Uke 18 - Kom, mai, du skjønne, milde

Postet av Ullern Fotball den 30. Apr 2022

I morgen bikker vi første mai og det er som alltid en fantastisk fotballmåned. La oss håpe vi får mer enn grunnlovsdagen å feire. Det er også en måned med masse konfirmasjoner og lignende, og det medfører en del omberamminger og andre hensyn. Forhåpentligvis har vi noenlunde kontroll på ting i trenerteamet.

Heming-kampen på søndag blir mest sannsynlig omberammet til en ukedag enten tidligere denne uka eller kommende uke (uke 19). 

 

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp + Spiideo-gjennomgang av kampen din i helga

Tirsdag

KL.  19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Video i 3.etg nye klubbhus
 • Oppvarming
 • Possession/rondo (trang)
 • Fotballtennis

Onsdag

KL.  16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Stor position-øvelse
 • Angrep vs. forsvar-øvelse
 • Spilløvelse på mellomstor bane (firelags på to baner)

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL.  19:00-20:30. Trening for TG1 på JarmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Pasningsøvelse i lengderetning
 • Bølgeøvelse
 • Dødballkamp
 • 11v11

Lørdag

KAMP - Heming vs. Ullern 1 kl. 18:30 borte på Heming kunstgress. Oppmøte kl. 17:40 (50 min. før) i garderoben på Heming. Tropp: Matta, Seb, Osci, Abbe, Luca, Lucas, Tran, Sam, Ludde, Markus, Stefan, Jone, Peder, Aksel

Søndag

KAMP - Ullern 2 vs. Klemetsrud kl. 20:30 hjemme på CC Vest Arena. Oppmøte kl. 19:50 (40 min. før) i garderobe 7. Tropp: Matta, Nicco, Elias, Utheim, Theo K, Peder, Gaas, Jone, Alex, Moe, Yazan, Hågå, Jokke, Paul, Myhre, SondreUke 18 - OBOS kamp

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2022

Denne uken har vi OBOS kamp, vinn eller forsvinn! Vi møter Manglerud Star på bortebane, så det blir spennende om vi kommer oss videre denne gangen :)

Lag 3 har bortekamp mot Lille Tøyen 2, håper på en ny morsom kamp og forhåpentligvis 3 nye poeng!

Tema: Høyt press

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

TG1 Kl 20:15-21:30 Trening på Ullernbanen

Innhold: Pasningsøvelse + skadefor, spilløvelse, spill 7v7. 

TG2 Kl 16:30-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, possession, spill 9v9.

Tirsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 borte mot Lille Tøyen 2 på Caltexløkka. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Adrian, Jacob, Sander, Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Eirik, Philip G, Philip H, Mathias, Kristian og Eugen

Fri / Egentrening med ball for de som ikke spiller kamp

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Onsdag

Kl. 20.15 OBOS Kamp for lag 1 borte mot Manglerud Star på Manglerud kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Emil, Ler, Loly, Frank, Eimhjellen, Tian, Ankjell, Tarald, Ola, Max, Erik, Matteo, William, Fjell. 

TG2 Kl 16:30-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, possession, spill 9v9.

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Fredag

TG1 Kl 17:30-19:00 Trening på JARMYRA!

Innhold: Pasningsøvelse, taktisk 11v11, spill 11v11.

TG2 Kl 16:30-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, possession, spill 9v9.

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Søndag

TG1 Kl 18:00-19:30 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse + skadefor, spilløvelse, spill 7v7. 

TG2 Kl 11:00-12:30 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, konkurranse, spill stor bane.Ustoppelige Bendik Foss Evensen ga nok en storseier for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 26. Apr 2022

Ullern 2 vant hele 5-1 borte mot Kolbotn i forrige runde av 4 divisjon, avdeling 2. Mens motstander Rilindja stod med en seier og en uavgjort før møtet med Ullern. 
Ullern stilte som vanlig med flere juniorer i troppen og flere av dem utmerket seg veldig mot Rilindja. Men kampens store spiller ga seg ikke før han hadde puttet hele 5 baller i målet til motstanderen. 


Overlegent hjemmelag
Det var knyttet spenning til hvordan et ungt Ullern mannskap skulle klare seg mot eldre og mer rutinert motstand i Rilindja som har hatt en god start på sesongen. Men det var ganske tidlig klart for de drøyt 60 tilskuerne på tribunen at Ullern var det førende laget.
Ullern 2 hadde flere nesten gjennombrudd, spesielt på sidene som ble avvinket for offside, men det var tydelig at det bare var spørsmål om tid før hjemmelaget vil bryte gjennom Rilindja forsvaret som slet stort med tempoet til Foss Andersen og Joachim Sereba.
På midten imponerte unge Brage Tobiassen (f.06) med stor ro og herlige dragninger og det virket som han ikke hadde gjort annet enn å spille seniorfotball. Ved siden av hadde han Fredrik Stokke som med sin sedvanlige kraft og driv i spillet gjorde at de totalt dominerte midtbanen under hele kampen.

Det skulle gå hele 38 minutt før hjemmelaget fikk hull på byllen. Et herlig angrep anført av nevnte Stokke ender opp hos en ledig Joachim Sereba på høyresiden. Sereba slår et lavt innlegg foran mål som til slutt ender opp hos Mikael Foss Andersen som enkelt setter inn 1-0 til Ullern 2.
Lagene går til pause på denne stillingen med forventning om at her ønsker man å fortsette å angripe et bortelag som virket å slite med tempoet.

Den berømte proppen
Andre omgangen skulle bli en festforestilling av de hvite og rød, og spesielt Bendik Foss Evensen skulle gi Rilindja sitt forsvar søvnløse netter i lang tid fremover.
Et lite forvarsel kom etter 10 minutter av andre omgang når han runder keeper, dessverre så satt han ballen i stanga. Men bare 5 minutter etter bryter Bay-Larsen flott gjennom Rilindja forsvaret og serverer Foss Evensen på blankt mål og da sitter kveldens første for nummer 23. Og nå blir den berømte proppen dratt ut og det skulle komme hele 5 scoringer til fra hjemmelaget før de ga seg.
Nummer 3 kommer rett etter nummer 2, innbytter og debutant Nima Sharifi har akkurat entret banen når han spilles gjennom i bakrom, og han finner igjen Bendik som nok en gang står helt alene og kan bredside ballen ned i venstre hjørnet.
Sharifi skulle vise seg å bli en håndfull for Rilindja hvor han plaget de titt og ofte med farten sin i bakrom.

Hat-tricket til Bendik Foss Evensen bruker han bare drøye 12 minutter på å lage når han nok en gang kan bredside ballen i mål, denne gang etter innlegg fra en god Joachim Sereba.
Men Bendik var absolutt ikke ferdig for dagen, rekorden hans på 4 mål i en seniorkamp stod absolutt for fall.
Nummer 4 og tangering av rekorden hans er nok så lik den forrige. Sereba serverer et innlegg foran mål langs bakken og Bendik er sikkerheten selv. Nå har han scoret 4 mål på 17 minutter...
Siste scoringen hans og ny rekord for 17-åringen kommer etter ca 40 minutter spilt av andre omgang når han vender seg fint fri i boksen etter pasning fra Bay-Larsen og setter ballen kontant i hjørnet til høyre for keeper.
Siste scoringen for dagen kommer 2-3 minutter før slutt og denne gang er det debutant Nima Sharifi som får æren av å avslutte nedsablingen av Rilindja. Som vanlig må man nesten kunne si så kommer Sereba rundt på høyre og serverer ballen lavt inn foran mål og der ligger Sharifi der han skal. Dette var kveldens 4 assist fra Sereba!


Strålende gjennomført
Hovedtrener for Ullern 2, Anders Johansson var naturlig nok meget fornøyd etter kampen.
- Dette var en veldig godt gjennomført fotballkamp fra start til slutt fra vår side. Vi hadde et fokus før kampen på at vi ønsket å holde nullen, noe vi har slitt litt med tidligere. Vi vet jo at vi har gode offensive spillere som kommer til å skape sjanser og mål, men vi ønsket som sagt å holde nullen, så selv på fire og fem null var dette et viktig fokus. Og det er jeg spesielt godt fornøyd med at vi klarte å holde det fokuset gjennom hele matchen. 

Bendik Foss Evensen putter hele 5 mål i dagens kamp, hva vil du si om en slik prestasjon?
- Hehe, ja det er selvfølgelig spesielt å klare det på dette nivået, men jeg er egentlig ikke overrasket heller. Han har jo gjort lignende tidligere, så hvis han får sjansen så sitter den ofte i nettet, sier Johansson.

Du ga mange juniorer sjansen i dag hvor hele fire av dem fikk sin debut på seniornivå, hvordan syns du dem leverte?
- Det er alltid moro å gi unge spillere sjansen til å prøve seg, og ekstra moro er det når de kommer inn og tar vare på sjansen sin. Brage Tobiassen starter på midten og viser oss at han absolutt tar nivået og spiller en ordentlig god kamp, Nima som kommer inn i andre omgang gjør akkurat det han skal og får seg både mål og assist. Jeg syns det er veldig lovende og godt å se at vi har 6 spillere fra juniorlaget utpå der i dag og alle leverer. Så må jeg også si at spillerne fra A-stallen som spiller i dag går foran og hjelper de unge spillerne godt utpå der. Det gjør at dette blir en veldig fin arena for de unge spillerne å utvikle seg til å bli seniorspillere etter hvert, roser Johansson. 

(3 fornøyde debutanter f.v Andreas Vindenes, Albert Aleksanjan og Nima Sharifi. Og i tillegg debut fra start for Brage Tobiassen. Alle født 2006.).

