UllernAka_logoUllernakademiet arrangerter hvert år fotballskoler med svært høyt utviklingsfokus og tett individuell oppfølging i nest siste uke av sommerferien og i høstferien.

Fotballskolene er for de som er spesielt interessert i å utvikle sine fotballferdigheter og ledes av Ullernakademiets faste trenere.

I 2018 arrangeres skolene i uke 32 (6.-10. august) og uke 40 (1. - 3.okt)

Nytt av året

Vi konsentrerer fotballskolen i høstferien om de 3 første dagene i uka. Her er altså ikke tilbud torsdag og fredag. Uke 32 gjennomføres som normalt - hele uka.

Innhold

Ullernakademiets fotballskoler skal være noe mer enn man møter i sin vanlige treningshverdag på akademiet og lagene sine. I tillegg til det velkjente tekniske, motoriske og taktiske arbeidet, vil opplegget inkludere:
- Mental trening med skriftlig målsetting, evaluering og refleksjon som hjelpemidler for å heve SITT treningsutbytte - dvs øke sin treningskvalitet.
- Teknisk analyse med video: Vi benytter video som verktøy for at spilleren kan analysere sin tekniske gjennomføring sammen med treneren.
- Video med eksempler fra de beste i bransjen på ulike tekniske og taktiske temaer før vi går ut og forsøker å få til det samme
- Fysisk basistrening med styrke, balanse, smidighet og bevegelighet

Dette gir følgende skisse og eksempel på en treningsdag:

08.00-09.00 Mulighet for barnepass (se under)
09.00-10.00 Frilek
10.00-10.15 Mental trening inne på klubbhuset
10.15-10.35 Video med teknisk tema, eller fysisk basistrening - "prehab". Styrke, balanse, bevegelighet.
10.40-12.00 Arbeid med teknisk tema
12.00-13.00 Lunsj
13.00-1320 Video med taktisk tema, eller fysisk basistrening - "prehab". Styrke, balanse, bevegelighet.
1325-1445 Arbeid med taktisk tema både i øvelser og spill. For de yngste: teknisk tema før spill. 
14.45-15.00 Mental trening inne på klubbhuset
15.00-16.00 (og forsåvidt lenger) Mulighet for barnepass (se under)

Ved behov for barnepass, kan vi ta oss av barna også før 9 og etter 15. Om dette ønskes, send i hvert tilfelle beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Spillerne skal ha med egen egnet lunsj, og får kun forlate baneområdet etter avtale med trenere. 

Aldersgrupper

Fotballskolene er åpne for spillere født i 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011.

Dersom det er barn født 2012 som har kommet langt hva gjelder både modenhet og ferdighet, kan disse også delta, men da må det inkludere "prøvetrening" mandag morgen (om man ikke fra før av deltar på Ullernakademiet og er kjent for trenerne).

Åpent for alle!

Det er en rabatt for spillere som deltar på ullernakademiets ordinære treninger. Likevel ønsker vi alle velkommen, uansett om de tilhører andre klubber. Om man tilhører andre klubber må dog en skriftlig godjennelse fra klubben foreligge.

Priser og påmelding

Uke 32: Fotballskolen koster kroner 1800 dersom du også er påmeldt Ullernakademiets sommersesong, og kroner 2250 dersom du ikke er det. Det er også mulig å melde seg på både 1, 2 og 3 dager. Påmelding og betaling gjøres HER

Uke 40: Fotballskolen varer fra mandag til onsdag og koster kroner 1100 dersom du også er påmeldt Ullernakademiets sommersesong, og kroner 1350 dersom du ikke er det. Det er også mulig å melde seg på 1 og 2 dager. Påmelding og betaling gjøres HER

Ved endringer i ferieplaner, sykdom, e.l. vil du etter henvendelse få refundert påmeldingen.

Egne jentegrupper avhengig av antall påmeldinger. Vi ønsker gjerne å få til egne jentegrupper. Dersom det ikke lar seg gjøre, vil jentene delta med guttene på riktig ferdighetsnivå.

Vi minner om at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt med sportslig leder, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966), for rabatterte løsninger.

For ytterligere fotballmoro, se "Ullern CC Vest Fotballskoler 2018" i menyen.

Utskrift