Ullerns Joakim og Christoffer i U16 EM

Postet av Ullern Basket den 18. Aug 2019

Norske U16 landslag pleier å ha det tøft i EM og 2003 årgangen var intet unntak. Men begge Ullern-spillere bidro at Norges E16 landslag vant siste og avgjørende kamp mot Kosovo klart. Det blir Kosovo som med all sannsynlighet må rykke ned til C divisjon i neste mesterskap. Ullern gratulerer Christoffer og Joakim og hele teamet med å holde nervene i sjakk og vinne nedrykksfinalen soleklart 84:44.

Mer info og statistikk på fiba.com

Bilde: Fiba

Bilde: Fiba0 Kommentar

Midlertidige treningstider sesong 2019/20

Postet av Ullern Basket den 17. Aug 2019

Se menypunkt "Treningstider" øverst på hjemmesiden

Ullern Basket har kommet i en vanskelig situasjon siden parketten i vår hoved-hjemmebane Ørakerhallen har blitt ødelagt av rengjøringsfirmaet. Selv om det handler seg om et forsikringstilfelle, har dessverre halleier "Undervisningsbygg" fått det for seg at "plastgulv" er bedre enn parkett. Prosessen rundt avgjørelsen for valg av underlag har vært skjult i Undervisningsbygg. Man har forespeilet oss en reparasjon av parketten. Har man dok tørket Ørakerhallen i flere uker og treeksperten til Undervisningsbygg har uttalt at parketten skal tørke litt til før den kan slipes og lakkeres igjen i løpet av oktober.  

Ledelsen i Ullern Basket strider imot ethvert forsøk å legge plast i Ørakerhallen.

Det endrer ikke noe ved at Basket har for lite treningstid. Styret har skaffet flere hallflater å trene på og fordeler så godt det lar seg gjøre mellom lagene. Det er ikke optimalt, det er for lite, det er et vanskelig puslespill og vi alle må gjøre det beste ut av situasjonen. Vi i Basket bør iallefall føre diskusjonene våre på en konstruktiv måte.

Vi ser frem til å få Ørakerhallen tilbake med parkett som gulv. I mellomtiden må vi gjøre det beste ut av situasjonen. 

Ansvar for treningstiden i styret ligger ved Geir Dyngeland og Geir Henriksen.


0 Kommentar

Ullerns Felicia godt i gang med U16 EM!

Postet av Ullern Basket den 17. Aug 2019

U16 EM – en seier og ett tap så langt

Norges U16 - jenter  med Ullerns Felicia Dyngeland-Sundén på laget er i gang med U16 EM i Bulgaria. Torsdag dro laget i land en sterk og viktig 60-57 seier mot Israel etter en svært spennende avslutning. Men Norges 12 jenter fikk det langt tøffere fredag kveld mot fysisk store og sterke Kroatia. Norge tapte til slutt 80-37, men bra spill av Ullerns Felicia Dyngeland-Sundén som ble Norges mest effektive spiller på FIBA statistikken i denne kampen med 5 poeng, 5 returer og 1 steal. Nå venter Sveits, Slovakia og Kosovo videre  i gruppespillet for Norge.

For mer info og live stream se FIBA.com

Foto: NBBF, Arild Sandven

Tekst: Geir Dyngeland


0 Kommentar

Ullern Basketcamp 2019 - mange ivrige unger!

Postet av Ullern Basket den 14. Aug 2019

79 ivrige barn og ungdommer er sammen med totalt 8 norske og tsjekkiske trenere god i gang med Ullerns tradisjonelle sommer basketcamp. 

Tilbakemeldingene hittil har vært bra, mange foreldre satt pris på at campen ble gjennomført, selv om vår egen Ørakerhall fortsatt må tørke i mange uker fremover etter vannskaden. Vi ønsker å takke Persbråten Basket og skole for at Ullern kan bruke Persbråtenhallen i denne krisesituasjonen!

Campen varer til og med fredag i denne uken. Nysgjerrig? Ta en titt i hallen, vår hallvakt kan sikkert vise deg veien til tribunen.0 Kommentar

Powered by: Bloc