MSA: Målbonanza da Ullern knuste tabellnabo Staal

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2022

Det var duket for en real 6 poeng kamp i kampen om å unngå nedrykk fra PostNord når Ullern tok imot Staal Jørpeland på CC Vest Arena. Ullern som hadde en skadeplaget vår sesong kunne endelig nesten stille en skadefri tropp, kun med unntak av Thomas Martinussen som enda er ute en god stund. Og det var ikke noen tvil om at det var et heltent Ullern lag som aldri levnet noen tvil om hvor poengene skulle havne og hjemmelaget ga seg ikke før det stod hele 8-0 på tavla.
Jens Bonde Aslaksrud var i fyr og flamme og med sine 12 mål er han toppscorer i avdelingen

Avgjort før pause
Ullern brukte et kvarters tid på å åpne målkontoen, men når den først var åpnet så rydde det inn med scoringer. Jens Aslaksrud stod med 9 mål før denne kampen og jager toppscorer tittelen i avdelingen. Og han satte inn sin tiende scoring og Ullern sin første for dagen etter et vakkert angrep. Og nå var det bare ett lag på banen, kun to minutter etter den første scoringer så finner Følstad en umarkert Dreni Ademaj i boksen og han setter enkelt inn 2-0. Og nå var det virkelig morsomt på CC Vest Arena. Jens Aslaksrud får ballen inne i boksen fra Walid Idrissi som endelig er tilbake igjen og Aslaksrud banker ballen i mål fra kloss hold. Like før pause punkteres kampen fullstendig, Lars Følstad jager et svakt tilbakespill og bryter et nonchalant pasningsforsøk fra bortelagets keeper. Da er resten av jobben veldig enkel for Følstad som kan trille ballen i det åpne buret, 4-0 til pause.

Foten på gasspedalen
Fokuset til Ullern trener Didrik Bjella var helt tydelig i pausen, foten skulle ikke tas av gasspedalen og hjemmelaget skulle fortsette å angripe. Walid Idrissi ble byttet ut til pause for og spares, men Ullern fortsatte allikevel å kjøre på fremover.

53.minutter er spilt når debutant Tomas Lopez Borgersen sitt volley forsøk i feltet ender opp hos kaptein Ismar Dizdar som hamrer den i nettet fra kloss hold.
Mål nummer 5 for dagen kommer etter at Magnus Fosen spilles flott gjennom av Lars Austnes, og Fosen er sikkerheten selv alene med keeper.
Jens Aslaksrud har hatt til gode å score hat trick for Ullern, men denne dagen skulle endelig hat tricket fullføres når han setter inn 7-0 etter 76.min. Dette var hans 12 scoring denne sesongen og det fører han helt opp til toppen av toppscorer listen sammen med Kristian Lien på Fløy Flekkerøy.

Like før slutt satte Bendik Foss Evensen inn sitt første mål i PostNord ligaen, 17-åringen blir spilt fri av spisskollega Jens Aslaksrud og med en utsøkt volley fastsetter han sluttresultatet til utrolige 8-0.

En fantastisk dag for Ullern folket, men en blytung opplevelse for Staal laget som nå virkelig sliter med å komme seg over nedrykkstreken i PostNord avdeling 2.

Kampfakta
Ullern - Staal Jørpeland: 8-0
Aslaksrud 16.min (Følstad), Dreni Ademaj 18.min (Lars Følstad), Aslaksrud 26.min (Idrissi), Følstad 41.min, Dizdar 53.min (Borgersen), Fosen 71.min (Austnes), Aslaksrud 76.min (Ademaj), Foss Evensen 90.min (Aslaksrud).
Gult kort: Øverby, Mufoncol
Tilskuere: 120

Poengbørsen
3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Spissen som kom til Ullern fra Kjelsås forrige sesong har virkelig blomstret i Ullern trøya. Og noterer seg for 3 scoringer og 12 totalt så langt denne sesongen. Med 12 mål på 15 kamper så vekker dette fort interesse fra klubber høyere i ligasystemet.

2.poeng: Dreni Ademaj
Så stygt ut når han gikk i bakken med det som så ut som en albue som var ute av ledd bare etter noen få minutter. Men Ademaj fortsetter allikevel kampen og det gjør han på fantastisk vis. Driver fremover med ballen i kjent stil og noterer seg for både scoring og assist.

1.poeng: Lars Følstad
Rakk noen minutter med fotball like før ferien etter et lengre skadeopphold. Og ferie og trening har virkelig gjort han godt den drøye måneden det har vært pause i PostNord avdeling 2. Dette var Følstad i godt gammelt slag med to assist og scoring i første omgang. Blir nok litt tom for krefter utover i andre omgang og byttes ut i det 73.min. Men meget godt å ha han tilbake igjen for fullt.