Uke 40 - Nordstrand borte på lørdag

Postet av Ullern Fotball den 30. Sep 2021

Håper dere har brukt de dagene vi hadde fri til å hvile og være klar til sluttspurten vi har igjen denne høstsesongen. Det er bare brette opp armene og avslutte seriespillet med best mulig prestasjoner, da må vi utnytte hver mulighet vi har sammen som et lag til å pushe hverandre et nivå opp.
Litt annerledes uke preget av fri og kamp lørdag.

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + skadefor
 • Possession med soner
 • Spill på så stor bane som mulig

4. div herrer - MSB: Ullern vs Fremad Famagusta kl 20.15 på CC Vest Arena.

Onsdag

KL. 18:00-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Rondo 5v2 x 2
 • Spill mot et mål
 • Spill 6v6

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag

KL. 18:00-19:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo
 • Rolledel
 • Spill 6v6

Lørdag

KAMP - Nordstrand 2 vs Ullern kl 13.20 på Nordstrand Kgress. Oppmøte senest 12.20 i garderoben. Tropp: Ingvald, Ågnes, Fred, Rye, Cleve, Talstad, Oma, Lunde, Andreas, Andy, Snorre, Udnæs, Thomas, Brage, Peter.

Søndag

Restitusjon på egenhånd.

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

3. div herrer - MSA: Ullern vs Tromsø 2 på CC Vest Arena kl. 15.00.MSB: Bekmørkt i flomlyset på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 30. Sep 2021

ARKIVFOTO: David Rydningen

Ullern 2 hadde tre seiere på rad før tirsdagens kamp mot Manglerud Star som for øvrig også har vist meget god form med sine 5 strake seiere. Rekken skulle bli brutt, spørsmålet var bare hvem som skulle bryte seiersrekken. 


Kampfakta
 Ullern 2 – Manglerud Star: 2-3
 Mål: Thomsen 6.min, Sunde 15 min (str), Macedo 22 min (str), Thomsen 46 min, Sunde 85 min (str).
 Gule kort: Castro, Smith Halle
 Tilskuere: 35

 

Unødvendige baklengsmål

Kampen er bare 6 minutter gammel når Alexander Nilsen unødvendig gir fra seg ballen på foran egen 16 meter og bortelagets Hans Jacob Thomsen takker så mye og chiper nydelig inn 0-1 for bortelaget. En tung start på noe som skulle bli en tung kveld for hjemmelaget.

Men, samme Nilsen retter litt opp i feilen sin tidligere i omgangen når han blir lagt i bakken innenfor 16 meteren og sørger for straffe til Ullern. Benjamin Sunde gjør ingen feil fra det ikke eksisterende krittmerket, og Ullern har utlignet etter 15 minutter. Balansen i regnskapet varer dessverre ikke lenge, det blir dømt straffe mot Ullern denne gangen når ballen blir skutt opp i hånda til Alfred Sankoh. Reglene er sikkert tydelige på dette, men det føles fortsatt fryktelig strengt å nærmeste bli dømt mål i mot på slike situasjoner. Straffe ble det uansett og Macedo er like sikker som Sunde og stillingen er 1-2.

 

Nevnte Sunde kunne og burde gjort tidligere i første omgangen da han blir spilt helt alene med keeper av Smith Halle, men velger å gå for chipen han også, dessverre var utførelsen av denne langt svakere enn den Thomsen bydde på tidligere i kampen.
Lagene gikk til pause på stillingen 1-2 og det var mye som måtte rettes opp i for hjemmelaget.

 

Verst tenkelig start på andre omgangen
 

Om starten på første omgangen var dårlig, så var i alle fall ikke starten på andre omgang noe bedre. En dårlig klarering allerede etter 30 sekunder av andre omgang lander hos tidligere Ullern spiller Joakim Amandus Nilsen som først enkelt drar av Nilsen før han legger avgårde et skudd som Jesper Wold ikke klarer å holde. Først på den returen er Hans Jacob Thomsen som dermed kan sette inn sitt andre mål for dagen og 3-1 til bortelaget.

 

Ullern klarte aldri å dominere denne kampen og så aldri ut som de skulle komme tilbake. Nikken Damvall ble flyttet frem de siste minuttene og vant nok et straffespark for hjemmelaget. Benjamin Sunde kopierer straffe nummer 1 og setter ballen til venstre for keeper. Men selv med denne reduseringen så får man aldri følelsen av at Ullern skal få med seg noe i denne kampen og det ender med tap 2-3 mot Manglerud Star.

 

Etter flere gode prestasjoner på rad så var denne kampen dessverre en del skritt tilbake. Neste kamp er det tabelljumbo Fremad Famagusta som besøker CC Vest Arena. De står kun med 1 poeng så langt i sesongen og her må det bli 3 poeng hvis Ullern 2 skal holde avstand ned til nedrykksstreken. 
Poengbørsen
3.poeng: Nikken Damvall
I en generelt svak forestilling fra Ullern så leverer Damvall en absolutt godkjent prestasjon. Noe uheldig med klareringen på mål nummer 3 til Manglerud Star, men situasjonen burde uansett ikke ledet til mål imot.
Ullern klarer å skape en del mer når han blir flyttes opp på topp på slutten og skaffer også straffespark.
 
 2.poeng: Felix Smith Halle
Spiller gjennom Nilsen på straffesituasjonen i første omgang og burde også hatt assist når han spiller Benjamin Sunde gjennom alene med keeper. En midt på treet kamp fra Smith Halle, men det holder allikevel til poeng.  
1. poeng: Benjamin Sunde
Er litt usynlig kampen igjennom, men får en stor sjanse i første omgang som han burde utnyttet bedre. Men setter begge straffesparkene sikkert og forhåpentligvis hjelper det på scoringsformen.


jhjhg

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2021

mhbjkhb


khjhv

G13: Spennende sesongavslutning for våre 2008 modeller

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2021

Etter en overbevisende seier 3-1 mot Lyn i helgen så ligger det an til en meget spennende sesonginnspurt for 2008 modellene i 1.div. Med to kamper igjen av seriespillet så topper Ullern tabellen og har alt i egne hender. 

Assistenttrener Johan Egil Rudi om høsten så langt og den spennende innspurten

Vi har vært solide i hele høst, eneste vi kan pirke litt på er effektiviteten foran mål, det er ingen tvil om at vi kunne hatt et par mål mer ut fra vår xG. Spesielt mot Snarøya ble vi straffet for å ikke være flinkere til å sette ballen forbi keeperen. 

Det gjenstår to kamper i serien og det er to tøffe kamper. Frigg er det eneste laget som har tatt poeng fra ubeseirede Heming og vi har Heming selv i aller siste kamp. 

Med G13 KM seier for 2006, KM sluttspill for 2007, så viser vi en enorm stabilitet og at det kommer spennende kull opp på løpende bånd. 

Vi gleder oss til innspurten og ønsker alle velkommen til Ullernbanen kommende fredag når Frigg kommer på besøk kl.18.30. MSA: Hard opprykkskamp i Nord!

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2021

Det var duket for en real kamp om opprykk til PostNord når Ullern gjestet Junkeren på Stordalen Kunstgress i Bodø. Med seier til Ullern ville de tatt en stort steg mot opprykk, mens Junkeren for sin del ville klatret helt opp i ryggen på Ullern hvis de fikk alle poengene.
Ullern gjorde en forandring fra kampen mot Rana, Magnus Fosen var tilbake fra skade og erstattet Harold Mufoncol i forsvaret.

Kampfakta
Junkeren – Ullern: 0-0
Gule kort: Sazonovs (Nordstrand), Følstad (Ullern).
Bytter Ullern: Sunde 45.min (Kristiansen), Lindøe 45 min (Hanche-Olsen)
Tilskuere: ca 40

Svak første omgang av Ullern
Det var lite å spore av det Ullern laget vi har sett tidligere i sesongen. Et vanligvis veldig pasningssikkert laget ble forandret til et lag som stort sett klarerte langt opp mot Jens Bonde Aslaksrud på topp. Junkeren klarte å krige Ullern laget helt ut av stilen og var helt klart det førende laget i førsteomgangen.
Hjemmelaget hadde 3-4 gode målsjanser, mens Ullern kun klarte å produsere èn god sjanse når Aslaksrud på en overgang får slått et innlegg langs bakken foran mål som dessverre Nicholas Kristiansen akkurat ikke rekker på bakerste stolpe.
Ullern kan si seg noe heldige at de får lov til å gå til pause på stillingen 0-0.

Bedre takter etter pause
Ullern gjør to bytter pluss en formasjonsendring i andre omgang. Kristiansen går ut på midtbanen og inn kommer Benjamin Sunde som går opp på topp sammen med Aslaksrud.
Forsvarsspillet fungerer langt bedre i andre omgang selv om Junkeren er farlige på dødballer, men Ullern virker å ha mer kontroll i andre omgang.
Kampens kanskje aller største mulighet kom etter 58.minutter når Ismar Dizdar får stå helt alene i feltet på et frispark fra Lars Austnes, men dessverre for Dizdar og Ullern så går headingen mer eller mindre rett på keeper.
Austnes hadde også et farlig frispark fra 20m som Junkeren keeper Sazonovs redder mesterlig. Sazonovs for øvrig hadde en meget solid kamp i Junkeren buret.

Ullern presser på litt på slutten med et par cornere på overtid, men når dommeren blåser i fløyta for full tid så var det vel alt i alt et rettferdig resultat.
Det betyr at spenningen i 3.divisjon lever videre med Ullern på topp, 4 poeng foran Skjervøy og 5 poeng foran Junkeren når 5 runder gjenstår.

Poengbørsen

3.poeng: Ismar Dizdar (bildet øverst)
Litt rotete åpning med ball, men spiller seg etter hvert godt inn i kampen. Mot et Junkeren lag som er farlige på dødball, så er Dizdar meget god å ha med sin hodestyrke. Kunne med litt bedre treff også gitt Ullern ledelsen i andre omgang, men headingen ble dessverre for dårlig. På en litt tung Ullern dag så er han en av dem som står frem.

2.poeng: Terje Kirsebom
Har hatt en solid sesong så langt og fortsetter med mer eller mindre prikkfri leveranse. Gjør noen viktige involveringer i felt og redder også de skuddene han får på seg sikkert uten å gi noen farlige returer.

1.poeng: Lars Austnes
Sammen med resten av laget så var det en tung første omgang, men i andre omgang hever Austnes seg betraktelig. Strålende innlegg på Dizdar sin mulighet og bare en meget god keeper hindret han i score på frispark etter ca 70 minutter. Er også sterk i duellspillet og har god kontroll defensivt på siden sin i andre omgang. 
Det bygges på Ullernbanen

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2021

Selv om det nye klubbhuset er på plass for lenge siden så bygges det fortsatt på Ullern Idrettsplass. Mange har spurt oss om hva dette er for noe som er i ferd med å bli reist der vårt gamle kontor lå med garderober og vaktmesterbolig. Så er er kort info om det. 

Kjøleanlegget som har gitt bandyen flott is de siste årene er klart for utskifting og det nye anlegget skal settes oppå dette bygget. I 1 etasje på bakkeplan blir det lager til diverse. 

Bygget blir oppført med elementer og vil nok ha tatt sin så å si endelige form i løpet av uken. Vi holder dere oppdatert. Ukeplan uke 39

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2021

Kampprogram tett som hagl betyr at kommende uke utelukkende består av restitusjon og kamper. Vi har allerede gjennomført 2 på 2 dager helgen som var, hvor vi alt i alt sier oss fornøyd med prestasjon og delvis med utfall, så har vi gått i dybden på begge, trukket ut plusser og minuser som vi tar med oss videre. Haslum søndag, og igjen Haslum på onsdag. Da vet vi i stor grad hva vi møter og kan dermed forberede oss på hvordan vi håndterer det. Etter den kampen hviler vi, før vi igjen tar på oss kampdrakten og setter kursen mot Slemmestad og Amasone i OBOS cup. 

Veldig viktig at dere gjør hva dere kan for å holde dere friske, raske og skadefrie igjennom denne perioden. Den sjansen øker betraktelig om dere får 10 timer søvn, spiser energirik mat til frokost, drikker nok vann og unngår hurtige karbohydrater. Husk også at det er kjølig når dere går til skolen, kle dere deretter og ikke etter hva gradestokken kommer til å vise x antall timer senere på dagen. 


Mandag: Fri

Tirsdag: Fri

Onsdag: Haslum borte, 3 div. Se Spond. 

Torsdag: Fri

Fredag: Amasone borte, OBOS Cup. Kommer info i Spond. 

Lørdag: Fri

Søndag: FriUke 39: Vi ser lyset i enden covidtunellen

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2021

Vi har vært ekstremt utsatt for covid de siste ukene, all ære til alle for å holde haken oppe i denne perioden. Krysser fingrene for at vi nå ser enden av denne kaotisk perioden der vi knapt hverken har fått trent eller spilt noe særlig kamper. 

Takk for at dere har betalt inn for treningsleiren, vi har mye å se frem til utover høsten og vinteren. 

