Uke 40 & 41 - Høstferie + spurten på sesongen

Postet av Ullern Fotball den 30. Sep 2022

Hvis dere ikke er opptatt med å plukke poteter under høstferien og tilfeldigvis er hjemme, så er det muligheter for å bli med på frivillige økter :)

Lag 3 har kampfri i uke 41, så da er det lag 1 og lag 2 som skal kjempe om poeng på hjemmebane!
La oss gjennomføre sesongen på best mulig vis, både på treningsfeltet og på kamp!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Uke 41

Mandag

Kl. 18.30 TG1 Møte i gamle klubbhus

Kl. 19.00 - 20.30 TG1 trening på Ullernbanen.
Innhold: Oppvarming + konk, spilløvelse, spill 7v7.

Kl. 17:00 - 18:30 TG2 trening på Hullebergmyra

Innhold: Oppvarming, 2v2 omstilling, spill 7v7

Tirsdag

Fri/Egentrening med ball

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Onsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 hjemme mot Oppsal på Ullernbanen 2. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Otto, Loly, Fjell, Emil, Frank, Ludde, Gustav, Daniel, Jacob S, Matteo, Erik, Max, Willi, Ankjell, Ola. 

kl 16:30 - 18:00 TG2 trening på Ullernbanen.

Innhold: Rondos, 1v1 omstilling, spill 9v9.

Torsdag

Kl. 19.40 Kamp for lag 2 hjemme mot Lyn 2 på Ullernbanen 2. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: K, Tian, Noah, Tarald, Ler, Ola T, Matteo, Eimhjellen, Bernhard, Joakim, Thomas, Cedric, Oscar, Magnus og Aslak.

Fredag

Avreise Camp Kolbu for TG1

Kl. 18.00 - 19.30 TG2 trening på Ullernbanen.
Innhold: Oppvarming + konk, spilløvelse, spill 7v7.

Lørdag

Camp Kolbu for TG1

Søndag

Camp Kolbu for TG1

Kl. 1200- 1300 TG2 trening på Ullernbanen 2.
Innhold: Oppvarming + konk, spill 7v7.Magnus Fosen på besøk hos hovedsponsor Wikborg Rein

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2022

Magnus Fosen har store ambisjoner både på og utenfor banen. Ved siden av fotballen studerer han jus på 3 året og når han fikk invitasjon fra Wikborg Rein om en omvisning i firmaets lokaler var han ikke tung å be.  
Der møtte han Styreleder Geir Sviggum som tok seg god tid til å fortelle om firmaet og svare på spørsmål fra den unge A-lags spilleren og juss-studenten. 


På lag med Ullern Fotball

Wikborg Rein kom inn som hovedsponsor foran årets sesong og er en veldig viktig bidragsyter for at klubben skal kunne gi det tilbudet som den gjør i dag til sine medlemmer. Styreleder i Wikborg Rein, Geir Sviggum er selv aktiv som foreldretrener og frivillig, og er ofte å se på sene ettermiddager iført Ullern tøy og masse ivrige barn rundt seg. 

- Jeg har som forelder og trener sett fra innsiden hvor god jobb som gjøres i klubben. Dette er en veldig viktig arena i mange barn og unges liv i bydelen, og vi i Wikborg Rein er glad for å kunne være med å bidra til å opprettholde det gode tilbudet klubben har. 
For meg personlig er det også veldig givende å bidra som trener. Det er mange aspekter med fotballen som jeg setter veldig høyt. Dette med å jobbe sammen mot et felles mål, spille hverandre gode, sette laget foran seg selv og ikke minst håndtere motgang er ting man vil dra nytte av på veldig mange andre arenaer når dem vokser opp, sier Sviggum. Toppfotballspiller eller toppadvokat? 
Magnus Fosen sier selv at livet for tiden består stort sett av studie og trening, og på spørsmål om drømmen er å bli en toppspiller i Europa eller en toppadvokat i Wikborg Rein så må han tenke seg om.
- Altså drømmen ville jo selvfølgelig vært begge deler, men å kombinere de to tingene er vel ikke veldig realistisk. Guttedrømmen har jo selvfølgelig vært å bli en veldig god fotballspiller som de fleste andre som elsker fotball. Men jeg jobber også hardt for en god jobbkarriere og da er det jo en drøm også å få jobb i et firma som Wikborg Rein. Så nå prøver jeg bare å prestere så bra som mulig på både skole og fotballen, så får vi se hva det blir til etterhvert. Jeg får si at drømmen først er toppspiller også blir jeg toppadvokat i Wikborg Rein etter det, ler Fosen. 


Elementært for vår klubb
Sportslig leder i Ullern Fotball gjennom en årrekke, Magne Aarvik er klar på hvor viktig det er å ha sponsorer som Wikborg Rein på laget.
- Ja, uten våre sponsorer er det helt umulig å kunne tilby den aktiviteten som vi gjør. Det er ikke mulig å finansiere dette over kun medlemsavgift, så vi setter selvfølgelig enorm pris på at Wikborg Rein er med oss på laget.
Vi som klubb har et stort ansvar i og med at fotball er en stor idrett og vi har mange medlemmer som bruker våre aktiviteter i bydelen. Og da er kvaliteten på de aktivitetene vi tilbyr utrolig viktig slik at vi bevarer så mange som mulig i idretten i tillegg til å kunne gi gode sportslige utfordringer.


Vi i Ullern Fotball setter stor pris på at Wikborg Rein er med oss på laget og takker så mye for at vi fikk komme på besøk. MSB: Fortsetter seiersrekken!

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2022

Ullern 2 tok imot Veitvet på CC Vest Arena og var store favoritter foran oppgjøret. Men Veitvet viste forrige runde at de ikke er noen kasteball i ligaen når de slo Heming 2-1. Og laget fra øst var lenge med i kampen om poengene, men i det 87.minutt raknet det for bortelaget. 

ARKIVFOTO: Thomas Støfring


Sent, men godt!

Ullern 2 var som forventet det klart beste laget utpå CC Vest Arena denne kvelden, uten at de nødvendigvis blendet noen som helst med spillet sitt. De skaper noen sjanser i førsteomgangen og burde nok ha ledet til pause, men målene spares til andre omgang og dermed 0-0 til pause.


Og det var litt trått denne kvelden, Veitvet forsvarer seg så godt de kan og byr på noen langskudd fra veldig langt hold uten at det byr på farligheter.

Men hjemmelaget sliter litt og virker til tider veldig utålmodige med å skape sjanser. Det resulterer ofte i ingenting, helt til det minutt 57 når Skårn kommer seg fri langs sin venstreside. Et perfekt innlegg i boks finner pannebrasken til Thomas Støfring som styrer ballen glimrende i hjørnet.


Og det var vel få eller ingen som trodde at Veitvet skulle komme tilbake fra dette. Men med 25 minutter igjen på klokka hender det mye i løpet av kort tid. Et langt oppspill mot Veitvet sin spiller nummer 8, Jacek Suchodolski ender med frispark til Veitvet for holding. Suchodolski er mindre fornøyd med behandlingen han har fått og ender opp med å dytte til dommeren. Det resulterer selvfølgelig med marsjordre noe Herr Suchodolski var enda mindre fornøyd med. Det går litt ut over eget fottøy og innbytterbenk, men etter 2-3 minutter kan spillet omsider fortsette.

Påfølgende frispark fra 20 meter hamres rett i mål bak en utspilt Jesper Wold og lagene er like langt.Med 11 mot 10 så var nok fortsatt oddsen særdeles lav på en Ullern scoring med 15 minutter igjen å spille. Men det skulle ta hele 87 minutter på klokka før hjemmelaget endelig får sin scoring. Et mønsterangrep hvor Thomas Støfring flikker pasningen fra Sereba igjennom til Empa, og denne gangen sitter den for Finnsnes gutten. 2-1 til hjemmelaget og poengene sikret. 

Men Ullern 2 var ikke ferdige, Veitvet raknet fullstendig og Ullern 2 skal sette inn både 3 og 4 før dommeren rekker å blåse for full tid, begge signert Thomas Støfring. Det siste på straffe etter at Empa ble felt på tur gjennom. 

For de som kun ser på resultatet så tenker de nok at dette var en oppskriftsmessig og enkel seier for Ullern 2, men de måtte grave dypt for sin niende seier på rad, og nettopp det var hovedfokuset til trener Anders Johansson etter kampen.


- Å vinne på en dårlig dag er en styrke er det vel noe som heter, og litt sånn føles det i dag. Vi har spilt både bedre og dårligere kamper enn den her denne sesongen og jeg er veldig fornøyd med at vi til slutt drar i land seieren, sier Johansson. 

Var du bekymret for at seieren skulle ryke når Veitvet utlignet?
- For å være helt ærlig så var jeg ikke det. Vi vet vi scorer mye mål og det var enda lenge igjen av kampen, så fokuset var egentlig bare å fortsette med det samme så ville sjansene komme. Også var det selvfølgelig deilig når scoringen endelig kom, sier Johansson. 

Med 4 runder som gjenstår og 7 poeng ned til Holmlia på andreplass så ser det unektelig bra ut for Ullern 2? 

- Vi er veldig fornøyd med poengfangsten vår og det er sterkt at vi står med 9 seiere på rad. Men jeg må nesten si det samme som tidligere, de poengene vi har nå kommer ikke til å holde for å vinne ligaen, så vi må vinne flere fotballkamper, og første mulighet til det er mot Årvoll i neste runde, avslutter Johansson. 

Verd å nevne
- Thomas Støfring står nå med 12 kasser på 10 kamper denne sesongen for Ullern 2
- Ullern 2 har scoret 3,6 mål i snitt denne sesongen så langt
- 9 seiere på rad er rekord for Ullern 2
- Ullern 2 trenger 2 seiere på de siste 4 kampene for å sikre seriemesterskapet

Kampfakta
Ullern 2 - Veitvet: 4-1
Mål: Støfring 57.min, Atleski 75.min, Empa 87.min, Støfring 90.min, 93.min.
Gule kort: Ali (Ullern), Solheim, Atleski, Stankovic (Veitvet).
Rødt kort: Suchodolski
Tilskuere: 30

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring
Kommer inn til pause og bruker da bare en omgang på å sette inn 3 mål. Bidrar også med en flott liten flikk på 2-1 scoringen. Det blir ett poeng per scoring og velfortjent banens beste pris.

2.poeng: Magnus Fosen
Med spillefri to helger på rad for a-laget ble det nok en kamp for Fosen på Ullern 2. Har full kontroll den drøye timen han spiller og løser ting med største enkelthet.

1.poeng: Akenaton Empa
Det er mye trykk og vilje i Empa og er i stand til å skape mye trøbbel på egenhånd. Lykkes ikke med alt denne kvelden, men scorer den meget viktige 2-1 scoringen som punkterer kampen. Skaffer også Ullern straffespark på overtid som spisskollega Støfring fikk æren av så sette i mål. J17: Tidlig høstferie

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2022

Etter forrige ukes, og sesongens siste, hjemmekamp og publikumsfest mot ØHIL, har jentene nå et ufrivillig langt opphold før neste seriekamp som spilles den 23.10 borte mot Røa. Dette oppholdet er et resultat av at flere lag dessverre har falt fra underveis. 

Siden nevnte oppgjør mot ØHIL, hvor vi vel kan gratulere gjestene med en fortjent seier, i en kamp hvor det vel ikke er mulig å få en verre start på en kamp, når vi lå under 2-0 etter 5 spilte minutter, har det blitt spilt seriekamp for laget vårt i 3 divisjon, som endte med 3-2 seier over KFUM, mens vi i går tok turen til Rustad og spilte treningskamp mot RASK (Rustad/Abildsø ++). 

                                      (Jentene feirer 3-2 over KFUM fredag som var) 


Høsten er her.

