Ørakerhallen åpen igjen!

Postet av Ullern Basket den 29. Okt 2019

Fra 29.10.19 er Ørakerhallen tilgjengelig igjen for Ullern Basket. Det setter vi veldig pris på, og håper at det nye kombielastiske gulvet er av den bedre sorten. Det var som tidligere nevnt ikke mulig å få gehør hos kommunen (Undervisningsbygg) for å re-installere parkett.

Nye kurv har det også blitt! Vi ser iallefall frem til å få tilgang til hallen tre ganger i uken, det gir klubben litt mer treningstid samlet sett.

Velkommen til den nye Ørakerhallen! 


0 Kommentar

Vannskade i Ullern VGS

Postet av Ullern Basket den 13. Okt 2019

Etter at vannskaden i Ørakerhallen holdt og fortsatt holder idretten ute i 3-4 måneder, fikk Ullern basket en ny utfordring ved at underetasjen i Ullern VGS ble flommet av en lekkasje i ferskvannsystemet utenfor bygget. parkeringskjelleren fyltes natt til lørdag opp med vann og derfra presset vannet seg gjennom dørsprekkene til hallen. Det er selvfølgelig ikke slik man skal bygge en hall - i lav-punkt under et bygg, men gjort er gjort og det blir skade i millionklassen. 

2 av søndagens kamper har blitt utsatt, tre - deriblant BLNO kampen mot Ulriken - har blitt flyttet til Persbråten VGS. 

Mandagens treninger i Ullern VGS utgår. Så får halldriften beskjed hva ekspertenes dom blir. Stenges hallen blir det igjen midlertidige omrokeringer med begrensninger i halltiden som hvert enkelt lag kan trene. Vi må dele på det vi har av treningstid når to av tre haller er stengt.
0 Kommentar

Første hjemmekamp for mange Ullernlag i den nye sesongen

Postet av Ullern Basket den 11. Okt 2019

Ullerns BLNO kvinner skal ut i en tøff kamp mot Ulriken fra Bergen. Gjerne kom innom Ullern VGS for å støtte laget. 

Men det er også mange barn og ungdomslag som er i gang ved denne første tettpakkete hjemmekampdagen. Inntil Ørakerhallen er klar igjen, vil hjemmekampene spilles i Ullern VGS.

Se på hvordan man finner veien og inngangen (bilde nederst) ved Ullern VGS.

Møtt opp og hei på Ullern!
0 Kommentar

Powered by: Bloc