Påmelding

Påmelding

Ullernakademiet går hele året, men er delt i to påmeldingsperioder, november-mars og april-oktober. Påmelding og betaling gjøres alltid på www.deltager.no. Søk på Ullern, og velg riktig arrangement! Hver periode koster 4500 kr for to dager i uka, og 2750 kr for én dag i uka. Ullernakademiets keeperskole koster 1750,- i halvåret. Ved påmelding to dager i uka, er både fredagsekstra (10-11 år) og keeperskolen kostnadsfri. Dersom du har utfordringer med å betale hele beløpet på en gang, ikke nøl med å ta kontakt, så løser vi det!

Selv om vi er midt i en påmeldingsperiode, vil vi alltid gjøre plass til nye deltagere!

Spørsmål?

mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

tlf: 47 26 59 66

Om økonomi og søskenmoderasjon

Vi ønsker ikke at økonomi ekskluderer noen fra deltagelse på akademiet. Ta derfor kontakt med Magne dersom det er behov for en ordning med rabattert betaling.

Angående søskenmoderasjon, vil vi ikke ha en permanent ordning for dette. Utgiftene til våre trenere er like høye uansett slektskap blandt deltagerne. Men, igjen, dersom økonomi er en begrensende faktor for søskens deltagelse, ta kontakt! Vi kan da f eks få til en ordning der de yngre meldes på én dag i uken, men likevel deltar to.

Vi har tillit til de som tar kontakt, og tror at en slik ordning ikke vil bli misbrukt.

 

Utskrift