Endelig skal seriefotballen rulle igjen!

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2021

Endelig skal vi få lov til å se frem mot en kamp med litt deilig kribling i magen, drakten skal på, dommeren er ikke en vi kjenner og det skal spilles om poeng på en tabell. Det er moro og noe vi alle gleder oss til. Lag 2 begynner denne uken og så følger lag 3 og 1 etter neste uke. 

OL går mot slutten og det er utrolig inspirerende å høre disse enkelthistoriene om veien fra barndom, via masse moro og herlig engasjement, til OL gull i Tokyo. Det snakkes om at det ofres så mye her og der, men slik eg leser det så har de prioritert det som er virkelig moro, å samarbeide mot et ekstremt høyt mål. Enten så lykkes en, eller så lærer en og prøver på videre, uansett OL gull eller ikke, utrolig læring og erfaring å ha med seg videre i livet. Det kan jeg selv skrive under på. 

I de neste 2,5 månedene som høstsesongen varer skal vi spille mange kamper, og det vil være mange som jevnlig må spille 2 kamper i uken. Men det tenker eg bare er moro i en kort periode etter LANG tid uten noen kamper. Troppene til kamper vil være små, men det betyr bare at alle får spille mye fotball gjennom uken. Ukene vil være noe forskjellige all den tid kamper er litt på ulike dager pga mye omberamming pga konfirmasjonsutfordringer i helgene. Så følg med fra uke til uke og aldri anta at en uke er lik den neste. Endringer kan skje på kort varsel og tropper kan måtte suppleres på kort varsel, håper alle er gira på at dette skal bli en god fotballhøst for alle. 

Man 9.aug

Fri/egentrening

Tirs 10.aug

Kl.14.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse, 11v11 gjennomgang og spill 5v5. Ferdige kl.16.00. 

Ons 11.aug

TG.1 - Fri/egentrening

*Styrke overkropp

Tors 12.aug 

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, possession, skåre mål øvelse, 5v5 spill og 11v11. Ferdige kl.20.00. 

Kl.20.15 - G19 seriestart vs Bækkelaget på CC Vest Arena. 

Fre 13.aug

Kl.20.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse, spill mot lavt forsvar og spill 11v11. Ferdige kl.22.00. 

Lør 14.aug

TG.1 - Fri/egentrening

*Styrke overkropp

Søn 15.aug

Kl.14.30 - Trening TG.1 (de som ikke spiller kamp). Innhold: Rondo, possession, skåre mål øvelse og spill 3v3. Ferdige kl.16.00. 

Kl.17.00 - MSA vs Skjervøy på CC Vest Arena. 

Kl.18.30 - Lag 2 vs ØHIL på Ferd Arena på Hosle. Oppmøte kl.17.45. Tropp: Prot, LJ, Seb, Philip, Frithjof, Adrian, Gustav, Benni, Sondre, Estin, Theo, Dani, Storm og Kavlie. Uke 32 - Kamp om poeng!

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2021

Endelig skal vi spille en seriekamp! På søndag starter lag 1 sin sesong hvor vi kjemper om 3 poeng mot ØHIL. Dette han vi gledet oss til leeeeenge, så det er ingen tvil om at vi kommer til å gjøre en stor innsats for at både denne kampen og resten av sesongen for alle lag blir knallbra!

I årets sesong kommer gutta til å spille om poeng, så her er det mulig å følge med på tabeller og det blir nok en spennende sesong for alle våre lag. 

Tema: Flytte på motstanderen og ballen

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 13.00 - 15.00 Trening

Innhold TG1: Oppv.+skadefor., firkanter 5v2 med småmål, spill 6v6.

Innhold TG2: Firkanter+skadefor, 4v4+3, spill. 

*Sonetrening for de som er tatt ut der.

Onsdag

Kl. 13.00 - 14.30 Trening

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession, spill 7v7.

Innhold TG2: Firkanter, possession, spill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 18.30 - 20.00 Trening

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession, spill 4v4.

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill så stort som mulig. 

*Sonetrening for de som er tatt ut der.