KAMPFAKTA
Ullern 2 - Rilindja: 7-0
Mål: Foss Andersen (Sereba), Foss Evensen x5 (Bay-Larsen 2, Sereba 2, Sharifi), Sharifi (Sereba).
Tilskuere: 60


POENGBØRSEN

3. poeng: Bendik Foss Evensen
17-åringen er til tider ustoppelig og gir seg ikke før hele 5 baller lå i nettet. Sulten som han er så er det mulig han fortsatt ergrer seg over at det kunne vært seks, men for en prestasjon.

2. poeng: Joachim Sereba
Serverer hele 4 assist til sine lagkompiser og er 90 minutter med plage for venstre backen til Rilindja. Med fart og teknikk gjør han rett og slett livet småsurt for motstanderen.

1. poeng: Sindre Grytnes
I en kamp hvor man vinner 7-0 så er det ikke nødvendigvis forsvarspillerne som stjeler overskriftene. Men vi må uansett trekke frem Grytnes som leverer en bunnsolid kamp fra start til slutt og gir Ullern laget ro og trygghet i de bakre rekker.

MSA: Moss fortsatt uten poengtap etter besøk av Ullern

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2022

Moss var det eneste laget i PostNord avdeling 1 som stod med full pott etter to runder. Ullern kom fra seier hjemme mot Ørn-Horten og øynet muligheten til en ny 3 poenger mot den gamle storheten Moss. Men Thomas Myhre sitt Moss lag sjokkåpnet på Melløs stadion og ga Ullern den verst tenkelige starten. 

FOTO: Alvin Holm

Sjokkåpning for bortelaget
Ullern fikk en meget tung start på kampen borte mot Moss. Det er bare 8 minutter spilt når Ullern mister ballen foran egen 16 meter og Moss forsøker å tre ballen gjennom til spissen Kalabatama. En uheldig Abdel-Hedi Ali får en fot på ballen, men dessverre styrer midtstopperen ballen i eget mål bak en utspilt Terje Kirsebom.
Dette skulle vise seg å være starten på noen meget innholdsrike minutter. Moss får corner bare et par minutter etter sin første scoring. I feltet er det tidligere Arendal spiller og kaptein på dagens Moss lag Kristian Strande som kommer først på den og stanger i 2-0.

Alt virker nå veldig vanskelig for Ullern, men når de får reduseringen etter 15 minutter så tennes det et nytt håp hos bortelaget. Et innlegg fra Lars Austnes finner Christoffer Skårn på bakerste som med et uheldig avslutningsforsøk finner Lars Følstad alene på krittmerket som styrer inn reduseringen.

Ullern tar mer og mer over første omgangen etter scoringen sin og spiller Moss veldig lave til tider. Moss forsøker i stor grad å stenge i midten, men det gjør igjen at Ullern får en del plass på sidene. Og spesielt høyresiden anført av Dreni Ademaj og Lars Austnes skapte en del trøbbel for Moss forsvaret.
Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 og bortelaget hadde all grunn til å være optimistiske foran andre omgangen.

FOTO: Alvin Holm

Andre omgang fortsetter som første omgangen sluttet. Ullern har ballen mest og forsøker å holde ballen på bakken, mens Moss forsøker seg på noen overganger og foretrekker helst at ballen er i luften virker det som.
Men det skal gå en times tid før det blir ordentlig fyr på Melløs igjen. Et meget akrobatisk og vakkert utført brassespark fra Kalabatama treffer tverrliggeren. Dommeren blåser frispark til Ullern for høyt spark og Dizdar tar seg noen gode, men ikke like akrobatiske ruller til stor forargelse blant hjemmefansen. Men Dizdar oppnår målet sitt med frispark og gult kort til Kalabatama. 

Dette er starten på en periode hvor Moss skaper en del uro i boksen til Ullern og på dette tidspunktet virker Moss nærmere å trygge ledelsen enn utligning for Ullern.

79 minutter er spilt når Ullern får en enorm sjanse for utligning. Et langt kast fra Austnes stusses videre av Fosen og plutselig står Nergaard som har gjort en fin bevegelse i boks alene på 6-7 meter. Men stupheadingen fra Nergaard reddes av en god Moss keeper.

Moss er farlige de også og kunne punktert kampen etter 83 minutter spilt når innbytter Braga får en kjempesjanse på blankt mål, men er akkurat litt for sent ute til å kunne styre den inn i målet til Kirsebom.
De siste minuttene kaster Ullern frem det de har, men Moss klarer å ri av presset og går til slutt seirende ut av kampen på et godt besøkt Melløs.
Bortsett fra de første 10 minuttene så var Ullern fullt på høyde og i stor grad dominerte de store deler av kampen. Men Moss var vanskelige å bryte ned og Ullern skapte ikke altfor mange målsjanser i løpet av kampen.

Foto: Alvin Holm

KAMPFAKTA: 
Moss - Ullern: 2-1
Mål: Selvmål 8.min (Ali), Strande 10.min, Følstad 15.min (Skårn).
Gule kort: Kalabatama, Ranmark
Tilskuere: 554
Bytter Ullern: Lindøe 55.min (Ali), Nergaard 59.min (Følstad), Stokke 85.min (Ademaj).

POENGBØRSEN

3.poeng: Lars Austnes
Er involvert i det meste som Ullern foretar seg offensivt og bidrar som vanlig med farlige dødballer. Spiller fint sammen med Ademaj, spesielt i første omgang.

2.poeng: Dreni Ademaj
Begynner å finne seg godt til rette i Ullern trøyen og følger opp en god kamp mot Ørn-Horten med en god kamp også mot Moss. God til å skape "Ullern" kombinasjoner sammen med Austnes. Forsvinner litt mer utover i kampen når Ullern spiller mer langt, men absolutt en bra kamp av Ademaj.

1.poeng: Thomas Skog Martinussen
I en kamp hvor motstander slår veldig mye langt så viser Thomas at han også er en god duellspiller i luften, selv om han ikke ruver høyst utpå der. Som vanlig ballsikker når ballen endelig er på landjorda og kunne hatt en strålende assist når han på mesterlig vis trer Aslaksrud gjennom i bakrom. 


  G19 v Årvoll - sjansesløseri

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2022

G19 tok i mot Årvoll til sesongens andre seriekamp med treningskampen i vinter godt i minne - planen var å revansjere en middels prestasjon den gang. 

Årvoll er et lag som presser mye lavt, er direkte i angrepsspillet og baserer mye av spillet sitt på overganger. Det gjorde de i vinter og det gjorde de også i denne kampen. Det medfører ofte at både mellomrom og bakrom blir lite og en må ofte angripe på siden for å skape gjennombrudd på en kontrollert måte. 

Dessverre havner Ullern under 0-1 etter bare 6 minutter og da blir resten av kampen spill mot lavt press, noe som er vanskelig å beherske. Likevel, utover i andre omgang skaper Ullern 5 store målsjanser, men ballen vil ikke i mål og kampen ebber ut med 0-1.

Kort kommentar fra Alexander Bendiksen: Vi havner dessverre under tidlig og da blir det sjelden vi får angripe et lag i ubalanse. Det sagt skaper vi 5 store målsjanser og normalt sett skårer du på 1-2 av disse, det gjorde vi ikke og da må vi innse at vi ikke var gode nok i akkurat denne fasen av spillet. Vi trenger at flere spillere følger sine individuelle intensjoner oftere slik at det blir mer forutsigbart for alle utpå der og sjansen for å lykkes øker. Vi ser uansett frem mot kamp allerede torsdag borte mot Bækkelaget.


Kampfakta: 

Ullern - Årvoll 0-1 (0-1)

Mål: Kleven, 6 min. 

Gule kort: Haugen (Ullern), Halvorsen og Terum (Årvoll)

Tilskuere: 50


 Vi takker Årvoll, dommer og tilskuere for kampen!
Uke 17 - Kick-off for A-laget og egen hjemmekamp 😁

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2022


Uke 17

Endelig fortsetter sesongen, og det kommer til å bli kamper på rekke og rad fra søndag! Ellers er det bytte av kunstgress på gamlebanen, noe som begrenser baneplassen enda en gang. Samuel J er også tilbake fra en liten skade, noe som er gledelig 😊 Samme er også MSA som har kick-off på lørdag, en kamp vi alle møter opp på!
 
«Innse faktum i nåtid, sånn at det tidligst mulig kan håndteres» - Emilie Enger Mehl (Justisminister)  

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Jonas E

Vester og kjegler: Salim L
 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Tema: Oppbyggende spill vs høyt press
 

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag
 

 Egentrening/fri

Onsdag 

Videomøte på gamle klubbhus, 19:35. 1 klipp av Jonas E, Salim L, Jadis S og Henrik R som omhandler våre lagsintensjoner i det oppbyggende spillet + høye presset. Prat sammen for å sikre begge fasene. 

Trening TG1, 20:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Pasningsøvelse 7v6 (nye betingelser)
 • Spill 6v6 3-lags

*Fin dag for styrke overkropp

**Økta filmes i Spiideo

Torsdag 

Trening TG1, 20:30 PÅ HULLEBERGMYRA (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • EPE
 • Pasningsøvelse 4v3 (nye betingelser)
 • Spill 4v4 (4-lags)
 • Skadeforebyggende 2x2x8

*Fin dag for styrke bein

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 10:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Dødball-kamp
 • Posisjonsøvelse 9v6
 • Spill opp mot 8v8

*Fin dag for styrke overkropp 

KICK OFF KL 16:00 - A-laget tar i mot ODD 2 til kamp og da er vi fulltallig på tribunen med Ullern-tøy 😊


Søndag

Kamp hjemme mot Haslum, 20:15. Oppmøte senest 19:20. Tropp: Magnus G, Martin G, Tiam F, Marcus BF, Casper S, Sondre LR, Olav S, Johannes A, Simen S, Adrian V, Ludvig L, Henrik R, Theodor HV, Caspar H, Faustas F, Jadis S, Fredrik R og Ludvik M. Uke 17: Kamper for alle 3 lag

Postet av Ullern Fotball den 24. Apr 2022

Da er det duket for seriestart for lag 2 i G17 serien på onsdag, mens lag 1 og 3 har kamper til helgen. Vi har fått spennende debuter i både 4.div senior og G19 gjennom uken, motiverende for alle parter å få sjansen på høyere nivå. Til helgen er det også duket for Kick Off når A-laget møter Odd 2 på CC Vest Arena kl.16.00 på lørdag, håper å se alle der da og på div events gjennom dagen. Mer om det kommer i våre kanaler. 

