Gamle klubbhuset

Gamle klubbhuset

-

Ukeplan uke 5

Postet av Gamle klubbhuset den 26. Jan 2020

To kamper i helgen som var, mot henholdsvis ØHIL og VIF. Førstnevnte en jevn batalje, men ØHIL er effektive og setter 3 av 3 (kvalifiserte) avslutninger på mål i mål, samtidig som vi til tider sliter litt med det offensive spillet vårt, som starter bak hos keeperen. 

En litt annen historie mot VIF, som vi er et bedre fotballag enn. Men kamper vinner seg ikke selv, og vi gjør mye riktig og bra, som vi snakker om før kampen, som gjør at vi får en god prestasjon og et positivt resultat, mot en etter rapportene litt gretten VIF-gjeng. Treneren meldte bl.a at dommeren saboterte de en del. Han om det. 

Ny uke foran oss, hvor vi skal få jobbet en del med det offensive. Mandag er planen storbane og en del taktisk jobbing, som kan passe fint etter en travel uke bak oss og en del slitne bein og kropper. 

Husk alle regler og tiltak dere selv kan og burde ta for å sørge for at dere stiller så nære 100% som mulig før hver økt. Nok sovn, mat og drikke er viktig. Riktig bekledning det samme. 


Mandag. 19.00 - 20.30. Oppvarming og spill. 

Onsdag. 18.30 - 20.00. Oppvarming m/skadeforebyggende og spill.

Torsdag. 16.30 - 18.00. Oppvarming, deløvelse og spill. 


0 Kommentar

Ullernjenta Idun med debut for Dynamite Girls

Postet av Gamle klubbhuset den 25. Jan 2020

Idun Bø f. 2004 (til venstre på bildet) fikk i går sine første minutter for A-laget til Røa i treningskamp mot Kolbotn på Telenor Arena. Ullern har mange spennende 2004-jenter, og etter to samarbeidssesonger med Fossum, har jentene gått videre i Røa for å få best mulig utviklingsmuligheter videre. Sofia Flage Braathen fra Fossum som også har vært del av "UFO"-laget kom også på banen i går.

Vi tok en prat med Idun etter at debuten var unnagjort og hvilepulsen nogenlunde tilbake.

- Hva betyr disse første minuttene på A-laget for deg?

- Det å få denne muligheten er jeg utrolig takknemlig for. Å få spille med et A-lag i toppserien er kjempe inspirerende, selvom det bare varte i noen få minutter. Det å vite at trenerene mine har troen på meg er veldig motiverende. Dette er en erfaring jeg kan ta med meg videre, og et godt minne jeg kan se tilbake på. Selvom jeg bare fikk et par minutters spilletid så storkoste jeg meg ut på banen. Det minnet meg på hvorfor jeg elsker fotball. Jeg er enda ung og hvis jeg fortsetter å være like ivrig i å forbedre meg, får jeg kanskje flere muligheter som denne.

- Har du satt deg noen videre mål for den kommende sesongen?

- Målene mine for sesongen er egentlig bare å prøve å forbedre meg mest mulig. Å være takknemlig for hvor langt jeg har kommet, men aldri være helt fornøyd, alltid prøve å bli bedre. Jeg har enda en lang vei å gå hvis jeg noen gang skal være på det nivået til damene jeg spilte med i går. Jeg skal kose meg på veien samtidig som at jeg skal jobbe hardt!

Det høres med andre ord som Idun har en meget fornuftig oppskrift på plass. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ser frem til å følge Idun videre i Røadrakta!

0 Kommentar

Ukeplan uke 4

Postet av Gamle klubbhuset den 19. Jan 2020

Fotballen ruller videre. Avsluttet kampen med kamp i vinterserien mot Jardar, hvor vi kan si oss fornøyd med de siste 15 minuttene, mens de første 15 igjen er relativt rotete med balltap, tapte dueller, og avstander i laget som gjør det vanskelig og både angripe og forsvare seg. 

Ny småtravel uke foran oss, og med flere som kjenner på småskader, er det viktig at dere tar det rolig fremover til dere er 100% igjen. Søvn, mat og drikke er veldig viktig. 

Tilslutt, og som nevnt et par ganger, verdien av å ta turen ned på banen, enten alene eller med venner utenom lagsøktene, og øve på hva det enn måtte være som man har bruk for i kamp, er vel så viktig som å møte opp på lagsøkt. 

Tenk på hvilke krav din posisjon på banen har, hva du gjør mest av i kamp, og gå ned og øv på det. 

Er du usikker på dette, kan du som nevnt også finne inspirasjon på Ullerns egen youtube kanal.

https://www.youtube.com/channel/UCxQ6Hs4P8zWDYurTC9A1Xag


Mandag. 19.00 - 20.30. Oppvarming, deløvelse, spill. 