Søn 3.okt

Kl.18.45 - Kamp lag 2 vs Røa på Ullernbanen. Oppmøte kl.18.00. Tropp: Matta (07), Fredrik, Gustav, Wathne, Preben, Benni, Sondre, Teigen, Dani, Kavlie, Storm, Theo og Kasper.

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, 2v2 og spill. 
Uke 39 - OBOS kvartfinale

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2021

Velfortjent seier mot Lyn på hjemmebane for lag 1 Vi gikk videre til kvartfinalen i OBOS cup og kampen spilles onsdag borte mot BMIL. Vi tar med en stor tropp og skal kjempe for å gå videre til semifinalen!

Vi tar høstferie fra fredag etter trening/kamp og første trening etter høstferien blir lørdag 9. okt kl 13.00.
Vi kommer garantert til å kjøre mange frivillige økter for de som er hjemme :D 

NB! Lag 4 har kamp mandagen i høstferien, alle som vet de er aktuelle til den kampen må si ifra så fort som mulig om de ikke kan spille!

Tema: Lavt press

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball for de som ikke spiller kamp.

Kl. 18.55 Kamp for lag 4 hjemme mot ØHIL 5 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Nityan, Sander, Philip A, Philip H, Kristian, Martinus, Henrik, Marcus, Mathias, Eirik, Alex, Elvis, Noah, Adrian, Jens

Tirsdag

Kl. 18.00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo + skadefor, possession med soner, spill 7v7.

Innhold TG2: Fri/kamp

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 borte mot Høvik 3 på Høvik kunstgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Martin, Johan, Philip A, Julian, Cedric, Mateo, Ler, Magnus, Sander og Henrik.

Onsdag

Kl. 16:00-17:30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG2: Oppvarming+rondo, possession, litt spill på slutten. 

Kl. 17.30 OBOS Kamp for lag 1 borte mot BMIL på Ferd kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Lier, Emil, Tian, Iver, Loly, Amund, Eimhjellen, Erik, Frank, Ankjell, Max, Noah, Ola, Fjell, Tarald, William.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16.00 - 17.30 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG2: Rondo, 2v2 omstilling, spill. 

Kl. 18.30 Kamp for lag 1 hjemme mot Frigg på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Lier, Emil, Iver, Loly, Amund, Erik, Ankjell, Max, Fjell, Tarald, William, Ludde. 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Fri / Egentrening med ball

Mandag

Kl: 18:55 Kamp for lag 4 hjemme mot Hasle-Løren 4 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Nityan, Bjørklund, Philip A, Kristian, Sander, Marcus, Jens, Eirik, Martinus, Elvis.
Uke 39 - Koffa fredag og Ready på lørdag😊

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2021

UKE 39

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Theo HV, Faustas F, Herman V, Fabian G

Ordensmenn denne uken TG2: Shane, Peter, Aasen

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Inn i slottet med kontroll (fordeler, ulik romtruing + balanse bak ball)

Fredag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Egenfirkant, 1v1/avslutninger, spill 5v5 (4x2,5 min) + volleykonk 2x5 min

TG2: G16 2. div: KFUM2-Ullern2 kl 19:45 på Ekeberg kunstgress. Oppmøte 19:00. Tropp: Martin G, Gus, Leo, Aasen, Erlend, Ibra, Mehus, Shane, Filip, Kasper, Haakon, William, Due, Olav, Trym, Ole Martin, Faustas

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

05.1 vs Ready kl 13:30 (12:30). Tropp: Mikkel S, Magnus G, Johannes A, Andreas S, Sean BA, Adrian V, Tiam F, Joakim S, Julian VL, Caspar H, Ludvig L, Markus H, Theo HV, Fabian G, Fredrik R, Sondre LR

Søndag:

Fri

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


Shaquille O’Neal was 17. He had just finished basketball camp. He was a talented player but coasting. When he got home, his mum urged him to try harder. To give more of himself. But O’Neal responded: “I can’t do that right now. Maybe later.” It was his mother’s response that changed everything. “Later doesn’t always come to everybody.”Uke 39 - siste uken før høstferie

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2021

Da går vi inn i siste uke før vi tar en liten pause fra fellestrening. Minner om at vi trener mandag, tirsdag og onsdag i høstferien - se arrangement i Spond for detaljer.

Når det er sagt så starter ikke ferien før ETTER trening fredag - vi ønsker ikke et hav av fravær fra trening fredag. Dersom du allerede nå vet at du er borte fredag skal vi ha beskjed om det allerede nå slik at vi får planlagt på en god måte. 

Kullets første cup er gjennomført og det virker som folk koste seg og vi ser allerede frem til neste😁

UKE 39

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: «Finne den ledige spilleren» - Utvikle spilleforståelsen i de ulike rollene i samspill med 2-3 medspillere

Mandag:

Kamp borte mot Monolitten kl 19:30 (oppmøte seinest 19:00 på Ferd Stadion, Bygdøy). Tropp: Erik MB, Jonas LD, Aleander K, Petter L, Filip P, August B, Thomas G, Nikolai BR, Per AW, Per HR, Jayden SS, Scott GL, Magnus B, Oscar I

Trener: Kristian og Dawid

De som ikke spiller kamp, har fri

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på Gamlebanen: Konkurranse, pasnings-/posisjonsøvelse, spill 5’er/7’er/9’er + rydding og samling (de som spiller kamp trener ikke)

De som spilte kamp i går, har fri fra trening

Kamp hjemme mot ØHIL kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40). Tropp: Bastian M, Edvard N, Linus MK, Fabian H, Roberto W, Age K, Victor J, Leo L, Jakob B, Erik MB, Petter L, Scott GL, Per HR

Trener: Nicklas L

Kamp- og dommeransvarlig: Roger MB + Kjersti HR

Onsdag:

Kamp hjemme mot BVH kl 18:55 (oppmøte seinest 18:25). Tropp: 

Vemund LO, Sebastian S, Eirik G, Anders O, Isak O, Morten H, Jakob SA, Christian FB, Arn A, Oscar S, Martin KF, Noah L, Leon Z, Christian V, Seb S

Trener: Dennis S

Kamp- og dommeransvarlig: Jørgen SA + Marius S

Torsdag:

Fri

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50) på Ullern: Egenfirkant, posisjonsøvelse, spill 7’er/9’er, skadeforebyggende + rydding og samling

Lørdag

Fri

Søndag: 

Fri


"Adversity doesn't stop the greats. It elevates them. Fuel, not failure"Uke 42

Postet av Ullern Fotball den 25. Sep 2021

Tirs 19.okt

Fri/egentrening

Ons 20.okt

Kl.20.30 - Kamp vs BVH på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.45. 


Sportsplan%20-%202021.pdf

Ullern%20Fotball%20-%20klubbh%C3%A5ndbok%20okt%202021.pdfUke 39 - Kosthold

Postet av Ullern Fotball den 25. Sep 2021

For litt tid tilbake la Mads ut en kostholdspresentasjon i Spond. Denne er det kjempeviktig at spillerne leser, og gjerne dere foresatte også. Kosthold og søvn + trening = fremgang. Man kan forestille seg dette forholdet som en trekant, der kosthold, søvn og trening er alle (nesten) like viktige for prestasjoner og utvikling på fotballbanen. I tillegg vil et godt kosthold og gode søvnvaner ha ringvirkninger på alt annet også - ikke bare fotballen! :-)

Mandag

KAMP Obos cup - Ullern vs. ØHIL (hjemme) kl. 20:15. Oppmøte senest kl. 19:35 ute på Ullernbanen. Tropp: Teo, Matta, Albert, Marius, Seb, Utheim, Elias, Sam, Aksel, Martin Ø, Ibra, Jakob, Lucas, Emil, Peder, Jone, Alex

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • Spill

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Gruppemøte/gruppeoppgave
 • Oppvarming
 • Possession
 • Fotballtennis / Spill

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på gamle kunstgress. Innhold:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med orienteringsrondo
 • Positionøvelse
 • Spilløvelse

KAMP 3. div. - Holmen vs. Ullern (borte) kl. 18:55. Oppmøte senest kl. 18:15 ute på Holmen kunstgress. Tropp: Kommer i Spond!

KAMP 4. div. - Ullern vs. Skeid (hjemme) kl. 20:15. Oppmøte senest kl. 19:35 ute på gamle kunstgress. Tropp: Kommer i Spond!


Fredag

KL. 17:0018:25 Trening for TG1 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig (7v7-8v8)

Lørdag

KAMP 2. div. - Ullern2 - Ready2 kl. 12:00 (oppmøte 11:20) på Gamlebanen. Tropp: Jens, Trym, Moe, Luca, Emil, Peder, Hågå, Albert, Gaas, Jone, Alex, Myhre, Paul, Joachim

Søndag

KAMP OBOS CUP - Ready vs. Ullern (borte) kl. 16:30. Oppmøte senest kl. 15:50 ute på Readybanen. Tropp: Teo, Seb, Marius, Ludde, Markus, Elias, Aksel, Sam, Martin Ø, Lucas, Ibrahim, Jakob, Albert, Utheim, Matta

KL. 12:00-13:30. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Påmelding i Spond. Minst 8 påmeldte for at økten blir gjennomført. Innhold:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • Spill


Uke 39 - Nabooppgjør mot Ready

Postet av Ullern Fotball den 24. Sep 2021

Selv om vi bare tok 3 av 6 mulige poeng forrige uke, spiller vi meget bra fotball i begge kamper. De første 60 minutter mot Grorud var vi veldig gode mot et godt Grorud lag. Og første omgangen mot Bærum var en av de beste omgangene vi har spilt denne sesongen, andre omgang var dessverre ikke like bra. 

Muligheten for å rykke opp til Interkrets er ikke stor lenger, men muligheten for å bli bedre en fotballspiller er fortsatt der og den skal vi ta vare på hver dag. Vi skal fortsatt holde vår standard oppe som vi alltid har gjort og vi skal sørge for at hver eneste trening/kamp gjennomføres på en så bra måte at vår innsats aldri blir diskutert. 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 17:00-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Rondo 5v3
 • Spill på så stor bane som mulig
 • Spill 5v5

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

4. div herrer - MSB: Ullern vs Manglerud Star kl 20.15 på CC Vest Arena.

Onsdag

KL. 18:30-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Possession
 • Rolledel
 • Spill 6v6

Torsdag

KAMP - Ullern vs Ready kl 20.15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Sigurd, Lunde, Emil, Joakim, Andreas, Talstad, Cleve, Brage, Udnæs, Snorre, Thomas, Jonas, Fred, Peter B. 

Fredag

KL. 20.00-21:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Rondo 5v2
 • Skuddøvelse
 • Spill på liten bane

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

3. div herrer - MSA: Skånland vs Ullern på Skånland Idrettspark kl. 15.00.

Søndag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstreningMSB: Tre strake for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 23. Sep 2021

Etter en tung start på sesongen i 4.divisjon har Ullern 2 også virkelig begynt å få sving på sakene.
Gårsdagens motstander Nesodden stod med 12 poeng på de første 7 kampene og kjempet for å holde kontakt med teten, mens Ullern 2 med seier ville kunne klatre ut av nedrykksstriden.

Kampfakta:
Nesodden – Ullern 2: 0-1
Mål: Tveter Andresen 55.min (Dieserud).
Gule kort: Foss Andersen, Foss Evensen, Joakim Fjørtoft Lien.
Rødt kort: Teodor Arnt Stensrud
Tilskuere: ca 50

Tett oppgjør på Berger gresset

På grunn av G19 sin viktige kamp mot Grorud dagen før denne kampen så mønstret Ullern 2 et litt annerledes lag enn vanlig. Inn var for eksempel Runar Mathiassen kommet, pluss tidligere A-lagsspiller Hallvard Håskjold på midten.

Ullern har mye ball og kommer til en del innlegg situasjoner uten at de klarer å skape de helt store sjansene. Nesodden viser seg farlig på kontringer ve et par anledninger med ganske raske spillere på topp, men heller ikke de kommer til de aller største sjansene i denne første omgangen.

Tveter Andresen på scoringslisten igjen
Ullern starter andre omgangen godt og spiller seg til et par halv farlige muligheter på innlegg fra venstresiden. Men etter 55.minutter spilt så har Johannes Dieserud sett seg lei og bestemmer fra sin høyreback posisjon å drible halve befolkningen på Nesodden før han får ballen videre til Espen Tveter Andresen som enkelt kan plassere inn 1-0 til Ullern. Et nydelig soloraid av Dieserud og Andresen kan takke pent for scoring i sin fjerde kamp på rad og nummer 8 for sesongen.

Etter scoringen tar Nesodden mer og mer over, og de siste 25 minuttene er det stort sett spill på Ullern sin banehalvdel. Men de forsvarer seg heroisk, og med litt hjelp av en stang og en meget god Jesper Wold, så klarer Ullern å ro i land sin tredje strake seier i 4.divisjon. Nesodden får også en mann utvist på overtid når det koker over for Teodor Stensrud i en duell med MSB-debutant Emil Schjesvold (f.06) og direkte rødt.

