Uke 43 - siste som G15

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Da er vi ved veis ende av årets sesong! Det har først og fremst vært utrolig gøy å være trener for denne gjengen og både Mads og eg gleder oss til fortsettelsen inn i 2021!


Vi ønsker samtidig å takke en hel foreldregruppe som har levert varene og vel så det - vi har kunnet gjennomføre det opplegget vi har ønsket så å si til punkt og prikke og der er dere har dere vært helt uvurderlig❤

Fotball handler først og fremst om øyeblikkene som skapes og er langt mer enn 3 poeng en søndag. Vi har skapt et flott miljø hvor alle går godt overens og ønsker hverandre vel og det er det ALLER VIKTIGSTE!! Samtidig blir vi stadig litt bedre i fotball, men det er nå jobbe for alvor begynner, når dere er i ferd med å gå fra gutter til menn. Nå når kropper begynner for alvor å vokse og andre interesser begynner å melde seg. Nå er det mange fotballspillere rundt i dette land som velger å slutte med fotball, men ikke vi! Mulighetene fremover er store for de som er villig til å legge ned den jobben som kreves for å ta nye steg i sin fotballkarriere. I Ullern skal du få de mulighetene du fortjener og trenger for å nå dine mål og det ser eg frem til å hjelpe dere med også kommende år.

Vi avslutter 2020 sesongen for TG1 med fotballtennis konkurranse og spillermøte i morgen, mandag, kl 17:00 (16.45) på Ullern!



Togheter

Everyone

Achieves             

More     


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.