Onsdag. 18.30 - 20.00. Oppvarming m/styrke, deløvelse, spill.

Torsdag.16.30 - 18.00. Oppvarming, deløvelse, spill. 

Lørdag. Kamp i vinterserien møt ØHIL. Info i Spond. 

Søndag. Treningskamp mot VIF. Info i Spond.  


0 Kommentar

Ukeplan uke 3

Postet av Gamle klubbhuset den 12. Jan 2020

Godt i gang etter ferien nå, og får i uken som gikk jobbet godt med forsvarsspillet, noe vi også jobber videre med denne uken. 

"Internkamp" mot Fossum avslutter uken. Vi har fortsatt ikke knekt koden når det gjelder å starte kamper på så ideelt vis som mulig, og så nære 100% både innsats men også taktisk gjennomføring. Det må vi bare sammen jobbe videre for å løse.

Husk å ta alle forhåndsregler, selv om gradestokken ligger på plussiden på dagtid, er den fort et stykke under når mørket senker seg, noe vi også merket ute på "bondelandet" på søndag.

Nok søvn, mat, drikke og bekledning er viktig for at vi skal holde oss friske og raske og få gjennomført øktene på så optimalt vis som mulig. 


Mandag. 19.00 - 20.30. Oppvarming, deløvelse, spill

Onsdag. 18.30 - 20.00. Oppvarming m skadeforebyggende, deløvelse, spill. 

Torsdag. 16.30 - 18.00. Oppvarming, 1v1, spill. 

Søndag. Kamp, hjemme mot Jardar i vinterserien


0 Kommentar

Treningsavgiften 2020.

Postet av Gamle klubbhuset den 9. Jan 2020

Grunnavgift har blitt holdt på samme beløp flere sesonger, og heves nå noe for både barn og ungdom. Akademi og satsningsavgifter endres ikke.

Grunnavgift er helårsbetaling, alle andre betalinger er delt i periodene nov-mars og april-oktober

Ta kontakt dersom man trenger å utsette betaling. Og, ikke minst: Ta kontakt med meg om dere trenger rabattert løsning. Økonomi skal aldri være en ekskluderende faktor fra et treningstilbud i Ullern fotball.

Grunnavgift 3400 Alle spillere som deltar på kullet

Sats vinter 5000 1.11.-31.3.

Sats sommer 5000 1.4.-31.10.

Kontonr. er: 1594 22 78478. Merk betalingen med navn og årskull.

Nummeret mitt er 905 07 691 og e-post er anders_rojo@hotmail.com, om det skulle være noen spørsmål angående dette.

Betalingsfrist er 1.1.2020 for grunnavgift og satsningsavgift vinter. Det er selvfølgelig lov å betale hele summen nå (sats sommer i tillegg).


0 Kommentar

Håkon Helland Hoseth til KFUM

Postet av Gamle klubbhuset den 8. Jan 2020

Gjennom 2019-sesongen har Ullern MSA spiller Håkon Helland Hoseth trent ukentlig med KFUM. Med enighet mellom klubbene og ikke minst mellom ny klubb og spiller, er det klart at Håkon fortsetter karrieren på Ekeberg.

Håkon har spilt i Ullern hele livet, og selv om det er litt vemodig å si farvel, er vi glade og stolte over at Håkon har utviklet seg til et nivå der han går inn i en spillergruppe som spilte kvalifisering til eliteserien få uker tilbake. 

Vi takker Håkon for alt, ønsker all lykke til, og kommer ikke minst tilbake med mer om overgangen. 

I mellomtiden kan dere lese mer hos Eurosport og på KFUM sin nettside.
0 Kommentar

Ukeplan uke 2

Postet av Gamle klubbhuset den 5. Jan 2020

Da var vi igang igjen etter ferien, og startet med cup i Tønsberg. Vi fikk erfare at den fysiske forskjellen på de som bare er ett år eldre er merkbar, og det preget oss en del. Men nyttig erfaring og en del bra å ta med seg videre. 

Fra og med denne uken trener vi mandag, onsdag og torsdager. Mandager på Ullern, onsdager på Fossum og lagsøkt torsdager på Ullern. 

Mandag. 19.00 - 20.30. Oppvarming, spill. 

Onsdag. 18.30 - 20.00. Oppvarming og skadeforebyggende, deløvelse (frispilling), spill. 

Torsdag. 16.30 - 18.00. Oppvarming, deløvelse, spill. 

Søndag. 19.00. Vinterserien, borte mot Fossum. Oppmøte kl 18.30. 

Mandag sørger dere selv for at utstyret kommer seg ut på banen til økten starter. Tell over baller, sørg for at det er nok luft i de, og ta med hatter og vester. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc