Jenter/gutter 5 år

Jenter/gutter 5 år (2013 i 2017-18)

Kontaktperson:

Magne Aarvik

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 47 26 59 66

2013-kullet blir invitert til akademiet fra april 2018. Treninger er tirsdag og/eller torsdag kl 1700-1800. Deretter skal det ryddes og være samling i gruppa. Treningen er alltid på enden av gamle kunstgress nærmest COOP og Lysehagan. Kostnad for perioden er kr 2500,- for én dag i uka, og kr 4000,- for to dager.

Det første møtet med organisert fotball kan for noen være litt skremmende. Gjennom dette tilbudet vil vi sikre at alle blir sett og ivaretatt, så det blir en positiv erfaring for alle. Vi ønsker å gi barn og foreldre inspirasjon og motivasjon til egenaktivitet og lek- og spill med ballen. Å bli glad i å spille fotball i barnehagealder, tror vi øker sjansen for å være glad i fotball også gjennom barne- og ungdomstiden. Treningene ledes av sportslig leder i Ullern Fotball. Foreldre bes være til stede under treningen, men ikke involvere seg i instruksjon og veiledning av barna. Dersom barnet ditt faller helt ut av treningen, oppfordrer vi deg til å gripe inn og forsøke å få barnet i gang. Det samme gjelder dersom ditt barn ikke kommer på plass, hører etter, osv... I de tilfellene er det svært nyttig for trener å få bistand, slik at ikke 1-2 barn krever all hans oppmerksomhet.

For foreldre som også skal være med som trenere for barna gjennom barnefotballen, gir treningene nyttig input i både praktisk gjennomføring og metodikk. Det er høyst velkomment med spørsmål knyttet til det som observeres.

Utskrift