Ullern Fotball søker trenere

Postet av Ullern Fotball den 8. Jul 2019

Er du en trener som brenner for spillerutvikling, ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst, er opptatt av egenutvikling, og drømmer om å bidra til utvikling av toppspillere? Om svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Ullern klubben for deg!

Vi etterstreber et optimalt spillerutviklingstilbud for samtlige alderstrinn fra 5 år og oppover. Gjennom alderstrinnenes organisering, og ikke minst aktivitetsinnhold, strekker vi oss alltid mot denne målsettingen. Det gir et engasjert, nysgjerrig og endringsvillig trenerteam som jobber sammen mot felles mål.

Som vår bydels største fritidstilbud for barn og ungdom, handler Ullern likevel om mer enn spillerutvikling. Vi forsøker å bevise at et ambisiøst opplegg for spillerutvikling kan gå hånd i hånd med et arbeid for å ha flest mulig barn og ungdom aktive i fotballen. Ferdigheter skal ikke ekskludere deg fra et ønsket treningstilbud i Ullern, og vi tar alle spillernes fotballtilbud på alvor. Vi har tro på at uansett hvor mye tid du ønsker å investere i ditt fotballtilbud, finner du glede i å utvikle deg og oppleve mestring i idretten din.

Med yrkesendringer, studiesemestre utenlands, foreldrepermisjoner, og det som verre er i vår stab, er muligheten tilstede for å bli en del av et utviklende og trivelig trenerkollegium i Ullern. Vi er en stor klubb med mye aktivitet fra senior til 5-åringer med mulighet for å tilby både små og store deltidsstillinger avhengig av hvor mye tid du vil og kan bruke på trenergjerningen. Ullern holder til rett ved Bjørnsletta T-banestasjon og er enkelt å komme seg til fra hele Oslo. 

Ta kontakt med sportslig leder på magne.aarvik@gmail.com



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.