NM Gull til smågutt. For en avslutning på sesongen!

Postet av Ullern Bandy den 11. Mar 2022


Det var en lett nervøs gjeng som møtte opp på Ulernbanen torsdag ettermiddag. Som alltid lå Ullernbanen blank og fin. Forholdene lå til rette for et skikkelig oppgjør mellom Norges to beste småguttlag. Lite visste de hvilken fantastisk fest de stod ovenfor!


Vi var enige om å stresse Stabæk og være kompromisløse i styringene. Meningen var at vi skulle være forsiktige og unngå utvisninger. Stressnivået økte derfor drastisk når klokka viste 10 min når vi pådro oss dagens andre utvisning. Vi rir av begge og Olav var knapt kommet inn på banen fra sin utvisning før han drar seg igjennom og blir lagt i isen, klar straffe. Stabæk løper inn i feltet for tidlig og Embrik får derfor to sjanser fra merket. Straffe nummer to sitter i garnet og vi leder 1-0.

Etter å ha spilt ca. 20 minutter så var det Lars sin tur til å vise seg frem. Mottar en fin pasning fra Olav ut på kanten og drar seg fint igjennom og setter ballen kontant i kassa. 2-0 og fullt fortjent. Stabæk tar time-out og vi er enige om at spillet vårt sitter og det er bare å kjøre på videre. Vi fortsetter å dominere banespillet og går fortjent til pause på 2-0.


En fullsatt tribune med bra kok fikk oppleve en kanonkamp! 

Andre omgang starter bra. Deilig når Lars scorer sitt andre for dagen på et innøvd frislag. Etter 3-0 målet så roer kampen seg litt. Vi har god kontroll og slipper ikke Stabæk til noen sjanser. Istedenfor er det vi som legger inn et ekstra gir, og etter en rekke cornere scorer Mikkel vakkert! Med 4-0 og ti minutter igjen av kampen, så har vi full kontroll og surfer inn til vårt første etterlengtede NM gull! Dette laget er det skikkelig trøkk i og vi kommer til å se mer fra denne gjengen i årene som kommer!Lars Josefsen ble kåret til banens beste og mottar premien fra avtroppende sportslig leder, Matti Myllykoski.

 

 

 

Kapteinen Olav Heyerdahl mottar den gjeve NM-pokalen fra NBF´s Stein Pedersen.

 

Her kan du se streaming av kampen. Takk til Knut Hole i Stabæk bandy.

Les sak på NBF sine sider her.
Et stort øyeblikk!

Postet av Ullern Bandy den 9. Mar 2022


Torsdag 10. mars kl 20:00 spiller Ullern Smågutt NM finale mot Stabæk på Ullernbanen. Det er ventet storinnrykk på tribunen og det er lagt opp til full fest på en festpyntet Ullernbane fra kl. 19:00.


Det lades opp til storkamp, og spenningen er til å ta og føle på blant våre unge helter i opptakten til finalen. Om innsatsen som er lagt ned denne sesongen blir belønnet med et velfortjent NM-gull gjenstår å se. Laget skal uansett "blø for drakta" etter at nasjonalsangen er sunget og dommeren blåser i fløyta i morgen kveld!


Det er Norges to beste småguttlag som møtes og det er forventet at det blir en tett, god og underholdende bandykamp. Ullern slo Stabæk i serien og ble seriemester, mens Stabæk slo et korona-redusert Ullern i NM seedet gruppe (eneste tapet til Ullern gjennom sesongen).

Lagledelsen og trenerne er vel så spente som gutta:

"Det er flere tiår siden sist et Ullernlag var i NM finale. Vi er litt usikre, men mener det var 1990-årgangen som var i Smågutt finalen i 2004/2005. Så det er klart dette er et stort øyeblikk for oss og klubben".


Ullern bandy er stolt arrangørklubb av NM finalen og har vi har satt i gang et skikkelig apparat for å få dette til å bli et godt arrangement. Vi gleder oss vanvittig, og håper mange tar turen for å sørge for god kok også på tribunen.


Velkommen!