Lørdag

Fri/Egentrening med ball

Søndag

Kl. 18.30 Kamp for lag 1 mot ØHIL på Jarmyra Kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Loly, Emil, Amund, Ludde, William, Ola, Tarald, Fjell, Iver, Erik, Noah. 

Kl. 13.00 - 14.30 Trening for alle som ikke spiller kamp. Uke 32 - SERIESTART

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2021

Dagen vi har venta på siden oktober/november 2020 er endelig her! Nå skal seriespillet starte igjen. Endelig! Vi i trenerteamet gleder oss enormt. Det blir fullt kjør her nå med fullt av kamper hver uke - akkurat som vi liker det - og det er mye å henge med på. Sørg for at man er nøye med lesinga av ukeplan, og at man er oppdatert på når de ulike lagene har kamper. Anbefaler alle, både spillere og foresatte, å laste ned appen MinFotball på telefonen sin. Legg til Ullern G14-1, -2, -3 eller -4. Eller flere. Helst alle fire. Så er det bare å favorittmarkere dem og holde seg oppdatert :-) 

Ellers kan man også finne kampene våre på fotball.no. Der kan man finne laget, trykke på "kamper" og deretter på "abonner på kalender". Da vil man få kampene med tidspunkt og bane lagt inn i sin egne digitale kalender (f.eks. Outlook-kalenderen). Ganske smart, synes jeg!


Ukens tema: Sjanseskaping/siste tredjedel

Mandag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Skråpossession/hjørnepossession
 • Spilløvelse
 • Skadeforebyggende/styrke bein

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med rondo / rolletrening for B4
 • Spilløvelse: Angrep vs. forsvar på ett mål
 • Spill: 11v11
 • Styrke bein/skadeforebyggende

KL. 15:00-16:30. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Fredag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming felles
 • Spilløvelse: Pinball
 • Spilløvelse: Smalbanespill
 • Spill: 11v11 med coaching 

Lørdag

1. DIV. KAMP - Nordstrand vs. Ullern (borte) kl. 15:00. Oppmøte senest kl. 14:20 på Niffen (banen til Nordstrand). Tropp: Kommer: Matta, Markus, Marius, Luca, Seb, Utheim, Albert, Martin Ø, Sam, Steen, Elias, Aksel, Ibrahim, Lucas, Ludde

Søndag

2. DIV. KAMP - Ullern vs. Høvik (hjemme) kl. 19:00 på Ullern KG2. Oppmøte senest kl. 18:20 ute på KG2. Tropp: Kommer: Jens, Simen, Emil, Moe, Luca, Trym, Peder, Utheim, Albert, Alex, Gaas, Jone, Oscar

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Småbanespill
 • Spill


Uke 32 - Seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 6. Aug 2021


Adrien i aksjon mot Skeid. Han og resten av G19 gjengen kan dere se i aksjon på torsdag mot Bækkelaget.

 Etter mange måneder med venting, kan vi endelig glede oss til å spille en kamp hvor vi spiller om poeng! Det blir en deilig følelse å komme seg utpå Ullernbanen på torsdag og kjempe om 3 poeng, dette er noe vi i trenerteamet har gledet oss masse til!
Vi bruker gard 7 hver trening og kamp med mindre noe annet blir kommunisert. 


“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 19:30-21:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Possession 9v5 med retning
 • Taktisk del 
 • Spill på så stor bane som mulig

Onsdag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming + EPE
 • Rondo 5v2 små mål
 • Skuddøvelse
 • Taktisk 11v11

Torsdag

KAMP - Ullern vs Bækkelaget kl 20.15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.30 i garderoben. Tropp: Brauti, Ingvald, Udnæs, Oma, Sigurd, Jonas, Lunde, Adrien, Thomas, Peder, Nico, Cleve, Junior, Fred, Talstad, Rye, Andy, Snorre.

*Styrkerommet booket for styrke bein etter kampen.

Fredag

Kl. 15.30 Videomøte i klubbhuset.

