Ullern har signert Kenneth Di Vita Jensen fra Fredrikstad FK. Kenneth er 25 år gammel, og er fortrinnsvis spiss, men kan også bekle en kantrolle. Kenneth har mye erfaring fra eliteserien med Hønefoss som han var hos fra 2006 til 2013. Han har også spilt i 1.divisjon med nevnte Hønefoss + Fredrikstad og Ull/Kisa, samt at han har hatt korte opphold hos Moss, Lommedalen og Jevnaker. Vi har tatt en prat med Kenneth.

Kenneth om seg selv som fotballspiller...

Jeg har til nå i karrieren hovedsaklig spilt spiss, men også bekledd kantrollen. Som spiller liker jeg å utnytte rom bak forsvaret, men vil også si at jeg kan være et oppspillspunkt. Jeg gir alltid 100% og kan love at jeg skal bidra med en masse tæl og innsats for Ullern. 

Kenneth om Ullern...

Jeg valgte Ullern fordi det er en klubb med spillestil, spillere og trenere som gjør at jeg føler meg tilpass. Samtidig både bor og studerer jeg i Oslo, så det er deilig å kunne spille innenfor kommunegrensene. Mindre stress med reiser gjør at jeg kan heve meg både som student og fotballspiller. 

Starten i Ullern har vært en fin opplevelse. Hele spillergruppa og trenerteamet har gitt meg en varm mottagelse. Jeg har også fått et bra inntrykk av det sportslige nivået og opplegget ut fra treningene jeg har vært på til nå. Det er selvsagt vanskelig å spå hvordan sesongen vil gå, men jeg skal bidra med alt jeg kan for at vi skal klare å havne på øvre halvdel. 

Ole Johan om signeringen...

Det å signere Kenneth er selvsagt veldig stort for oss. Det er en kar med mye erfaring fra toppfotballen, og at han nå skal få dele sine ferdigheter og erfaringer med oss er noe vi gleder oss veldig til. Kenneth er en veldig fin og trygg person, og en god fotballspiller som glir rett inn i gruppa på og utenfor banen. Samtidig har jeg stor tro på at Kenneth kan ta nye steg hos oss, og om det ender med at han hjelper Ullern og/eller seg selv opp på høyere nivåer i fremtiden - så tror jeg det er fint mulig med en Ole Brumm-variant her. Vi gleder oss i hvert fall til å bli enda bedre sammen med Kenneth! 

Velkommen til Ullern Kenneth Di Vita Jensen!