Ukens meny 

Tors 28.april

TG.1 - Fri/egentrening/fin dag for styrke overkropp. 

Fre 29.april

Kl.17.00 - Trening TG.1 (på Jarmyra). Innhold: Oppvarming+skadeforebyggende, rondo, 11v11 tema og 11v11 spill. Ferdige kl.18.30. 

Lør 30.april

Kl.13.15 - Interkrets vs Asker på Føyka. Oppmøte kl.12.15. Tropp: Proto, Mauritz, Lind, Gustav, Theo, Fredrik, Oscar, Marius S, Jon, Tollef, Nima, Noah, Albert, Teigen, Andy, Dani og Storm. 

Kl.16.00 - MSA vs Odd 2. ALLE stiller her til kamp. Interkrets troppen dusjer på Føyka, spiser i garderoben og reiser i sort hettegenser til Ullernbanen rett etter kampen. 

Kl.16.30 - Lag 3 vs Grei på Kalbakken kgb 2. Oppmøte kl.15.45. Tropp: TG.2. 

Søn 1.mai

Kl.11.30 - Trening TG.1 på CC Vest Arena. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende, rondo, spilløvelse og spill for de som ikke spilte i går. Ferdige kl.13.00. 

Kl.18.30 - TG.2 vs J06. Oppmøte 18.10.IK G16: 3-1 seier mot Skeid i serieåpningen

Postet av Ullern Fotball den 24. Apr 2022

Tollef Guntvedt (bildet) og resten av G16 Interkretslaget har måttet vente litt på seriestarten på grunn av NM kamper, men i går lørdag var det endelig duket for første serierunde. Det skulle bli en kamp med to nokså ulike omganger. 

2-0 til pause

En første omgang der lagene spillemessig er nokså jevne men der Ullern helt klart skaper de fleste og de største sjansene. Skeid er et godt og spillende fotballag som var veldig sterke i fjorårets 1.div G15 kun slått av Stabæk i serien, så det var ingen tvil om at dette kom til å bli en tøff kamp for hjemmelaget. Det høye presset skapte stadig problemer for Skeid i deres oppbyggende spill. 1-0 kommer etter ballvinning på Ullerns venstreside, Albert Aleksanjan får ballen inne i 16m og kommer til skudd fra litt skrå vinkel, Skeid sin keeper gir retur rett i bena på Danial Khoshpayam som setter pallen i mål fra 5m. Ullern er farlig frempå flere ganger før det høye presset igjen gir resultater, Andreas Vindenes vinner ballen og finner Nima Sharifi som flikker Aleksanjan gjennom alene med keeper og 2-0. Resultatet står seg til pause. 

Vi er gode i 1.omg, men bruker mye energi 

En godt gjennomført omgang der vi er villige til å ta steget frem for å både presse de, men også for å reparere presset de gangene det ikke sitter helt på første forsøk. Dette gir Skeid problemer som de sliter med å takle, vi vinner ballen ofte nærme deres mål og slik kommer både en og to null. Skeid liker også å presse høyt, de presser med såpass mange at de står mann mann bakerst, dette klart vi bare å utnytte sporadisk i 1.omg. Men det er en kraftkrevende måte å spille fotball på og det skulle vise seg senere i omgangen at ble vanskelig å opprettholde når vi måtte gjøre to bytter allerede før pausen, melder hovedtrener Johan Egil Rudi. 

3-0 rett etter pause, så tar Skeid mer og mer over

Ullern kommer raskt ut av pausemodus og når Marius Stensland tar et frispark hurtig på ordre fra sidelinjen så kan Sharifi vise sine kvikke ben 1v1, hardt flatt innlegg og Marius Teigen kan øke ledelsen til 3-0. Kampen virker litt begravd da, men en enkel feil skulle gi Skeid troen og momentum mens Ullern ble slitne. 3-1 med 25.min igjen og det ble tøft hele veien inn men hjemmelaget ridde det av og kunne ta med seg 3 poeng fra første serierunde mot et godt Skeid lag. 

Hale i land

Siden Edi Hockic måtte gi seg på oppvarming og Khoshpayam måtte av før pause var plutselig alternativene på benken nokså få og det påvirket hvordan vi kunne endre kampbildet når Skeid tok grep for å komme tilbake i kampen. Men gutta skal ha for at de som alltid står på hele veien inn og gir det de har, og i dag ble det en slik kamp på slutten at vi rett og slett måtte krige for å holde Skeid unna og forsvare vår ledelse. Men slik er fotballen av og til, ikke alltid går alt etter planen og da må en sørge for at arbeidshanskene er der og jobben må gjøres, avslutter Rudi. 

Uke 17 - kamper og KICK OFF på lørdag!

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2022

Herlig start på seriespillet og nå er lag 4 bare 1 uke unna de også - mykje å glede seg til fremover!

Liten oppklaring: Vi har ikke et 1., 2., 3., og 4. lag. slik mange tror og ordlegger seg. Vi har lag 1,2,3 og 4 og tropper tas ut til hver kamp og hvilken gruppe en trener med på trening er ikkje ensbetydende med å være i den eller den troppen. Vi ønsker å gi alle en mulighet til å vise seg frem gjennom treningsuken og derfor kommer ofte tropper tett opptil kamp - alt annet ville vært veldig urettferdig. 

Lørdag: Da er det KICK-OFF for A-laget og hele klubben når Odd kommer på besøk. Da blir det straffekonk før kamp og full heiing på tribunen gjennom 90 minutter - her må vi være kullet som har flest tilstede, både spillere, foreldre, besteforeldre og you name it!😁

UKE 17

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige: Alle som er på økten tar ut 3 ballnett, 3x10 vester og 2x15 hatter i to ulike farger. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema:

Mandag:

Fri/styrketrening/lek med ball

*gjøre lekser for resten av uken slik at det er unnagjort

Tirsdag:

Trening kl 16:15 (16:05) på Ullernbanen

Innhold: Dynamisk, intensiv pasningsøvelse, 1v1 situasjoner, spill 4v4 + samling og rydding

*møte etter økten

3.div: Ullern vs Korsvoll kl 20:15 (oppmøte 19:45 i garderoben). Tropp kommer i Spond.

Onsdag:

Trening kl 19:00 (18:50) på Ullernbanen (ikke for de som spilte kamp tirsdag)

Innhold: Dynamisk, konkurranse, posisjonsøvelse, spill 9v9 + rydding og samling

Torsdag:

Trening kl 19:00 på Hullebergmyra (bare for de som spilte kamp tirsdag)

Fredag:

Trening kl 18:15 (18:05) på Ullernbanen

Innhold: Dynamisk, egenfirkant+ konkurranse, posisjonsøvelse, spill 7v7 + rydding og samling

Lørdag:

KICK OFF på Ullernbanen – A-laget tar i mot Odd og da er vi på plass på tribunen og heier iført Ullerntøy!

*det går også rykter om straffesparkkonkurranse i forkant av kampen

Søndag:

09.2 v Ski kl 14:00 på Ullernbanen (oppmøte seinest 13:20 i garderoben

Tropp:

Trening kl 17:30 på Hullebergmyra (17:20) for de som ikke spiller kamp

 

‘Effort is between you and you. It ain’t got nothing to do with nobody else’Uke 17 - KICK OFF for A-laget lørdag!

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2022

UKE 17

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Herman U, Brage T, Jacob L, Julian VL

Ordensmenn hatter og vester (15x3 farger + 12x3 farger + medisinbag): Maks J, Noah GR, Andres P, Ellef OH

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Tema: 

Mandag:

Trening kl 19:00 (seinest 18:45): cde/f økt (fokus på restitusjon og bli 100% så fort som mulig) – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende og pasningsøvelse 6v6, fotballtennis/firkant + 1v1 øvelse for noen.

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): Cde/f økt (fokus på lagsintensjoner) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, posisjonsøvelse, spill 9v9 (2x6 min)

Torsdag:

Kamp kl 18:30 borte mot Bækkelaget (seinest 18:30 i garderoben i Ekeberghallen)

Tropp: 

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Trening kl 16:30 (16:15): cde/f økt (fokus på restitusjon og bli 100% så fort som mulig) – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende og pasningsøvelse, fotballtennis/firkant + spill for noen

Lørdag:

KICK OFF KL 15:00 - A-laget tar i mot ODD 2 til kamp og da er vi fulltallig på tribunen🙂

Søndag:

Trening kl 12:30 (seinest 12:15): cdE/f økt (fokus på mange og utførelse av fotballhandlinger) – Ekstensiv oppvarming, ekstensiv pasningsøvelse, ekstensiv posisjonsøvelse, spill 5v5-7v7 (4x3,5 min)


‘Good enough isn’t good enough if it can be better’Uke 17 - Tre kamper og kick off!

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2022

Lag 1 får ikke bare én kamp denne uka, men to. Først er det Skeid på onsdag, så Kolbotn på søndag. Det blir veldig viktig at søvn og kosthold og mengde egentrening justeres deretter, for at man skal kunne prestere best mulig i begge kampene. Lag 2 spiller borte mot Ready på søndag - et skikkelig lokaloppgjør å glede seg til der, med andre ord! :-) Lørdag er det kick off for Ullern fotball ifm. A-kampen mot Odd 2. Der håper vi både store og små stiller til kamp!

Det ble særs god stemning på A-lagets forrige hjemmekamp. På lørdag er det Kick off, og der håper vi på å se mange 07-ere og 07-foresatte på tribunen :-) 

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL.  20:15-21:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Større possession/position
 • Spill på kvart bane (5v5-6v6)

Onsdag

KL.  16:30-18:00. Trening for TG1 (for dem som ikke er i tropp mot Skeid) på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Liten possession
 • Angrep vs. forsvar-øvelse
 • Spill på mellomstor-liten bane

KAMP - Skeid vs. Ullern 1 kl. 20:15 borte på Nordre Åsen kunstgressbane. Oppmøte kl. 19:25 (50 min. før) i garderoben på Nordre Åsen. Tropp: Teo RG, Abbe, Seb S, Sebu, Luca, Marius, Osci, Aksel, Sam, Peder, Ludde, Moe, Lucas, Markus, Jone

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL.  19:00-20:30. Trening for TG1 på JarmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Pasningsøvelse (5v2)
 • Medium possession (4v4+3)
 • Spill på trang bane (11v11 på 16-16 bane - 2x 5min)
 • Spill på mellomstor bane for dem som ikke spilte 40 minutter eller mer mot Skeid (7v7 på 16-16 bane - 3x5 min)

Lørdag

Egentrening/fri
*Fin dag for egentrening på banen

Kick off for Ullern fotball! Mer info på Facebook. Kampstart for MSA vs. Odd 2 kl. 16:00. MØT OPP! :-D

Søndag

KAMP - Ullern 1 vs. Kolbotn kl. 17:15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte kl. 16:25 (50 min. før) i garderobe 8. Tropp: Teo, Utheim, Luca, Seb, Albert, Sam, Martin Tran, Aksel, Lucas, Markus, Moe, Stefan, Jone, Peder

KAMP - Ready 2 vs. Ullern 2 kl. 19:45 borte på Gressbanen kunstgress. Oppmøte kl. 19:05 (40 min. før) i garderoben på Gressbanen. Tropp: Matta, Nico, Elias, Hågå, Sondre, Myhre, Gaas, Alex, Paul, Jokke, Theodor + de som spiller en omgang eller mindre mot KolbotnUke 17 - Kick off på Ullernbanen!

Postet av Ullern Fotball den 22. Apr 2022

På lørdag er det Kick-off på Ullernbanen! Dette var en kanon dag for alle forrige gang dette ble arrangert, på grunn av korona så har det ikke vært mulig, men nå er vi klare for å lage skikkelig stemning på tribunen!

Slik vil programmet se ut for både store og små den dagen:

1400: Leker og straffekonkurranse

1530: Presentasjon av alle barnelag med æresrunde på banen

1600: A-kamp! Ullern vs Odd 2

2100: Voksentreff på et lokalt sted

Håper å se mange kjente på Ullernbanen den dagen (og senere på kvelden!)

Tema: Frispilling

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

TG2 Kl 16:30-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, possession, spill 9v9. 

Tirsdag

TG1 Kl 20:00-21:30 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse + skadefor, spilløvelse, spill 7v7. 

Onsdag

TG1 Kl 19:00-20:30 Trening på Ullernbanen

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill 9v9.

TG2 Kl 20:30-22:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, possession, spill 9v9. 

Torsdag

Kl. 18.55 Kamp for lag 3 hjemme mot Hasle-Løren 4 på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Eugen, Eirik, Philip G, Philip H, Kristian, Mathias, Julian og Adrian.

Kl. 20.15 Kamp for lag 2 hjemme mot VIF 3 på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Mateo, Bernhard, Joachim, Cedric, Aslak, Thomas, Jacob og Sander, Tian, Ler, Ola, Eimhjellen, Matteo, Tarald. 

Fri for de som ikke spiller kamp / Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Fredag

TG1 Kl 20:00-21:30 Trening på CC Vest Arena

Innhold: Pasningsøvelse + tøy og bøy, spilløvelse, spill 6v6.

Lørdag

TG2: Kl 11:00-12:30 Trening på CC Vest Arena for de som ikke spiller kamp

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Kl. 14.30 (halvtime tidligere enn planlagt) Kamp for lag 1 borte mot Heming på Heming kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Emil, Loly, Ludde, Eimhjellen, Ola, Matteo, Frank, Ankjell, Max, William, Gustav, Andy, Fjell, Erik.

kl. 16.00 Ullern A lag vs Odd 2 på Ullernbanen! 

Søndag

Fri / Egentrening med ball

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammetPraktfull scoring ga Ullern seier i første hjemmekamp!

Postet av Ullern Fotball den 19. Apr 2022

Over 400 publikummere hadde valgt å bruke siste dag av påskeferien til å se Ullern sin første hjemmekamp for sesongen. Og i strålende sommervær så bydde hjemmelaget og gjestene Ørn-Horten på en durabelig spennende kamp som var spennende fra første til siste spark på ballen som fikk publikum til å sitte på kanten av setet gjennom samtlige nitti minutter. 


Pangstart på kampen
Ullern Ulltras og resten av de i overkant av 400 publikummerne hadde knapt nok fått satt seg ned før Ullern gikk opp i ledelsen ved Walid Idrissi som kom fra Moss foran årets sesong. Spissen satt ballen kontant i mål fra 5 meter etter at et innlegg fra Lars Austnes blir brystet ned av Jens Aslaksrud som bevisst eller ubevisst gir Idrissi en perfekt assist, en drømmeåpning på årets første hjemmekamp.
Etter en liten periode etter scoringen hvor Ørn presser litt på så overtar Ullern mer og mer av ballen anført av en meget god Thomas Martinussen. I kjent stil styrer han midtbanen med gode pasninger og Ørn spillerne sliter rett og slett med å komme innpå han. Drøye halvveis i første omgang kombinerer han strålende med Idrissi, får ballen tilbake på rundt 25 meter og finner Austnes ute til høyre som avslutter fra drøyt 14 meter, men dessverre rett på keeper.

Dreni Ademaj er også et nytt ansikt for publikum på CC Vest Arena og også han viste seg godt frem. Serverer et meget godt skudd fra distanse med høyrefoten som en god Ørn-keeper redder ut til corner. Ullern skapte flere gode muligheter i den første omgangen, men Ullern trener Didrik Bjella var nok fornøyd med sine gutter når de gikk til pause på stillingen 1-0.

49 spennende minutter
Ikke uventet var det et Ørn Horten lag som kom ut til andre omgang med offensive tanker i spillet sitt. Langt mer ball enn før pausen uten at de nødvendigvis kom til de store mulighetene. Da er det heller Ullern som ser farligst ut, spesielt Aslaksrud som får fyrt av et skudd som stryker tverrliggeren til Ørn-Horten. Men etter 67 minutter spilt får bortelaget en corner som slås lavt inn på første stolpe, og etter mye klabb og babb ender ballen foran mål hos Ørn kaptein Thomas Søderstrøm Knutsen som enkelt kan sparke inn utligningen.
Her i fra og ut så tiltar kampen voldsomt med en rekke situasjoner som gjorde det til en hektisk dag også for dommeren. Både Ullern og Ørn roper på straffe i hver sin boks, men ingen av dem fikk gehør hos dommer Grundt.
Så, etter 87.min skal Jens Aslaksrud få Ullern Ulltras og resten av CC Vest Arena til å eksplodere fullstendig når han på vakkert vis styrer et innlegg fra Austnes vakkert i mål. En helt fantastisk scoring fra Kjelsås gutten som virkelig har funnet seg til rette i hvitt og rødt.

Men dramaet viste seg og ikke være over. Det siste som skjer i kampen er en Ørn corner som blir stusset på bakerste stolpe hvor en Ørn spiller får avsluttet og alle forventer at den går i mål, men den reddes utrolig nok på streken av en Ullern spiller og ballen ligger fritt på krittlinjen og det er nok få som fikk med seg hva som egentlig skjedde inne i møljen av spillere som kjempet om å få ballen i hver sin retning. Alle holdt nok pusten i de lengste 10 sekundene som har vært på CC Vest Arena i nyere tid helt til keeper Terje Kirsebom endelig kan få to trygge hender på ballen og dermed blåste dommeren av kampen.

En fantastisk fotballkamp som vil huskes lenge av Ullern folket og man ser allerede frem til neste kamp hvor det skal kjempes om nye 3 poeng.
Neste kamp er Moss på Melløs stadion, søndag 24 april klokken 16:00.

Kampfakta
Ullern - Ørn Horten: 2-1
Mål: Idrissi 2.min (Aslaksrud), Knutsen 67.min, Aslaksrud 87.min (Austnes).
Gule kort: Skårn, Dizdar, Ademaj, Abdel-Hedi Ali (Ullern), Tørnby, Thu (Trener, Ørn Horten)
Bytter: Fofana 68.min (Utter Jensen), Nergaard 85.min (Idrissi), Lindøe 88.min (Skårn), Øverby 88.min (Ademaj).
Tilskuere: 400

Poengbørs
3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Jo lengre tid en fotballkamp går jo verre for motstanderen er det å forholde seg til løpsmaskinen fra Kjelsås. Gode involveringer gjennom hele kampen og den aller beste involveringen kom etter 87.minutter spilt. Et aldeles praktfullt hodestøt av Jens. Gir oss meget gode arbeidsforhold for sin spissmakker Idrissi med sine bevegelser uten ball.

