Hva er akademiet?

Ullernakademiet er et fotballtilbud for gutter og jenter i alderen 5-11 år til barn som ønsker å utvikle fotballferdighetene sine. Alle trenings- og kampaktivitet ledes av ansatte trenere i klubben. 

Ved 5-6-årstrinnet behøver ikke akademitreningen å være et supplement, mens på 7-11 kommer akademiet i tillegg til lagsaktiviteten. 

På akademitreningene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillerne som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling. Spillerne deles hver trening i grupper for å gi alle riktig blanding av mestring og utfordringer. Treningsgruppene deles ikke etter kamerater, skoler, klasser, lag eller lignende.

Jenter 6 år i 2018-19

Kontaktperson:
Magne Aarvik
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 47 26 59 66

For vinterhalvåret april-oktober 2018 gjelder følgende: 
Treninger er tirsdager kl 1700-1800 i øvre gymsal på Lysejordet Skole. Kl 1800 skal det ryddes og være samling i gruppa før man går. I desember er gymsalene på skolen i bruk til julekonserter/avslutninger. Her kan det dukke opp dager der vi pakker på oss tøy og trener ute på Ullernbanen i samme tidsrom. Omfanget var 0 eller 1 i fjor.
Kostnad for perioden er kr 2500,-. I tillegg kommer et administrasjonsgebyr for medlemssystemet som benyttes. Pga plassbegrensningen en hall innebærer har vi et øvre tak på 25 påmeldinger. Gutter og jenter blandes.

Beskrivelse:
Det første møtet med organisert fotball kan for noen være litt skremmende. Gjennom dette tilbudet vil vi sikre at alle blir sett og ivaretatt, så det blir en positiv erfaring for alle. Vi ønsker å gi barn og foreldre inspirasjon og motivasjon til egenaktivitet og lek- og spill med ballen. Å bli glad i å spille fotball i barnehagealder, tror vi øker sjansen for å være glad i fotball også gjennom barne- og ungdomstiden. Treningene ledes av sportslig leder i Ullern Fotball. Foreldre bes være til stede under treningen, men ikke involvere seg i instruksjon og veiledning av barna. Dersom barnet ditt faller helt ut av treningen, oppfordrer vi deg til å gripe inn og forsøke å få barnet i gang. Det samme gjelder dersom ditt barn ikke kommer på plass, hører etter, osv... I de tilfellene er det svært nyttig for trener å få bistand, slik at ikke 1-2 barn krever all hans oppmerksomhet.

For foreldre som også skal være med som trenere for barna gjennom barnefotballen, gir treningene nyttig input i både praktisk gjennomføring og metodikk. Det er høyst velkomment med spørsmål knyttet til det som observeres.

Påmelding
Påmelding og betaling foretar du ved å legge ditt barn inn her og benytte betalingsoppdrag tilknyttet gruppa: https://www.truegroups.com/Group/GroupDetails?GroupId=497274&selectedTabId=0 Trykk på "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil må du først opprette dette, legge barn til i din familie og klikk på denne linken og "Bli medlem" på nytt. Du kan også laste ned True Groups' app på mobilen, og gjøre dette der.

 

Facebookgruppe
Vi har også en egen facebookgruppe for jenter som deltar på akademiet, her er det bare å melde seg inn, hvor det vil komme jevnlige oppdateringer fra diverse akademi-relatert aktivitet.
https://www.facebook.com/groups/711624192356468 /

Utskrift