Ved ankomst Rustad, forøvrig samme bane som for litt siden fikk en del oppmerksomhet i media, da den som en av to baner i Oslo, har kork som ifyll, et materialet som ikke er spesielt glad i store nedbørsmengder, og sammen med Nordre Åsen, ble forvandlet til ei slags myr det følgelig ikke gikk an å spille fotball på. 

Men, nedbøren uteble denne søndagen, men man merket samtidig på temperaturen at høsten for alvor er over oss. 

Bra start. 

Våre jenter tar initiativet i kampen, styrer spillet, har ballen desidert mest og kommer til 1-2 relativt store sjanser, men uten tellende resultat. 

Vi ble forøvrig enig med motstanderen og dommeren om å spille 3x25 min, da hjemmelaget sleit med skader og en relativt tynn tropp. 


Den første omgangen tilhørte som nevnt våre jenter, mens hjemmelaget i den andre omgangen gikk ut i et vesentlig høyere press, som vi brukte litt tid på å tilpasse oss. Der vi i den første omgangen hadde noe mere tid med ballen i beina, ble vi nå nærmest umiddelbart og konstant presset, som igjen førte til en del uheldige balltap på egen halvdel, og ved ett av disse tilfellene kommer også hjemmelaget til en veldig stor sjanse som blåses over fra 7-8 meters hold.

                            (Maria med en brukbar sjanse, men skuddet gikk rett på keeper)

Jevn siste del av kampen.

Den 3. omgangen ble av den jevne sorten, med få sjanser, men med våre jenter med den største av de, men ballen skulle ikke i mål denne kvelden og dermed ender det noe så sjeldent som 0-0. 

                               (Maria et par skonummer unna å få lirket ballen i mål)


Trener Garcia om kampen:

Vårt fokus før denne kampen, og som i alle andre kamper, er jo å øve på å spille vårt eget spill og å bli enda litt flinkere på å spille slik vi ønsker, som er å spille med kontroll, gjerne hele tiden, men i realiteten så ofte som mulig. I det handler det jo også om å være tålmodig i det oppbyggende angrepsspillet, som ofte er vrient, men som jeg synes vi stadig blir flinkere til. Det var også budskapet i dag, hvor vi kunne bruke denne kampen som øving uten å måtte «bekymre» oss for evt tapte poeng, og jeg synes at vi spesielt i starten og slutten av kampen spiller med stor grad av kontroll og får motstanderen til å løpe etter ballen. Så må vi bare bli enda flinkere til å skape gjennombrudd for å komme til opplagte målsjanser. 


Vi takker RASK for kampen og ser selv frem til høstferie før vi tar fatt på de siste kampene etter ferien. 

Sportsplan%20-%202022.pdf

Ullern Fotball - klubbhåndbok september 2022.pdfUke 39 - Uformelt besøk av Årvoll

Postet av Ullern Fotball den 26. Sep 2022

Kan være et bilde av 10 personer, folk som står og utendørs

Uke 39

Siste treningsuke før 6 dager høstferie. Etter noen innholdsrike uker, er vi tilbake til samme periodisering i uke 39. Årvoll kommer på et uformelt besøk med sitt beste lag, og vi gleder oss til nye utfordringer. Årvoll blir også siste utfordring før semifinalen mot Ready i OBOS-cup. 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 


Togheter

Everyone

Achieves            

More


Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Magnus G + Faustas F

Vester og kjegler: Fredrik R + Johannes A

4 småmål til mini-kamp: Samuel J + Jonas E


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Beskytte slottet (etablert forsvar – lavt press)


Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Egentrening/fri

Onsdag 

Trening TG1, 18:00 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 80 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • Innkast-pasningsøvelse 4v3
 • Innleggskamp 5v5
 • Spill 5v5

Kamp i G17 1. divisjon hjemme mot Vålerenga, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Jonas E, Salim L og Faustas F

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • Avslutningsøvelse 4v4 nærme mål
 • Maksimale fotballhandlinger med maks rest
 • Spill opp mot 9v9

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 10:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Dødballkamp
 • Posisjonsøvelse 8v7
 • Spill 8v8

*Økta filmes i Spiideo

**Videomøte rett etter økta!

Søndag 

Kamp hjemme mot Årvoll, 12:00. Oppmøte senest 11:05. Tropp: Maks J, Magnus G, Johannes A, Casper S, Marcus BF, Tiam F, Simen S, Caspar H, Ludvig L, Jonas E, Salim L, Samuel J, Theodor HV, Faustas F + 3x 
Ukeplan uke 39

Postet av Ullern Fotball den 25. Sep 2022

To nye kamper i uken som gikk, seier mot KFUM i en kamp som vel strengt tatt burde hatt litt større seiersmargin enn den fikk, men 3 poeng ble det, i tillegg til treningskamp mot Abildsø, som valgte å melde seg på i feil divisjon i år. En kamp det også kunne blitt både mål og seier i. 

Siste uke før vi tar en liten ferie, den skal vi bruke til å trene godt. Husk tran, nok klær, nok søvn og å unngå bikkjemat, så klarer vi oss igjennom denne uka også :) 


Mandag: Trening på Ready, 18.30 - 19.45

Konkurranser og gjøgling. Spill for noen

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Dymamisk + pasninger
 • Possession med retning (Keeper + 4 v 3)
 • Småbane
 • 8v8

Onsdag: Video + styrke, oppmøte 18.15 i 3 etg. 

Torsdag: Trening på Ullern, 17.00 - 18.30

 • Boks
 • Possession
 • 5v4 pasningsøvelse
 • Spill 7v7 / 8v8

Fredag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00

 • Boks
 • 5v3 Pos med retning
 • 1v1
 • HIFen
 • Småbane 3v3 / 4v4

Lørdag: Fri. Kom å se a-laget mot Vard Haugesund. Avspark kl 13.00. 

Søndag: Fri.-> Høstferie. Uke 40: Siste innspurt

Postet av Ullern Fotball den 24. Sep 2022

Håper dere har lest intervjuet med A spiller Espen Lindøe på våre nettsider, om ikke du vil lese hele så kan du se hva MSA assistent Anders J sier om Espen. Noe å reflektere over selv og ikke minst fantastisk at vi har slike typer i klubben. Espen utdanner seg til fysio og har for flere nok vært til gratis hjelp for små sjekker på diverse vondter. Kommende uke avsluttes G17 div 1 serien, mye fordi så mange lag har trukket seg, så vi skal jobbe ekstra hardt for å kunne gi alle kamptilbud ut oktober på andre arenaer. 

Lør 8.sept

Kl.15.00 - MSA vs Strømmen på CC Vest Arena. 

TG.1 - Fri/egentrening. 

*Fin dag for styrke overkropp. 

Søn 9.sept

Kl.14.00 - Interkrets vs Lørenskog på Nybanen. Oppmøte kl.13.00 i gard 8. Tropp: Proto, Meland, Gustav, Edi, Oscar, Lind, Emil S, Ellef, Jon, Fredrik, Teigen, Albert, Dani og Storm. 

Følgende møter på G17 økt: Mauritz, Simeon, Sondre og Rafael. Uke 39 - Høstferie nærmer seg

Postet av Ullern Fotball den 24. Sep 2022

Høstferien nærmer seg og vi tar fri fra etter kampen på fredag.

Høstferien er en fin mulighet til å øve litt ekstra på tingene du har lyst til å bli bedre på. Og for de som sliter med skade/belastning er det en perfekt mulighet til å slappe av og bli helt frisk til vi starter opp igjen!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl.18.00 - 19.30 Trening for TG2 på Ullernbanen. 

Innhold: Firkant, skudd, spill.

Kl.19.30 - 21.00 Trening for TG1 på Ullernbanen. 

Innhold: Pasningsøvelse med skadefor, spilløvelse, spill 7v7. 

Tirsdag

Fri / Egentrening med ball

Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet.

Onsdag

Kl.16.30 - 18.00 Trening for TG2 på Ullernbanen 2

Innhold: Firkant, skudd, spill. 

Kl.17.30 - 19.00 Trening for TG1 på Ullernbanen. 

Innhold: Pasningsøvelse, rolle øvelse, spill 9v9.

Videomøte etter økta i 3. etg.

Torsdag

Kl.16.30 - 17.30 Trening for TG1 på Ullernbanen 2. 

Innhold: Pasningsøvelse, rolle øvelse, spill 11v11 / 5v5. 

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 borte mot Heming på Heming kgress. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Jacob, Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Philip G, Philip H, Mathias, Eugen, Iver og Lars.

Fredag

Kl. 18.55 Kamp for lag 2 borte mot Ready 2 på Gressbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Tian, Ler, Tarald, Otto, Ola, Matteo, Eimhjellen, Magnus, Bernhard, Joachim, Aslak og Thomas.

Lørdag

Frihelg

Søndag

FrihelgUke 39 - Lørdagskveld på Grorud

Postet av Ullern Fotball den 24. Sep 2022

Denne uka byr på bortekamp for lag 1, da vi skal til Grorud på lørdagskvelden. Lag 2 har ingen kamper, men det står ikke i veien for en ny, god uke. Legg merke til morsomme hjemmekamper fra andre lag man kan få med seg på Ullernbanen denne uka. G16, B-laget og A-laget har kjempeartige kamper man kan se - og de trenger støtten de også :-)

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og video fra helgas kamper

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Oppmøte før tida i gamle klubbhus. 

 • Videomøte
 • Rondo og oppvarming
 • Trang possession
 • Leik/konkurranse

MSB spiller hjemme mot Veitvet kl. 20:15 på CC Vest Arena. 

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på KG2 (halvdelen nærmest flerbrukshallen). Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

 • Oppvarming
 • Possession
 • Bølgeøvelse
 • Spill på mellomstor bane

*Styrke bein etter økt

G06 spiller kamp i Interkrets kl. 19:45 hjemme på CC Vest Arena.

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Possession i formasjon
 • Dødballspill
 • 11v11-gjennomgang (kort)
 • Spill på så stor bane som mulig for dem som ikke skal spille mot Grorud
 • Konkurranse om vi rekker 

*Styrke bein etter økt for dem som ikke spiller mot Grorud, ingenting for dem som er i tropp. 

Lørdag

MSA spiller kjempeviktig kamp mot Vard Haugesund kl. 15:00 på CC Vest Arena. 

KAMP (1. div.) - Grorud vs. Ullern kl. 18:30 på Grorud match kunstgress. Oppmøte senest kl. 17:40 i garderoben på Grorud. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946255 Tropp: Matta, Albert, Markus, Seb, Luca, Moe, Steen, Peder, Jone, Aksel, Oscar, Lucas, Fjellman, Sebu

*Styrke bein etter kamp anbefales

Søndag

Egentrening/fri*

*Styrke overkropp anbefales. Egentrening på banen for dem som ikke spiller mot Grorud dagen før. 
MSA: Espen Lindøe - 4 år i Ullern Fotball

Postet av Ullern Fotball den 23. Sep 2022

Mens vårt menn senior A lag har spillepause et par uker så har vi tatt oss en skikkelig prat med en av veteranene i A gruppen, nemlig Espen Lindøe. Han kom til Ullern fra Bærum i 2018 og har siden den gang vært en utrolig viktig spiller for oss, men minst like viktig som en person med høy arbeidsmoral og standard i alt han gjør. Vi har tatt en prat med Espen og ikke minst sentrale personer i Ullern Fotball OM Espen. 

Ullern – en godt drevet klubb

Jeg kom til Ullern fra Bærum i 2018, etter en sesong i Bærum hvor jeg følte de unge var ganske nedprioritert. Hadde hørt at Ullern var en godt drevet klubb på vei opp og fram, og sendte daværende hovedtrener Ole Johan Aas en melding. Jeg fikk et kjempegodt inntrykk både av klubb og trenere helt fra starten, og signerte vel etter kun noen dager på trening.