I et intervju med Trener Anders Romsøy Johansson så trekker han frem evnen til å lede kamper og holde helt inn, kontra tidligere hvor man har gitt fra seg ledelsen på slutten av kampene.

Poengbørsen

3.poeng: Hallvard Håskjold

Tilbake i Ullern drakta for anledningen og viser sin kvalitet, selv med manglende kamptrening. Styrer midtbanen godt fra sin dype rolle og gjør en veldig viktig jobb defensivt.
2.poeng: Johannes Dieserud

Formen nærmer seg med stormskritt etter en god stund ute med skade. Byr på et fantastisk soloraid i forkant av scoringen.

1.poeng: Jesper Nesbakk Wold

Viser at han vokser og vokser som keeper. Trygg og god med ballen i beina og gjør noen viktige redninger. Solid kamp av Wold!

G19: To 16-åringer på kontrakt

Postet av Ullern Fotball den 22. Sep 2021

Herman Udnæs (til venstre) og Ola Rye har nylig signert kontrakter med Ullern fotball. De blir de første fra 2005-kullet som blir juniorer med kontrakt. Foto: Anders Romsøy Johansson


Den fine utviklinga av Ullern-gutter fortsetter på juniornivå. Nylig har to spillere født i 2005 signert kontrakt med klubben og dermed havnet på hyllen «junior med kontrakt» - altså det siste steget før man blir seniorspiller her i klubben. Kontrakten varer ut 2022, noe som betyr at man får gleden av å se disse to karene på Ullernbanen hele kommende sesong. Ola Rye og Herman Udnæs er navnet på disse to spillerne, og for mange er de allerede kjente navn og ansikt fra Ullernbanen; Ola har vært her hele livet, Herman fra han var 12 år gammel. 


- Vi er svært glad for at disse to har signert ut 2022, og da først og fremst fordi det betyr at vi innen kort tid vil se dem på vårt øverste nivå, enten på treninger med vårt A-lag eller i kamp for MSB, sier Anders Johansson, assistenttrener på juniorlaget og A-laget.

- Det er nettopp derfor vi tilbyr dem kontrakten nå og ikke etter sesongslutt: Disse to er klare for å spille med våre beste spillere , og da er det ikke så mye å vente på, legger han til. 

Fra et godt årskull

Da disse to guttene har vært fast i juniorstallen i bare et par måneder, er det tydelig gjort et godt arbeid av gutta fra før av - og de som har hjulpet dem på veien til nå.  

- 2005-kullet vårt har hele veien vært bra, så her må vi også skryte av de som har jobbet med disse spillerne og hjulpet dem på veien. Alexander Bendiksen og Mads Hultgreen har særlig gjort en solid innsats for disse tre karene de siste par årene. Jeg er sikker på at vi kan få enda flere spillere opp til A-laget vårt fra dette kullet – såfremt spillerne ønsker det selv, så klart; det er først og fremst opp til dem, sier Johansson til Ullern.no.

- Spennende

Ola og Herman var begge oppe og hospiterte med G19-gruppa tidlig denne sesongen. Ja, allerede i vinter. Og har nå gjort sakene sine såpass bra over tid at de vurderes klare til å ta neste steg: Hospitere med MSA. Assistenttreneren på MSA tror likevel dette bare er starten på reisen.

- Dette er en spennende duo. Begge har jobbet hardt over tid og scorer høyt på både ferdigheter og det som kanskje er viktigst av alt: Iherdighet. Disse gutta vil opp og frem, og vi har trua på at de kan nå langt, stadfester Johansson.  Uke 38: Dobbelkamp denne uken!

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2021

Ons 22.sept

Kl.20.30 - Kamp vs Ready på CC Vest. Oppmøte kl.19.45. 

Tors 23.sept

Fri

Fre 24.sept

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Rondo, posession og spill. Ferdige kl.21.30. 

Lør 25.sept

Fri

Søn 26.sept 

Kl.20.00 - Kamp vs ØHIL G19 på Ferd Hosle. Oppmøte kl.19.15. Kampleder Mads Hultgren. MSA: Maktdemonstrasjon av Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2021

Det var duket for toppoppgjør på CC Vest Arena når Ullern på tabelltopp møtte Rana FK som lå som nummer 3 foran denne runden.
Ismar Dizdar var tilbake igjen i startoppstillingen etter karantene, og han skulle virkelig sette sitt preg på denne matchen. 

Foss Evensen 65.min (Følstad), Lindøe 76.min (Austnes), Sankoh 76.min (Kristiansen), Sunde 76.min (Aslaksrud), Foss Andersen 86.min (Hanche-Olsen).

 

Kampfakta:
Ullern – Rana FK: 5-0
Mål: Aslaksrud 12.min (Martinussen), Austnes 20.min (Aslaksrud), Dizdar 45.min, Øverby 47.min (Følstad), Aslaksrud 57.min (Øverby).

Gule kort: Hauknes, Bakksjø

Tilskuere: 120

Årets mål på CC Vest Arena
De første 10 minuttene av kampen ga tegn til at dette skulle bli en jevn affære, Rana viste at de var gode med ball og var farlig frempå ved et par anledninger. Men når Jens Bonde Aslaksrud styrer inn 1-0 etter en avslutning av Thomas Martinussen, så tar Ullern over fullstendig.
Den samme Aslaksrud er på farten igjen etter 20 minutter og slår et innlegg langs bakken på bakerste hvor Lars Austnes enkelt kan sette inn 2-0 til Ullern, hans første scoring for sesongen.

Men, kampens store høydepunkt kom like før dommeren blåste i fløyta for pause.
Ismar Dizdar vinner en duell på midten, tar med seg ballen og klinker til på halvspretten fra 35 meter og ballen går i en perfekt bue over keeper og i mål! En helt vanvittig scoring av Dizdar!

Total dominans også etter pause

Andre omgangen er bare et par minutter gammel når Håkon Øverby blir satt fint opp av Lars Følstad. Øverby drar seg fri og setter inn 4-0 og den endelig spikeren i kista er satt. Målscorer Øverby hadde igjen en meget god kamp for Ullern og 10 minutter etter sin egen scoring legger han inn til Aslaksrud som får stå helt alene og heade inn 5-0 for hjemmelaget. Ullern fortsetter å dominere kampen og kunne scoret både 2 og 3 mål til i andre omgangen, men er nok uansett meget fornøyd med det som var en real maktdemonstrasjon av serielederen.

Poengbørsen

3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Har virkelig begynt å finne scoringsformen i Ullern drakta og noterer seg for to nye nettkjenninger. Er en konstant trussel å kunne hatt både ett og to mål til. Løper og løper og leverer kvalitet i alle involveringer. Meget flott assist også på scoring nummer 2.
2.poeng: Ismar Dizdar
Setter ikke en fot feil i denne kampen og leverer jo en drømmescoring som fikk både barn og voksne opp av stolene på tribunen. Blir sjelden utfordret noe særlig defensivt, men til gjengjeld viser han at han har en strøken pasningsfot som serverer flere farlige pasninger i bakrom.
1.poeng: Håkon Øverby
Full trykk i samtlige 90.minutter og passerte mila med god margin. God i presspillet og leverer i tillegg noen virkelig fine detaljer.
Scoring og assist gjør dette til nok en kanonkamp av Hamar gutten.
Uke 38 - vi skal nullstille!

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2021

Det ble et over snittet bittert tap mot et lag vi alle føler vi burde slått - verre tap finnes ikkje. Uansett, det er over og ferdig og vi må klare å nullstille og fortsette å trene godt og bli litt bedre i fotball!


UKE 38

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Trym M, Johannes A, Sean BA, Ludvig L

Ordensmenn denne uken TG2: Leo, Erlend Haakon

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Angripe kontrollert + se etter fordeler

Fredag:

TG1 kl 16:00 (15:45): Egenfirkant, par/gruppe/egentrening 20 min, spill 9v9 (2x8 min) + volleykonk

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

G16 2. div. kl. 1300 (oppmøte 12:20) på Ullern CC Vest Arena: Ullern-Nesodden. Tropp: Martin G, Gustav, Ibrahim, Olav, Trym, Erlend, Gaas, Fabian, Shane, Ole Martin, Due, Rongve, Kasper, Sakki, Mehus, Filip, William, Peter

G19 2. div. Ullern vs Snarøya kl 15:00 (14:00). Tropp: Mikkel, Gantz, Johannes, Sean, Martin , Andreas, Jokke, Julian, Hågå, Hagen, Varden, Sondre, Tidemann, Theo,Tiam

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

Fri


Kobe Bryant, etter å ha blitt slått grundig av Miami Heat, ble stående igjen i 90 minutt etter kampslutt for å øve på ferdigheter han var misfornøyd med gjennom kampen. Når reportere spurte han om hvorfor han gjorde dette svarte han "I want what all men want, I just want it more"Ukeplan uke 38

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2021

Heisann! Tiden flyr, og i uken som var fikk vi endelig kommet i gang i 1 divisjon også, i tillegg til besøket hos Jardar. Blandede opplevelser og resultater, og mellom de kampene fikk vi også lagt inn hele 3 treningsøkter. Så er det samtidig dumt at vi har et såpass lavt antall på trening som vi har hatt i det siste, antallet legger alltid føringer på hva man kan øve på og hvordan. Håper og tror det tar seg opp etterhvert som at man får unnagjort konfirmasjoner, bukt med sykdom og annen elendighet. 

Ny travel uke i vente med hele 3 kamper. Spesielt blir helgen travel, så viktig at alle gjør det de kan for å holde seg friske og raske, at alle prioriterer fotball slik at vi både får gjennomført i henhold til planen og at sjansen for gode opplevelser øker : )

Mandag: Fri/egentrening

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

-Boks 4v1

-Possession frispilling 5v2/5v2 + joker

1: Dinah, Thilda, Anniken, Stella, Marie, Ingelin, Saron 

2: Nora, Maja, Anna, Sofia, Ilja, Hanna, Martine, Frida

-Skåringsvariant (angripende lag i overtall) 3v2/4v3 + keeper. 

-Spill 7v7/8v8. 

Onsdag: Heming hjemme på Fossum i 3 div. Info i Spond. 

Torsdag: Fri/egentrening

Fredag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00. Innhold kommer.

Lørdag: Langhus hjemme på Ullern i 1 div. Info i Spond.

Søndag: Haslum hjemme på Fossum i 3 div. Info i Spond. Uke 38 - OBOS onsdag

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2021

Da er vi klare for en ny runde (runde 3) med OBOS denne uka, denne gangen møter vi Nesodden borte :D

På grunn av mange kamper den siste tiden stiller vi med to store tropper til lag 4 og lag 3 kampen sånn at belastningen ikke skal bli for stor, det vil derfor ikke bli like mye spilletid som det pleier på alle. Vær obs på at det kan komme endringer i troppene.

Mange kamper for alle spillere, så dette blir en fotballrik uke for alle. 

Tema: Frispilling

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 Kamp for lag 4 borte mot Dikemark på Dikemark kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Jens, Nityan, Philip G, Philip H, Cedric, Philip H, Eirik, Kristian, Noah, Alex, Mathias, Elvis, Martinus. 

Tirsdag

Kl. 18.00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo + skadefor, possession, storbanespill + 4v4 spill. 

Innhold TG2: Fri/kamp

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 hjemme mot Bærum 2 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Aksel, Martin, Sander, Thomas, Marcus, Henrik, Johan, Bernhard, Bjørklund, Joachim, Oscar S, Adrian, Julian

Onsdag

Kl. 16:30-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG1: Rondo, rolledel, spill 4v4. 

Innhold TG2: Oppvarming+rondo, possession, litt spill på slutten. 

Kl. 20.15 OBOS Kamp for lag 1 borte mot Nesodden på Berger kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Iver, Tian, Ler, Eimhjellen, Ola, Ankjell, Noah, Frank, Tarald, Johannes, Mateo.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 15.30 - 17.00 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG1: Rondo, possession med retning, spill 4v4 med vegger.

Innhold TG2: Rondo, 2v2 omstilling, spill. 

Kl. 18.00 Kamp for lag 4 borte mot KFUM 5 på Ekeberg 21 9er. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Nityan, Philip H, Philip A, Sander, Henrik, Marcus, Aksel H, Eirik, Jens, Noah, Mathias, Martinus, Kristian.

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 10.00 - 11.30 Trening på CC Vest Arena for de som ikke spiller kamp. 

Kl. 18.30 Kamp for lag 1 hjemme mot Lyn på CC Vest Arena. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Erik, Amund, Ludde, Fjell, Emil, Loly, Lier, Tarald, Ola, Max, William, Ankjell, Iver.

Kl. 18.30 Kamp for lag 2 borte mot Frigg 2 på Marienlyst kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Eimhjellen, Noah BS, Tian, Frank, Mateo, Ler, Cedric, Johannes, Aksel H, Julian, Thomas.Uke 38: Depositum for treningsleiren forfaller

Postet av Ullern Fotball den 18. Sep 2021

Høsten er nydelig altså, masse kamper, behagelig temperatur å spille i og mye å se frem til. Vi får nyte det mens vi kan. 

Husk betaling av depositumet, det forfaller for klubbens del på onsdag. 