KL. 16.00-17:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Aktivering + bøy og tøy
 • Possession / Taktisk del
 • Konkurranse

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 11:00-12:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming 
 • Possession 9v5 med retning
 • Taktisk del
 • Spill 5v5/6v6


MSA: U21 gjengen - Magnus Fosen

Postet av Ullern Fotball den 4. Aug 2021

Hvem er Magnus Fosen?

Jeg er en 20 år gammel gutt (født 2000) fra Nesøya i Asker, som spiller fotball i Ullern. Ellers studerer jeg juss på Universitet i Oslo, og har blitt over middels interessert i golf (som alle andre i disse dager..).

Det begynte på Nesøya, fortsatte i Bærum SK

Begynte å spille fotball da jeg var 5 år gammel hjemme på Nesøya, der jeg spilte helt frem til jeg var 13. Jeg begynte vel i hovedsak å spille fotball fordi det ble organisert lag og treninger for guttene på min alder før vi skulle begynne på skolen, hvor jeg ble meldt på av mine foreldre. Etter det var jeg vel egentlig solgt. I denne perioden drev jeg også med litt andre idretter (langrenn og basketball), men fant fort ut at det var fotballtreningene, og det å konkurrere som et lag som ga meg mest. Veien gikk derfor videre til Bærum SK i 2013, for å satse ytterligere på fotballen. I Bærum hadde jeg både opp- og nedturer, og jeg sitter igjen med mange kule opplevelser fra tiden min der. Ting gikk derimot ikke alltid helt som ønsket, og spesielt i årene mine på junior følte jeg meg ofte litt oversett som fotballspiller. Jeg trente godt både i klubb, på egenhånd og på toppidrettslinjen på Dønski, men fikk ikke helt de mulighetene jeg var ute etter. Da muligheten til å ta veien videre til Ullern Fotball åpnet seg, ble dette derfor et naturlig valg. Opplegget de hadde på Ullern, og oppfølgingen man fikk fra trenerne passet meg utmerket, og fra jeg kom til Ullern vinteren 2018 har jeg tatt mine største steg som fotballspiller. Etter en god sesong på juniorlaget, ble jeg sendt opp på MSA, der jeg endelig fikk min offisielle debut mot Asker i NM, etter en lang periode uten kamper og vanlig trening. 

Hvorfor Ullern da og nå?

I Ullern fant jeg et ordentlig og profesjonelt opplegg med fokus på utvikling. Engasjerte og gode trenere og en spillestil som passet meg. Det og fokuset og satsingen på unge spillere fra egen klubb har fått meg til å bli værende. 

Mitt bidrag til laget

Jeg bidrar til laget med fysikk, ro og trygghet med ballen, og en god pasningsfot. 

Være klar for post-covid

Den har vært tøff, det er ikke til å legge skjul på det. Det har tidvis vært krevende å motivere seg til å holde det gående, spesielt med mange nedslående beskjeder underveis. Laget, og jeg har derimot alltid visst at det på et eller annet tidspunkt kom til å bli kamper igjen, og motivasjonen har derfor ligget i å trene for å være best mulig forberedt til den dagen. 

Opprykk er målet

Målene mine for den kommende høstsesongen er å etablere meg i startelleveren, og ikke minst å rykke opp med laget. For å nå disse målene jobber jeg både hardt på Ullerntrening og på egenhånd, og er detaljfokusert i arbeidet med egen utvikling. 

Favorittlag fra balløye

Liverpool.

Forbilde fra Nederland 

 Virgil van Dijk. I mine øyne den komplette midtstopper. Godt blikk for spillet, styrer og er sjef, pasningssikker, og får forsvarsspill til å se lett ut. 

Endelig kom debuten 

Utrolig kult! Det var først og fremst veldig deilig å endelig spille en kamp som betydde noe igjen, etter ganske måneder uten. At debuten kom i en sånn type kamp, der vi presterer såpass godt som lag mot en antatt bedre motstander, gjorde det hele enda bedre. 

One to watch høstsesongen 2021

Lars Følstad – En av flere nye signeringer. Jeg har troa på mange målpoeng fra han denne sesongen. 

Ullernsupportere - hør hør!