Enorme steg både på og utenfor banen

Rent sportslig sett så har klubben tatt enorme steg på alle arenaer. Da jeg kom var Ullern et nedre halvdel 3.div lag, med et B-lag bestående av det man kunne få tak i av trenere, tidligere spillere og unggutter. Vi har nå fått et svært konkurransedyktig A-lag l PostNord-ligaen, vi kjemper om opprykk til Norsk Tipping-ligaen med B-laget, og forhåpentligvis klarer juniorlaget å rykke opp til Interkrets. Vi ser at det gror godt i yngre rekker og, med mange juniorer som er helt essensielle spillere på B-laget, og senest denne uken var det G16 spillere på A-trening som klarer seg bra. Utenom det har anlegget blitt noe helt annet enn da jeg kom, med flerbrukshallen og nyoppussede garderober både til A- og juniorlag (Creds til våre fantastiske materialforvaltere).

Det utrolig gode miljøet i Ullern Fotball

Her er det mange faktorer som har spilt inn, men det som først og fremst har drevet meg til å bli i Ullern såpass lenge er det utrolige gode miljøet som er her. Både innad i spillergruppa hvor jeg trener hver dag sammen med noen av mine beste kompiser, og miljøet rundt klubben med trenere, materialforvaltere og yngre spillere som stort sett alltid møter deg med et smil. I tillegg har jeg vært med på en stor del av den sportslige utviklingen, og jeg ønsker å bidra så godt jeg kan til at den utviklingen fortsetter.

Spilt på meg en del rutine 

Da jeg kom til Ullern var jeg en veldig energisk, men kanskje litt urutinert spiller. Føler jeg har spilt på meg en del rutine opp gjennom årene. På banen har jeg stort sett alltid vært en spiller man vet hva man får av, og utenfor banen prøver jeg å være en hyggelig fyr å omgås.

Vi takker Espen for praten, håper på minst 4 nye år i Ullern og ønsker han og gruppen all mulig hell og lykke i kampen om fornyet kontrakt i Post Nord-ligaen og opprykk til Norsk Tipping-ligaen. MSB: Sliteseier hjemme mot Stovner

Postet av Ullern Fotball den 21. Sep 2022

Ullern 2 stod med 7 seiere på rad før hjemmekampen mot Stovner, og Stovner skulle virkelig ikke gjøre det enkelt for Ullern 2 i jakten på sin åttende seier på rad. I en meget tett og til tider tøff kamp klarte hjemmelaget nok en gang å plukke med seg 3 poeng. Og med poengtap for både Holmlia og Heming befester de posisjonen på toppen av tabellen i 4.divisjon. 


Strålende start
Kampen begynte slik vi ofte har sett Ullern 2 denne sesongen. De setter opp flere gode situasjoner de første 10 minuttene og har en enorm mulighet etter bare noen få minutter når Foss Andersen setter opp Thomas Støfring på blankt mål, men Støfring mangler 1,7 cm på skoen for å sette den i åpent mål fra 5 meter.
Og for de drøyt 50 oppmøtte tilskuerne så var det forventninger om at dette kom til å bli nok en kamp hvor Ullern 2 dominerte stort når Støfring og Dahl Jørgensen kombinerer brilliant og sistnevnte setter inn 1-0 før kvarteret er spilt. Et meget godt angrep av de to juniorspillerne.

Men så snudde kampbildet og Stovner tok mer og mer over jo lengre ut i omgangen man kom. Og et normalt sett fintspillende hjemmelag ble forvandlet til et krigelag som måtte fokusere mest på å forsvare egen boks. Stovner er nære å sette utligningen før pause etter en corner. En Stovner spiller header ballen ballen mot mål, men på streken står en reddende engel ved navn Ola Nikolai Rye som klarerer ballen på streken.

Krigen fortsatte i andre omgang
Kampbildet som utspilte seg i første omgangen fortsetter i andre omgang. Ullern 2 sliter med å holde i ballen og det er tidvis småskummelt ved flere anledninger uten at de aller største sjansene blir produsert av Stovner.
Det er tidvis ampert også på banen. Etter timen er spilt havner hjemmelagets keeper Jesper Wold og Stovner spiller Eyubb Tektas i et aldri så lite håndgemeng. Det ender opp med gult kort til dem begge og stemningen er satt for resten av kampen.
20 minutter før full tid kommer kampens største enkeltprestasjon. Hjemmelagets spiller nummer 19 med det lange navnet Peder Herman Jorsett Udnæs som for øvrig burde vurdere å legge til Maskin i navnet viser at han kan mer enn å løpe utrettelig.
Et frispark fra 23 meter skrått til høyre bøyer han på vakkert vis i mål med sin utsøkte venstrefot. En meget flott og ikke minst viktig scoring for Ullern 2.

Og nå ser alt ganske så flott ut for Ullern 2, men det blir fryktelig spennende på CC Vest Arena når Stovner får sin redusering 5 minutter før full tid. En klarering med hodet av Magnus Fosen havner på 16 meteren og der ligger Kamara for bortelaget klar til å fyre ballen utagbart i krysset bak Jesper Wold.
Men Ullern 2 rir i land seieren foran et neglebitende publikum og dermed er seier nummer 8 på rad et faktum.


Vanskelig kamp 

Anders Johansson måtte innrømme at han trakk pusten litt når dommeren blåste i fløyten og var fornøyd med hvordan spillerne sine klarte å dra i land seieren.

- Jeg syns vi opptrer veldig voksent utpå der når det koker litt på slutten. Vi klarer å unngå det store presset imot etter at Stovner reduserer og drar i land seieren etter en meget tøff og vanskelig kamp, sier Johansson. 


Ble du overrasket over hvor tøff denne kampen ble?

- Nei, på ingen måte overrasket. Vi vet at Stovner har masse kvalitet i laget sitt og at dem kunne skape problemer for oss. Så er vi selvfølgelig litt misfornøyd med at vi ikke klarer å sette spillet vårt og mister ballen altfor mye, men til gjengjeld er jeg veldig fornøyd med hvordan spillerne mobiliserer og tar krigen når kampen blir som den blir. Det blir til slutt en veldig voksen seniorkamp hvor seniorspillerne våre står frem med sin rutine og juniorspillerne våre virkelig legger ned en innsats for at vi til slutt står igjen med 3 poeng. Å vinne slike kamper er også en kvalitet vi skal ta med oss videre. 


Nå avga Holmlia poeng mot Kolbotn og Heming tapte mot Veitvet som ligger fortapt på nedrykksplass. Hva tenker du om serieinnspurten? 

- At lagene nærmest oss på tabellen taper poeng er jo selvfølgelig veldig positivt for vår del. Men vi vinner ikke serien med de poengene vi har nå, så vi må fortsatt ha fokus på oss selv og at vi må slå Veitvet i neste runde. Noe lengre enn det tenker vi ikke på i det hele tatt, avslutter Anders Johansson. 

Verd å nevne
Thomas Støfring går målløs av banen for første gang for Ullern 2 siden 25.april.
Mikael Foss Andersen havnet ikke på Poengbørsen (!)
Andreas Dahl Jørgensen har scoret 3 mål på 4 kamper og scorer i sin andre kamp på rad.
Håkon Øverby har nå spilt 40 seniorkamper for Ullern.


Kampfakta: 
Ullern 2 - Stovner: 2-1
Mål: Dahl Jørgensen 13.min (Støfring), Udnæs 72.min, Kamara 85.min.
Gule kort: Wold, Fosen, Øverby (Ullern 2), Pena, Tektas (Stovner)
Tilskuere: ca 50

Poengbørsen
3.poeng: Abdel-Hedi Ali
Bauta på stopperplassen. Råsterk i duellene og beskytter boksen som sitt eget hjem. Bruker alle triks i boken mot slutten for å hindre at Stovner får utligningen. Ullerns bestemann!

2.poeng: Ola Nikolai Rye
Har levert jevnt gode prestasjoner i 4 divisjon i år og viser igjen at han tar overgangen fra junior til senior på en god måte. Bidrar også med en meget viktig redning på streken på tampen av første omgang. Her har Ullern en meget lovende 05-gutt!

1.poeng: Peder Herman Jorsett Udnæs
Spilleren som var skadet store deler av vårsesongen viser at også han mestrer overgangen til senior. Jobber utrettelig igjennom samtlige 90 minutter og virket nesten så han kunne tatt en omgang til bare på viljen. Ikke mye finesse i denne kampen, men varter opp med et aldeles utsøkt frispark på 2-0 scoringen. 
Her er fremtidens ledere i jentefotballen!

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2022

Lørdag 17. september holdt NFF Fotballederkurs 1 for jenter i alderen 15-25 år. Ullern stilte sterkt med hele fire deltakere; Annika Eidsvig, Maja Fasting Kristiansen, Anna Solheim og Nora Helgeland-Lawson  - alle representanter fra vårt kvinnelige A-lag.

Målet med kurset er å skape engasjement, øke medbestemmelsen, legge til rette for fotballglede for jenter og få flere jenter i leder- og trenerroller i klubbene.

Fra venstre: Annika Eidsvig, Maja Fasting Kristiansen, Anna Solheim og Nora Helgeland-Lawson

Hva synes dere om kurset? 

- Det var veldig bra og inspirerende. Vi lærte veldig mye, men det var veldig omfattende og mye informasjon. Det var gøy å møte deltakerne fra de andre klubbene, og vi fikk god innsikt i organiseringen og planene for jentefotballen.

- Blant annet fikk vi informasjon om et ungdomsutvalg – som er litt som et elevråd, bare for idrettsklubbene. Det synes vi hørtes ut som en god ide, og det har vi allerede snakket med ledelsen om.

- Ellers var det mye om trenerrollen- og lederrollen, og generelt om jenteløftet.

Hva var det som gjorde at dere deltok?

- Det ble lagt ut en åpen invitasjon fra klubben, hvor de som var interessert kunne melde seg. Det hørtes gøy ut, så vi svarte at vi hadde lyst, og fikk lov til å melde seg på.

Betyr det at dere ser for dere en leder- eller trenerrolle i Ullern i fremtiden?

- Tre av oss er allerede trenere, og jeg tror alle har lyst til å spille en større rolle i Ullern, kunne bidra og påvirke hvordan jentefotballen utvikles i klubben. Det er viktig for oss at vi klarer å beholde tilbudet til jenter i Ullern, og vi har lyst til å være gode rollemodeller og forbilder for de yngre jentene i klubben.

- Vi hadde jo ikke noen kvinnelige rollemodeller da vi var mindre – vi har vært de eldste jentene siden vi gikk i 8. klasse, og har savnet å ha noen eldre jenter som har gått foran og som vi kunne se opp til.

- Vi blir hvertfall gjerne med på flere kurs og NFFs lederkurs 2 og 3. Man lærer mye og går mer i dybden enn det vi gjorde nå, i tillegg til at det blir en del av profilen vår i NFF.

Hvor viktig er det å ha noen som går foran og baner vei?

- Jeg tror det er kjempeviktig. Både med forbilder, og ikke minst kvinnelige trenere. Trenerne skal jo ikke bare hjelpe deg til å bli bedre i fotball, de skal jo også være med å bygge opp et miljø, være støttespillere og en man kan snakke med om andre ting enn fotball. Det tror jeg er enklere med en eldre jente enn med menn.

- Vi ser jo også det når vi er trenere selv, at de mindre jentene blir veldig gira og synes det er gøy å ha jentetrenere. Det virker som at det gjør dem ekstra motiverte.

- Det er også viktig at Ullern beholder jentene så lenge som mulig, slik at man kan spille på Ullern både som 17 og 19 åring og på seniornivå. Jentene i klubben skal vite at de ikke trenger å bytte klubb hvis de vil fortsette med fotballen. Vi håper vi kan bidra til å holde jentene i klubben samlet så lenge som mulig.

Hvordan kan klubben bidra for å oppnå dette?

- Det er viktig med sosiale tiltak og gode trenere, og det synes jeg klubben er blitt ganske god på. Men de kan bli bedre på å behandle jentene likeverdig med guttene. Det er blitt mye bedre, men de er ikke helt der enda. Vi ser jo at guttelagene f.eks. får egen buss til cuper, mens vi er helt avhengig av at foreldrene kjører oss på kamp eller ta offentlig transport til kamper når vi spiller langt unna.

