Guttelaget tok bronse i Mini World Cup - Helt rått!

Postet av Ullern Bandy den 29. Des 2022


Trener Haakon Heyerdahl oppsummerer opplevelsen i Vetlanda:

Målet om deltagelse i Mini World Cup ble satt i april 2021. Ved å vinne NM for SG så ble vi automatisk kvalifisert og det var bare å glede seg til MWC-2022.

Vi var alle enige om at avreise kl 09:00 på 2.juledag var brutalt, men ingen sure miner og det var 17 blide spillere som satt seg i bilen.

6-7 timer senere ankommer vi Vetlanda og klar for første kamp mot finske Vesta. Vi styrer det meste den kampen, selv om resultatet er litt misvisende.

3-2 og to pinner til Ullern.

Så var det nattkamp som stod for tur. Kl 02:30 stod Åby/Tjuvreda på motsatt banehalvdel. En meget beskjeden opptreden fra oss og vi taper denne kampen 5-3. Realiteten av dette var at vi måtte slå Villa Linköping med tre mål for å gå videre.

Gutta fra Oslo Vest var klare for oppgaven og gikk ut i 110. 

Fysisk bandy med høyt press var ikke noe Villa taklet særlig bra. Vi dominerer kampen totalt og feier et passivt Villa lag av banen med 5-2. Vi vinner gruppa og er i kvartfinale. Prestasjonen er over hva alle hadde forventet, men så absolutt fortjent.

I sluttspillet så gikk vi fra kamplengde på 2x30 min, til 2x40 min. Det skulle ha stor betydning for utfall senere i cupen. Västerås var motstander i kvartfinalen. Gutta fra Västmanlands län knuste vi 5-1 tidligere i år og vi var enige om at her har i sjansen til å gjøre noe få, om noen, har gjort før  oss. Nemlig å gå til semi.

Dette var en kamp hvor vi viser karakter. Ligger under 2-0 før Embrik scorer på straffe og vi går til pause på 2-1. Åpner 2.omg med at Lars blir spilt fri og gjør 2-2. Västerås går så igjen opp i ledelsen før Olav setter to på slutten og semi er et faktum.

I semifinalen møter vi de finske mesterne Mikkelin Kampparit som tidligere i cupen har bøtta inn mål. Kampparit endte også opp med å bli mestere ved å vinne finalen 8-0.

Vi taper semifinalen 7-5, men gjør kanskje vår beste prestasjon.

Det høye presset sitter, Kampparit blir stressa og vi har dem på gaffelen. Dessverre så er Kampparit dødelige på faste situasjoner. De scorer på 2 frislag og 3 cornere + to flotte langskudd.

Vi derimot styrer spillet, men sløser med sjansene. Samtidig så har Kampparit turneringens beste keeper og hans beste venner er nok stolpene. Vi scorer 5, men misser på straffe og har to i stanga. Statistikken viser at vi hadde presset og sjansene. Surt tap og gutta var deppa i garderoben etter matchen.

Med tap i semi var vi kvalifisert til bronsefinale. Sandviken bandy er en annen storhet i svensk bandy. Et fysisk sterkt lag vi har et knepent tap for under TIC cup tidligere iår.

Bronsefinalen bar preg av to lag som spilte sin tredje match på tolv timer.

Fulle av melkesyre hadde Ullernlaget egentlig god kontroll på SAIK og vinner komfortabelt 5-2.

Alt i alt så står vi igjen med en fantastisk opplevelse. Alt fra å bo på sjarmerende Vetlanda stadshotell til at vi hadde med oss verdens beste supportere som lagde et skikkelig leven i den fantastiske bandyhallen.

Oppsummert så presterer vi på et jevnt høyt nivå gjennom turneringen. Defensivt er vi sterke. Presser motstanderene våre og orker ta de tunge løpene hjem. Knapt noe lag kom igjennom alene med våre keepere. Offensivt så er vi også gode. Varierer spillet vårt med pasninger, flipper, langskudd og gjennombrudd. 