Det er bare å møte opp på kamp denne sesongen. Jeg tror det kan bli mye kul fotball å se på Ullernbanen!MSA: Vålerenga trengte ekstraomganger for å slå ut Ullern

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2021


Normalt sett så skal det være rått parti når Vålerenga fra Eliteserien møter Ullern som spiller i Norsk Tipping ligaen. Dette indikerte Norsk Tipping også med sine 19 i odds på Ullern seier. Og sist gang Vålerenga var på besøk på CC Vest Arena i 2013 ble det hele 8-1 til bortelaget. 

Bytter: Kristiansen (65.min for Martinussen), Tveter Andreasen (87.min for Sunde), Nilsen (98.min for Mufoncol), Sankoh (98.min for Følstad), Foss Andersen (105.min for Øverby) og Smith Halle (112.min for Fosen). 

Kampfakta: 

Mål: 0-1 82.min Odin Thiago Holm, 1-1 86.min Lars Følstad (assist Badou Jor), 1-2 92.min Fredrik Oldrup Jensen og 1-3 95.min Seedy Jatta.
Tilskuere: 721

Dagens Ullerngutt: Terje "Teddy" Kirsebom

Ullern nærme før pause

Ullern hadde en klar plan fra start om å ligge lavt å satse på muligheter på kontringer og dødballer. Og etter ca 5 minutter fikk hjemmelaget en stor sjanse på nettopp dødball. Ullern får corner og Ismar Dizdar knuser alle i lufta, men dessverre gikk headingen like utenfor Vålerengas høyre stolpe. Et lite skremmeskudd til Vålerenga fra hjemmelaget.

Vålerenga dominerer som forventet banespillet og stort sett foregår spillet på hjemmelaget sin banehalvdel. Men Vålerenga skaper egentlig fint lite helt til første omgangs siste minutt når Henrik Udahl kommer seg på skudd inne i Ullern sin boks, men avslutningen avverges i siste sekund.

Vålerenga farligere etter pause
Bortelaget virket å ha hatt en alvorsprat i garderoben i pausen for de starter 2.omgang med langt mer balltempo og Ullern sliter mer med å holde Vålerenga unna å skape målsjanser. Og etter 53 minutter spilt så smeller det i krysstverliggeren til Terje Kirsebom etter at Henrik Bjørdal drar seg inn fra høyre og fyrer en ball med venstrefoten fra ca 20m.

Etter 60 minutter er det fare på ferde igjen. 19-år gamle Seedy Jatta får dempet ballen ned i feltet og avsluttet, men igjen rydder Terje Kirsebom i stor stil. Kirsebom som for øvrig hadde flere gode involveringer og fortjent kåret til hjemmelagets beste mann.

Ullern fortsetter å følge kampplanen om å ligge lavt å satse på kontringer, men sliter langt mer i 2.omgang med å ta vare på overgangsmulighetene de får når de vinner ballen.

Etter 82 minutter får Tobias Christensen muligheten inne i Ullern sin boks og med heldig avslutning som går via en Ullern spiller så faller ballen i venstrehjørnet til vår sisteskanse Terje Kirsebom og Vålerenga leder 1-0.

Da var det nok mange som trodde dette var avgjort, men Ullern svarer allerede 4 minutter etterpå.

Finn Badou Jor er sterk og får vendt opp med mann i rygg på hjørnet av seksten og legger perfekt diagonalt over til Lars Følstad på 17 meter som på halvvolley banker ballen fullstendig utagbart ned i venstrehjørne til Vålerengas Kjetil Haug. Og nå tar det helt fullstendig av på CC Vest Arena og lyden fra hjemmepublikummet kan høres langt inn i nabokommunen.

1-1 Lars Følstad!!

 

Ullern holder stand de siste minuttene og kampen går til ekstraomganger.