Har dere følt mye på det - at dere er blitt forskjellsbehandlet? 

- JA! Vi har f.eks. hatt færre klubbtrenere enn gutta opp gjennom, og fått dårligere baner og treningstider. Vi har også opplevd å bli ledd av og fått slengt kommentarer, og opplevd å ikke bli tatt seriøst.

- Men der har Kristin, moren til en på laget, vært skikkelig god! Hun har satt på plass de som har slengt kommentarer, og virkelig stått på for oss. Hun ordner også alt det sosiale for oss, så hun har vært veldig viktig for laget!

- Klubben snakker jo veldig mye om at jentefotballen er viktig, skriver på sosiale medier og kaller oss for A-laget, men vi har vel ikke alltid vi har opplevd det sånn.

- Men det er blitt mye bedre! Vi har klaget en del og pratet med ledelsen, og vi ser at det hjelper å si i fra, for det har blitt bedre! Det er for eksempel veldig gøy at det kommer flere på kampene og at det satses mer, sånn som med dette lederkurset.

Hvor mye satser dere selv da – hvor langt har dere tenkt til å drive fotballen?

- Vet ikke – vi har vel lyst til å komme så langt som mulig? Noen har nok lyst til å satse og nå langt, og flere av oss kunne nok tenke seg å kunne søke scholarships til studier i USA for eksempel.

- Men ikke alle – det er nok mange som ikke har lyst til å satse så stort, men som likevel har lyst til å holde på så lenge det er gøy.

- Jeg ser liksom ikke for meg å ikke spille fotball – det er en veldig viktig del av livet og hverdagen, og jeg håper jo veldig at vi kan fortsette å spille i Ullern i mange år til – selv om det bare er for gøy og vi ikke ønsker å bli proffe!

Hva er de viktigste, konkrete tiltakene klubben kan gjøre?

- Vi må bare fortsette å løfte jentene. Det er viktig å opprettholde det sosiale gode miljøet. De sa de jo også på kurset, at de fleste slutter pga det sosiale, så det er viktig at det er gøy. Samtidig er det morsommere å spille fotball hvis man er god, så det sosiale kan ikke gå på bekostning av det sportslige. Man må ta treningen seriøst - det kan ikke bare bli kos.

- Det er viktig at klubben klarer å ta godt vare på spillerne, og de kan kanskje bli bedre på å se spilleren og premiere innsatsen. Noen ganger kan man få følelsen av å bli halshugd selv om man prøver å gjøre sitt beste. Trenerne er noen ganger mer opptatt av at det skal være negative konsekvenser hvis man gjør noe feil, enn positive tilbakemeldinger hvis man bidrar ekstra.

Så det bør bli mer gulrot og mindre pisk?

- Ja, det må være lov å gjøre feil. Og hvis man har en god grunn til å droppe en trening er det veldig dumt at man blir benket og nedprioritert.

- Det også veldig viktig å tilpasse til ulike nivåer. Det kan fort bli for seriøst, så man må ha tilbud til de som ønsker å satse uten å skvise ut de som har lyst til å spille for gøy. Det bør være plass til alle uansett ambisjoner.

Hvordan tror dere det ser ut med jentefotballen i Ullern om f.eks. 5 år? 

- Jeg håper det er mange jenter som spiller, og at det er et ordentlig A-lag sånn at alle har noen å se opp til.

- Og det tror jeg faktisk er mye opp til oss og vårt lag, og om vi klarer å holde sammen og sørge for et sterkt og godt jentemiljø i klubben, både for spillere, trenere og dommere! Men da trenger vi støtte!

 

PS: Intervjuet ble gjennomført i forkant av A-lagets siste hjemmekamp mot ØHIL 18. september, hvor det ble satt ny publikumsrekord! Les mer om kampen i Akersposten

Bilder fra NFFs lederkurs. Fot: NFF

 
Uke 38: Frihelg for TG.1

Postet av Ullern Fotball den 17. Sep 2022

Få ting er mer moro enn hektisk kampprogram utover høsten der det for mange lag står om kvalifisering og eventuelle opprykk. Fint vær er heller ikke dumt å ha :) Kommende helg tar TG:1 fri og det er mulig å planlegge med litt andre ting. Vi minner ellers om påmelding/depositum til treningsleir Salou 2023, så fort som mulig, se info på FB siden vår og i egne chatter. Spør om det er noe. 66 stykker fra 16-19 år påmeldt så langt, så dette kan bli tidenes treningsleir i antall for vår del. Moro og noe å glede seg når vinteren er på sitt aller "verste" for oss som liker shorts, t skjorte og grønske på knærne. 

Tors 22.sept

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondovariant, possession og spill liten bane. Ferdige kl.17.30. 

*Styrke ben kan og bør utføres etter denne økten med 3 fridager påfølgende. 

Kl.20.15 - G19 vs Lyn 2 på Kringsjå. 

Kl.20.30 - Trening TG.2. Innhold: Frikant, skuddkonk og spill. Ferdige kl.22.00.

Fre 23.sept 

TG.1 - Fri/egentrening. Styrke overkropp kan gjøres. 

Lør 24.sept

TG.1 - Fri/egentrening. Styrke overkropp kan gjøres. 

Søn 25.sept

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Ferdig kl.18.00.

TG.1 - Fri/egentrening. Styrke overkropp kan gjøres. 

Kl.20.15 - G19 vs Korsvoll på CC Vest Arena. Ukeplan uke 38

Postet av Ullern Fotball den 17. Sep 2022

Moro med kamp søndag, om man ser bort ifra resultatet. Masse folk på tribunen og topp opplegg rundt som jeg håper alle synes var moro. 

Kommende uke blir over snittet travel, med hele 3 kamper + treninger. Mandag: Trening på Ullern, 18.15 - 19.30

 • Alle v alle
 • Ymse gjøglin (Streksus, Headealbert, 3 på rad)
 • Spill for noen (4v4)
 • Tennis for de som spilte i går. 

Tirsdag: Seriekamp, se Spond

Onsdag: Trening på Ullern, 16.30 - 17.30

 • Boks
 • Konkurranse
 • Spill for noen, tennis for de som spilte i går. 

Torsdag: Fri/egentrening. 

Fredag: Seriekamp, se Spond

Lørdag: Trening på Ullern, 13.00 - 14.15

 • Boks
 • Frispilling
 • 7v7
 • Småbane

Søndag: Treningskamp, se Spond. 
G19 - Dramatikk i toppoppgjøret

Postet av Ullern Fotball den 17. Sep 2022

Forrige gang vi møtte Ready i seriespillet endte det med seier til de hvitkledde i siste minutt, etter en fantastisk scoring av Joakim Stang. Det var dermed store forventinger til denne kampen, særlig når begge lag kjemper om tabelltopp. Med to gode lag på banen og masse folk på tribunen, var rammene rundt kampen perfekte for en spesiell kveld. 

Rolig første omgang, målrik andre omgang

Det skjedde ganske lite i første omgang da begge lag var forsiktige med å avgi for mye rom og prioriterte god balanse fremfor å satse for mye i angrep.
Det var nesten helt på slutten av omgangen hvor Thomas Støfring setter ballen i mål etter en kaotisk situasjon innenfor 16 meteren. 

Andre omgang var betydelig mer dramatisk, det tok bare 5 minutter for Ready å score sitt første mål og det ble liv både både på banen og tribunen.
Ready økte sin ledelsen i det 72. minutt, og hjemmelaget svarer umiddelbart og utlikner etter en heading fra Ola Rye som styrer ballen i nærmeste hjørnet.
Ready scorer ca 10 min før kampslutt og øker ledelsen til 2-3, men Ullern klarer igjen å svare med en gang, denne gangen med et innlegg som en Ready spiller sender i mål. Herfra og ut kunne alt skje. 

Siste som skjedde i kampen var at Andreas D.J. vant ballen høyt i banen og endte opp alene mot keeper. Men Ready keeperen klarer på magisk vis å få en finger på ballen, og lagene måtte dra hjem med ett poeng hver. 


Nicolas Gajardo sier følgende om kampen: Vi var forberedt på å møte et godt lag som ikke gir rom sentralt i banen og har gode spillere som kan skape ting fremover. Seieren var ikke i boks selv om vi ledet 1-0 til pause og vi visste at andre omgang skulle bli vanskelig. De siste 45 minuttene var kampbildet veldig annerledes fra første omgang, og begge lag kunne ta 3 poeng. Vi var fornøyd med at vi ble bedre utover kampen på å angripe mot etablert forsvarsspill og vi følte at vi fikk mer tak i kampen spesielt i andre omgang. 

Kampfakta: 

Ullern vs Ready 3-3 (1-0): Ullern mål av T.Støfring (38), O. Rye (74), Selvmål (82) 

Gule kort: Matheo (Ready)

Tilskuere: 250

Vi takker Ready, dommere og tilskuere for kampen!
Uke 38 - Lokaloppgjør og tøff bortekamp

Postet av Ullern Fotball den 17. Sep 2022

Denne uka trener vi mandag i stedet for tirsdag pga. endringer i baneplanen. Vi tar også vårt ukentlige møte på mandag. Her blir det enten møte om skolevalg (VGS) eller et vanlig videomøte. Dere oppdateres. Ellers er det da fri tirsdag, Hulken-økt onsdag og 11v11 fredag + tøffe kamper i helga. Vi glær oss!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

KL. 19:30-21:30 (sluttidspunkt avhengig av møtelengde). Trening for TG1 på nye kunstgress. Oppmøte før tida i gamle klubbhus. 

 • Møte 
 • Oppvarming m/rondo
 • Pasningsøvelse og teknikktrening
 • Possession
 • Leik/konk

*Fin kveld for styrke overkropp

Tirsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

 • Oppvarming
 • Possession
 • Bølgeøvelse
 • Spill på mellomstor bane


KL. 18:45 G17 Årvoll-Ullern på Årvoll kunstgress. Oppmøte senest 18:00. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7966133
Fra G07: Peder, Oscar, Lucas, Albert, Steen, Utheim og Moe

*Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Kontringsøvelse
 • Dødballspill
 • 11v11

*Styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp.

Søndag

KAMP (1. div.) - Asker vs. Ullern kl. 19:00 på Føyka kunstgress. Oppmøte senest kl. 18:10 i garderoben på Føyka. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946243 Tropp: Teo, Markus, Ludde, Skjæveland, Luca,  Jone, Samuel,  Aksel, Steen, Oscar, Stefan, Albert, Peder, Lucas, Moe

KAMP (2. div.) - Ullern vs. Frigg kl. 16:30 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 16:00 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946370 Tropp: Matta, Trym, Elias, Utheim, Albert, Peder, Sondre, Lucas, Alex, Moe, Gaas, Nicco, Tekken, Paul

*Styrke bein etter kamp anbefales. Uke 38 - 3 hjemmekamper denne uken

Postet av Ullern Fotball den 16. Sep 2022

Sterk seier for lag 1 hjemme mot Nordstrand forrige uke og på lørdag får denne gjengen besøk av Ski gutta.
Lag 2 kjemper om topp 3 plass og får besøk av Korsvoll 2 denne torsdagen. Sammen kveld får lag 3 besøk av Dikemark, som leder tabellen, så gutta trenger all støtte de kan få på tribunen!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl.16.30 - 18.00 Trening for TG2 på Ullernbanen. 

Innhold: Firkant, skudd, spill.

Kl.19.30 - 21.00 Trening for TG1 på Ullernbanen. 

Innhold: Pasningsøvelse, boksspill, spill 4v4.

Tirsdag

Fri / Egentrening med ball

Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet.

Onsdag

Kl.19.00 - 20.30 Trening for TG2 på Ullernbanen 2

Innhold: Firkant, skudd, spill. 

Kl.19.30 - 21.00 Trening for TG1 på Ullernbanen. 