Tors 23.sept

*TG.1 - Styrke overkropp, balanse og bevegelighet.

Kl.20.00 - Trening TG.2. Innhold: 3v2 og spill.

Fre 24.sept

Kl.20.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, possession og spill + volleykonk. Ferdige kl.21.30. 

Kl.20.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, 2v2 og spill.

Lør 25.sept

*TG.1 - Styrke overkropp, balanse og bevegelighet.

Søn 26.sept

Kl.18.45 - Lag 1/2 vs KFUM på Ekeberg kunstgress (den gamle hovedbanen til KFUM). Oppmøte kl.18.00. Vi spiller i sort. Tropp: Kasper, Proto, Fredrik, Benni, Wathne, Theo, Tollef, Storm, Sondre, Estin, Andy, Teigen, Kavlie og Noah. Uke 38 - Stjernecup!😁😁

Postet av Ullern Fotball den 18. Sep 2021

Endelig er høstens høydepunkt, Stjernecup her!


UKE 38

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: «Finne den ledige spilleren» - Utvikle spilleforståelsen i de ulike rollene i samspill med 2-3 medspillere

Mandag:

Trening kl 17:00 (16:50) på Ullernbanen: Konkurranse, fotballsprinter + avslutninger/1v1, spill liten til mellomstor bane: 7’er/6’er/5’er + rydding og samling

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på Gamlebanen: Konkurranse, pasnings-/posisjonsøvelse, spill 5’er/7’er/9’er + rydding og samling (de som spiller kamp trener ikke)

Kamp hjemme mot ØHIL kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40). Tropp: Jonas LD, Petter L, Aleander K, Benjamin V, Gabriel S, Thomas G, Nikolai BR, Fabian H, Scott GL, Roberto MW, Bastian M, Magnus B, Jakob B

Trener: Nicklas L

Kamp- og dommeransvarlig: Jim Dahlby + Tone Smedsrud

Onsdag:

Kamp hjemme mot Huk kl 18:55 (oppmøte seinest 18:25). Tropp: Vemund L, Andreas H, Robin F, Gustav S, Leon O, Ferdinand SH, Marius F, Seb S, Lyder BV, Nicholas VT, Jon AS

Trener: Bendiksen

Kamp- og dommeransvarlig: Henrik Fosby + Svein O

 

Kamp borte mot VASK kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40 – Voksen kunstgress). Tropp: Jonas LD, Arn A, Leon Z, Noah L, Martin KF, Oscar HS, Christian FB, Jakob NSA, Isak O, Anders O, Morten H, Eirik G

Trener: Dennis S

Torsdag:

Fri

Fredag:

Avreise Hamarcup!

Lørdag

Hamarcup!

Søndag: 

Hamarcup!


"Læring kan forsterkes ved korte dype hvile perioder (ikke søvn) kort tid etter ‘økten"
Uke 38 - Kamp mandag og torsdag

Postet av Ullern Fotball den 18. Sep 2021

Vi fikk ikke resultatet vi ønsket hjemme mot Holmen. Men vi tar med oss en veldig bra andre omgang mot et godt Holmen lag som garantert kommer til å klatre oppover i tabellen utover sesongen.
I tillegg starter vi med et ungt lag som i gjennomsnitt er litt over 16 år gammel (!), så det lover godt for de neste årene med Jr fotball i Ullern.
Pga. mange kamper på CC Vest Arena på onsdag flytter vi treningen vår til Hullebergmyra. Treneren tar med utstyret dit, møt opp 10 min før øktstart med vannflaska fylt opp.
Denne uken har vi to tøffe kamper, først hjemme mot Grorud og så borte mot Bærum. Vi bretter opp armene og er klare for å krige om 6 nye poeng!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KAMP - Ullern vs Grorud kl 20.15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Cleve, Talstad, Emil, Oma, Sigurd, Nico, Peter B, Fred, Ågnes, Andy, Snorre, Brage, Jonas, Adrien. 

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

4. div herrer - MSB: Nesodden vs Ullern 2 kl 20.15 på Berger stadion.

Onsdag

KL. 18:00-19:30 PÅ HULLEBERGMYRA!
(oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo 5v2 med små mål
 • Rolledel
 • Spill 4v4. 

Torsdag

KAMP - Bærum 2 vs Ullern kl 20.15 på Sandvika stadion. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Fred, Jonas, Rye, Talstad, Oma, Sigurd, Brage, Peter B, Nico, Cleve, Thomas, Adrien, Andy, Snorre, Udnæs, Ågnes. 

Fredag

Kl. 18:00 Videomøte i klubbhuset

KL. 19:00-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Oppvarming + Tøy og bøy
 • Rondo/liten possession
 • Fotballtennis eller egenstyrt rondo

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 13:30-15:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + skadefor
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig
 • Volleykonk

3. div herrer - MSA: Junkeren vs Ullern på Stordalen Kgb kl. 16.00.Uke 38 - Serieforlengelse og tett kampprogram

Postet av Ullern Fotball den 18. Sep 2021

 Vi har nylig fått beskjed fra kretsen om at serien blir forlenget med ca. en måneds tid. Det betyr at kamper KAN spilles etter siste planlagte seriekamp, men vi må se litt på hvordan det blir. Det er flere hensyn å ta stilling til, deriblant oppkjøringen til kommende sesong og avbrekket mellom sesongene. 

Uansett så vil det være et heftig kampprogram de kommende ukene. Det betyr at man må være nøye med restitusjonen etter treninger. Man bør også trene så lite som mulig på egenhånd og på skolen i de ukene der man har kamp både i midtuken og i helga. Send melding til Anders om du lurer på råd ifm. egentrening og hvile i denne perioden. 

Mandag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena (P.S. De som spilte over en omgang mot Rustad tar fri!)Innhold:

 • Oppvarming
 • Rondo
 • Rolletrening
 • Spill på mellomstor bane

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena (følgende har fri: MØ, Sammy, Elias, Steen, Seb, Marius, Ibrahim, Aksel, Teo). Innhold:

 • Oppvarming
 • Possession (stor, hjørne)
 • Spilløvelse 4v3 på småmål
 • Spill på mellomstor bane

4. DIV. KAMP - Grorud vs Ullern kl. 19:10 på Grorud kunstgress. Oppmøte senest kl. 18:40. Tropp: Kommer i Spond!

Onsdag

KAMP 1. div. - Ullern vs. Grorud (hjemme) kl. 17:00. Oppmøte senest kl. 16:20 ute på Ullernbanen. Tropp: Teo, Matta, Emil, Seb, Marius, Aksel, Lud, Sebu, Abbe, Elias, Sam, MØ, Lucas, Steen, Ibba, Luca

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

3. DIV. KAMP - Ullern vs Jutul (hjemme) kl. 20:15 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest kl. 19:30. Tropp: Kommer i Spond!

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Rondo/possession
 • Rolledel
 • Spill
 • Konkurranse

Lørdag

BLIR FLYTTET. SKI KLARER IKKE STILLE LAG PÅ GRUNN AV KORONA. BLIR ØKT ISTEDEN. KAMP 1. div. - Ullern vs. Ski (hjemme) kl. 11:30. 

TG1 økt for de som ikke har kamp mot Asker 10:30-12:00. Innhold:

 • Oppvarming m/possession
 • 2v2/3v3/3v2/4v2
 • Spill 6v6
 • Skadeforebyggende


KAMP 2. div. Asker vs. Ullern (Føyka kunstgress) kl. 16:00. Oppmøte kl. 15:20 på Føyka.. Tropp: Matta, Emil, Luca, Moe, Utheim, Peder, Hågå, Albert, Lucas, Gaas, Jone, Alex, Nico, Trym, Max, Simen

Søndag

4. DIV. KAMP - Veitvet vs Ullern kl. 19:00 på Veitvet kunsgress. Oppmøte senest kl. 18:30. Tropp: Kommer i Spond!


G16 spiller 8-dels finale i NM mot Start søndag 14:30!

Postet av Ullern Fotball den 16. Sep 2021På søndag spiller G16 (2005) laget en historisk 8-dels finale i NM når IK Start gjester Ullernbanen kl 14:30. 

Laget har vært gjennom en knalltøff og meget nervepirrende kvalifisering i Oslo før altså Start står på motsatt banehalvdel til helgen.

1. runde ble KFUM slått 2-1 etter å ha ligget under 0-1 i store deler av kampen.

2. runde ble Holmen slått 3-2 etter "golden goal" i første ekstraomgang etter å ha ligget under 0-2 til pause.

3. runde ble Asker slått 3-2 etter en ny "golden goal" i første ekstraomgang etter å ha ligget under 0-2.


Om historien forteller oss noe så er det at vi kan vente oss en jevn og meget spennende kamp hvor det denne gang ligger en kvartfinale i potten. 

Kaptein, Herman Varden har dette å si før kampen; 

Det er klart vi ser frem til kampen mot Start. Vi er en ivrig gjeng med en helt spesiell mentalitet. Vi har kommet langt, men denne gjengen har en vinnervilje som kan ta oss enda lengre. Først og fremst tror jeg det kommer av at vi har det gøy sammen. Vi har også et profesjonelt trenerapparat som gir oss gode forutsetninger til å prestere sportslig. Vi gleder oss stort og håper at mange tar turen for å se. Vi er avhengige av engasjerte supportere som heier oss frem!


Da håper vi mange følger Hermans formaning og tar turen innom Ullernbanen søndag 14:30 og fyller opp tribunen!

Vi ønsker lykke til!
MSB: Målkalas mot Ready

Postet av Ullern Fotball den 15. Sep 2021

Det var duket for lokaloppgjør mellom Ullern 2 og Ready 2 på CC Vest Arena.
Ready 2 har hatt en ok start på sesongen med tre seiere, 1 uavgjort og to tap, mens Ullern måtte vente helt til sjette serierunde før dem fikk sin første seier.
De som hadde tatt turen til CC Vest denne flotte høstkvelden skulle virkelig få servert angrepsfotball av høy klasse.

Kampfakta
Ullern 2 – Ready 2: 10-0
Mål:
Smith Halle 13.min, Foss Andersen (Nilsen) 16.min, Tveter Andresen (Foss Andersen) 21.min, Foss Evensen (Foss Andersen) 31.min, Nilsen (Sankoh) 45.min, Nilsen (Smith Halle) 46.min, Tveter Andresen (Smith Halle) 52.min, Nilsen (Foss Evensen) 55.min, Dieserud (Francke) 62.min, Smith Halle (Dahl Jørgensen) 74.min.

Tilskuere: ca 50

Bytter Ullern:
Vachaud 45.min (Sankoh), Moholt 45.min (Dizdar), Dieserud 60.min (Tveter Andresen), Røang 60.min (Wold), Dahl Jørgensen 75.min (Moholt).

5 før og 5 etter pause
Å gå gjennom mål for mål skal vi stå over denne gangen, men Ullern vartet virkelig opp med angrepsfotball som 4.divisjon knapt nok har sett før. Fantastisk timing og presisjon gjorde dette til 90 minutter med mareritt for Ready, mens hjemmelaget virkelig koset seg utpå CC Vest Arena.

Anført på venstresiden av Mikael Foss Andersen som gang på gang gjorde livet surt for høyrebacken til Ready og en Alexander Nilsen i midten som det var umulig å ta ballen fra så var det ganske tidlig klare tegn på at det var klasseforskjell på lagene.
Ullern setter inn hele 5 scoringer før pausesignalet og kampen er i realiteten avgjort for lenge siden.

Ofte så dabber gjerne andre omganger av etter en slik overkjøring i første omgang, men det var helt tydelig at hjemmelaget ikke hadde tenkt å slippe foten av gasspedalen. Alexander Nilsen legger på til 6-0 allerede etter ett minutt av andre omgang og scenen er satt for nok en scoringsbonanza.
Ullern gir seg ikke før de kopierer Norge – San Marino på Ullevaal i 1993, altså 10-0 for den som ikke husker det, eller for så vidt kanskje ikke var født enda.

For en kveld på CC Vest Arena
Dette var rett og slett kvelden der alt klaffet for Ullern. Forsvaret var bunnsolid og angrepsspillet satt som et skudd. Hjemmelaget var utrolig flinke til å holde på ballen og spille kontrollert angrepsspill. Men når de fikk muligheten så hugget de hensynsløst til og produserer en enorm mengde med store målsjanser.

