Hva er akademiet?

Ullernakademiet er et fotballtilbud for gutter i alderen 5-10 år og jenter i alderen 5-12 år som ønsker å utvikle fotballferdighetene sine. Alle trenings- og kampaktivitet ledes av ansatte trenere i klubben.

Ved 5-6-årstrinnet behøver ikke akademitreningen å være et supplement, mens på 7-10/12 kommer akademiet i tillegg til lagsaktiviteten. 

På akademitreningene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillerne som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling. Spillerne deles hver trening i grupper for å gi alle riktig blanding av mestring og utfordringer. Treningsgruppene deles ikke etter kamerater, skoler, klasser, lag eller lignende.

 

Gutter 9 (G2010 i 2018-19)

Kontaktperson:
Morten Gudmundsen
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   
Tlf: 92812430

For vinterhalvåret november 2018 til mars 2019 gjelder følgende:

Treninger
Treninger er tirsdag og torsdag kl 1445-1615. Deretter skal det ryddes og være samling i gruppa.
Kostnad for perioden er kr 4500,-.
Forfall til treninger meldes per mail til kontaktperson.
Vi tilbyr følging fra skolene. Se nederst for mer informasjon. 

Keepertrening fredager 1500-1600.
Kostnad 1750,-
Dersom du allerede er påmeldt to treninger per uke eller Akademilaget, er dette tilbudet inkludert. 

Akademilaget
Dette vil være et kamptilbud som gir mulighet for deltagelse i Akademiligaen (se info lenger ned) og eventuelt andre kampaktiviter vi arrangerer i den aktuelle perioden.
Kostnad inkludert begge treninger: 5000,-
Kostnad inkludert 1 trening: 3500,-
Forfall til kampaktiviteter ønskes så tidlig som mulig per mail til kontaktperson

Akademiligaen er et samarbeid mellom 7 klubber (Snarøya, Ready, Røa, Heming, Holmen, Bærums Verk-Hauger og Ullern) om å skape et nivådifferensiert kamptilbud for spillerne i de respektive klubbers akademitilbud.

På G9 arrangerer klubbene på omgang turneringsspill i 5erfotball. Alle klubbene deler inn spillergruppene sine etter ferdighetsnivåer, og melder så lagene sine på standardiserte nivåer, med det målet at alle kamper skal bli jevne for best mulig utvikling for hver spiller. Hvert lag spiller minst 3 kamper a 25 minutter hver turnering. Kampene legges så kompakt som mulig med utgangspunkt i 35 min mellom hver av lagets kamper. Avviklingen vil hver runde være i tidsrom innenfor kl 0900-1300.

For 2018 gjelder foreløpig følgende datoer:
18. november på Ullern
09. desember på Heming
13. januar på Holmen
10. februar på Røa
10. mars på Holmen
07. april hos BVH (inkludert i denne perioden selv om den er i april)

Påmelding
Påmelding og betaling foretar du ved å legge ditt barn inn her og benytte betalingsoppdrag tilknyttet gruppa: https://www.truegroups.com/Group/GroupDetails?GroupId=492467&selectedTabId=0 Trykk på "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil må du først opprette dette, legge barn til i din familie og klikk på denne linken og "Bli medlem" på nytt. Du kan også laste ned True Groups' app på mobilen, og gjøre dette der (men flere har opplevd utfordringer ved betaling fra mobil). 

Faebookgruppe
Vi har en facebookgruppe til akademigjengen her: https://www.facebook.com/groups/421562314912675/

 

 

Utskrift