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill på stor bane.

Torsdag

Kl 16:30-17:30 Styrkeøkt i 2. etg.

Kl. 19.40 Kamp for lag 2 hjemme mot Korsvoll 2 på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Tian, Ler, Tarald, Otto, Magnus, Mateo, Bernhard, Joachim, Aslak, Thomas, Jacob og Fredrik.

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 hjemme mot Dikemark på Ullernbanen 2. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Marcus, Johan, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Eirik, Philip G, Philip H, Mathias, Kristian, Eugen, Iver og Lars.

Fredag

Kl 16:30-17:30 Restitusjonsøkt på Ullernbanen 2 for de som spilte kamp torsdag.

Innhold: Rondo, konkurranser og spill.

Lørdag

Kl. 15.00 Kamp for lag 1 hjemme mot Ski på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Otto, Fjell, Gustav, Erik, Matteo, CE, Tarald, Ola, Ludde, Emil, Loly, Ankjell, Frank, William, Max.

Søndag

Fri / Egentrening med ball

Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet. Ikke gå glipp av fotballfesten på søndag!

Postet av Ullern Fotball den 15. Sep 2022

Søndag 18. september kl. 1845 møter vårt kvinnelige A-lag (J17) ØHIL på hjemmebane. Det blir flagg, speaker, grilling, Ulltras og god stemning!


Bli med og støtt opp om jentefotballen i klubben - vi går for ny publikumsrekord! Ta med naboer, venner og familie og legg turen innom Ullernbanen for en burger og kamp!

MSB: 7 seiere på rad for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 13. Sep 2022

Ullern 2 var store favoritter mot et Nesodden lag som har slitt voldsomt denne sesongen og som er på tur ned i 5.divisjon. Anders Johansson var tydelig før kampen at dette kom til å bli en vanskelig bortekamp på et underlag man ikke er vandt med, men han forventet nok 3 poeng også han. Og lenge så dette ut til å være plankekjøring, men Nesodden ga seg ikke så lett.

Burde vært mer
Ullern 2 har vært strålende offensivt denne sesongen og også i denne kampen skapes det så mange sjanser at det burde blitt scoret langt flere mål enn det som til slutt endte med 4 mål.
Akenaton Empa ergrer seg nok ekstra etter denne kampen hvor han burde tegnet seg på scoringslisten opptil flere ganger.
Men Ullern har flere unge lovende spisser, og der Empa ikke hadde dagen så viste Thomas Støfring (f.05) at han virkelig begynner å finne formen etter å ha vært ute med skade tidligere i sommer. 2 mål og en strålende assist ble fasit på unge Støfring.

Ullern leder 2-0 til pause etter scoringer av Støfring og Sereba. Og selv om Ullern 2 er det klart beste laget utpå der så viser Nesodden at de er farlige på dødballer. Nesodden reduserer til 2-1 10 minutter ut i andre omgang, men Ullern 2 og Thomas Støfring svarer nesten umiddelbart når han setter 3-1 på straffe.
Og da tenker man nok at dette er avgjort, men Nesodden får faktisk reduseringen i det 77.minutt og dermed er det igjen en spenning i kampen.

Og Ullern 2 må vente helt til det 90.minutt før spikeren i den berømte kista er et faktum når Andreas Dahl Jørgensen setter inn 4-2.
Nesodden får faktisk nok en redusering før dommeren blåser for siste gang i fløyta, men det blir altså nok en 3 poenger for Ullern 2.


Ikke helt fornøyd

Anders Johansson var fornøyd med å ta med 3 poeng, men det var ikke bare jubel og seiersrop i garderoben etter kampen.

- Ja, vi kom hit for å ta 3 poeng og vi er selvfølgelig fornøyd med at vi klarer det. Jeg syns vi spiller veldig bra offensivt, men vi svir får mange sjanser. Så selv om man scorer 4 mål så mener jeg vi burde scoret flere. Også mener jeg det er såpass stor forskjell på lagene utpå der at vi aldri burde tillatt Nesodden å være med i kampen helt til siste slutt omtrent. Måten vi forsvarte oss på dødball i dag var ikke bra nok, så der må vi forbedre oss til neste kamp, sier Johansson. 


Bendik Foss Evensen manglet til dagens match, men Ullern har flere unge spisser som kan score mye mål. Og Johansson var meget fornøyd med sin unge spiss.

- Dette er nok den beste seniorkampen hans til nå. Vi tok han av litt tidlig fordi han har en viktig juniorkamp på torsdag, men han leverer en kjempekamp der ute. Han føyer seg inn i rekken nå med flere unge gode spisser i Ullern som kjemper om plassene i A-troppen, avslutter Johansson. 


Verd å nevne

- Jacob Francke startet sin første kamp etter 9 måneder med skade. 

- Thomas Støfring har nå scoret 9 mål på sine 8 kamper for Ullern 2 denne sesongen.
- Ullern 2 har scoret 60 mål på 16 kamper denne sesongen.
- Heming og Holmlia som er henholdsvis nummer 3 og 2 på tabellen møtes på Heming i dag.


Kampfakta

Nesodden - Ullern 2: 3-4

Mål: Støfring 23.min, Sereba 36.min, Føllingstad 55.min, Støfring 60.min, Ottosen 77.min, Dahl Jørgensen 90.min, Ottosen 90.min.
Gule kort: Empa x 2, Ali, Dahl Jørgensen (Ullern), Karoliussen (Nesodden)
Rødt kort: Empa

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring
Strålende kamp av Støfring som forbedrer målsnittet sitt for Ullern 2 med sine to scoringer. Serverer også en strålende assist til Joacim Sereba.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Finnes nok av spillere i 4.divisjon som sliter med anklene etter å ha vært 1V1 mot Foss Andersen. Er nesten umulig å stoppe han og leverer nok en gang en meget god kamp. Scorer ikke så mange mål selv, men tror ikke skribent får knallhard kritikk hvis han påstår at han har vært Ullern 2 sitt farligste offensive våpen denne sesongen.

1.poeng: Joacim Sereba
Etter et par kamper under sitt eget pari så leverer Sereba igjen en meget god kamp. Avslutter et strålende angrep på 2-0 scoringen og er ellers veldig skapende på sin side. 


MSA: Viktig poeng mot Sotra

Postet av Ullern Fotball den 12. Sep 2022

Både Sotra og Ullern kjemper en kamp om å holde minimum 3 lag bak seg på tabellen inkludert Øygarden som gikk konkurs tidligere i sesongen. Så det laget som fikk med seg en 3 poenger i dette oppgjøret på Straume Stadion ville ta et enormt steg mot sikker plass i PostNord ligaen neste sesong. 

ARKIVFOTO: Lars Jensen Austnes

Lavt press skapte vansker for Ullern
Sotra gikk ut i lavt press og satset på brudd og raske overganger. Og det skapte de noen farligheter med, spesielt Mvuka på venstresiden var til tider en håndfull for Ullern som for øvrig er storebror til Joel Mvuka som for tiden gjør det meget bra i Bodø Glimt.
Ullern skapte lite målsjanser selv om de hadde mye ball, et godt skudd fra Lars Følstad som keeper til Sotra reddet var det nærmeste Ullern var i første omgangen.

Mot slutten av omgangen presset Sotra på og fikk flere farlige dødballer. 42 minutter er spilt når Sotra kaptein Dennis Horneland får stå helt alene å heade inn 1-0 til Sotra på en dødball.

Rødt kort med påfølgende perle
Andre omgangen er ikke mange minutter gammel når Sotra kapteinen igjen er i fokus. Jens Bonde Aslaksrud stusser en ball i bakrom som Horneland i utgangspunktet ser ut til å ha kontroll på, men bommer regelrett på ballen. Da er ikke nyervervelsen Sander Birkeland vond å be når han snapper ballen med seg og er på tur alene gjennom mot keeper. Horneland tyr til ulovlige midler ved å holde Birkeland igjen og dommeren har ikke noe annet valg når han blåser enn å gi Sotra kapteinen marsjordre med 40 minutter igjen å spille.
Det påfølgende frisparket stiller Lars Austnes seg opp for å ta. Det ryktes om en durabelig kamp på trening gjennom uka der Magnus Fosen har satt den ene ballen etter den andre i vinkelen på frispark og truet Austnes med at han burde ta frisparkene.
Men med en syk Magnus Fosen hjemme for anledningen så var det ingen tvil om hvem som skulle ta dette frisparket. Og for et deilig frispark det var, Austnes limer ballen i hjørnet fra 20 meter og dermed er det 1-1.

Og nå jaktet Ullern alle poengene på Straume Stadion. Med en mann mer på banen så forventet man et voldsomt trykk mot Sotra målet. Men bortelaget klarer ikke å komme til så mange store sjanser og det er nesten Sotra som fortsatt virker farligst når de kommer på sine overganger. Sander Birkeland kunne avgjort kampen mot slutten når han får en fri heading rett foran mål, men dessverre for han og Ullern så går headingen rett på Sotra keeper Morten "brasse" Grasmo. Og dermed ender det opp med poengdeling, noe Ullern kanskje ville vært ok fornøyd med på forhånd, men med tanke på at de fikk spille mot 10 mann i 40 minutter så burde de klart å skape mer og fått med seg alle poengene hjem til Oslo.

Kampfakta
Sotra - Ullern: 1-1
Mål: Horneland 42.min, Austnes 50.min
Gule kort: Madsen, Foldnes (Sotra), Mufoncol, Navarsete, Følstad (Ullern).
Rødt kort: Dennis Horneland (Sotra)
Tilskuere: ca 150

Poengbørsen
3.poeng: Lars Jensen Austnes
I en kamp hvor det er vanskelig å finne enkeltspillere som stod frem noe særlig mer enn andre, så velger vi å gi 3 poengeren til kampens prestasjon. Et nydelig frispark på klassisk Austnes vis sikret Ullern i alle fall det ene poenget.

2.poeng: Lars Følstad
Er jo en ivrig poengplukker denne karen fra Jevnaker. Er nok ikke en kamp som Følstad kan lage en skrytevideo av på Youtube, men han leverer godt gjennom hele kampen både offensivt og defensivt.

1.poeng: Tomas Borgersen
Leverer en grei kamp uten de store høydepunktene. Er innblandet i baklengsmålet, men det går vel an å argumentere for at han burde hatt frispark i situasjonen. J06: Seier mot KFUM og en ok start på høstsesongen

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2022

Inneklemt mellom sommerferie og cup på Hamar, tok J06 fatt på høstsesongen allerede i midten av August hvor Korsvoll på bortebane stod på motsatt halvdel, etterfulgt av serieleder Bærum før man søndag ettermiddag tok turen til Ekeberg og høstens 3. oppgjør i 1 div J17 mot KFUM. 

Etter at en del lag har forsvunnet, har det blitt en relativt jevn serie hvor alle tar poeng av alle, uavhengig av nåværende tabellplassering. 

Starter bra.

Slik skulle det også bli i dagens oppgjør på Ekeberg. Kampen starter med at våre jenter ved flere tilfeller vinner ballen høyt i banen i gunstige posisjoner og ved 2 tilfeller kommer til relativt store målsjanser, uten at det ender i tellende resultat. Kampen jevner seg etterhvert mere ut, men det er våre jenter som har et lite overtak og KFUM klarer sjeldent å true vårt mål før det nærmer seg pause, men da kommer de til gjengeld til en veldig stor sjanse, men alene med Matilde er det sistnevnte som går seirende ut med en strålende redning, og dermed 0-0 til pause. 

Kjempestart på 2 omgang.

Den andre omgangen er ikke mange minuttene gammel når Anna spilles fri på sin høyre side. Derifra skjærer hun inn mot mål og alene med keeper setter hun den sikkert i mål og 1-0. Det forblir tett og jevnt, og kampen preges av mange dueller, en god del balltap og lite etablert spill. KFUM tar etterhvert mer over, og på en dødball hvor vi ikke får klarert, lander ballen tilslutt i beina på en KFUM spiller som fra 7-8 meter får banket ballen i mål og vi er like langt. 