Poengbørsen

3.poeng: Alexander Nilsen
Meget god i forrige kamp og følger opp med nok en strålende prestasjon. Virker som han storkoser seg på midten mens han hele tiden forsøker å skape muligheter for seg selv og resten av laget. Ready kom seg aldri i nærheten av han og før timen var gått hadde Nilsen notert seg for Hat-trick + assist.2.poeng: Mikael Foss Andersen
Pilen peker virkelig oppover for Foss Andersen. Den første touchen på scoringen hans er det virkelig klasse over. Kommer gang på gang opp på venstresiden sin og kombinerer flott med lagkameratene. God 1 mot 1 og skaper generelt sjanser og mål gjennom hele kampen. 1 mål og 3 assist.1. poeng: Felix Smith Halle
Selv om det står 10-0 på tavla så spiller dagens kaptein som om kampen står og vipper. Ikke snakk om å skippe et returløp selv om kampen for lengst er avgjort.
Men, i dag gikk jobben i hovedsak på å skape ting offensivt og også der leverer Smith Halle på alle punkter. Han både åpner og avslutter målshowet på CC Vest Arena og leverer i tillegg to målgivende.
MSA: Ullern tok med seg alle poengene hjem fra Finnsnes

Postet av Ullern Fotball den 13. Sep 2021

Laget fra Oslo Vest hadde satt jeg på flyet fra Oslo i retning Nord og nærmere bestemt Finnsnes.
På flyet manglet både Ismar Dizdar (karantene) og Finn Badou Jor (skadet), men til gjengjeld var både Alfred Sankoh og Espen Lindøe tilbake i troppen etter skader.
Mens Ullern kjemper en kamp om opprykk og toppet tabellen, så var motstander Finnsnes i motsatt situasjon hvor de kjemper en kamp for å unngå nedrykk.

Bytter: Espen Tveter Andresen (79.min for Aslaksrud) og Alexander Nilsen (79.min for Hanche-Olsen). 


Kampfakta
Finnsnes – Ullern: 0-1
Mål: Jens B. Aslaksrud 21.min (Navarsete).
Gule kort: Vebjørn Grunnvoll, Finnsnes
Tilskuere: ca 80
Bytter Ullern: Tveter Andresen 79.min (Aslaksrud), Nilsen 79.min (Hanche-Olsen)


Total Ullern dominans før pausen
Ullern hadde valgt å legge om fra sin vanlige 3 backs linje til 4 bak og hadde en tydelig plan om at de i denne kampen skulle ut å styre spillet.
Finnsnes valgte å ligge lavt og stenge rommene i midten og lykkes til dels godt med det. Selv om Ullern har ballen 80 prosent av tiden, så skapte ikke Ullern veldig mange sjanser. Men noen sjanser ble det og etter 21 spilte minutter så scorer Ullern på en corner. En corner fra Hanche-Olsen på bakerste blir headet tilbake i feltet av Navarsete, og der ligger Aslaksrud akkurat hvor han skal og header inn 0-1 til bortelaget.
Finnsnes er småfarlig på et par contringer, men Ullern fortsetter å dominere resten av omgangen hvor blant annet Benjamin Sunde er farlig frempå med en heading som det var mulig å score på. Lagene går til pause med 0-1 ledelse til bortelaget og på dette tidspunkt virker det som Ullern har god kontroll på denne kampen.

Finnsnes sterkere i 2.omgang
Der Finnsnes i tidligere kamper har spilt gode første omgang for så slukne i andre omgang, så var det helt motsatt i denne kampen.
Hjemmelaget var langt mer aggressive etter pause og Ullern klarer ikke å dominere på midten i samme grad som i første omgang.
Vebjørn Grunnvoll får en enorm sjanse etter 50 minutter da han får stå mutters alene på 6 meter, men avslutningen reddes av Terje Kirsebom. Her burde det stått 1-1.
Ullern har sine farligheter de også, Nicholas Kristiansen får en god mulighet da han får avsluttet inne i feltet til Finnsnes, men sleiver litt og skuddet går over mål.
Finnsnes med Grunnvoll på topp er farlige i luften og etter 64 minutter må igjen keeper Terje Kirsebom gjøre en god involvering for å hindre at Grunnvoll skal heade inn utligningen for Finnsnes.
Ullern burde ha økt ledelsen til 2-0 men dessverre så var stolpen i veien for både Sunde og innbytter Tveter Andresen. Finnsnes klarer ikke å legge noe særlig press på Ullern de siste minuttene og Ullern tar altså nok en 3 poenger.

Poengbørsen
3.poeng: Terje Kirsebom
Sisteskansen til Ullern viser at han fortsatt er en meget meget god keeper. Ullern burde nok scoret både 2 og 3 mål i denne kampen, men når de ikke gjør det så redder Kirsebom 3 poeng med 3-4 helt avgjørende involveringer.

2.poeng: Henrik Navarsete
Nok en solid match av Navarsete. Møter en spiss som er fysisk overlegen de fleste midtstoppere, men Navarsete spiller smart og vinner mange dueller. Trygg og god med ball og byr i tillegg på en flott assist på scoringen.

1. poeng: Christian Hanche-Olsen
Får sin debut fra start for Ullern denne kampen og klarer sakene sine veldig bra. Spiller mye på det trygge, men skaper også en del fra sin venstreside i andre omgang. Defensivt god og er den som slår corneren på scoringen.
G19: 3 poeng hjem i en tøff bortekamp mot serielederen.

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2021

Etter et meget spennende oppgjør på hjemmebane var det duket opp en ny bortekamp for G19. Denne gangen møtte vi serielederen Bærum Verk Hauger som ledet tabellen med 15 poeng på 5 kamper. 

Ullern fra start: Ingvald Grønseth Benestad, Sean B. Andreassen, Andreas Talstad, Sigurd Davidsen, Erik Lunde, Herman Udnæs, Andreas Dahl Jørgensen, Thomas Støfring, Brage Tobiassen, Nicolai Wold-Pedersen, Jonas Olsen. 

Kampfakta
BVH-Ullern 1-3 (1-2)
Mål BVH: Tobias Skjolden Bjørneby 7’
Mål Ullern: Thomas Støfring 3’, Herman Udnæs 8’, Herman Varden 87’
Gule kort: Ingvald Benestad, Sean B. Andreassen, Jonas Olsen, Philip Bozza (BVH).

Målrik start på kampen
Det tok ikke lang tid før vi tok ledelsen, vi vinner ballen rett utenfor vår egen 16-meteren og setter Thomas Støfring i bakrom. Han provoserer frem en feilpasning hos BVHs bakerste spiller og ballen ender i mål etter 3 minutter spilt. 

5 minutter senere vinner BVH en corner fra høyre side, som blir slått inn på bakerste stolpen og der er Ullern for dårlig i markering og 1-1 blir et faktum etter bare 7 minutter.
Men vi sjokkerer BVH umiddelbart etter baklengsmålet, Herman Udnæs bestemmer seg for å skyte ballen i mål rett fra avspark og vi tar ledelsen igjen. 

Det blir mye fram og tilbake resten av omgang hvor ingen av lagene klarer å etablere spillet over lang tid. Mange gode forsøk på å skape store målsjanser endte ofte i balltap i motstanderens halvdel, og overganger ble ikke utnyttet bra nok fra verken de blå eller de røde Ullernspillere. Vi går dermed til pause med stilling 1-2. 

Åpen 2.omg
I andre omgang var BVH veldig nære på utlikne til 2-2 ved flere anledninger. Men dagens helt, Ingvald Benestad, reddet Ullern flere ganger.
En taktisk endring i pausen fra vår side førte til at vi hadde større rom å kontre i, noe vi utnyttet ganske bra til tider. Med raske spillere på topp var vi utrolig farlige på overganger og  supersuben Herman Varden sender Ullern opp på stilling 3-1 og der var seieren + 3 poeng sikret denne gangen. 

Vi reiser hjem fornøyd med 3 poeng i sekken, i tillegg er vi meget fornøyd med innsatsen laget legger ned mot serielederen på bortebane. 

Sean B. Andreassen som spilte hele kampen og Herman Varden som scoret Ullerns tredje mål debuterte for G19 nivå, begge er født i 05 og begge leverte en meget bra kamp.
I tillegg fikk Marius Railo også sin debut på torsdag, Marius hadde en fin innhopp og vi gleder oss til å se flere Ullernspillere debutere for vårt G19-lag.

Ingvald Grønseth Benestad, banens beste mot Bærum Verk Hauger.

 Poengbørsen

3 poeng: Ingvald Grønseth Benestad
Keeperen vår har et par fantastiske redninger og redder laget sitt flere ganger. Han er solid i lufta på både cornere og frispark, i tillegg er han enorm når han ender opp 1v1 mot BVH spillere.
Han hadde en kjempekamp mot serielederen og er utvilsomt banens beste denne gangen.

2 poeng: Thomas Støfring

Spissen vår truer bakrommet som BVH gir oss flere ganger og sender oss i ledelsen tidlig i kampen. Thomas gjør seg spillbar på fot i mellomrommet og er alltid gira på å stikke i bakrom, det ender opp i flere farlige situasjoner som kunne ha endt opp i scoring. 


1 poeng: Andreas Dahl Jørgensen

I tillegg til at han må spille i en posisjon hvor han ikke spiller til vanlig, tar Andy kapteinsrollen på strak arm og leverer en god kamp som venstre back. Flink til å presse ballfører bredt i banen og trygg med ball både i etablert spill og overganger.Uke 37: ØHIL på onsdag på Jarmyra

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2021

Man 13.sept

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Rondo, possession og spill 7v7/8v8. Ferdige kl.20.00. 

Tirs 14.sept

Fri/egentrening

Ons 15.sept

Kl.20.30 - Kamp vs ØHIL på Jarmyra. Oppmøte kl.19.45. 

Tors 16.sept

Restitusjon på egenhånd eller samle dere en gjeng. Pga mye flytting av kamper er det ingen fornuftig ledig banetid denne dagen. 

Fre 17.sept

Fri/egentrening

Lør 18.sept

Fri/egentrening

Søn 19.sept

Kl.11.30 - Trening. Innhold: Rondo, skudd og spill. Ferdige kl.13.00. Uke 37 - kamp for alle lag

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2021

Kult med seier i OBOS cup, neste uke møter vi Nesodden i cupen og det kan igjen bli et spennende oppgjør :)
Denne uken skal alle våre lag i aksjon! Mange fotballkamper = gøy :D
Minner også om at det begynner å bli kaldere, spesielt når vi trener/spiller kamp sent. Så lurt å ta med jakke og bukse slik at du kan raskt skifte til tørt og varmt tøy. Slik kan vi holde oss friske og spille mer fotball!

I helgen skal en del fra TG.2 på Liungen cup i Lier. Vi har meldt på to blannede lag som skal spille tre og fire 9er kamper à 25 minutter på lørdag, og sluttspill på søndag. Høsten er på vei og det kan bli kaldt mellom kampene, så husk å ta med varme nok klær samt nok mat og drikke. Kampoppsett og diverse info ligger ute på nettsiden til Liungen cup (se ling under) der finner man også kampoppsett med veibeskrivelse til de forskjellige banene.

Lag 1: Philip A, Adrian, Nityan, Kristian, Jens, Eirik, Oscar S, Thomas, Bjørklund, Mathias, Martinus, Joachim, Johannes.

Lag 2: Tobias, Philip H, Sander, Philip G, Henrik, Martin, Alex, Johan, Noah, Elvis, Mateo, Bernhard.

https://liungencup.cups.nu/

Tema: Finne ledig spiller

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball for de som ikke spiller kamp.

Tirsdag

Kl. 18.30 - 20.00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo + skadefor, possession, storbanespill.

Kl. 19.10 Kamp for lag 4 hjemme mot KFUM 5 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Jens, Philip H, Elvis, Eirik, Kristian, Mathias, Alex, Philip G, Philip A, Noah og Marcus

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 borte mot Lommedalen på Helset kgress. Oppmøte senest 30 min før. Aksel, Thomas, Martin, Bjørklund, Johan, Oscar S, Adrian, Martin, Joachim, Julian, Martinus, Henrik og Sander

Onsdag

Kl. 16:30-18:00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession->rollespesifikk, spill 4v4.

Innhold TG2: Oppvarming+rondo, possession, litt spill på slutten. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 15.30 - 17.00 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG1: Rondo, possession med retning, spill 6v6.

Innhold TG2: Rondo, forberedelser til cup 9v9, konkurranse. 

Lørdag

Liungen cup lag 1:

15:00 Lag 1 - Haugfoss IF på Liungbanen

16:30 Mjøndalen - Lag 1 på Liungbanen

18:30 Lag 1 - Stoppen på Bane 4

Liungen cup lag 2:

13:30 Lag 2 - Ekholt på Brakerøyabanen

15:00 Stoppen - Lag 2 på Brakerøyabanen

17:00 Mjøndalen - Lag 2 på Bane 3

18:00 Kolbotn - Lag 2 på Bane 4

Søndag

Kl. 12.00 - 13.30 Trening på gamlebanen for alle som ikke spiller kamp.

Kl. 17.00 Kamp for lag 1 borte mot BMIL på Ferd Stadion. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Lier, Iver, Ola, Emil, Loly, Max, Ludde, Fjell, William, Tarald, Amund, Erik.

Kl. 18.30 Kamp for lag 2 hjemme mot Lyn 2 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tian, Frank, Eimhjellen, Noah, Ankjell, Mateo, Joachim, Magnus, Ler, Cedric, Julian.

Liungen cup:

Sluttspill.Ukeplan uke 37

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2021

Hoi! Det ble rapportert om gode treninger og etterhvert også en godt gjennomført kamp på torsdag, som undertegnede dessverre ikke fikk overvært, og i skrivende stund heller ikke har fått sett. Men, jeg fikk sett lørdagens kamp mot Hasle/Løren, som er oppe å lukter på bestenotering når det gjelder resultat, helt der oppe med Sagene, men mot en relativt meget bedre motstander, som vi forbausende nok lenge sleit mot i fjorårets 1 div. 