Denne gjengen er sammensveiset og god med offer vilje utover det normale. Det kommer man langt med!
Husk påmeldingsfrist 2. februar til Ullern CC Vest Cup 2023

Postet av Ullern Bandy den 21. Des 2022


Vi har igjen gleden av å invitere alle bandylag i årsklassene 2010-2014 til Ullern CC Vest cup på Norges fineste isflate. Som alltid lover vi å stille med gode dommere, fantastisk is, åpne kiosker og supergod stemning :-)

Tidspunkt: lørdag 11. og søndag 12. februar 2023. Premieutdeling på egen scene med musikk og lys. Alle lag får minimum 3-4 kamper (avhengig av antall lag i klassene). Sluttspill for de to eldste klassene (2010 og 2011). Premier til alle lag. Velkommen skal dere være!

PÅMELDING HER!


KAMPOPPSETT

Lørdag 11. februar:

2010

2012

2014

Minijenter 2012-15 (hvis ikke nok påmeldte lag i gruppen, spilles gruppen med 2014)


Søndag 12. februar:

Lillejenter 2010-11 (hvis nok påmeldte lag i gruppen)

2011 

2013


Vi legger opp til et effektivt kampoppsett der hver årgang avsluttes med premieutdeling. Generelt spiller de yngste lagene tidlig på dagen fra ca. 09.00, mens årsklassene med sluttspill har sine kamper fra ca. 14.00 og utover ettermiddagen/kvelden.

Praktisk informasjon og konkrete tider kommer når kampoppsettet er klart og vi nærmer oss cup. Ved spørsmål, kontakt Mattis: mattisbentzen@gmail.com eller Stian: slydalstian@gmail.com


Vi gleder oss til å se dere!

HAPPT BANDY :-)
Velkommen på skøyter i julen!

Postet av Ullern Bandy den 19. Des 2022


Åpningstider for publikum julen 2022:

23/12-22 - 1/1-23 : Alle dager 12.00 - 16.00

Vi har nydelige forhold om dagen og ønsker velkommen på skøyteisen! Ta med noe varmt og drikke og gjerne litt mat - barna vil ofte ikke dra hjem før etter mange timer.

Bruk hjelm! Når preppemaskinen kjører er det ikke tillatt å oppholde seg på isen. Lån gjerne mål og vant, men rydd etter deg før du går hjem.

Vi håper å se mange av dere i julen og på nyåret!Ullern i rødt, hvitt og blått!

Postet av Ullern Bandy den 7. Des 2022


Uttakene til bruttotroppene i de ulike landslagene er nå klare, og vi er stolte over å ha enda flere spillere representert. Tidligere i høst ble Sjur Klaastad (U17, spiller nå i Vänersborg) og Lars Askheim (A-landslaget) tatt ut, videre følger:

U17: Olav Heyerdahl (fra v), Lars Josefsen, Sjur Klaastad

U19: Isak Hareide, Jon Henrik Heyerdahl, Mikkel Gaasrud

A-landslag: Lars Askheim

The Immigrants (utenlandske spillere i Norge): Oskar Bremler (Sverige), #5 på bildet.Det er flott å se at satsingen på egne produkter bærer frukter. Vi gleder oss til å følge prosessen videre, og ønsker alle lykke til på kommende samlinger:


Onsdag 14/12 kl 20.00 - Bogstad Vinterparadis: Norge U19 vs Røa A-lag

Mikkel Gaasrud

Isak Hareide

Jon Henrik Heyerdahl


Lørdag 17/12 kl 15.00 - Vassenga: Norge U17, internkamp

Olav Heyerdahl

Lars Josefsen

Sjur Klaastad


Søndag 18/12 kl 13.00 - Gressbanen: Norge vs The Immigrants (utenlandske spillere i Norge)

Lars Askheim, keeper Norge

Oskar Bremler, forsvar The Immigrants