Corner er mål. 

Dessverre har det i alle fall vært slik på defensiv dødball, men den statistikken har forbedret seg en del den siste tiden, og i dette oppgjøret skulle vi også avgjøre kampen til vår fordel på en offensiv dødball. Aurora slår ballen inn i feltet, en ball som først havner på et KFUM hode, men på returen faller ballen til Annika som får nærmest sentret den inn i lengste hjørnet fra ikke voldsomt langt hold og vi leder på nytt 2-1. 

Her ifra og ut er det KFUM som beleirer vår halvdel og vi får ikke tak i ballen eller klarert den lengre enn til en KFUM spiller som gjør at de kan forsøke på nytt. Hovedtrener nærmer seg en tilstand hvor hjerteflimmer ikke er langt unna, men KFUM kommer ikke nærmere enn en klarering fra vår keeper i den 2. omgangen, Maja, som klarerer en ball rett i hodet på en KFUM spiller på 8 meter, hvorpå ballen sniker seg like utenfor vårt mål. Vi håper forøvrig det går bra med KFUM spilleren som både tok telling og måtte ha behandling etter kampen. 


Dermed er fasit 4 poeng på 3 kamper så langt i høst for J06 i 1 div J17 og en start på høsten vi kan si oss brukbart fornøyd med. Da venter ØHIL kommende søndag, et oppgjør hvor vi håper å kunne fylle tribunen. Så ta turen og hei på våre jenter! Uke 37+38 - 4 kamper på 6 dager!!

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2022

Et bilde som inneholder person, himmel, gress, utendørs
Automatisk generert beskrivelse

Uke 37+38

Med 6 dager fra kamp nummer 1 til kamp nummer 4, vil uke 37 og uke 38 by på en intensiv periode og mye spilletid. Vi må gjøre vår del for å holde oss skadefri og nærmest mulig 100% til enhver tid. Sammen skal vi bidra til gode opplevelser for laget! For at alle skal få bedre oversikt, har begge ukene blitt slått sammen til en stor ukeplan. Dagene vil fjernes fortløpende, slik at det blir enklere å fordøye perioden. 

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Caspar H + Ludvig L

Vester og kjegler: Tiam F + Theodor HV

4 småmål til mini-kamp: Henrik R + Marcus BF


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Inn i slottet med kontroll (etablert angrep mot lavt press)


Tirsdag 20.09

Kamp hjemme mot Haslum i G19 OBOS (kvartfinale), 18:15. Oppmøte senest 17:20. Tropp: Magnus G, Casper S, Marcus BF, Tiam F, Johannes A, Olav S, Simen S, Henrik R, Caspar H, Theodor HV, Ludvik M, Samuel J, Jonas E, Salim L, Faustas F og Fredrik R

Onsdag 21.09

Kamp borte mot Årvoll i G17 1.divisjon, 18:45. Oppmøte senest 18:00 (Bård Skolemestervei 1, 0590 OSLO). Tropp:  Salim L, Faustas F, Tiam F og Jonas E + spillere fra 06 sitt interkrets-lag. 

Torsdag 22.09

Egentrening/fri

Fredag 23.09

Egentrening/fri

Lørdag 24.09

Trening TG1, 09:00 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Konkurranse
 • Posisjonsøvelse 6v6 
 • Spill 6v6 i romskip 
 • Spill opp mot 8v8

Videomøte rett etter økta! 

Søndag 25.09

Trening TG1, 18:00 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Avslutningsøvelse 3v3
 • Maksimale fotballhandlinger med maksimal rest
 • Spill opp mot 8v8


 
Ukeplan uke 37

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2022

Uken som gikk inneholdt gode økter med godt oppmøte, i tillegg til totalt 6 poeng, fordelt på 3 poeng hos Matildes gamle venner og nye 3 poeng på Ekeberg. 

Kampfri tirsdag som heller benyttes til video, mens uken avsluttes med ØHIL hjemme på Ullern. 

Mandag: Trening på Ready, 18.30 - 19.45 ish.

 • Aktivisering m lek
 • Konkurranse
 • Dødballer
 • Spill for noen

Tirsdag: Video + bua, oppmøte i 3 etg kl 18.45. 

Onsdag: Trening på Ullern, 17.30 - 18.30. 

 • Dynamisk + pasninger
 • Frispilling v 4231
 • 9v9 
 • Småbane

Torsdag: Trening på Fossum , 17.00 - 18.30

 • Dynamisk + pasninger
 • 5v4 
 • HIFen
 • 8v8
 • Småbane

Fredag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00

 • Boks
 • 4v3
 • 11v11
 • Dødball

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 37: Kamper på løpende bånd

Postet av Ullern Fotball den 10. Sep 2022

Vi går inn i en periode med mye kamper og mye spennende som skjer i Ullern Fotballs kanskje mest dramatiske høst noengang. Beholder A laget plassen i 2.div, rykker rekruttlaget opp til 3.div, tar G19-1 steget opp til Interkrets og kan G19-2 slå følge opp i 1.div? Bare å glede seg til en meget innholdsrik høst på mange fronter. 

Fre 16.sept

Kl.20.00 - G17 OBOS Cup kvartfinale mot Veitvet på Veitvet kunstgress. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Mauritz, Simeon, Sondre og Rafael. Kan bli 1-2 til, vet etter onsdagens kamp. 

Lør 17.sept

Kl.11.30 - Interkrets vs Begby på Nyebanen. Oppmøte kl.10.30 i gard 8. Tropp: Meland, Proto, Gustav, Edi, Lind, Theo, Jon, Nima, Teigen, Albert, Dani, Storm, Noah CAM, Fredrik, Oscar, Tollef, Tran og Samuel W. 

Søn 18.sept

Kl.15.45 - 2.div vs Nesodden. Oppmøte kl.15.00. Tropp: TG.2. 

*TG.1 - Restitusjon på egenhånd. Fin dag for styre overkropp. Uke 37 - Midtukekamp og spennende helg

Postet av Ullern Fotball den 10. Sep 2022

Etter å ha hatt fri helga som var, skal lag 1 nå ha dobbeltkamp. Begge hjemme. Klarer vi 2xpublikumsfest? :) Lag 2 skal prøve lykken borte mot Lambertseter. Merk at et par av treningene våre denne uka er helt eller delvis på det nye kunstgresset vårt. Vi kan prise oss lykkelig over at vi nå har to baner tilgjengelig, som også betyr økte muligheter for egentrening!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL. 20:00-21:15. Trening for TG1 på sjuerbanen på nye kunstgress. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.  

 • Oppvarming m/rondo
 • Possession i formasjon
 • Spilløvelse (de som spilte 40 eller mer mot Snarøya har fotballtennis)
 • Spill 5v5-7v7

*Fin kveld for styrke overkropp

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på sjuerbanen på nye kunstgress (går over til CC Vest Arena etter første 30 min.). Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

 • Oppvarming
 • Possession på større flater
 • Bølgeøvelse
 • Spill: 4v4-5v5

KAMP (1. div.) - Ullern vs. Langhus kl. 18:30 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:40 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946165 Tropp: Teo RG, Luca, Marius S, Seb S, Markus KA, Abbe, Osci, Peder N, Aksel, Sam, Tran, Stefan, Moe, Lucas, Steen, Jone

*Styrke bein etter kamp

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Possession i formasjon
 • Spilløvelse med vegger
 • Spill på så stor bane som mulig

*Styrke overkropp for dem som spilte o/40 min. mot Langhus, styrke bein etter økt for resten

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp.

Søndag

KAMP (1. div.) - Ullern vs. Nordstrand kl. 17:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 16:10 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946237 Tropp: Teo RG, Markus, Abbe, Luca, Seb, Marius, Tran, Samuel, Osci, Lud, Steen, Jone, Stefan, Lucas

KAMP (2. div.) - Lambertseter vs. Ullern kl. 20:30 på Lambertseter match. Oppmøte senest kl. 19:55 i garderoben på Lambertseter. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946367 Tropp: Matta, Gaas, Elias R, Utheim, Trym, Sondre, Peder, Myhre, Alex, Moe, Tekken, Paul, Jokke + dem som spiller én omgang eller mindre mot Nordstrand.

*Styrke bein etter kamp anbefales. Uke 37 - Ny uke, nye muligheter!

Postet av Ullern Fotball den 9. Sep 2022

Lag 2 og 3 spiller bortekamper på torsdag mot hhv Grüner og Fossum. Samtidig spilles det en viktig kamp for hele klubben på torsdag, når G19 laget vårt møter Ready kl 20.15 på Ullernbanen. Vi håper alle som ikke reiser vekk på kamp møter opp på Ullernbanen og lager trøkk på tribunen!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl.18.00 - 19.30 Trening for TG2 på Ullernbanen. 

Innhold: Firkant, skudd, spill. 

Tirsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 hjemme mot Nordstrand på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Otto, Gustav, Jacob, Tarald, Emil, Loly, Frank, Eimhjellen, Ola, Ankjell, Ludde, Max, William, Erik, Fjell. 

Onsdag

Kl.16.30 - 18.00 Trening for TG2 på Hullebergmyra. 

Innhold: Firkant, skudd, spill. 

Torsdag

Kl 17:30-19:00 Trening på Ullernbanen 2 for de som ikke spiller kamp. 

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill 6v6.

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 borte mot Fossum på Fossum kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Marcus, Johan, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Eirik, Philip G, Philip H, Mathias, Adrian, Eugen og Iver.

Kl. 20.45 Kamp for lag 2 borte mot Grüner på Dælenengen kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Tian, Ler, Tarald, Eimhjellen, Klem, Otto, Magnus, Mateo, Bernhard, Joachim, Thomas, Cedric, Aslak og Jacob.

Fredag

Kl 16.30-17:30 Restitusjonsøkt på Ullernbanen for de som spilte kamp torsdag.

Innhold: Rondo + konkurranser. 

Test på NiH for de som var der i vinter. 
Oppmøte kl 16.20, start kl 16.30. Tar ca 3 timer totalt. 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl 17.00 - 18.30 Trening for TG1 på Ullernbanen 2. 

Innhold: Oppvarming+ tøy og bøy, spilløvelse, spill på så stor bane som mulig. 

J06 kamp etter trening, møt opp og støtt jentene!Trenerjobb hos oss?

Postet av Ullern Fotball den 7. Sep 2022

Vi søker etter nye trenere som ønsker å bidra til gode opplevelser for våre spillere og klubbens videre utvikling. Bli en del av et unikt miljø blant våre mange dyktige og svært dedikerte trenere. Vi har mulighet for engasjement av ulikt omfang. Søk eller ta kontakt ved spørsmål. MSB: Øker ledelsen i 4.divisjon

Postet av Ullern Fotball den 7. Sep 2022


Forspranget øker
Ullern 2 ledet med 3 poeng ned til Heming før den 15 runden i 4.divisjon avd.02. Heming som har satset tungt økonomisk på opprykk til 3.divisjon denne sesongen gikk på en stygg smell borte mot Fagerborg og tapte hele 4-1.
Holmlia vant sin kamp borte mot Veitvet hele 6-1 og klatrer dermed opp til 2.plass, 5 poeng bak Ullern 2.

Med 7 runder igjen så ligger Ullern 2 godt an til å rykke opp til Norsk Tipping-ligaen som er samme nivå som A-laget senest forrige sesong var på.


Mange kamper og poeng igjen
Hovedtrener for Ullern 2, Anders Johansson er fornøyd med sesongen så langt, men er samtidig tydelig på at det er lenge igjen av sesongen og mange poeng som skal deles ut.
- Vi har brukt 15 kamper på å opparbeide oss et forsprang på 5 poeng og det er bare to kamper som skal til for at det forspranget forsvinner. Vi må huske på at vi har et veldig ungt lag med flere spillere som ikke har vært i en slik situasjon før og det er ingen grunn til selvtilfredshet bare for at man leder tabellen når 1/3 av sesongen enda gjenstår. Nå har vi kun ett fokus og det er neste kamp borte mot Nesodden. MSB: Full kontroll mot Lyn 2

Postet av Ullern Fotball den 6. Sep 2022

Ullern 2 var store favoritter foran møtet med Lyn 2, og hjemmelaget brukte bare en drøy halvtime på å sette 3 baller i Lyn målet. Ullern skrudde av etter pause og vant til slutt 4-0. 

