Ukeplan uke 36

Postet av Ullern Fotball den 1. Sep 2019

Mye aktivitet på de aller fleste for tiden, både trening og ikke minst kamper bidrar til at vi har mange som hangler litt. Dropper derfor tirsdagsøkten også denne uken, slik at man kan få ned belastningen noe og få en ekstra hviledag, så man får hentet seg inn igjen og er klar til resten av høsten.

To kamper i uken som gikk.

Fredag var det nabo (og prestisje) -oppgjør på Røabanen, hvor vi tilslutt går seirende ut, i en kamp som igjen starter litt rotete og hvor vi straffes for balltap i bakre rekker. Men vi forsetter å prøve, og vi vokser også inn i kampen. Røa har 2-3 farligheter, og spesielt 1 veldig stor i 2 omgang på stillingen 2-1 til oss, hvor de får avslutte relativt uhindret fra 7-8 meter, men på mirakuløst vis får Josefine ordnet opp, og vi kan kontre inn 3-1 ved Pilar på overtid.

Søndag tar vi i mot Skeid, som vi vet er en tøff motstander og et meget godt lag vi har slitt mye med.

Det er lenge en relativt jevn affære, og selv om Skeid har mer ball enn oss, kommer de ikke til mange farligheter, før de plutselig får 2 kjappe kasser. Litt kaotisk før vi får hentet oss inn igjen, og kampen blir igjen jevn.

Med to nye baklengs i 2 omgang ebber det ut med en klar seier til gjestene. Vi må erkjenne at vi møter et bedre lag, for jeg synes vi også denne gangen nærmer oss det å gjennomføre en kamp slik jeg ønsker vi skal gjøre det. For å bli flinkere som enkeltspillere og lag, må vi bare komme oss på trening og fortsette å øve.