MSA: Ullern sjanseløse borte mot Egersund

Postet av Ullern Fotball den 23. Mai 2022

Et skadeskutt UIlern lag ble dessverre for svake mot et imponerende godt Egersund lag. Og for første gang denne sesongen var Ullern rett og slett sjanseløse i kampen om poengene. Egersund hadde helt tydelig forberedt seg godt før møtet på Husabø.

Avgjort før pause
Ullern startet faktisk kampen med et par gode målsjanser etter bare et par minutter spilt, men resten av omgangen skulle omgjøres til et mareritt for Ullern.
Egersund scorer 1-0 etter 10 minutter når en avslutning ender opp med å bli et glimrende gjennomspill, og Stålesen på EIK kan enkelt score.
Mål nummer to kommer bare noen minutter etterpå, en forholdsvis svak avslutning går dessverre under en uheldig Filip Terzic i Ullern buret.
I denne perioden er det kun et lag på banen og Ullern sliter virkelig. Etter 27 minutter er det klart for nok en scoring for hjemmelag. Ullern mister ballen på midten og da er EIK dødelig på overgangen. Samme Hammershaug (bildet) spilles gjennom og setter ballen kontrollert forbi Terzic.

Vondt skal gå til verre like etterpå, et innlegg fra venstre går forbi alle i feltet og ender opp i lengste hjørnet, game over.

Et ørlite håp
Ullern reduserer på straffespark ved Ismar Dizdar like før pause, og når Lars Austens dundrer inn scoring nummer to for Ullern før timen er spilt så tennes det et ørlite håp. I denne perioden presser Ullern på og EIK er tydelig litt rystet. Men Ullern får ikke uttelling og EIK punkterer kampen etter 71 minutter spilt når en meget godt Dunsby setter inn 5-2 til hjemmelaget.

Ullern har slitt med enorme skadeproblemer denne sesongen og det kom tydelig frem i kampen mot EIK at alle skadene har begynt å tære på. Hele 8 spillere fra A-stallen er ute med skade og det er kanskje en mager trøst for Didrik Bjella, men ingen nye skader ble registrert i kampen mot EIK.

Egersund - Ullern: 5-2
Mål: Stålesen 10.min, Hammershaug 16.min, 27.min, Sleveland 30.min, Dizdar 40.min (str), Austnes 58.min (Øverby), Dunsby 71.min.
Gule kort: Ademaj
Tilskuere: ca 250

POENGBØRSEN
3.poeng: Lars Austnes
På en tung Ullern dag så var det ikke så lett å finne så mange lyspunkter. Men scoringen til Austnes var absolutt et lyspunkt. Smeller ballen i hjørnet fra 18 meter og tenner da et lite håp for bortelaget.

2.poeng: Håkon Øverby
Under vanskelige arbeidsforhold så jobber han utrettelig gjennom hele kampen som vanlig. Setter opp Hanche-Olsen i situasjonen som medfører straffe og noterer seg også for en litt billig assist på scoringen til Austnes. Får fortjent hvile når kampen er avgjort på 5-2.

1.poeng: Ismar Dizdar
Kapteinen gjør det han kan for å holde spillergruppen oppe og dem må sies at Ullern aldri i løpet av kampen egentlig ga opp eller gikk sure. Spiller andre omgangen som spiss og vinner mange luftdueller på topp. Sikkert straffespark.