Arkivfoto: Dreni Ademaj

God i første omgang, svak i andre
Anført av en god Dreni Ademaj tok Ullern umiddelbart kommandoen mot Lyn 2. Thomas Støfring som har vært ute en periode med skade fikk æren av å åpne målkontoen når han får stå helt alene på en corner, og på volley sette ballen i mål.
2-0 kommer også på en corner. Lyn får ikke klarert skikkelig og ballen havner på 16 meteren. Der ligger Udnæs som nok prøver en avslutning, men ballen styres på finurlig vis i mål av midtstopper Abdel-Hedi Ali.

Akenaton Empa har vært et friskt pust i Ullern etter at han kom fra Finnsnes. I forrige match mot Rilindja svidde han noen store muligheter, men mot Lyn satt avslutningen etter dagens vakreste angrep. Ullern kombinerer seg på vakkert vis helt gjennom og Empa kan enkelt sette inn 3-0.
Lagene gikk til pause på stillingen 3-0 og det var forventninger om at dette kunne bli stygge siffer etter hvert.

Og hjemmelaget startet andre omgangen bra med scoring etter bare noen få minutter signert Dreni Ademaj.
Men etter dette så slukner Ullern litt og Lyn kommer langt mer med i kampen og skaper faktisk også noen farligheter uten at keeper Jesper Wold må dra frem de beste redningene. Oppgjøret ebber ut uten flere scoringer og ender med 4-0 til Ullern 2 som dermed legger press på Heming som skal spille borte mot Fagerborg tirsdag kveld.

Verd å nevne
Fabian Mikolaj Gluch (f.05) fikk sin seniordebut når han entret banen 10 minutter før slutt. Minutter fikk også Thomas Martinussen som har vært ute lenge med skade, men som nå jobber seg tilbake i matchform igjen.
Akenaton Empa (f.02) har spilt 4 kamper for Ullern 2 og står med 4 mål. En annen som har statistikken i orden er Thomas Støfring (f.05) som har spilt 7 kamper og scoret 7. Men de må virkelig henge i hvis de skal konkurrere med statistikken til Bendik Foss Evensen (f.04) som har scoret 25 mål på 16 kamper for Ullern 2.

Ullern 2 sine kamper har vært målrike affærer denne sesongen. Hele 56 mål har de scoret på de første 15 kampene noe som gir et målsnitt på 3,7 mål per kamp.

Kampfakta
Ullern 2 - Lyn 2: 4-0
Mål: Støfring 19.min (Foss Andersen), Ali 22.min (Udnæs), Empa 32.min (Støfring), Ademaj 48.min (Foss Andersen).
Gule kort: Francke, Empa (Ullern), Strømø (Lyn)
Tilskuere: 30

Poengbørsen
3.poeng: Sindre Grytnes
Oser trygghet både på banen (og utenfor). Spiller med ro og kontroll i en meget god 3 backs linje med Ali og Rye. Bunnsolid kamp igjen!

2.poeng: Dreni Ademaj
Får seg en times tid og dominerer på midten. Viser at han har et nivå flere hakk over motstander Lyn 2.

1.poeng: Mikael Foss Andersen
Egentlig bare å henvise til tidligere kommentarer på poengbørsen


Ukeplan uke 36

Postet av Ullern Fotball den 5. Sep 2022

Da var vi i september allerede, tiden flyr. Nye kamper på tapeten også denne uken, som avløser de vi spilte i uken som gikk. To strålende prestasjoner, bl.a mot en motstander vi har slitt voldsomt mot tidligere. Vi tar stadig steg som enkeltspillere og ikke minst lag, noe som er veldig moro å se. 

Rolig økt mandag for de som spilte i går, så tar vi turen til Matildes gamle trakter på tirsdag og Haslum away. Nå er det vesentlig kjøligere om morgenen og kvelden, så husk å kle dere fornuftig. Registrerer at det er litt forkjølelse og lignende varianter som kommer krypende. Gjør det du kan for å holde deg frisk og rask :) 


Mandag: Trening på Ready, 18.30 - 19.45 (ish)

 • Konkurranse (heade lek + valgbonanza og nettsus)
 • Cornere og dødball
 • 9v9 2x5 min
 • Småbane for de som ikke spilte i går, danka for resten. 

Tirsdag: Seriekamp, se Spond. 

Onsdag: Fri/egentrening. Bli med på Elveløpet! 

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30. 

 • Boks
 • 2v3 + kanter 
 • Frispilling
 • Småbane 4v4 / 5v5 4 min kamper

Fredag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00 

 • Boks
 • 1v1
 • HIFen
 • Spill

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Seriekamp, se Spond.MSA: Fortsatt uten seier på bortebane

Postet av Ullern Fotball den 5. Sep 2022

Ullern klarte ikke å forbedre bortestatistikken når de besøkte Kvik Halden i helgen. En forholdsvis sjansefattig kamp endte til slutt med 2-0 til Kvik Halden. 

ARKIVFOTO: Ismar Dizdar

Svak start på kampen
Kvik Halden tar initiativet fra første spark og Ullern virker rett og slett som de ikke er helt påskrudde. Det tar bare noen få minutter før ballen ligger i nota. En corner mot bakerste stolpe finner Stensrud Ness som altfor enkelt vinner sin duell og header inn 1-0.
Og Kvik Halden er utvilsomt det beste laget de første 20 minuttene, uten at de nødvendigvis skaper de største sjansene. Men det gjør absolutt ikke Ullern heller og hjemmelaget har god kontroll selv om Ullern kommer seg mer og mer inn i kampen etterhvert som tiden går.
Lagene går da til pause på stillingen 1-0 og Ullern trener Didrik Bjella velger å gjøre forandringer i pausen.

Flashback 
Didrik Bjella velger å legge litt om når han setter in Christoffer Skårn for Adnan Dudic. Og Skårn som hamret ballen i mål via tverrliggeren fra 30 meter sist lagene møttes gjør akkurat det samme igjen. Et frispark fra 25 meter bankes nok en gang via tverrligger og i mål, men denne gangen spretter ballen ut igjen og dommer velger og ikke dømme mål. Reprisen viser derimot at den ballen nok var over streken og utligningen burde vært et faktum.

Ullern er bedre etter pause og virker farligere fremover i banen. Men et skudd i baugen for Ullern kommer før timen er spilt når keeper Olsvoll skal ut å plukke et innlegg. Dessverre for Olsvoll og Ullern så glipper han ballen rett ned i beina på Kvik Halden kaptein Sæter-Mehmeti og han får da en enkel jobb med å sette inn 2-0 til Kvik.

Ullern får en god mulighet for redusering ved nevnte Skårn som kommer til en fin mulighet, men avslutningen reddes av Kvik Halden keeperen.
Kampen ender dermed 2-0 til Kvik Halden og Ullern står fortsatt uten seier på bortebane denne sesongen.


Sotra neste
Ullern trener Didrik Bjella var ikke spesielt fornøyd med prestasjonen mot Kvik, men velger å rette full fokus mot Sotra neste helg.
- Kampen i dag føyer seg egentlig bare inn i rekken av tidligere gresskamper denne sesongen. Vi sliter veldig med å få satt noe eget spill også slipper vi inn to billige mål som vi burde unngått. Vi er de første til å erkjenne at dette ikke var godt nok til å fortjene poeng og vi retter nå fullt fokus mot Sotra kommende helg. 

Kampfakta
Kvik Halden - Ullern: 2-0
Stensrud Ness 7.min, Sæter-Mehmeti 57.min
Gule kort: Fosen, Stensrud Ness, Zoulakis
Tilskuere: Ca 400

Poengbørsen
3.poeng: Magnus Fosen
Unggutten er en av få som spiller en god kamp. Rydder opp i noen nøkkelsituasjoner og er trygg og god med ball.

2.poeng: Tomas Lopez Borgersen
Helt ok kamp av Borgersen. Har stort sett kontroll på situasjonene han er involvert i og er rolig og god med ball.

1.poeng: Christoffer Skårn
Kommer inn i pausen og fyrer umiddelbart en rakett av et frispark som ser ut som den spretter innenfor streken via tverrligger. Skaper det lille som er av offensive bidrag og man føler at det kan skje noe når han er involvert. 
G16: Høy temperatur når Ullern slo Asker 4-1 i første kampen på det nye gresset

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2022

God stemning i garderoben etter 4-1 mot Asker på Nye Ullernbanen lørdag ettermiddag. Etter vår suverent svakeste prestasjon i vår mot samme motstander var det liten tvil om at vi ønsket å vise seg fra vår bedre side denne gangen og det ble en klar seier som fort burde vært enda større. 

Trenertabbe før bortekampen mot Asker 

Overivrig Rudi: Det er liten tvil om at jeg før vårens kamp mot Asker på Føyka ble noe ivrig når vi endelig hadde litt plass på Jarmyra. Å trene over to timer under 20 timer før kamp er ikke særlig lurt og det preget oss på Føyka der Asker var effektive og vi manglet spruten i bena til å spille vårt ønskede presspill. Så den kampen handler mer om dårlige valg av meg som trener enn gutta sitt nivå, så derfor var det liten tvil om at det var en fin revansj for både meg og spillerne å vise at vi er langt bedre enn det vi fikk vist på Føyka i vår. 

Deilig å være et ballspillende lag på nytt dekke 

Det var liten tvil om hvem som tok kommandoen fra start på det nye dekket på Nye Ullernbanen. Hjemmelaget presset Asker til flere feil og vant ballen ofte høyt i banen, det gav både flere sjanser og ikke minst en haug med dødballer. 7 minutter var spilt når Marius K. Teigen kom fri i mellomrom, ingen gikk på og han kunne skyte presist ned i høyre hjørne for keeper og 1-0 til Ullern. Så fulgte noen enorme ullernsjanser på løpende bånd, både på corner og frispark ble headinger for svake. Men når venstre (inverted) back Jon Røen Bjørge kom snikende frem på første stolpe, kom først på ballen og dermed 2-0 så det riktig så fint ut for hjemmelaget. I denne perioden haglet det med gule kort, så den deilige 5 min regelen laget fullstendig hakkemat av det som normalt sett i fotball er 11v11 selv med gule kort. Vi fikk også et mål annulert i første omgang som er verdt å nevne, fantastisk pasning av Fredrik Stavseth og mål av Albert Aleksanjan, soleklar onside men AD dessverre helt ute av posisjon og feilaktig annulert. 

Full kontroll i andre omgang og en kandidat til årets mål 

Med en man mer ut fra pause så tok hjemmelaget umiddelbart kontroll på kampen og i det 55 min var Noah Cameron Aansløkken frempå en retur og satte inn 3-0. Et nytt annulert mål fra Jon Røen Bjørge på corner fulgte før Asker fikk en straffe som de satte til 3-1 i det 75 min. I det 79 min kom derimot dagens rakett når Aleksanjan, som fikk målet sitt i 1 omg annulert, får drømmetreff fra 25m og smeller ballen rett i krysset. En flott avslutning på en god prestasjon fra Ullernlaget. 

Ballen 1 meter fra krysset etter drømmetreffet til Aleksanjan. 

 En kamp med finfin temperatur som blir fullstendig ramponert av den udugelige 5 min gulkortregelen - men vi koste oss på den nye plastplenen vår ;) 

Keeper Emil Protosevic og hovedtrener Johan Egil Rudi koste seg på den nye jevne plenen på Ullernbanen. 