Vi trener tirsdag og fredag denne uken, mens vi i seriespillet drar ut til Jardar på onsdag, og om herren er med oss, Ekeberg på lørdag. Søndag har vi gjøglete restitusjonsøkt. Høsten kryper stadig nærmere, og de kaldere delene av dagen utvides stadig, så husk å kle dere fornuftig når dere trasker av gårde til skolen om morgenen, så kan dere heller nedjustere ved behov. Ta gjerne tran, evt omega 3 piller om flytende tran ikke er å foretrekke. Det er en strålende bidragsyter når det gjelder å holde forkjølelse og annet rask på avstand. 


Mandag: Fri/egentrening

Tirsdag: Trening på Ullern, 16.15. 18.00.

-Boks + skadeforebyggende, sprinter, 7v7/8v8, småbanespill, styrke. 

Onsdag: 3 div, Jardar på Bjørnegård. Se Spond. 

Torsdag: Fri/Egentrening

Fredag: Trening på Hullebergmyra, 18.00 - 19.15. 

-Boks + skadeforebyggende, avslutninger, spill 4v4, konkurranse. 

Lørdag: 1 div, KFUM på Ekeberg. Se Spond. 

Søndag: Trening på Ullern, 12.00 - 13.15. Lett restitusjonsøkt. 

Uke 37: Skolefri på mandag, for noen

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2021

Vi legger en varm og behagelig uke bak oss og ser frem mot festdagen mandag, feiringen av vårt demokrati, valgdagen. Godt valg. 

Ellers er det spennende tider med flere som får prøve seg oppover i aldersklassene. Ingenting slår det at spillere får lønn for innsatsen gjennom nye utfordringer. 

Minner om betaling av depositum for treningsleiren som forfaller denne uken. 

Betaling depositum treningsleir 2022 2000kr til konto: 1594 22 78478 Merk betaling: «Fullt navn + fødselsår + Treningsleir depositum» F.eks: «Johan Egil Rudi, 1983, treningsleir depositum» Frist 18.september men helst så fort som mulig settes stor pris på.

Fre 17.sept

Kl.16.15 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse og spill. Ferdige kl.17.15. 

Kl.18.30 - Lag 3 vs Asker på Risenga Kunstgress. Oppmøte kl.17.45.

Lør 18.sept

Kl.17.00 - Lag 1 vs KFUM på KFUM Arena på Ekeberg. Oppmøte kl.16.00. Tropp: Kasper, Noah, Fredrik, Adrian, Gustav, Theo, Tollef, Andy, Teigen, Storm, Railo. 

Kl.17.00 - MSA vs Rana

Søn 19.sept

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse og spill. Ferdige kl.20.10. Uke 37 - 4 nye kamper!😁

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2021

Vi peiser på videre med kamper for alle 4 lag også kommende uke. Minner samtidig om at det er fint om dere svarer raskt angående 1-dags cupen i Valhall - de må hvite om vi stiller med 1,2 eller 3 lag så fint om dere gir beskjed fort. 

Treningsavgift og sommeruke betaling: Det er en god del som ikkje har betalt inn for treningsavgiften og/eller betaling for sommerukene. Flott om dere får gjort dette nå slik at eg slipper å purre hver enkelt - takk!

Minner om at ingen skal trene samme dag som kamp - apropos 100% uthvilt. 

Mandag: Pga valgdag trener vi kl 13:00 på Ullernbanen på mandag! Veldig fin anledning til å trene ekstra på egenhånd etter økten forøvrig. 

UKE 37

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: «Finne den ledige spilleren» - Utvikle spilleforståelsen i de ulike rollene i samspill med 2-3 medspillere

Mandag:

Trening kl 13:00! (12:50) på Ullernbanen: Konkurranse, fotballsprinter + avslutninger/1v1, spill liten til mellomstor bane: 7’er/6’er/5’er + rydding og samling

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på Gamlebanen: Konkurranse, pasnings-/posisjonsøvelse, spill 5’er/7’er/9’er + rydding og samling (de som spiller kamp trener ikke)

Kamp hjemme mot Holmen kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40). Tropp: Vemund LO, Arn A, Leon Z, Martin KF, Oscar HS, Erik MB, Christian FB, Jakob SA, Isak O, Benjamin V, Bastian M 

Trener: Dennis S

Kamp- og dommeransvarlig: Lars Zahl + Håkon Myhre

Onsdag:

Kamp borte mot Heming kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40 på Hemingbanen, Gulleråsveien).

Tropp: Håkon H, Andreas H, Gustav S, Leon O, Ferdinand SH, Noah L, Seb S, Nicholas VT, Marius F, Jon AS, Lyder BV

Trener: Dennis S

Torsdag:

Kamp hjemme mot Frigg kl 17:35 (oppmøte seinest 17:05). Tropp: Morten H, Jonas LD, Edvard NN, Petter L, Andreas I, Gabriel S, Fabian H, Scott GL, Roberto MW, August B, Per AW, Jakob B, Nicolai BR

Trener: Kristian og Dawid

Kamp- og dommeransvarlig: Vegar Imsland + Matthias Hallin


Kamp hjemme mot Snarøya kl 18:55 (oppmøte seinest 18:25) Tropp: Anders O, Eirik G, Oscar I, Aleander K, Mikkel KS, Linus MK, Markus OT, Filip P, Jayden SS, Per HR, Thomas G, Age P, Victor J, Leo L

Trener: Nicklas L

Kamp- og dommeransvarlig: Jørgen Oksum + Tron Ilaug

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50): Konkurranse, posisjonsøvelse, spill større bane: 9’er og 7’er+ skadeforebyggende og rydding + samling

Lørdag:

Fri

Søndag: 

G16 NM kamp mot Start: 05 laget som mange her har fulgt ganske tett siste par årene skal spille 8-dels finale mot Start på Ullernbanen kl 14:30 - håper å se mange av dere der!!


‘There are only two options regarding commitment. You’re either in or you’re out. There’s no such thing as life in between’

 • Pat Riley


Uke 37 - G16 NM Søndag😊

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2021

Vi gleder oss til å spille mot et lag vi aldri har møtt før og ser frem til å spille med forhåpentligvis stappfulle tribuner - håper å se alle 05 spillere, foreldre, besteforeldre, venner, osv osv på tribunen og lage en skikkelig ramme rundt kampen😁 Men, før den tid skal vi gjennomføre 4 gode treninger for å være best mulig forberedt!

Uke 37

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Joakim, Mikkel S, Gustav H, Magnus G

Ordensmenn denne uken TG2: Mehus, Gaas, Sakki

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Angripe med kontroll + dødballer

Fredag:

TG1 kl 18:15 (18:00): Konkurranse, pasningsøvelse 4v2, 1v1/avslutninger, spill 11v11 (2x10 min) + volleykonk 2x5 min

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 11:30 (11:15): Egenfirkant + konkurranse, 2v2 omstillingsøvelse (2 runder), struktur 11v11 (kort om press og oppbyggende spill mot 4321 og 343) spill 11v11 (2x5 min) + dødballer (cornere, frispark, innkast og straffer)

Søndag:

TG2 kl 10:30 (09:45): G16 2. Div. Røa-Ullern. Tropp: Alle TG2+ Ole Martin, Faustas, Sadam

05.1 vs Start kl 14:30 (oppmøte 13:15 på møterommet). Tropp: Mikkel S, Sondre LR, Sean BA, Ola R, Andreas S, Joakim S, Herman U, Julian VL, Herman V, Thomas S, Markus H, Caspar H, Johannes A, Theo HV, Tiam F, Fredrik T, Fabian G, Magnus G

05.2 vs Lommedalen kl 20:15 (oppmøte 19:15 i garderobe 5). Tropp:  Magnus G, Ludvig L, Fredrik R, Olav S, Trym M, Martin E, Fredrik R, Adrian V + de som spiller en omgang eller mindre mot Start

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


‘Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t’

 • Jerry Rice (amerikansk fotballspiller)

Uke 37 - Kaldere i været

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2021

Nå som kalenderen viser september måned, er det viktig å huske at vi går gradvis mot vinteren. For oss som spiller fotball vil vi først merke det på hvor kaldt er om kveldene - selv om sola steiker på dagtid. Når vi trener eller spiller kamper på kveldstid, har dette konsekvenser: Har du ikke med deg nok klær til ETTER øktslutt eller kampslutt, står du i fare for å bli syk. Nå har vi hatt masse forfall pga. sykdom (ja, det er mye grunnet korona, men likevel), så bare pass på at vi ikke får noe ekstra, unødvendig sykdomsforfall de kommende ukene. Vi har mange kamper som skal spilles og treninger som skal gjennomføres - ergo mye fotballmoro som kan gå til spille, i verste fall. 

Mandag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming 
 • Possession/rondo
 • Spill på mellomstor bane / fotballtennis

Onsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Liten rondo
 • Possession
 • Spilløvelse
 • Spill på stor bane

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

4. DIV. KAMP - Ullern vs Frigg (hjemme) kl. 20:15 på Veitvet kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:45. Tropp: Kommer i Spond!

Fredag

KL. 19:30-21:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Overtallssituasjoner
 • Battleship
 • Spill på mellomstor-stor bane

Lørdag

KAMP 1. div. - Røa vs. Ullern (borte) kl. 12:00. Oppmøte senest kl. 11:20 ute på Røabanen. Tropp: Teo, Matta, Markus, Marius, Seb, Ludde, Abbe, Elias, Aksel, Sam, Emil, Lucas, Ibra, Martin Ø,  Luca, Steen

3. DIV. KAMP - Ready vs Ullern (borte) kl. 16:30 på Gressbanen. Oppmøte senest kl. 15:45. Tropp: Kommer i Spond!

Søndag

2. DIV KAMP kl 17:00 (oppmøte 16:15) Ullern-Rustad (Gamlebanen). Tropp: Jens, Matta, Emil, Luca, Moe, Simen, AB, Utheim, Gaas, Jone, Lucas, Alex, Nicco + et par til (kommer lørdag)


KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill


Uke 37 - Holmen på besøk

Postet av Ullern Fotball den 10. Sep 2021

Utrolig deilig å ta med oss 3 poeng fra Gommerudbanen forrige torsdag, vi legger ned en laginnsats fra en annen verden og kriger gjennom hele kampen. I tillegg har vi en fantastisk keeper som virkelig står frem når laget trenger han mest. Strålende innsats alles sammen!
På torsdag får vi besøk av Holmen på CC Vest Arena. Vi er klare for en ny kamp og fortsetter å jakte 3 nye poeng denne uken.

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 17:00-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming 
 • Rondo 5v3 med små mål
 • Spill 8v8
 • Spill 4v4/5v5

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

4. div herrer - MSB: Ullern 2 vs Ready 2 på CC Vest Arena kl. 20.15

Onsdag

KL. 17:00-18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo 4v2+1
 • Rolledel
 • Spill på mellomstor bane.

Torsdag

KAMP - Ullern vs Holmen kl 20.15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Brage, Marius R, Andy, Sigurd, Thomas, Udnæs, Cleve, Sean, Emil S, Adrien, Snorre, Peter B, Nico, Jonas, Talstad. 

Fredag

Kl. 17:30 Videomøte i klubbhuset

KL. 18:30-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Tøy og bøy
 • Fotballtennis

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

3. div herrer - MSA: Ullern vs Rana på CC Vest Arena kl. 17.00.

Søndag

Kl. 11.00 Videomøte i klubbhuset

KL. 12:00-13:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + skadefor
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig


MSB: Endelig løsnet det også i 4.divisjon!

Postet av Ullern Fotball den 9. Sep 2021

Etter 2 uavgjorte og 3 strake tap så var det et Ullern 2 i poengnød som besøkte Trasop kunstgress på Oppsal i 4 divisjon avdeling 1.
Forrige match mot Oslojuvelene føltes som et skritt i riktig retning selv om det ble tap, og i tirsdagens oppgjør mot Oppsal 2 skulle det endelig løsne for ungguttene på Ullern 2. 

Kampfakta
Oppsal 2 – Ullern 2: 2-4 (1-2)
Mål Oppsal: Lamin, Aurland
Mål Ullern: Espen Tveter Andresen X2, Bendik Foss Evensen og Adrien Vachaud.
Gule kort: Rajendram, Erik Oma, Adrien Vachaud
Rødt kort: Christensen

Pangstart på kampen
Som mot Oslojuvelene så fikk Ullern igjen en pangstart på kampen. Det er kun spilt 3 minutt da Mikael Foss Andersen slår et innlegg fra høyre på første stolpe og der er selvfølgelig Bendik Foss Evensen som setter inn 0-1 til bortelaget. Dette var for øvrig 16-åringens 5 mål på 4 kamper. Etter 25 minutter er han på farten igjen, men denne gangen blir han felt av keeper like utenfor 16-meteren. Keeper får rødt kort og Oppsal er nede i 10 mann. Påfølgende frispark av samme Evensen blir blokkert i muren av en hånd som igjen resulterer i straffespark til Ullern. Tre mål scorer fra forrige kamp, Espen Tveter Andresen er like sikker som mot Oslojuvelene og setter inn 0-2. Nå virker det som Ullern har god kontroll på kampen, men like før pausesignalet så blåser dommer for straffe til Oppsal. Christian Hanche-Olsen kommer med det som kan kalles for en nesten kosete dytt i ryggen på en Oppsal spiller som faller vanvittig lett. Straffe ble det uansett og Kebba Lamin reduserer for hjemmelaget og tenner et ørlite håp om noe foran andre omgang.