Tunge ekstraomganger for slitne Ullern spillere
Et Ullern lag som enda ikke har kommet i gang med seriespill og knapt nok noen spillere som har spilt 90 minutter siden 2019, så ble det raskt tydelig at energien var begynt å gå ut av Ullern spillerne og allerede etter 3 minutter av første ekstra omgang kunne Oldrup Jensen sette inn 2-1 for bortelaget, og nok en gang via en Ullern spiller. På dette stadiet føles nok måten målene kom på noe uheldig for Ullern spillerne.

Nå må hjemmelaget ofre mer bakover og det resulterer i at Vålerenga kommer seg fri på høyresiden mellom våre stoppere og innlegget på første ekspederer Jatta i mål og kampen er mer eller mindre avgjort. Ullern forsøker å flytte laget opp, men andre ekstraomgang ebber ut uten de største sjansene til noen av lagene og Vålerenga går videre i cupen med 3-1 etter ekstraomganger.

Gledelig erfaring
Men for våre gutter var dette uansett en veldig god erfaring. De matcher et topplag i Eliteserien i mange av spillets faser og gjør absolutt en meget god fotballkamp hvor Vålerenga som mer eller mindre stiller med toppet mannskap trenger ekstraomganger for å komme seg videre i cupen.

Gledelig var det også å se unge Alexander Nilsen komme inn i første ekstraomgang og med engang gå respektløs til verks og varter opp med flere lekkerbiskener som vi er blitt vant til å se mot langt mindre renommerte motstandere.

I tillegg fikk også endelig Alfred Sankoh sin debut etter å ha vært skadet i oppkjøringen og Mikael Foss Andersen kommer også inn på slutten for sin offisielle Ullern debut.

Neste hjemmekamp: 15.august kl.17.00 vs Skjervøy
Uke 31 - Mulig kamp på søndag

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2021

Første treningskamp gjennomført og det ble en fin seier mot Skeid på bortebane. Målrik kamp på Muselunden hvor vi fikk til en del fine angrep og vi fikk sett hva vi må jobbe med frem til seriestart.

Vi holder dialog med et par nabolag, så vi har søndagen litt åpen siden vi ønsker å avtale en treningskamp til helgen. Mer info kommer så fort vi vet noe mer.  

Tema: Komme i gang.

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 11.30 Videomøte for TG1 

Kl 12.00 - 13.30 Trening for TG1 og TG2

Tirsdag

Kl. 15.30 - 17.00 Trening for TG1 og TG2

Onsdag

Fri/Egentrening med ball

Torsdag

Kl. 13.00 - 14.30 Trening for TG1 og TG2

Fredag

Kl. 13.00 - 14.30 Trening for TG1 og TG2 på Hullebergmyra!

Lørdag

Fri/Egentrening med ball

Søndag

Kl. 12.00 Kamp for lag 1 mot BVH på Hauger Kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Loly, Amund, Emil, William, Iver, Fjell, Noah, Ola, Erik, Tarald.

Kl. 16.00 - 17.30  Trening for alle som ikke spiller kampUke 31 - Sagene på besøk

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2021

Etter en målrik internkamp er vi klare for en ny treningsuka. Denne uka skal vi gradvis flytte vår fokus fra det defensive til det offensive delen av spillet.I tillegg får vi besøk av Sagene på onsdag, dette blir en fin test før sesongstart mot et lag som vi møter senere i serien. Bare å glede seg! :D

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 17:00-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Rondo 5v3
 • Spill på så stor bane som mulig

Tirsdag

KL. 19:00-20:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Rondo m retning 7v4
 • Skuddøvelse
 • Spill 4v4/5v5

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Torsdag

KAMP - G19 vs. Young Boys kl. 18:00 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest 17:15 i garderoben. Tropp: Brauti, Ingvald, Lunde, Talstad, Fred, Peder, Thor, Nicolai, Udnæs, Snorre, Adrien, Andy, Junior, Makko, Cleve, Ågnes, Rye, Oma, Casper. 

Fredag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Lørdag

Kl. 10.00 Videomøte i klubbhuset.

KL. 10.45-12:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Aktivering + bøy og tøy
 • Possession
 • Fotballtennis

Søndag

KL. 19:00-20:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Rondo 5v2 med småmål
 • Taktisk del 
 • Spill på så stor bane som mulig