Lørdag ettermiddag spilte Ullern MSA uavgjort 1-1 mot Lyn.

Johan i mål, Tobias, Eivind, Kristian og Henry i backfireren.

Innbyttere; Harold, og Jesper.

Målscorer: Lars

Trener Didrik sier følgende:

Når 1p føles som å ha tapt 2.

Til sammenlikning med kampen mot Oppsal ble dette en aldri så liten nedtur, først og fremst med tanke på effektivitet foran mål, og en fryktelig sen utlikning.

Igjen så begynner vi først å likne på oss selv i 2.omgang. Før vi går til pause slurver vi i pasningsspillet vårt som mot Oppsal og får alt for mange brudd på steder vi ikke skal ha det. Vi kommer til noen virkelig store sjanser, spesielt der Johannes er alene med Lyns keeper og forsøker å dra seg rundt, men klarer ikke å score på sjansene våre.

Det er stort sett en helt jevn kamp der vi har mer ball og klarer å etablere flere gode angrep i andre omgang. Lyn etterlater seg store rom sentralt i banen som vi tidvis er gode til å utnytte. Det vi ikke kan være fornøyd med er at vi taper alt for mange dueller etter utspill fra keeper og at vi alt for lett blir dratt av i det høye presset vårt.

Sluttminuttene ser ut til å bære preg av at vi hadde cupkampen i beina, men ser man tilbake til kampen mot Ready oppstår presis det samme kampbildet i sluttminuttene. Det handler mer om at vi blir feige og legger oss lavt for å dra i land seieren enn det handler om slitne bein. Det ser ut som vi tror at dersom vi legger oss lavt så hindrer vi gjennombruddet, mens faktum er at vi tillater de å slå over oss og skape situasjoner inne i boksen. Den største feilen vi gjør er å ikke støte ut av leddet på ballfører tidlig nok for å stoppe innleggene.

Å ta med seg poeng etter å ha spilt 1-1 mot Lyn borte er helt ok isolert sett, men når utlikningen kommer etter 95minutt og 26 sekunder føles det som å ha tapt 2 poeng.

På mandag offentliggjøres oppsettet for 2.runde i Cupen, og forberedelsene mot topplaget FK Tønsberg står for tur. FKT står med full pott og 9p på de 3 første kampene mot henholdsvis Lyn, Follo og Halsen, så dette blir en ny tøff utfordring for oss."