Holdt helt inn denne gangen
Der Ullern 2 tidligere i sesongen har gitt fra seg ledelsen 3 ganger, så skulle de denne gangen holde det helt inn. Adrien Vachaud ble byttet inn i pausen og ca 10 minutter ut andre omgang setter han inn et godt langskudd nede i hjørnet for keeper og trener Anders Johansson kan igjen tilnærme seg noe som kan kalles for hvilepuls. Espen Tveter Andresen viser at han virkelig har funnet storformen og etter 75 minutter kommer han alene med keeper og rett og slett hamrer ballen i nettaket på ekte Braut vis, en fantastisk flott avslutning som burde bli spilt av igjen og igjen på diverse sosiale medier. Oppsal reduserer like etterpå etter en forsvarsfeil hos Ullern, men seier er aldri truet.

En god prestasjon av Ullern hvor veldig mange unge spillere virkelig står frem og viser at de også banker på døren til 3.divisjon. 3 poeng fører Ullern 2 opp i 5 poeng og kontakt med resten av feltet midt på tabellen. Neste kamp er tirsdag 14.09. klokken 20:15 og da er det lokaloppgjør mot Ready 2. Her er det bare å møte opp!

Poengbørsen
3 poeng: Alexander Nilsen
Årsbeste fra unge nummer 20. Er alltid spillbar og løser opp mange trange situasjoner med enten en forløsende pasning eller så drar han av en mann. Flink til å finne mellomrom og styrer mye av det offensive spillet i denne kampen. Når han i tillegg melder seg på med hardt defensivt arbeid så blir dette rett og slett en solid match av Herr Nilsen.

2 poeng: Espen Tveter Andresen
Var kanongod i forrige match og fortsetter trenden i denne kampen. Sikker på straffe og leverer i tillegg en kanonscoring. Bruker muskler på topp og er et godt oppspillspunkt. Det lukter generelt mål av Tveter Andresen.

1 poeng: Mikael Foss Andersen
Man er kanskje oftest vant til å tenke på kjappe finter og skudd i lengste når man tenker på Mikael, men i denne kampen viser han også at han gjør en viktig jobb defensivt for laget. Jobber knallhardt og har virkelig funnet seg til rette i den litt offensive posisjonen på midten.
MSA: Befester posisjonen på toppen med 3 nye poeng!

Postet av Ullern Fotball den 6. Sep 2021

Stabæk 2 berget poeng hjemme mot Skeid 2 i forrige serierunde med en scoring på overtid, mens Ullern jaktet sin 3 strake seier i Norsk Tipping ligaen.
Kaptein Finn Badou Jor var tilbake igjen i startoppstillingen for hjemmelaget etter 2 kamper på benken, mens Stabæk 2 hadde med seg Tortol Lumanza på midten som vanligvis spiller for førstelaget i Eliteserien.

Bytte: Benjamin Sunde (34.min for Badou Jor), Alexander Nilsen (83.min for Kristiansen), Espen Tveter Andresen (88.min for Austnes), Christian Hanche-Olsen (88.min for Aslaksrud). 

 

Kampfakta
Ullern – Stabæk 2: 2-1
Mål Ullern: Martinussen 44.min, Aslaksrud 53.min (Øverby)
Mål Stabæk: Hellan 93.min.
Gule kort: Martinussen, Mufoncol, Dizdar (Ullern), Harrison (Stabæk)

Rødt kort: Thomas Vold (Stabæk).
Bytter Ullern: Sunde 34.min (Badou Jor), Nilsen 83.min (Kristiansen), Hanche-Olsen 88.min (Austnes), Tveter Andresen 88.min (Aslaksrud).

Tilskuere: 150


God første omgang av Ullern
En litt ruskete start for hjemmelaget med en farlig Stabæk mulighet allerede etter et par minutter skapte litt urolighet i hjemmepublikummet som for øvrig hadde møtt opp i et ganske stort antall for dagen. Der Ullern gikk ut lavt mot Glimt 2 i forrige serierunde, så var det et Ullern lag som selv ønsket å dominere matchen og de får etter hvert kampen inn i sitt spor og skaper en del gode muligheter spesielt langs venstresiden. Og når bortelaget får sin kaptein Thomas Vold utvist allerede etter 16 minutter for å ha felt Jens Aslaksrud som siste mann så skulle det bli tøft for Stabæk.

Kaptein Finn Badou Jor måtte dessverre gå av med en skade etter 34 minutter, og inn kom Benjamin Sunde som i sin første involvering holder på å sende Ullern i føringen da han vender vekk en Stabæk spiller og stormer mot mål, men avslutningen fra 10-12 meter går dessverre like utenfor.
Like før pause kommer endelig scoringen for hjemmelaget. Igjen angriper Ullern på sin venstreside hvor Håkon Øverby slår et innlegg inn boksen som Sunde får lagt ned til Thomas Martinussen. Martinussen treffer først stolpen, men setter ballen kontant i nettaket på sin egen retur.
Og nå så det veldig lovende ut for nok en hjemmeseier når lagene går til pause på 1-0 og Stabæk har en mann mindre på banen.

Nok et skremmeskudd, men Ullern skulle kontrollere inn seieren

Andre omgang startet som den første med en stor Stabæk mulighet. Bortelaget stormer opp langs høyresiden og slår et innlegg på bakerste hvor Mathis Haugen får stå helt alene, men headingen reddes mesterlig av Terje Kirsebom. Godt gjort av Kirsebom som nesten ikke har vært borti ballen i kampen.
53 minutter er spilt når Ullern varter opp med et meget flott angrep. Øverby har trukket inn midten og spiller Aslaksrud gjennom på en touch. Aslaksrud gjør ingen feil og setter ballen glimrende i lengste hjørnet, hans første mål i Ullern trøya. Nå var kampen i realiteten avgjort.

Stabæk 2 får faktisk redusert til 2-1 med det siste sparket på ballen, men seieren til Ullern var egentlig aldri truet, og dem befester sin posisjon på toppen av tabellen, 3 poeng foran Junkeren.

Poengbørsen

3 poeng: Håkon Øverby
Begynner virkelig å bli komfortabel i sin nye vingback rolle. Solid defensivt og enorm innsats som vanlig, men bidrar også med en rekke gode offensive muligheter fra sin venstreside. Samarbeider godt med indreløper Nicholas Kristiansen og noterer seg også for en glimrende assist på 2-0 scoringen til Aslaksrud.

2 poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Løper og løper og skaper muligheter både for seg selv og andre. Scorer sitt første mål for Ullern på fint vis og burde kanskje også stått med to assister etter dagens kamp.
Er også spilleren som blir felt når Stabæk for rødt kort.

1 poeng: Henrik Navarsete
Trygg og god bak og har god kontroll gjennom kampen. Er også farlig frempå et par ganger på dødballer. Spiller med en ro som sprer seg i et godt Ullern forsvar.
Uke 36 - OBOS på tirsdag

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2021

Vi fortsetter med mange kamper denne uka :D
På tirsdag har vi OBOS cup borte mot Oppegård, vi stiller med blandet tropp (lag 1 og 2) til den kampen grunnet lag 1 har mange kamper etter hverandre og fordi lag 2 har færre kamper i seriespillet sitt enn de andre langene.
Med andre ord så blir dette en kjempe mulighet for å spille mot et godt lag og virkelig vise seg frem! 

Tema: Spille mot halvhøyt press.

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball for de som ikke spiller kamp.

Kl. 20.15 Kamp for lag 4 borte mot ØHIL 3 på Jarmyra kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Tobias, Philip A, Elvis, Philip G, Nityan, Alex, Philip H, Eirik, Kristian, Mathias, Noah, Martinus.

Tirsdag

Kl. 16.30 - 18.00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo + skadefor, rolledel, spill.

Fri for de som spilte kamp på mandag.

Kl. 20.10 Kamp for lag 1/2 borte mot Oppegård på Østre Greverud kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Tian, Eimhjellen, Ola, Ankjell, Noah, Frank, Johannes, Bernhard, Magnus, Ler. 

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 hjemme mot Frem-31 på gamlebanen. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Marcus, Joachim, Jacob, Thomas, Martin, Julian, Adrian, Henrik, Oscar S, Cedric, Bjørklund. 

Onsdag

Kl. 16:00-17:30 Trening TG2 på CC Vest Arena

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill. De som spilte kamp tirsdag: Rondo, possession og fotballtennis.

Kl. 19:30-21.00 Trening TG1 på CC Vest Arena

Innhold TG1: Oppvarming+rondo, possession med retning, spill 4v4.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 15.30 - 17.00 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG1: Rondo, possession med retning, spill 4v4 med vegger. 

Innhold TG2: Rondo, possession, spill, konkurranse. 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 11.00 - 12.30 Trening på CC Vest Arena for alle om ikke spiller kamp.

Kl. 18.30 Kamp for lag 1 hjemme mot Ready på CC Vest Arena. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Lier, Amund, Emil, Loly, Noah, Erik, Iver, Ankjell, Max, Thoner, Fjell, William.Uke 36: Mulig G19 Obos Cup på tirsdag

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2021

Vi har ikke G17 kamp denne uken siden det var et lag som trakk seg. Det påvirker uken vår litt. 

Tors 9.sept

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Rondo, possession, skudd og spill. Ferdige kl.19.30. 

Fre 10.sept

Fri/egentrening. 

Lør 11.sept

Fri/egentrening

Søn 12.sept

Kl.14.30 - Trening. Innhold: Rondo, spilløvelse og spill stor bane. Ferdig kl.16.00. Uke 36: Kulden sniker seg på

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2021

Sommeren går mot slutten og småkalde kvelden kommer krypende. Viktig at vi er bevisste på at i denne perioden er det fort gjort å bli lurt når en går til trening i sol og varme, så forsvinner solen og det blir markant kaldere. Så å ha med en ekstra jakke og bukse er lurt. 

Ellers så er det ingen tvil om at covid igjen påvirker oss betydelig, og kamper kan bli utsatt av den grunn. Vi velger uansett å prøve å gjennomføre alt av kamper så langt det er praktisk mulig og vi er nok spillere, for å unngå en opphoping av kamper senere. 

Uansett, ta vare på hverandre, her er ukens meny. 

Tors 9.sept

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, prepp, EPE, fotballsprinter/1v1 og spill 4v4. Ferdige kl.17.30. 

Kl.20.00 - Trening TG.2. Innhold: firkant, 2v2 og spill.

Fre 10.sept

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Konkurranse + skadeforebyggende, spilløvelse, spill 11v11 og dødballtrening. Ferdige kl.21.00. Det var i utgangspunktet planlagt med frihelg, men så røyk onsdagen og da satte jeg opp denne. Om du/dere har lagt planer er det full forståelse for det. 

Lør 11.sept

*TG.1 - Frihelg (og litt til)

Søn 12.sept

Kl.18.45 - Lag 2 vs Kolbotn på Sofiemyr kunstgress. Oppmøte kl.18.00. Tropp: Proto, Fredrik, Frithjof, Adrian, Gustav, Benni, Noah Aa, Sondre, Estin, Dani, Storm + 2. Ukeplan uke 36

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2021

Da har mange av dere, etter eldre tradisjoner, tatt steget inn i de voksnes rekker, en setning dere nok har hørt noen ganger i helgen. Flere står for tur, men vi ser lyset i enden av konfirmasjonstunellen nå. Ikke så lyst i samfunnet forøvrig, her er det viktig at vi gjør det vi kan for å holde oss friske og raske. Masse aktivitet også denne uken, med kamp både torsdag, lørdag og søndag. Ta tran, spis næringsrikt, drikk nok vann og få nok søvn, så har vi gode muligheter :  )

Mandag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00. Innhold kommer. 

Tirsdag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00. Innhold kommer. 

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Seriekamp 3 div, borte mot Snarøya. Se Spond

Fredag. Fri

Lørdag: OBOS Cup v Hasle/Løren. Se Spond

Søndag: Seriestart 1 div v Asker. Se Spond. Uke 36 - midtuke kamp

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2021

Det blir fort hangling en ukes tid til, men etter det satser vi på å være over toppen eller ute av dalen (alt etter som)...og får alle mann på plass på trening igjen! 

Gjentar hvor viktig et riktig kosthold, nok søvn og et betydelig inntak av omega 3 og D-vitamin blir fremover med høsten og mindre sol i sikt. Gjør jobben!