2.poeng: Lars Austnes
Servitøren fra Sunnmøre er i gang igjen. Noterer seg for en "halv assist" på den første scoringen før han noterer seg for en solid hel assist når han finner pannebrasken til Aslaksrud i feltet. Men Austnes gjør mer enn å servere gode innlegg. Solid defensivt og god med ballen i beina.

1.poeng: Thomas Martinussen
Etter en kamp midt på treet borte mot Øygarden så var han tilbake i kjent stil på Ullern sin midtbane. Åpner opp Ørn Horten med tidvis briljante pasninger og er også god til å vinne den tilbake når Ullern mister ballen. Litt mindre synlig i den andre omgangen, men uansett en meget god kamp av vår nummer 10. Uke 16 - Sommersolen + fotballtrening = gode forberedelser

Postet av Ullern Fotball den 18. Apr 2022


                  

Uke 16

Endelig tilbake fra ferie, og det er under to uker til neste seriekamp. Det gir oss muligheten til å forberede oss godt, både til hver enkelt økt, men også til kampen. Drikk tran, klem trær og holde seg frisk, så blir det flere gode opplevelser!
 
 "True competitors don’t see failure. They just find another way"

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Magnus G, Faustas F og Johannes A

Vester og kjegler: Adrian V, Theo VH og Fredrik R
 
 Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Tema: Oppbyggende spill vs høyt press
 
 

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag
 

 Egentrening/fri

Onsdag 

Trening TG1, 18:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. HULLEBERGMYRA (Lilleakerveien 60) Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Pasningsøvelse 4v3
 • Avslutningsøvelse 4v4
 • Spill 4v4 (4-lags)

*Fin dag for styrke overkropp

 

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • EPE 
 • Posisjonsøvelse 9v8 
 • Spill opp mot 9v9

*Fin dag for styrke bein

**Økta filmes i Spiideo

 

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 16:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Pasningsøvelse 7v6
 • Spill opp mot 6v6

*Fin dag for styrke overkropp 

 


 Søndag

Trening TG1, 12:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Posisjonsøvelse 11v8
 • Spill opp mot 10v10

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein
 **Økta filmes i Spiideo
Uke 16 - Kamp for alle lag!

Postet av Ullern Fotball den 17. Apr 2022

Det ble en meget bra tur til Kristiansand med gjengen på bildet :D Gleder meg allerede til neste tur sammen!

Sesongen starter for alvor denne uken med kamper for alle 3 lag. På onsdag tar lag 1 i mot Vålerenga på hjemmebane, mens lag 2 og 3 spiller borte på torsdag mot hhv. Sagene og ØHIL.

På mandag spiller også vårt A-lag på hjemmebane, kom og støtt våre beste spillere i klubben!

Tema: Spill mot etablert forsvarsspill

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

kl. 15.00 Ullern A lag vs Ørn Horten på Ullernbanen!

Kl 19:30-20:30 Trening TG1 på CC Vest Arena 

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse. (1 times økt) 

Tirsdag

TG1 Kl 17:00-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill 7v7. (1 times økt)

Onsdag

TG2: Kl 16:30-18:00 Trening på Hullebergmyra

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 hjemme mot Vålerenga på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Gustav, Fjell, Erik, William, Max, Tarald, Ola, Eimhjellen, Matteo, Emil, Loly, Frank, Ludde, Ankjell. 

Torsdag

Kl. 18.55 Kamp for lag 3 borte mot ØHIL 3 på Jarmyra kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Jacob, Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias; Eirik, Philip G, Philip H, Mathias, Kristian og Adrian.

Kl. 20.15 Kamp for lag 2 borte mot Sagene på Bjølsen kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp:  Magnus, Mateo, Ler, Bernhard, Joachim, Cedric, AW, Aslak, Thomas,  og Julian.

Fri for de som ikke spiller kamp / Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Fredag

TG1 Kl 18:30-20:00 Trening på CC Vest Arena

Innhold: Pasningsøvelse + tøy og bøy, spilløvelse, spill 6v6. 

TG2: Kl 16:45-18:00 Trening på Hullbergmyra

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Lørdag

Fri/Egentrening med ball

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Søndag

TG1 Kl 18:00-19:30 Trening på CC Vest Arena 

Innhold: Oppvarming + 11v11/9v9 taktisk, spilløvelse, spill 7v7/9v9.

TG2: Kl 11:00-12:30 Trening på Gamlebanen

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.Uke 16 - Vårstemning!

Postet av Ullern Fotball den 16. Apr 2022

Lag 1 går på ei uke uten oppsatt kamp, men i skrivende stund sitter Anders og forsøker å flytte kamper for å få til noe denne uka her også. Lag 2 møter Oppsal på Trasop kunstgress på søndag. Vi håper alle har hatt en fin påskeferie og at man er klar til nye tak og mer moro i uka som kommer. 

Litt is før påskeferie smakte godt. Nå er gutta klare for hardt arbeid igjen! 

 

Mandag

KL.  18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Rolletrening/possession
 • Spilløvelse: Overtallsspill (veggspill i fokus)
 • Spill på mellomstor bane (5v5-7v7)
 • Styrke bein etter trening

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL.  16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Liten possession/position
 • Treballsøvelse: Angrep av boks
 • Spill på halv bane på langs 

*Fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL.  19:00-20:30. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Stor possession/position
 • 1v1/2v1-situasjoner
 • Spilløvelse

Lørdag

KL.  14:45-16:15. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Medium possession/position
 • Dødballer
 • 11v11
 • 6v6/5v5 for dem som ikke spiller mot Oppsal

Søndag

KAMP - Oppsal vs. Ullern 2 kl. 17:00 borte på Trasop. Oppmøte kl. 16:20 (40 min. før) i garderoben på Trasop. Tropp: Matta, Utheim, Elias, Nicco, Emil, Peder, Sondre, Hågå, Osci, Jone, Alex, Gaas, Myhre, Jokke, Paul, Theodor KUke 16 - Adidas Cup X2

Postet av Ullern Fotball den 15. Apr 2022

Påsken gir oss tid til å lade batteriene før vi skal peise på frem mot sommerferien med både seriespill for 3 lag, G16 NM, Adidas Cup og Obos Cup. Det blir mye moro og heldigvis ser det ut som alle får delta på moroa i år. Spesielt en må nevnes. 

Gutten på bildet er Christian Leiknes Lind som mot Stabæk 29.august i 2020 spilte for lag 1 i 1.div. Dagen etter ble vondt i foten sjekket opp og siden da har Christian vært skadet og ute av stand til å delta i normal trening over noe som helst slags tid. Prøvd litt og så fått solide tilbakeslag. Men tross motgangen har han aldri mistet motet, alltid møtt opp på trening med gutta og vært med på både kamper og turer som en del av gjengen. Gjennomført utallige øvelser for å komme tilbake, ofte kjedelige monotone øvelser, men alltid gjort med 100% innsats, fokus og skikkelighet. Mot Bærum SK i Telenor Arena gjorde Christian comeback og er nå gradvis i ferd med å komme tilbake til 100%. Vi krysser fingrene for at det nå går en vei. Vi trenere og medspillere er voldsomt imponert over den jobben, det engasjementet, den ståpåvilje og det bidraget Christian har stått for i denne perioden på over 1,5 år. Dette er noe vi alle kan lære noe av, kan du ikke gjøre det ene så kan du helt sikkert gjøre det andre for å bidra til gruppen og laget. 

Ukens plan   

Fredag 22.april 

Kl.18.00 - Trening TG.1 (øktens første 30 min på 7erbanen). Innhold: Oppvarming+skadeforebyggende, rondo, possession og spill 11v11. Ferdige kl.19.00. 

Lørdag 23.april 

Kl.13.30 - TG.1 vs Skeid i IK på CC Vest. Oppmøte kl.12.30 i garderobe 8. Tropp: Proto, Mauritz, Fredrik, Gustav, Theo, Oscar, Marius S, Edi, Tollef, Jon, Nima, Teigen, Albert, Andy, Dani og Storm. 

Kl.16.20 - TG.2 vs Nordstrand i 2.div på CC Vest Arena. Oppmøte kl.15.45. Tropp: TG.2. 

Søndag 24.april 

Kl.14.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming+skadeforebyggende, rondo, possession og spilløvelse. Ferdige kl.16.00. 

Kl.16.00 - TG.1 vs Vind på Vind kunstgress i Adidas Cup. Oppmøte kl.15.15. Tropp: Mauritz, Frithjof, Simeon, Elias, Lind, Oscar, Philip, Jon, Sondre, Estin, Rafael, Noah Aa + 2. Uke 16 - lag 3 også i gang med seriespill😁

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2022

UKE 16

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige: Alle som er på økten tar ut 3 ballnett, 3x10 vester og 2x15 hatter i to ulike farger. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema: Oppbyggende spill v høyt press + dødballer

Mandag:

Frivillig trening kl 12:00 – se Spond arrangement

Fri/styrketrening/lek med ball

*gjøre lekser for resten av uken slik at det er unnagjort

Tirsdag:

Trening kl 16:15 (16:05) på Ullernbanen

Innhold: Dynamisk, pasningsøvelse, posisjonsøvelse, spill 9v9 + rydding og samling

Onsdag:

Lag 3 kamp borte mot Bærum kl 20:15 (oppmøte 19:45 oå Sandvika Stadion) Tropp:

Trening kl 17:30 (17:20) på Ullernbanen for de som ikkje spiller kamp

Innhold: Dynamisk, pasningsøvelse 4v2/3v2, sprinter/1v1, spill 4v4, skadeforebyggende + rydding og samling

Torsdag:

Fri/styrketrening/lek med ball

Fredag:

Trening kl 17:30 (17:20) på Ullernbanen og Hullebergmyra (de som skal på Hullebergmyra får beskjed direkte)

Innhold: Dynamisk, egenfirkant + konkurranse, posisjonsøvelse, spill 7v7 + rydding og samling

Lørdag:

Fri/lett egentrening før kamp i morgen

Søndag:

Frigg v 09.1 kl 11:00 på Marienlyst Kunstgress – ved NRK bygget (oppmøte seinest 10:20 rett ved banen). Tropp:

Klemetsrud v 09.2 kl 13:30 på Mortensrud Kunstgress (oppmøte seinest 13:00). Tropp:

Trening kl 17:30 (17:20) på Hullebergmyra for de som ikke spiller kamp


"True competitors don’t see failure. They just find another way"
Uke 16 - KFUM i NM🙂

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2022


Da har vi hatt oss en liten pust i bakken og allerede torsdag venter KFUM i 1.runde i G19 NM. Det blir gøy å se om vi kan tuktet OBOS klubben og ta oss videre til 2.runde!

UKE 16

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Jacob CB, Jonas O, DJ, Fredrik FH

Ordensmenn hatter og vester (15x3 farger + 12x3 farger + medisinbag): Thomas S, Joakim S, Marius R, Peter B

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Tema: Oppbyggende spill v høyt mann-mann press

Mandag:

Spillermøte kl 10:00 i 3.etg - ferdig skiftet!

Trening kl 10:30 (seinest 10:15): Cde/f økt (fokus på lagets intensjoner) – Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse, posisjonsøvelse 11v11, spill 11v11 (3x8 min) 

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): Cde/f økt (fokus på lagsintensjoner) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, posisjonsøvelse, dødballer + spill 9v9 (2x6 min)

*styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

Kamp kl 20:15 hjemme mot KFUM (seinest 19:15 i garderoben – 19:35 på møterommet i 3.etg)

Tropp: 

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Trening kl 16:30 (16:15): Ekstensiv oppvarming m/tøy og bøy, ekstensiv pasningsøvelse, spill for noen/firkant eller fotballtennis for andre + samling 

*styrke overkropp og bein (for de som ikkje spilte mye kamp dagen før) kan gjennomføres

Lørdag:

Fri

Søndag:

Kamp kl 16:45 hjemme mot Årvoll (seinest 15:45 i garderoben – 16:05 på møterommet i 3.etg)

Tropp: 


’I don’t believe in failure; failure is what happens when you lose trust in yourself, and you decide you’ve failed’ 
2.div: Tap i serieåpningen mot Øygarden

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2022

Det var duket for serieåpning for Ullern i PostNord borte mot Øygarden. Øygarden er tippet å kjempe i toppen av avdeling 1 og er kjent for å være et sterkt lag på hjemmebane med null tap forrige sesong. Og på en humpete gressmatte og kraftig vind skulle det bli vanskelig for nyopprykkete Ullern. 

FOTO: Hordalandsfotball


Medvind

I til tider kraftig vind og april gressmatte, så var det utfordrende spilleforhold på Ågotnes Stadion. Bortelaget Ullern spilte første omgangen med vinden i ryggen og var til tider farlig frempå ved noen anledninger uten at de helt store sjansene ble skapt. 

Ullern hadde god kontroll bakover og viste til tider noe av det spillet vi ble vant til å se forrige sesong, men det var vanskelig for dem å få satt sitt pasningsspill når underlaget var såpass ujevnt som det var. 

Uller trykker litt mot slutten av omgangen og man følte litt at Ullern trengte å få uttelling før sidebytte, hvis ikke ville det bli vanskelig i andre omgang. Men målet uteblir og lagene går dermed til pause på 0-0. 


Motvind

Øygarden virket fast bestemt på at de skulle utnytte medvinden i andre omgang og tok umiddelbart tak i kampen. 

52 minutter er spilt når hjemmelaget tar en innoverskrudd corner som med god hjelp av vinden lander på bakre stolpe og Fredrik Flo vinner duellen mot Navarsete og header inn 1-0 for Øygarden.

Ullern gjør grep fra benken etter timen var spilt, inn kom Ademaj og Skårn for Øverby og Lindøe i håp om mer offensive bidrag. Men det går dessverre ikke mange minuttene før både 2-0 og 3-0 til hjemmelaget er et faktum og kampen er mer eller mindre avgjort.
Bortelaget skaper noen halvsjanser i andre omgang og skulle nok hatt et straffespark når Aslaksrud blir hindret fra å avslutte innenfor 16 meteren, men alt i alt må man kunne si at det var en fortjent seier til Øygarden i serieåpningen.

Foto: Hordalandsfotball


Vanskelig kamp
Trener Didrik Bjella var skuffet etter kampen, men er ikke bekymret etter å ha tapt serieåpningen med 3-0.
- Vi møter et lag som har ambisjoner om å kjempe i toppen av divisjonen og vi vet de er veldig gode på hjemmebane. Men samtidig kom vi hit for å få med oss noe hjem til Oslo og er skuffet over at vi ikke lykkes med det. Vi viser i store deler av kampen at vi er fullt på høyde med dem selv om forholdene er vanskelige og mye av nøkkelen i denne kampen var nok at vi ikke fikk uttelling i første omgangen når vi hadde vinden i ryggen, sier Bjella.

Neste oppgjør er det Ørn Horten hjemme, hva tenker du om den kampen?
- Etter et tap så kan nesten ikke neste kamp komme fort nok. Vi skal jobbe godt på feltet kommende uke og ser virkelig frem til å komme i gang også på vår hjemmebane. 

Kampfakta: 

Øygarden - Ullern: 3-0 (0-0)

Mål: Flo 52.min, Dang 67.min, Rimestad 69.min.

Gule kort: Martinussen (Ullern), Gunnarshaug (ØFK)

Tilskuere: 150

Bytter: Skårn 61.min (Lindøe), Ademaj 61.min (Øverby).


Poengbørsen: 

3 poeng: Lars Følstad

Den som oftest klarer å løse opp spillet litt offensivt og legger ned mange meter. Viser at han også denne sesongen blir en viktig brikke for å få satt det offensive spillet til Ullern


2 poeng: Jens Bonde Aslaksrud

Er et uromoment for Øygarden forsvaret hele første omgangen. Flink i presspillet og presser frem flere feil i Øygarden forsvaret. Flink feilvendt også når han får satt opp noen overganger for Ullern og med litt mer presisjon fra midtbanen så hadde han vært på blankt mål i første omgang. Skulle hatt straffe.


1 poeng: Magnus Fosen

Unggutten imponerte stort i debutsesongen sin forrige sesong og virker å være mer enn klar for å ta nivået også i 2.divisjon. Som vanlig god med ball og løser ting bra defensivt spesielt i første omgang. Får litt mer å gjøre i andre omgangen, men kommer godt fra det. God debut i 2 divisjon!
Uke 15: Litt påskefri

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2022

Da tar vi oss en litt lettere uke og noen dager med påskefri før vårsesongen fortsetter. 

Mandag 11.april

Fri/egentrening

Tirsdag 12.april

Kl.12.30 - Lag 1 vs Strømsgodset på CC Vest. Oppmøte kl.11.30. Tropp: Proto, Fredrik, Gustav, Marius, Oscar, Lind, Theo, Ellef, Jon, Tollef, Estin, Sondre, Dani, Teigen, Albert og Noah. 

Ons 13.april

Kl.11.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo, fotballtennis og en liten påskekonkzrranse. Ferdige kl.12.30 ca. 

Tors 14.april

Fri/egentrening

Fre 15.april 

Frivillig trening TG.1 - påmelding på TG.1 siden. 

Lør 16.april

Fri/egentrening

Søn 17.april

Frivillig trening TG.1 - påmelding på TG.1 siden. G16: Ullern videre i NM etter 4-3 seier i dramatisk kamp mot Fredrikstad FK

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2022

Det var god kok i hjemmegarderoben, garderobe 8, når plass videre i G16 NM var sikret etter en meget dramatisk kamp mot Fredrikstad FK onsdag kveld på Ullernbanen. 3-0 ble til 3-3 på 5 minutter og det krevde gode mentale tiltak for å snu kampbildet til seier. 

En voldsom start på kampen av hjemmelaget 

Ullern eksploderte ut fra start og det høye presset hadde FFK ingen løsning på i åpningen av kampen. Kun 5 min var gått når kaptein Andreas Vindenes fant Albert Aleksanjan som rundet keeper og satte 1-0. Kun 10 min senere var Storm Sundet Luytkis frempå en retur og 2-0 var et faktum. Nå var det et FFK lag som ikke hang sammen, det utnyttet Dani Khoshpayam som smalt inn 3-0 i nærmeste kryss. Etter dette kom FFK mer og mer inn i kampen og mot slutten hadde de tatt over og hadde et betydelig overtak inn mot pausen. 

FFK snur kampen på 5 minutter

Hva hovedtrener lirte av seg i pausen på nynorsk var det åpenbart ingen som skjønte noe som helst av, for etter 5 minutter hadde FFK hentet inn hele forspranget og det stod 3-3. Det førte til at Ullerngutta måtte samles for en skikkelig prat mens FFK spillerne feiret sin utligning, lite visste de om at dette lagmøtet skulle redde kampen for hjemmelaget sin del og at et møte om å takle motgang som lag fra 2019 skulle sikre avansement i NM flere år senere. 

Ullern kom tilbake og sikret seieren 

Mot slutten av kampen er det helt åpent, begge lag skaper situasjoner og sjanser. Det står og vipper for å si det mildt. Men når Khoshpayam setter opp Aleksanjan inne i 16m viser han at han kan også med venstrefoten, på halvspretten knallhardt forbi keeperen og 4-3 ledelse. Sterkt etter trippel smell i trynet etter pausen. 

Det kriges, ropes og vinnes

Etter målet handler det om å holde unna, krige og hale det i land. Det byttes, takles, det kommer et gulkort som i vår rare norske verden betyr 5 min utvisning og FFK er nærme å trenge gjennom, men det er alltid en ullerntå på ballen og på overganger er hjemmelaget fortsatt farlige. Etter 5 minutter tilleggstid blåses det av, Ullern 4-3 Fredrikstad FK. 

Ullerntrener Johan Egil Rudi om kampen 

Vi har en enormt bredde i dette kullet og det viser vi virkelig frem i dag, det er veldig kjekt å se nye spillere virkelig ta for seg når andre spillere har fått sjansen oppover i våre rekker. Gjennom vinteren har vi lykkes med å få nye spillere utenfra inn i vår spillestil og ikke minst inn å vår tankegang utover kun det fotballmessige. Dette ble en solid test på hvordan vi som gruppe takler motgang, når vi går fra 3-0 ledelse til 3-3 på bare 5 minutter etter en pause så skal guttene har stor skryt for å holde hodet kaldt, samles for en god prat og klare å utjevne FFK sitt momentum som på det tidspunktet var enormt. At vi klarer å vinne kampen etter slik motgang er veldig god læring både som spillere i fotballspillet og for guttene som mennesker. Hold hodet kaldt, snakk sammen, vær konstruktiv og se muligheter og løsninger, da kan det meste gå an å snu. 

Ullernlaget samlet i motgang når FFK har skåret sitt tredje mål på 5 minutter, det skulle vise seg å være viktig for å vinne kampen tilslutt. 

 Tap i sesongåpningen for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 5. Apr 2022

Pre season i Norge er en lang affære, men i går var det endelig sesongåpning i 4.divisjon for Ullern 2. Motstander på CC Vest Arena var vår gode nabo Heming som har ambisjoner om opprykk denne sesongen. Det ble også gjensyn med Benjamin Sunde som var med på opprykket til Ullern forrige sesong, og han brukte ikke lang tid på å straffe sin tidligere klubb med en kanonscoring. Både Ullern 2 og Heming har ambisjoner om å kjempe i toppen av årets fjerdedivisjon og det var knyttet stor spenning til gårsdagens oppgjør på CC Vest Arena.
Heming kom best i gang med scoring allerede etter 6 minutter signert Benjamin Sunde. Et vakkert volleyskudd opp i nettaket av den tidligere Ullern spissen. Sunde kunne også blitt tomålsscorer like etterpå, men avslutningen fra 5m gikk utenfor mål.

Ullern hadde mye ball i første omgang mot et lavtliggende Heming og jobbet seg sagte men sikkert nærmere og nærmere en scoring, og etter at halvtimen var spilt driblet Joacim Sereba seg nydelig forbi 3 spillere på høyresiden og fant Thomas Støfring inne i boksen som enkelt kunne styre inn utligningen. For øvrig Støfring sitt første mål på seniornivå.
Ullern skulle også hatt straffe ikke lenge etterpå når Bendik Foss Evensen blir lagt ned i feltet, men dommeren valgte å la den passere.

Svak 2.omgang 
Den andre omgangen ble ikke helt som hjemmelaget hadde håpet. Heming var langt skarpere og farlige på overganger og etter 55 minutter spilt kommer Heming spiller Aloyseous seg på skudd, skuddet treffer Sindre Grytnes og ruller over streken bak en utspilt Benestad i Ullern buret.
Ullern spiss Bendik Foss Evensen var et uromoment med avslutning i tverliggeren i første omgang og var også nære på å utligne i 2.omgang når han får dratt seg fri i boksen og fyrer et skudd som Heming keeperen redder mesterlig.
Det vil seg rett og slett ikke for Ullern i serieåpningen og i jakten på utligningen kontrer Heming inn to scoringer helt på slutten av innbytter Vebjørn Sveen.


Blandede følelser
Trener Anders Johansson var en skuffet mann etter kampen, men fant mye positivt å ta med seg videre i sesongen.
-Vi er skuffa over å tape den kampen her. Seriestart på hjemmebane etter ei lang oppkjøring, og mot våre naboer fra Heming. I en slik setting hadde nok både jeg, spillerne og alle med Ullern-hjerter et sterkt ønske om tre poeng. I tillegg så er vi det beste laget frem til de scorer 1-2, og da er det ekstra surt.

Rent prestasjonsmessig er det mye bra å ta med seg, og vi spiller på ingen måte en rævva fotballkamp selv om vi taper 1-4. Den første timen ser vi igjen mye av det vi ønsker både offensivt og defensivt. Joacim Sereba var veldig frisk på kanten, navnebror Stang samt sisteskanse Ingvald Benestad gjør en solid debut og Thomas Støfring får sitt første mål for MSB (minus målet mot Grei i fjor da vi spilte med G19-troppen).

 Etter 60 minutter er det tendenser til kollektiv panikk i angrepsspillet vårt, og da sliter vi alle spillets faser og Heming får et kampbilde som passer dem bedre. Her er det viktig at vi tar ansvar til fremtidige kamper. Det er ikke baklengsmålet eller påfølgende Hawaii-fotball som er problemet, det er responsen på målet. Det er vår egen feil at det blir som det blir, og det er bedre for oss å erkjenne det enn å gjemme oss eller klandre eksterne faktorer.

 

Ellers må jeg berømme eks-Ullern-spiller Benjamin Sunde for en fantastisk scoring og vi ønsker både han og Heming lykke til videre med sesongen. Vi slår tilbake - garantert.KAMPFAKTA: 
Ullern 2 - Heming: 1-4
Sunde 6.min, Støfring (Sereba), 29.min, Grytnes 55.min (selvmål), Sveen 87.min, Sveen 89.min.
Gule kort: Hansen, Lyngen, Sunde, Berthelsen
Tilskuere: ca 50

Poengbørsen
3.poeng: Fredrik Stokke
Stokke kom fra Nardo foran årets sesong og viser at han er en spiller som kommer fra høyere nivå. Jobber utrettelig gjennom hele kampen og vinner mange dueller på midten. Viser også at han har evnen til å passere motspillere ved flere anledninger og skaper ubalanse hos motstanderen, men manglet litt på den siste pasningen. Men en god kamp av midtbanespilleren.

2.poeng: Sindre Grytnes
Selv om det ble selvmål i protokollen så leverer Grytnes en god kamp i Ullern forsvaret. Vinner masse dueller mot Sunde og er trygg og god med ball.

1.poeng: Joacim Sereba
Er et uromoment i første omgang og viser gode offensive ferdigheter fra sin høyreside. Står for det meste av farligheter som blir skapt i første omgang og leverer en nydelig assist. Slukner litt i andre omgang, men alt i alt en god forestilling. Uke 14 - Siste treningsuke før påskeferie🐤

Postet av Ullern Fotball den 4. Apr 2022

                  

 Uke 14
 

 Da var første seriekamp spilt, og vi leverte årsbeste de første 60 minuttene. 1 poeng ble det, men vi skal ta med oss mye positivt inn i siste uka før påskeferie. Påskeferien vil være fra og med mandag 11.04 til og med tirsdag 19.04. Før den tid blir det gode økter, poengkonkurranse-premie og kanskje noe attåt.

 
“If you quit on the process, you are quitting on the result.”
 
 Idowu Koyenikan

 

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Ludvik M, Simen S og Casper S

Vester og kjegler: Olav S, Martin G og Caspar H
 
Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Tema: Oppbyggende spill vs høyt press
 
 

Mandag

Trening TG1, 17:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. HULLEBERGMYRA (Lilleakerveien 60) Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Kongespill
 • 1v1/2v2 eller fotballtennis, avhengig av spilletid mot Lommedalen

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag 

Videomøte på gamle klubbhus, oppmøte senest 17:05. Presentasjon av: Martin G, Tiam F, Samuel J og Henrik R. To videoer hver (oppbyggende spill + høyt press). EGEN PC! 

Trening TG1, 18:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. HULLEBERGMYRA (Lilleakerveien 60) Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Pasningsøvelse 4v2
 • 2v2-omstillingsspill 
 • Spill 4v4 (4-lags)

*Fin dag for styrke overkropp

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • 1v1/2v2-øvelser
 • Maksimale fotballhandlinger med maks. rest.
 • Spill opp mot 9v9

*Fin dag for styrke bein

**Økta filmes i Spiideo

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 15:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Pasningsøvelse 6v5
 • Spill opp mot 6v6

*Fin dag for styrke overkropp 

 


Søndag

Trening TG1, 13:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Pasningsøvelse 7v6
 • Spill 6v6 (overload) 

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein
 **Økta filmes i Spiideo

-- PIZZA OG KAHOOT etter økta 😊Uke 14: Lag 3 ruller igang sesongen

Postet av Ullern Fotball den 4. Apr 2022

Sesongen 2022 ruller i disse dager i gang på de fleste alderstrinn og vi ser veldig frem til en hel sesong med 100% normalitet. En normalitet vi aldri må ta for gitt. Lag 3 smeller like godt til med to kamper på 3 dager, da er det greit at det er påske etterpå. 

Ons 6.april

Kl.18.45 - Lag 3 vs Langhus på CC Vest Arena. Oppmøte kl.18.00. Tropp: Alle i TG.2. 

Kl.20.15 - Lag 1 NM vs Fredrikstad FK på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.15. Tropp: Proto, Mauritz, Oscar, Stensland, Edi, Philip, Theo, Gustav, Tollef, Jon, Nima, Albert, Teigen, Dani, Andy og Storm. 

Tors 7.april

Kl.19.30 - Trening TG.1. Innhold: Video i 3.etasje, resti for de som spilte mye i går og tøff økt for de som ikke spilte så mye eller ikke var i troppen. Mer presis plan legges når vi ser hvordan det ble onsdag mot FFK. Ferdige kl.21.30. 

Fre 8.april

Fri/egentrening

Lør 9.april

Fri/egentrening

Søn 10.april

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, prepp 1v1, fotballsprinter og spill 4v4/5v5. Ferdige kl.17.30. MSB: Sesongåpning mot nabo Heming

Postet av Ullern Fotball den 3. Apr 2022

Trening på snødekt bane, fotballtrenere påkledd som polfarer, spillere med vonde kalde tær, innbyttere under pledd og uendelig mange uker trening og treningskamper. Alt det kan glemmes nå, seriestart er her i 4.div og det braker løs med en klassiker på CC Vest Arena når nabo Heming legger igjen skiene på Gråkammen og kommer ned fra fjellet for å kjempe om årets første poeng i 4.div. 

Vi hørte med kampleder MSB Anders Johansson om hans tanker før seriestart 2022

Vi gleder oss enormt til å starte serien og synes det er ekstra gøy å få gjøre det hjemme mot våre gode naboer. Fjerdedivisjon er en veldig viktig arena for oss på mange måter, og selv om det er B-laget på papiret skal verken opplegg eller opplevelse være B-preget for de som spiller eller for tilskuerne.

Uavhengig av hvem vi spiller med å så har vedkommende trent godt på MSA eller G19 siden november. Vi føler oss trygge på at vi skal kunne spille god Ullern-fotball, gi mange spennende spillere sjansen, og - ikke minst - vinne mange fotballkamper.

Uke 14 - Seriestart😁

Postet av Ullern Fotball den 3. Apr 2022

Etter to sesonger uten vårsesong skal vi endelig ta fatt på full sesong og dette gleder vi oss til!

Vi har tatt et lite steg opp på kvalitet i alt vi foretar oss, blir spennende å se om det gjør seg gjeldende i obligatorisk kamp.

UKE 14

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Emil S, Jacob CB, Jonas O, Fredrik H

Ordensmenn hatter og vester: Maks J, Marius R, Noah GR, Andres P

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Tema: Forsvarsspill mot direktespillende motstander

Mandag:

Trening kl 18:00 (seinest 17:45): cde/F økt (fokus på å kunne utføre gode og mange fotballhandlinger over lang tid) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse + prepp og EPE, maksimale fotballhandlinger med kort pause (2x9, 10 sek pause), spill 5v5 (4x

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): Cde/f økt (fokus på lagsintensjoner) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, posisjonsøvelse, dødballer + spill 9v9 (2x6 min)

*Bua er booket fra 20:00-21:30

Torsdag:

Kamp kl 20:15 borte mot BVH (seinest 19:15 i garderoben)

Tropp: 

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

**Bua er booket etter økt

Fredag:

Egenstyrt restøkt kl 16:30 på Ullern

Lørdag:

Fri

Søndag:

Trening kl 17:00 (seinest 16:45): cdE/f økt (fokus på mange og utførelse av fotballhandlinger): Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse 8v6 på lite og mellomstort område, spill 3v3 (4-lags) + konkurranse


“I don’t remember much about the goal. On the pitch, things just work out for me. I’m fortunate that I don’t have to think.” - Pedri after the Galatasaray match.Uke 14 - Gøteborg neste😁

Postet av Ullern Fotball den 3. Apr 2022

Deilig å være i gang med seriekamper - dette blir helt kanon fremover!

UKE 14

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige baller: Christian V, Jonas J, Martin KF, Jakob SA, Jayden SS, Jakob B

Utstyrsansvarlige hatter og vester: Marius F, Leon Z, Arn A, Bastian M, August B, Victor J

Hva: 15 blå, 15 gule og 15 røde hatter + en stor bunke oransje og gule flate hatter. Pumpe alle baller før hver tirsdags-økt og telle de. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema: Oppbyggende mot høyt press + dødballer

Mandag:

Fri/styrketrening/lek med ball

*gjøre lekser for resten av uken slik at det er unnagjort

Tirsdag:

Trening kl 16:25 (16:15) på 2 ulike steder

Ullernbanen: Dere får beskjed direkte

Hulleberg: Dere får beskjed direkte

Innhold: Dynamisk, pasningsøvelse, posisjonsøvelse, spill 9v9 + rydding og samling

Onsdag:

Trening kl 17:15 (17:05) på 2 ulike steder

Ullernbanen: Dere får beskjed direkte

Hulleberg: Dere får beskjed direkte

Innhold: Dynamisk, 1v1/sprinter/avslutningsøvelse, spill 4v4, skadeforebyggende + rydding+samling

Torsdag:

Fri/styrketrening/lek med ball

Fredag til Søndag: Gøteborg!


“I don’t remember much about the goal. On the pitch, things just work out for me. I’m fortunate that I don’t have to think.” - Pedri after the Galatasaray match.Uke 14 - Tur til Kristiansand!

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2022

Da reiser vi med en hel gjeng til Kristiansand før vi tar påskeferie :)

Det blir 3 fulle dager med masse aktivitet! Blant annet buss tur/retur til Kristiansand, kamper mot både Glimetroll og Donn, pizzakveld med Gimletroll, badeland og mer! Vi gleder oss :D

Dersom du ikke har betalt så må du gjøre det asap! kr 2 400,- per barn/ungdom vippses til Kristin Fjellman 47457620. Merk innbetalingen «08 + barnets fulle navn».

Tema

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

TG2: Kl 16:30-18:00 Trening på CC Vest Arena 

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Tirsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 borte mot Stabæk på Tobbebanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Emil, Loly, Andy, Gustav, Fjell, Matteo, Erik, William, Max, Frank, Eimhjellen, Ola, Tarald, Ankjell, Ludde. 

Fri/Egentrening for de som ikke spiller kamp

Onsdag

TG2: Kl 16:30-18:00 Trening på Gamlebanen

Innhold: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Kl. 19.00-20:00 Trening for de som spilte kamp tirsdag.

Innhold: Egenstyrt rondo, pasningsøvelse, spill 5v5. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball
* Fin dag for gjennomføring av styrkeprogram

Fredag

Kl. 15.45 Oppmøte nedre parkeringsplass Ullernbanen
Kl 16.00 Avreise med buss til Kristiansand
Ca Kl 2000 Ankomst Kr. sand, Thon Hotell Parken.
Felles gåtur til butikken etter innsjekk (kjøpes med egne lommepenger)

Kl 22.30 Alle finner sitt soverom
kl 23.00 Stille på rommet

Lørdag

Kl. 09.30 Frokost 

Kl. 12.45 Avreise til kamp for alle spillere 

Kl 14.00. Kamp for lag 1 mot Gimletroll 

Kl. 15.30. Kamp for lag 2 mot Gimletroll

ca Kl. 17.30 Pizza i klubbhuset sammen med Gimletroll gutta etter kampen. 

Kl. 18.30 Buss tilbake til hotellet 

Kl. 20.30 Felles gåtur til butikken (kjøpes med egne lommepenger) 

Kl 22.30 Alle finner sitt soverom
kl 23.00 Stille på rommet

Søndag

Kl. 08.30 Frokost 

Kl. 09.15 Avreise til kamp for alle spillere 

Kl 10.30 Kamp for lag 1 mot Donn 

Kl. 12.00 Kamp for lag 2 mot Donn 

Kl 13.30 Mat til gutta før Badeland

Kl. 14.00 Avreise til Aquarama Badeland 

Kl 18.00 Mat til gutta etter Badeland

Avreise ca etter kl 18.00

Ca. kl 22.00 Ankomst Ullernbanen. Uke 14 - Holder hjulene i gang med treningskamper

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2022

Forhåpentligvis har seriestarten gått aldeles strålende og vi kan se fremover mot ei ny treningsuke og nye kamper. Eller: Det kan vi uansett. Denne gang blir det ikke seriekamper, men treningskamp mot Asker. Så tar vi en liten påskeferie. 

I løpet av sesongen blir kamper flyttet i øst og vest fra både oss og motstanderne. Det er bare å forberede seg på endringer, og hele tiden bruke minfotball-appen eller fotball.no for å få med seg det som er offisielt. Taktisk tema: Etablert angrep høyere i banen (1) + forsvar av boks (2)

Mandag

KL. 17:00-18:00: Videomøte i gamble klubbhus.

KL.  18:00-18:30: Ledig baneplass til egenstyrt firkant og luring.

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp om du ikke gjorde det i går

Onsdag

KL.  16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Bakromspossession/possession
 • Spilløvelse: Forsvar/angrep av boks 
 • Spill på halv bane på langs 

*Fin dag for styrke bein etter økt

G06-1 spiller kamp senere på kvelden. Kl. 20:00. 

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL.  18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Medium possession
 • Bølgeøvelse
 • Cornerkamp
 • 11v11 på full bane

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

KAMP - Ullern 1 vs. Asker kl. 18:00 på CC Vest Arena. Oppmøte kl. 17:10 (50 min. før) i garderobe 7. Tropp: Teodor RG, Abbe, Emil, Marius, Seb, Luca, Sebu, Peder, Sondre, Aksel, Kiki, Myhre, Steen, Alex, Lucas, Osci, Moe, Jone, Markus

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp - legger ut muligheter til felles økt

Tirsdag

KL.  10:00-11:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming og lett skadeforebyggende
 • Rondo
 • Possession
 • Spill på trang bane

Onsdag

KL.  10:00-11:30. Frivillig trening for TG1 på CC Vest Arena (påmelding til Anders på Messenger)Innhold:

 • Oppvarming og skadeforebyggende
 • EPE
 • Dobbeltrondo/minispilløvelse
 • Spilløvelse
 • 11v11
 • Styrke bein i bua for den som vil bli maskin

Torsdag-Søndag

God påske!