Vi dyrker frem landslagsspillere i Ullern bandy!

Postet av Ullern Bandy den 29. Nov 2019

4 landslags-aktuelle + 5 immigrants!

Idag gratulerer vi Jonathan O Saraby med nominering til A-landslaget, Andras Sletta med nominering til U23 landslaget, Lars Askheim til U19 og Elias Husøy til U17. Alle gutta samles i 1.advent helgen for første oppkjøring til respektive landslag. Stort lykke til boys.

Dertil har våre innleide utlandske spillere prestert så godt i starten av sesongen at de blitt tatt med i Immigrants. Immigrants er en samling av alle utlandske medborgere som spiller bandy i norske serier. Immigrants spiller kamp mot A-landslaget lørdag 30.11 kl 15:00 på Solbergbanen. Vi ønsker Sillen, Carla, Danne, Wille og Vupi lykke til !! 

Fremgang er ikke tilfeldigheter!

Disse gutta har lagt ned mye tid ; på egen trening, lært av de beste (se bandy!), mentale forberedelser, spise riktig kost, forståelse av restitusjon (søvn) og kontroll på livet generelt med familie og venner.


Vi ønsker våre profiler som representerer Ullern bandy lykke til i helgen.

 

Øverst fra venstre i bilde: Jonathan Saraby #10 , Andreas Sletta #75 , Lars Askheim #1 , Elias Husøy #1

Nedre rader, fra venstre : Sillen #57, Danne #89, Carla #6, Wille #12 og Vupi #63




Debut innebandy - for Ullern

Postet av Ullern Bandy den 18. Nov 2019

Ullerns bandygutter fra 2008 årgangen, debutere i helgen (16.-17. nov) på innebandy banen.

Dette resulterte i 4 seire og 28- 5 i målforskjell.

Alle gutta var enig i at innebandy var super moro, og vil gjerne fortsette å spille bandy med innesko på.




Ullern-jakken kan bestilles!

Postet av Ullern Bandy den 15. Nov 2019

Ullern Bandy selger nå de varme gode dunjakkene til Tracker.

Man ser jakken på: http://www.tracker.no/7076-supersoft-down-jacket.html her ser man også et MÅLSKJEMA slik at man får bestilt riktig størrelse. Verdt å merke seg er at disse jakkene kan være litt smale, så er man i tvil er det lurt å gå opp en størrelse. Bedre med litt plass en det motsatte.


Bestilling skjer innen 18 Nov 2019.




Fremtidens Jente- & Gutte-lag til Ullern!?

Postet av Ullern Bandy den 14. Nov 2019

Glade, ivrige barn møtte opp på Ullernbanen for å ha det gøy på isen. 

Hovedmålen med Ullern Bandyskole er;  

Skøyter:
Utvikle balansen, lære seg gli på skøyter, utøve sving til begge sider, kjenne til skøytegang bakover. Det er så viktig trening til inre muskler i kroppen og dertil få kroppsbeherskelse.

Kølletekniske:
Manøvrere kølle og ball, i flere retninger og oppsatte løyper. Det er trening for fokus, når flere ting skjer rundt deg. Med mosjon i bunn og fokus på oppgavene - vil de som trener også få en bonus med at det går bedre i skolearbeidet!

Sosialt:
Oppleve glede å være i aktivitet med andre barn. Lære seg lagidrettens sosiale mønster og oppleve felles mestring.


Det er fortsatt plass til barn, født 2012 og yngre.  

Meld deg på i link: https://bandy.ullern.no/p/47105/bandyskolen

Barn født 2011 og tidligere kan bli med på treninger i respektive grupper. Sjekk websiden bandy.ullern.no  for kontakt.


"Gøy på isen "!!!




Ullern CC Vest cup 2020

Postet av Ullern Bandy den 14. Nov 2019

Vi har igjen gleden av å invitere til Ullern CCvest cup på Norges fineste isflate fredag 7. og lørdag 8. februar!

Ullern bandy inviterer jenter og gutter 07 til 11 til turnering på Ullernbanen 7. og 8. februar. Vi lover å stille med gode dommere, fantastisk is, åpne kiosker mm. 

Det vil være sluttspill for de to eldste klassene. Noen innledende kamper i klassene 2007 og 2008 vil bli spilt på fredag 7. februar fra 18.00 - 21.00. Alle kampene for årsklassene 2009 - 2011 blir spilt på lørdag.

Erfaringsmessig lønner det seg ikke å vente, da det raskt blir fulltegnet

Påmelding : https://www.profixio.com/reg/ullern-ccvest-cup-2020

Velkommen til fine bandy-dager!




Ullern starter med innebandy !

Postet av Ullern Bandy den 13. Nov 2019

Bandy og innebandy har mye felles. Spiller du dette ene så kommer du lett å håndtere den andre sporten. Ullern IF utvider med en sport til i tillegg til bandy, basket, håndball og fotball - og dette skaper grogrund for at flest mulig ungdommer kan finne sin sport i nærområdet. Det skal sies at vi tror på den filosofien at ungdommer skal prøve flere sporter opptil 14-15 års alder innen man begynner å spesialisere seg for idretter.  Ungdom kan med fordel spille over den alder også - for vi ser ikke på det som hinder - men snarere en utvikling.


På bildet ser dere Ullern bandy 2008-2009 ungdom som skal delta på Mini-runde innebandy på Skøyen 16-17. nov - og dagene før og dagene etter, er de selvsagt på isen!


Har du spørsmål om innebandy i Ullern bandy - så kan du henvende deg til Sportslig leder Matti Myllykoski, tlf. 922 57 009 , bandysport@ullern.no




Bandy-sesongen i gang på Ullernbanen

Postet av Ullern Bandy den 13. Nov 2019

Bandy-sesongen i gang for de yngste. Gøy på isen under ledelse av fin Ullern ungdom. Tirsdag kveld trente 2011, 2010, 2009 og 2008. #ullernbandy 

Fortsatt mulig for flere gutter og jenter i disse aldersgruppene å melde seg på til trening. Begynn gjerne med å besøke Ullernbanen i Publikumssiden lørdager og søndager. 

Mye glede med bandy - og mye info på denne websiden.

Velkommen til fin mosjon og uteaktiviteter!




Ungdommelig pågangsmot i vår tropp

Postet av Ullern Bandy den 10. Nov 2019

I dag starter vi eliteserien og vi benytter anledningen til å presentere fremtiden til Ullern Bandy.

For i tillegg til de rutinerte spillerne som har vært med i mange år, bobler det også av ungdommelig pågangsmot i vår tropp. For Phillip Billington, Henrik Berg, Georg Helle og Joachim Fredrik Rønneberg har alle tatt store steg de siste sesongene og er nå med å presser de eldre.

Coach Sletta har følgende kommentar om sine unggutter; - Det er alltid utrolig viktig for en klubb å få frem egen produserte spillere. Phillip, «Timmy», Henrik og Georg, er alle spillere med meget stort potensial! De gir alt på hver trening og vi ser at de puster de eldre i nakken hele tiden. De kan nå så langt de vil og alle vil få muligheten i årets eliteserie! Det blir veldig spennende å følge deres utvikling fremover. Er du god nok, er du gammel nok!!

Vi er stolte av at gutta satser og har utrolig stor tro på dere!



Fra venstre: Joachim «Timmy» Rønneberg, Henrik Berg, Phillip Billington og Georg Helle