UKE 36

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Sondre LR, Ole MW, Markus H, Joakim S

Ordensmenn denne uken TG2: Ibrahim, Filip, Sakki

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Inn i slottet med kontroll (fordeler, bakrom og overtall)

Fredag:

Fri

Lørdag:

TG2: kl 12:00 (oppmøte 11:30) 2. Div. Ullern-Klemetsrud. Tropp: TG2+ Gus, Gantz, Rongve, Theo, Faustas, Ole Martin, Sadam

Lyn vs 05.1 kl 15:00 (14:15 på Kringsjå kunstgress). Tropp: Mikkel, Andreas, Martin, Sean, Sondre, Johannes, Julian, Caspar, Hagen, Varden, Tidemann, Trym, Fabian, Olav, Joachim, Ludvig

*Styrke overkropp og bein (kun de som spiller full kamp) kan gjennomføres

Søndag:

TG1 kl 11:10 (10:45): Egenfirkant, skadeforebyggende, pasningsøvelse/fotballtennis (rest gjengen), spill for resterende

*Styrke overkropp og bein (de som ikke trente bein i går) kan gjennomføres


"We all make mistakes, but we need to learn from them and move on. You can own a mistake, or the mistake will own you"Uke 36 - Enkle grep for mindre smitte og sykdom

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2021

Med en oppgang i smitte blant unge så vil vi som klubb igjen ta visse forholdsregler. Vi forsøker å drive så normalt vi kan, samtidig som vi ivaretar smittevernet etter beste evne. I denne "oppblomstringsperioden" vil vi igjen minne om at viktigste er at hver enkelt viser hensyn og er nøye på de enkle tingene. Hold avstand når mulig, hold deg hjemme om du har symptomer, og ikke håndhils på hverandre. Ellers vil vi jo oppfordre til å ta enkle grep for å unngå sykdom generelt: Ta med nok klær til kveldsøktene, gjerne noe ombytte til overkroppen, og ta tran daglig.

Mandag

KL. 19:30-21:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Fotballsprinter
 • Spill

2. DIV. Kamp kl 19:15 (oppmøte 18:30): Lommedalen-Ullern på Helset Kunstgress. Tropp: Teo, Utheim, Peder, Luca, Emil, Moe, Elias, Albert O, Alex, Ibra, Max, Jone, Nicco, Trym, Gaas, Lucas, Jakob

Tirsdag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Possession: 3v3+3
 • 4v4+1 med småmål
 • Spill: 4v4

Onsdag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Rondo
 • Overtall mot mål
 • Spill på så stor bane som mulig

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

3. DIV. KAMP - Ullern vs Røa (hjemme) kl. 20:15 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest kl. 19:30. Tropp: Kommer i Spond!

4. DIV. KAMP - Veitvet vs Ullern (borte) kl. 18:55 på Veitvet kunstgress. Oppmøte senest kl. 18:25. Tropp: Kommer i Spond!

Fredag

KL. 19:30-21:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Rondo: 3v3+3+2
 • Possession: 7v4 med retning
 • Spill: 5v5

Lørdag

KL.  09:45-11:15. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming m/liten possession
 • Spilløvelse 4v3 på småmål
 • Spill 6v6 + skadeforebyggeendee

Søndag

2. DIV KAMP kl 17:00 (oppmøte 16:15) Huk-Ullern på Bygdøhus 11er. Tropp: Teo, Simen, Markus, Luca, Peder, Gaas, Albert, Utheim, Moe, Alex, Paul, Jone, Trym, Nicco, Myhre, Jokke

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill
Uke 36 - BVH borte

Postet av Ullern Fotball den 3. Sep 2021


Erik Oma & Jonas Olsen etter 1-10 seier mot Sagene. 

Nye 3 poeng i sekken etter en solid seier borte mot Sagene. Vi er virkelig påskrudd fra første sekund i kampen og det var ingen tvil om hvilket lag var best og fortjente å ta med 3 poeng hjem.


Det er satt opp OBOS kamp på tirsdag, men mange Vålerenga spillere er rammet med corona/karantene så vi får vite på mandag om det går an å gjennomføre kampen. HVIS det blir kamp så blir det blandet tropp mellom G19 og G17. Mer info om dette kommer så fort vi vet mer. 

Torsdag møter vi BVH borte på Gommerud kgress, BVH ligger nå på 1. plass og vi gleder oss til å jakte 3 nye poeng på bortebane og klatre oppover i tabellen!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Kl. 18.00 Videomøte i klubbhuset

KL. 18:30-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Tøy og bøy
 • Fotballtennis

Tirsdag

OBOS KAMP - Ullern vs VIF kl 20.15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Kommer.

Onsdag

KL. 16:30-18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo 4v2+1
 • Rolledel
 • Spill på stor bane

Torsdag

KAMP - BVH vs Ullern kl 20.15 på Gommerud kunstgress. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Maks, Ingvald, Nico, Sean, Varden, Emil S, Brage, Rye, Lunde, Talstad, Sigurd, Snorre, Udnæs, Thomas, Andy, Jonas.

Fredag

KL. 17:30-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Tøy og bøy
 • Fotballtennis

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

Kl. 12:30 Videomøte i klubbhuset

KL. 13:00-14:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + Skadefor
 • Rondo 
 • Større possession / Taktisk 11v11
 • Spill på så stor bane som mulig


Uke 36 - 4 nye kamper😁

Postet av Ullern Fotball den 3. Sep 2021

Vi går inn i en ny uke med 4 kamper og mye moro å se frem til! Det som midlertidig er viktig å huske på oppi denne situasjonen er at ting kan endre seg rimelig raskt og at både trenere, spillere og foreldre må være fleksibel dersom plutselig noen havner i karantene som gjør at enkelte tropper blir for tynn. Vi gir beskjed så fort vi kan og liker å planlegge like mye som dere, men ber om forståelse for situasjonen vi står oppi😚

Kampdag: Vi minner om at alle varmer opp i rødt tøy og ikke kampdrakt. Husk også både bukse, overdel og jakke til sidelinjen. I tillegg trengs det vannflaske og litt mat i sekken.

UKE 36

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: «Finne den ledige spilleren» - Utvikle spilleforståelsen i de ulike rollene i samspill med 2-3 medspillere

Mandag:

Trening kl 17:00 (16:50) på Hullebergmyra: Konkurranse, fotballsprinter + avslutninger/1v1, spill liten til mellomstor bane: 7’er/6’er/5’er + rydding og samling

Mandag 6.9 borte mot Heming (Hemingbanen, Gulleråsveien) kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40). Tropp: Erik MB, Jonas LD, Eirik G, Aleander K, Petter L, Andreas I, Gabriel S, Benjamin V, Thomas G, Jayden SS, Per HR, Victor J, Nicolai BR

Trener: Kristian M + Dawid J

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på Gamlebanen: Konkurranse, pasnings-/posisjonsøvelse, spill 5’er/7’er/9’er + rydding og samling (de som spiller kamp trener ikke)

Tirsdag 7.9 borte mot Frisk Asker (Risenga kunstgress, Brages vei 5, 1387 Asker) kl 18:55 (oppmøte seinest 18:25). Tropp: Arn A, Lyder BV, Martin KF, Jesper SB, Oscar S, Christian FB, Jakob SA, Morten H, Isak O, Bastian M, Edvard N, Vemund LO

Trener: Dennis S

Onsdag:

Onsdag 8.9, hjemme mot Stabæk kl 18:55 (oppmøte seinest 18:25 ved gamlebanen).

Tropp: Marius F, Arn A, Andreas H, Gustav S, Leon O, Ferdinand SH, Christian V, Sebastian S, Nicholas V-T, Noah L, Jon AS

Trener: Dennis S

Kamp- og dommeransvarlig: Janne Solberg + Andrzej Stachowski

Onsdag 8.9 borte mot BMIL (Ferd Stadion, Bygdøyveien 20) kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40)

Tropp: Oscar I, Mikkel KS, Linus MK, Markus OT, Filip P, Fabian H, Scott GL, Roberto MW, Age K, August B, Per AW, Leo L, Jakob B, Leon Z

Trener: Nicklas L

Torsdag:

Fri!

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50): Konkurranse, spill angrep v forsvar, spill større bane: 9’er og 7’er+ skadeforebyggende og rydding + samling (for de som ikkje skal spille kamp)

Lørdag:

Fri

Søndag: 

Fri"Would you like me to give you a formula for success? It's quite simple, really. Double your rate of failure. You are thinking of failure as the enemy of success. But it isn't at all. You can be discouraged by failure or you can learn from it, So go ahead and make mistakes. Make all you can. Because remember that’s where you will find success."

- Thomas J. Watson
MSB: Fortsatt uten seier i 4.divisjon

Postet av Ullern Fotball den 1. Sep 2021

Et Ullern 2 lag som jaktet sin første trepoenger møtte Oslojuvelene til dyst på CC Vest Arena i går kveld i noe som skulle bli en målrik affære. 

Kampfakta
Ullern 2 – Oslojuvelene: 3-4
Mål Ullern: Espen Tveter Andresen 3.min (Smith Halle), 27.min (Ågnes), 87.min (str).
Mål OJ: Taeib 16.min, 73 min, Eghdami 43.min, Kjærsgaard 65.min.

Gule kort: Damvall, Kjærsgaard

Tilskuere: ca 50

Pangstart på kampen for hjemmelaget!
Oslojuvelene har knapt vært i nærheten av ballen de første 2-3 minuttene når Felix Smith Halle slår et innlegg på bakerste hvor Espen Tveter Andresen endelig for åpnet målkontoen for sesongen med et fint hodestøt.
Ullern fortsetter å ha mye ball og setter opp flere fine kombinasjoner og virker generelt å ha god kontroll på kampen og at det bare er spørsmål om når neste mål kommer.
Men istedenfor at Ullern øker til 2-0, så er det Oslojuvelene som skal score det neste målet. Etter et svakt slått hjørnespark for Ullern som klareres ut, så er hjemmelaget passive og taper ballen på midten. Oslojuvelene ved Mohammed Taher Taeib kommer gjennom mot to, Taeib velger å gå selv og setter inn 1-1 i det 16.spilleminutt.

Ullern fortsetter å ha mest ball og kommer til flere ålreite muligheter, mens Oslojuvelene viser at de kan være farlige på overganger.
Etter 27 minutter skal hjemmelaget igjen gå opp i føringen. Først skulle nok Adrien Vachaud hatt straffe når han blir lagt ned i feltet, men Ullern vinner ballen tilbake igjen i situasjonen etterpå og Ågnes serverer Espen Tveter Andresen perfekt. Og når Espen får være alene med keeper og ballen ligger på venstrefoten, da vet man hva som skjer. 2-1 til Ullern.

Hele førsteomgangen utarter seg egentlig på samme vis, Ullern har ball og ser klart ut som det beste laget og skaper flere sjanser, men i noen avgjørende situasjoner så taper Ullern ballen og Oslojuvelene kan kontre. Og i det 43 minutt skal vi få se en ganske lik situasjon som ved den første scoringen til bortelaget. Ullern har corner som til slutt klareres ut, Ullern taper ballen enkelt og Oslojuvelene kan igjen storme mot Tobias Røang i Ullern buret. Røang redder den første avslutningen glimrende, men dessverre er det en Oslojuvel som kan sette inn en utligning og dermed 2-2 til pause.
Både fortjent og ufortjent kan man nesten si.

Ullern best også i 2.omgang, men til ingen nytte
2. omgang er lik den første, Ullern har mye ball og spiller seg til flere ålreite muligheter, men allikevel er det bortelaget som skal sette inn både 2-3 og 2-4. Første scoringen kommer på en corner hvor Martin Berge Kjærsgaard rager høyest i feltet, mens 2-4 kommer på en sedvanlig kontra og tidligere nevnte Taeib nok en gang setter inn en scoring.

Ullern presser og presser for reduseringen, men må vente helt til det 87.minutt for uttellingen. Nikken Damvall legges ned i feltet og straffespark til Ullern. Straffen settes i mål av Tveter Andresen som dermed setter inn sitt 3 mål for kvelden.
Men det holder dessverre ikke for Ullern og Oslojuvelene tar dermed sin 3 seier, mens Ullern 2 fortsatt står med 0 seiere i årets sesong.

Poengbørsen
3. poeng: Espen Tveter Andresen
Endelig åpnet han også scoringskontoen i årets sesong, og når han først åpnet den puttet han like gjerne tre mål. Er bevegelig og god og kommer til flere gode muligheter i kampen. Fungerer også bedre i dag på lange oppspill hvor han vinner flere dueller.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Mer sentralt i banen i dag og virker og trives veldig godt i en slags 10er rolle. Flink å finne mellomrom han kan motta ballen og virker generelt farlig hver gang han har ballen. Ingen målpoeng i dag på unggutten, men skaper flere gode muligheter for hjemmelaget.

1. poeng: Harold B. Mufoncol
Kaptein for dagen på et ungt Ullern lag som styrer og dirigerer troppene. Har god kontroll på sin side og bruker rutinen sin. Som vanlig veldig sterk i duell spillet, men også flink til å gjøre gode offensive valg i pasningsspillet sitt.