Postet av Ullern Fotball den 1. Mai 2024

Lyn sine rekrutter var mostander i sesongens andre bortekamp. Denne gangen oppe ved kongelige Sognsvann, hvor Kringsjå kunstgress ligger. Med noen tidligere Ullernspillere på Lyn sitt lag, skulle det bli tøff motstand mot serieleder.

Ullern fra start:

1.omg

Ikke langt ut i 1. omgang kunne Lyn juble for første skåring etter en corner. Dette i en periode hvor Ullern hadde hatt mest ball. For de som kjenner til OBOS-laget til Lyn, ville nok noen dra kjennskap på spillestil hos rekruttene. Det skulle vises seg videre ut i omgangen, da Lyn legger seg ofte lavere. Ullern hadde ballen mest - noe uventet. Flere kjennetegn med OBOS-laget kom frem, da de vant ballen raskt etter balltap, høyt i banen. Det ble utnyttet og Lyn går opp i 2-0. Fortsatt lave, kontrer Lyn inn 3-0 etter de vinner ballen og Ullern er posisjonert for å skåre en redusering. Lyn var nok mest fornøyd til pause, men trener Dennis Berg Smalsundmo opplevde nok at det var muligheter for flere målsjanser i favør Ullern.

2.omg

Etter en tøff 1. omgang, gjorde Ullern noen bytter. Lyn presser også ofte høyere, og Ullern sliter med å komme seg lenger frem i banen. Selv etter en pauseprat, kunne ikke Ullern se tilbake på store målsjanser i 2. omgangens startfase. Det var heller Lyn som angriper godt og får enda et mål. Dette gjør at Lyn kan "slappe mer av", og legger seg enda lavere. Ullern kommer til en del sjanser, men klarer ikke få ballen i mål. Til slutt blir det enda et mål til Lyn, og tirsdagens seniorlag fra Ullern måtte dra hjem uten mål og poeng.

Gule kort Ullern: Junior Peya