Hva er akademiet?

UllernAka_logoUllernakademiet er et fotballtilbud for gutter og jenter i alderen 7-12 år. Akademiet kommer i tillegg til den tradisjonelle lagsaktiviteten. Det er et ekstratilbud for de som ønsker å utvikle ferdighetene sine.

Akademiet har treningstid kl.15.00 hver dag, og passer perfekt inn i perioden mellom skole og når foreldrene er hjemme fra jobb. Akademiet blir ledet av sportslig leder i Ullern Fotball Magne Aarvik. Det er alltid ansatte tilstede i aktuelt tidsrom, og barn er velkomne til å komme så snart skoledagen er slutt, for å oppholde seg i våre lokaler eller låne baller til bruk på banen.

På akademitreningene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillerne som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling. Spillerne deles hver trening i grupper for å gi alle riktig blanding av mestring og utfordringer. Treningsgruppene deles ikke etter kamerater, skoler, klasser, lag eller lignende.

Spillere som tilhører andre klubber enn Ullern IF, ønskes også hjertelig velkommen på Ullernakademiet, men det må da foreligge en godkjennelse fra spillerens klubb for å delta i aktiviteten.

Utskrift