MSA: Første borteseier for sesongen

Postet av Ullern Fotball den 12. Mai 2019

Lørdag ettermiddag tok Ullern MSA, etter objektiv vurdering av Ullerntilskuere, en sterk og velfortjent 1-3 borteseier mot topplaget Tønsberg. Stillingen til pause var 0-1.

Ullern stilte følgende menn: Johan Mork, Tobias Løken Asbjørnsen, Eivind Stender, Kristian Vatn Wood, Henry August Isegran, Joakim Emilsen Schreuder, Håkon Helland Hoseth (Jesper Nesdal Sandberg etter 85 min), Nyemah Roman Brownell (Harold Biata Mufoncol etter 73 min), Finn Badou Jor, Johannes Bakken Dieserud, Lars Jensen Austnes (Espen Lindøe etter 81 min).

Ullerns målscorere: Eivind Stender (32 min), Johannes Bakken Dieserud (64 min), Tobias Løken Asbjørnsen (90 min)

I tillegg verdt å nevne: Strafferedning av Johan Mork.

Vi har tatt en prat med trener Didrik, som sier følgende:

Fortjent seier mot FK Tønsberg.

Som vi har sagt hele veien så kommer vi bare til å bli bedre og bedre utover i sesongen. Til tross for en mindre poengfangst enn det vi hadde håpet på i innledningen av sesongen så viser vi i perioder et meget godt toppnivå. Vi visste at FK Tønsberg kom til å bli en tøff utfordring for oss og vi hadde forberedt oss godt på det som møtte oss. De første 20 minuttene av kampen dominerer vi kampen fullstendig, og med litt «Ullern-øyne» ser det ut for meg som det i innledningen av kampen er divisjonsforskjell på lagene i banespillet. Dessverre scorer vi ikke på de situasjonene vi klarer å skape og vi må til en dødball for å gå opp i ledelsen ved Eivind Stender. Kampen jevner seg mer ut utover i omgangen og litt skuffende går vi til pause med kun ett måls ledelse. 0-2 kommer imidlertid etter en fantastisk avslutning av Johannes, og frem til dette har vi sett veldig komfortable ut i en nokså sjansefattig og jevnspilt kamp. FKT får en redusering i det 77 spilleminutt og legger etterhvert om formasjonen og trykker oss litt bakover i banen. De kommer til noen farlige situasjoner som en følge av dette, men da skjer også det som ofte skjer når et av lagene flytter opp mer folk og tar mer risiko enn det som er fornuftig. Vi får en overgangsmulighet i et av rommene der FKT har flyttet opp folk fra, og med målvakt flyttet opp etter en dødball i tillegg kan vår høyreback Tobias sette ballen i åpent mål fra distanse.

Vi tar med oss noen veldig gode prestasjoner fra denne kampen som vi ønsker å bygge videre på. Samtidig bekrefter også denne kampen at vi har noen svakhetstegn som vi må fortsette å jobbe med. Nå går vi inn i en roligere treningsuke før det braker løs med tre meget spennende og vanskelige kamper. Mjøndalen 2 på mandag kommer til å stille sterkt. Frem til nå har de stilt med en stor andel spillere fra Eliteseriestallen sin og de har til tross for kun én seier spilt veldig jevnt i alle kampene til nå. Torsdag blir det folkefest på CC Vest Arena da Strømsgodset kommer på besøk for å spille om avansement til 3.runde i NM og søndag blir det nok ett oppgjør mot en eliteserieklubb i Vålerenga 2, som i skrivende stund ligger på delt førsteplass i serien med én kamp mindre spilt. Med andre ord er det mye å glede seg til om en ukes tid.