Hovedtrener Johan Egil Rudi om kampen: En fotballkamp skal ha noen gule kort i seg og det skal være litt kok mellom lagene både på banen og på tribunen, det er bare gøy så lenge det er saklig og skikkelig konkurranse. Men når gule kort etter taklinger ender med power play i 5 min så blir det bare surr og det ødelegger en fotballkamp som kunne vært så mye bedre. Det er liten tvil om at denne regelen MÅ bort så fort som overhode mulig så vi kan begynne å spille skikkelig fotball der en litt sen takling i forsøket på å vinne ballen ikke ender i en potensielt totalendring i kampbilde. Vi er selv skyldige i vel mye kakling mot dommere, motstandere og trenerbenker, det må vi slutte med og holde oss på et saklig nivå. 

Kampen er jeg voldsomt fornøyd med, vi kler veldig godt en mye bedre bane enn CC Vest Arena, vi liker å dominere kampene med ballen og på dette dekket kunne vi virkelig kose oss og kontrollere kampen i store perioder med ball. Vårt presspill har jeg hyllet tidligere og med løpsfantomet Storm Sundet Luytkis i front sammen med resten av laget er vi leie å spille mot atter engang. En langt mer kontrollert og dominerende prestasjon enn mot Skeid der vi for ofte ble for direkte i situasjoner der langpasningene ble for lange og ofte slått fra ugunstige posisjoner der laget overhode ikke var i posisjon til å vinne tilbake ballen. I denne kampen er det mye bedre og vi både skaper mye selv og slipper til lite bakover. Aleksanjan står for årets mål sålangt for oss og vi er i god tro til møte borte med serieleder Drøbak Frogn kommende helg. 

Flere Interkretsgutter på A økt - inkludert førstemann fra 2007 kullet 

Fire av våre gutter fra G16 Interkretsgruppen på A økt på torsdag. F.v. Albert "Slegga" Aleksanjan, Storm Sundet "Toppskårer i G16 IK" Luytkis, Edi "Balkankraft" Hockic og Marius Lund "Lillegutt" Stensland. 

 
G15: Høydramatisk seier mot Heming

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2022

I 1. div. G15 ble det en fotballkamp av de sjeldne på CC Vest Arena søndag kveld. Våre gode naboer i Heming tok turen på besøk, et lag som har prestert bra i år og ligger høyt oppe på tabellen. Det tok derimot ikke Ullern-gutta særlig hensyn til, og gikk ut i hundre fra start. I løpet av de første 31 minuttene hadde Ullern scora hele fire ganger - to av Marius Lund Stensland og ett hver fra Jone Engesæter Næss og Stefan Drange Hole. Like før hvilen (som er etter 40 minutter spilt på G15, vel å merke) fikk Heming ei redusering, men trener Anders Romsøy Johansson var godt fornøyd med lagets førsteomgang. 

- De førti minuttene gutta leverer i første omgang er årsbeste. Vi vinner alt av dueller og andreballer og samtlige gjør jobben sin til punkt å prikke, kommenterer han. 

- Det er sjeldent jeg ser en så voksen prestasjon av så unge spillere. Vi gjør svært få tullefeil og vi følger både våre prinsipper og vår kampplan gjennom så å si hele omgangen. 

Spennende andreomgang

Reduseringen Heming fikk før pause varslet kanskje om at det var mer på ferde fra kveldens blåtrøyer fra Slemdal. Selv om det var jevnt spillemessig etter hvilen, fikk de en ny energiinnsprøytning med nok ei scoring. 4-2 og "game on". Og da deres tredje scoring var et faktum etter et innlegg, ble ting virkelig spennende. 

Heldigvis dukket Marius Stensland opp på nytt, og etter å ha satt to straffespark i første omgang var det nå på tide å score på andre måter. Nemlig frispark. Den høyreiste stopperen skrudde ballen inn via tverrligger, og med kort tid igjen av kampen stod det nå plutselig 5-3 til hjemmelaget i hvitt og rødt. 

Men heller ikke nå var det siste kortet kastet ut. På en dødball langt inne i overtiden slo Heming atter en gang tilbake - 5-4! Det skulle derimot ikke ha stor betydning, for det ble det siste som skjedde i kampen og Ullern kunne løfte hendene i jubel. 

- Jeg er kjempestolt over innsatsen til gutta. Vi fortjente mer i forrige kamp (borte mot Kolbotn (0-0)), og da er det deilig å slå tilbake på denne måten, konstaterer trener Johansson. 

God start på høsten

Etter fem kamper står nå G15-1 med to seiere, ett uavgjort og to tap så langt i høst. 

- Vi taper med ett mål mot fjorårets første- og andreplass, og bør vinne kampen mot Kolbotn sett ut fra spill og sjansestatistikk. Prestasjonsmessig går ting absolutt i riktig retning, og mange utvikler seg fint fra uke til uke. Det er enda viktigere enn resultatene i seg selv. Klarer vi å gjenskape lagsprestasjonen mot Heming flere ganger ut over høsten, skal det bli enda flere trepoengere å juble for også, sier Anders Johansson til Ullern.no. Uke 36 - x2 i G19 2. div!

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2022

Et bilde som inneholder idrett, person, sport, spill
Automatisk generert beskrivelse

Uke 36

Vi har det gøy på trening, men nå må vi holde kroppene 100% ut sesongen. Det blir tett kampprogram i 3 uker fremover, og det vil koste litt å opprettholde gode fotballaksjoner. Det skal vi sørge for at vi gjør!

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Adrian V, Fredrik R, Johannes A + Salim L

Vester og kjegler: Samuel J + Jonas E

4 småmål til mini-kamp: Magnus G og Faustas F


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Inn i slottet med kontroll (etablert angrep mot lavt press)


Mandag 

Trening TG1, 18:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold: 

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Kongespill
 • Fotballtennis-turnering

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag 

Kamp hjemme, 20:15 mot Høvik. Oppmøte senest 19:20. Tropp: Magnus G, Casper S, Marcus BF, Tiam F, Johannes A, Ludvik M, Adrian V, Simen S, Ludvig L, Caspar H, Theodor HV, Samuel J, Salim L, Jonas E, Faustas F, Fredrik R og Henrik R

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • Egenfirkant eller pasningsøvelse 4v3
 • Fotballtennis eller avslutningsøvelse 4v4
 • Spill opp mot 5v5 (for noen)

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag

Trening TG1, 10:30 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Dødballkamp
 • Posisjonsøvelse 8v9
 • Spill 9v9

Videomøte rett etter økta!

Søndag 

Kamp borte mot ØHIL, 20:00. Oppmøte senest 19:05 (Bispeveien 69, 1362 Hosle). Tropp: Magnus G, Adrian V, Jonas E, Casper S, Simen S, Faustas F, Ludvig L, Johannes A, Tiam F, Marcus EBF, Ludvik M, Henrik R, Caspar H, Theodor HV, Samuel J, Fredrik R og Sondre LR 
Uke 36: Elveløpet på onsdag!

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2022

Sist helg var det CC Vest cup og den kommende uken er det duket for Elveløpet igjen etter to år i dvale. Begge arrangementene viktige for driften av Ullern Fotball. I uken som gikk kan vi se tilbake på nyåpnet bane og nå har vi virkelig et anlegg som begynner å nærme seg slik vi ønsker det skal være, og Ullern Fotball har store planer for videre utvikling av anlegget også de neste årene. 

Fre 9.sept

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighet. 

Lør 10.sept

Kl.12.00 - Interkrets vs Drøbak Frogn på Seiersten stadion. Oppmøte kl.11.00. Tropp: Proto, Meland, Jon, Edi, Stensland, Lind, Theo, Gustav, Oscar, Tollef, Fredrik, Noah, Albert, Teigen, Tran, Dani og Storm. 

*G17 økt kl.10.30 for de som ikke er i troppen. 

Kl.15.00 - 2.div vs Jardar på Helset Kunstgress. Oppmøte kl.14.15. Tropp: TG.2.

Søn 11.sept

Kl.15.30 - Trening TG.1 på 7er feltet. Innhold: Rondo, possession og spill 4v4 med vegger. Felles mat i 3 etasje og PL Crystal P vs Man Utd kl.17.30. 
Uke 36 - Elveløpet

Postet av Ullern Fotball den 3. Sep 2022

Denne uka er det nye treningstider hver eneste dag. I tillegg må folk merke seg Elveløpet, en årelang Ullern-tradisjon, som går på onsdag. Der løper vi etter trening. Ta med joggesko. 

Lag 1 har ikke kamp denne helga. Lag 2 møter Snarøya til nok et lokaloppgjør. Vi gleder oss!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri*

Tirsdag

KL. 19:30-21:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte før tida i gamle klubbhus. 

 • Video
 • Rondo og oppvarming
 • Trang possession
 • Headeleiken/Albert-leiken

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

 • Oppvarming
 • Bakromspossession
 • Langballsøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

**************Etter treningen løper alle Elveløpet!***************

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for egentrening på banen (ikke for mye eller for "tunge" ting) eller styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:00-19:30. Trening for TG1 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Hjørnepossession
 • 5v5 4 lags spill
 • Dødballkonk
 • Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp eller for å se A-laget mot Sotra på direktesport.no. 

Søndag

KAMP (2. div.) - Ullern vs. Snarøya kl. 18:30 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:45 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946361 Tropp: Teo, Albert, Mikkel B, Elias, Utheim, Peder, Sondre, Alex, Steen, Lucas, Osci, Moe, Gaas, Trym, Paul

*Styrke bein etter kamp anbefales. Uke 36 - Elveløpet onsdag, meld deg på!

Postet av Ullern Fotball den 2. Sep 2022

På onsdag er det Elveløpet, alle inntekter går til Ullern Fotball.
Så meld deg på og ta gjerne med familie, venner, kjente og ukjente :D

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 16.30 - 17.30 Ullernbanen 2. Egentrening for de som spilte kamp lørdag + de som vil henge seg på ;)

Kl. 17.00 - 18.30 Trening for TG2 på Ullernbanen
Innhold: Firkant, skuddøvelse, spill. 

Tirsdag

Kl. 18.30 Kamp for lag 1 hjemme mot Bækkelaget på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Klem, Emil, Loly, Tarald, Luka, Erik, William, Ola, Matteo, Max, Ludde, Ankjell, Frank, Eimhjellen. 

Onsdag

ELVELØPET! Meld dere på her: https://ccvest.no/artikler/bli-med-pa-elvelopet/
Alle i G08 (TG1 og TG2) skal delta i elveløpet! 

TG2 kan løpe 2km og prøve å få beste tiden! ;)
TG1: Vi rusler gjennom den korteste distansen i elveløpet og bruker det som restitusjonstrening.
Videomøte etter Elveløpet, nøyaktig tidspunkt kommer. 

Torsdag

Kl 16:30-18:00 Trening på Ullernbanen 2 for de som ikke spiller kamp. 

Innhold: Pasningsøvelse, Spilløvelse, spill 6v6.

Kl. 18.55 Kamp for lag 3 hjemme mot Lille Tøyen 2 på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Adrian, Marcus, Johan, Philip A, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Philip G, Philip H, Kristian, Eugen og Iver.

Kl. 20.15 Kamp for lag 2 hjemme mot Sterling på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Tarald, Tian, Ler, Mateo, Bernhard, Magnus, Joachim, Cedric, Aslak, Fredrik B, Jacob

Fredag

Kl 16:30-17:30 Trening på Hullbergmyra for de som spilte kamp torsdag.

Innhold: Rondo + konkurranser. 

Fri/Egentrening med bal for resten.

Lørdag

Kl. 15.00 Kamp for lag 1 borte mot Hasle-Løren på Løren kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Otto, Emil, Loly, Frank, Eimhjellen, Ankjell, Matteo, Erik, Ola, Tarald, Max, Ludde, William. 

Søndag

Kl 20:00-21:00 Trening på Ullernbanen for TG1

Innhold: Firkant + tøy og bøy, spill for noen + konkurranse.