Guttelaget tok bronse i Mini World Cup - Helt rått!

Postet av Ullern Bandy den 29. Des 2022


Trener Haakon Heyerdahl oppsummerer opplevelsen i Vetlanda:

Målet om deltagelse i Mini World Cup ble satt i april 2021. Ved å vinne NM for SG så ble vi automatisk kvalifisert og det var bare å glede seg til MWC-2022.

Vi var alle enige om at avreise kl 09:00 på 2.juledag var brutalt, men ingen sure miner og det var 17 blide spillere som satt seg i bilen.

6-7 timer senere ankommer vi Vetlanda og klar for første kamp mot finske Vesta. Vi styrer det meste den kampen, selv om resultatet er litt misvisende.

3-2 og to pinner til Ullern.

Så var det nattkamp som stod for tur. Kl 02:30 stod Åby/Tjuvreda på motsatt banehalvdel. En meget beskjeden opptreden fra oss og vi taper denne kampen 5-3. Realiteten av dette var at vi måtte slå Villa Linköping med tre mål for å gå videre.

Gutta fra Oslo Vest var klare for oppgaven og gikk ut i 110. 

Fysisk bandy med høyt press var ikke noe Villa taklet særlig bra. Vi dominerer kampen totalt og feier et passivt Villa lag av banen med 5-2. Vi vinner gruppa og er i kvartfinale. Prestasjonen er over hva alle hadde forventet, men så absolutt fortjent.

I sluttspillet så gikk vi fra kamplengde på 2x30 min, til 2x40 min. Det skulle ha stor betydning for utfall senere i cupen. Västerås var motstander i kvartfinalen. Gutta fra Västmanlands län knuste vi 5-1 tidligere i år og vi var enige om at her har i sjansen til å gjøre noe få, om noen, har gjort før  oss. Nemlig å gå til semi.

Dette var en kamp hvor vi viser karakter. Ligger under 2-0 før Embrik scorer på straffe og vi går til pause på 2-1. Åpner 2.omg med at Lars blir spilt fri og gjør 2-2. Västerås går så igjen opp i ledelsen før Olav setter to på slutten og semi er et faktum.

I semifinalen møter vi de finske mesterne Mikkelin Kampparit som tidligere i cupen har bøtta inn mål. Kampparit endte også opp med å bli mestere ved å vinne finalen 8-0.

Vi taper semifinalen 7-5, men gjør kanskje vår beste prestasjon.

Det høye presset sitter, Kampparit blir stressa og vi har dem på gaffelen. Dessverre så er Kampparit dødelige på faste situasjoner. De scorer på 2 frislag og 3 cornere + to flotte langskudd.

Vi derimot styrer spillet, men sløser med sjansene. Samtidig så har Kampparit turneringens beste keeper og hans beste venner er nok stolpene. Vi scorer 5, men misser på straffe og har to i stanga. Statistikken viser at vi hadde presset og sjansene. Surt tap og gutta var deppa i garderoben etter matchen.

Med tap i semi var vi kvalifisert til bronsefinale. Sandviken bandy er en annen storhet i svensk bandy. Et fysisk sterkt lag vi har et knepent tap for under TIC cup tidligere iår.

Bronsefinalen bar preg av to lag som spilte sin tredje match på tolv timer.

Fulle av melkesyre hadde Ullernlaget egentlig god kontroll på SAIK og vinner komfortabelt 5-2.

Alt i alt så står vi igjen med en fantastisk opplevelse. Alt fra å bo på sjarmerende Vetlanda stadshotell til at vi hadde med oss verdens beste supportere som lagde et skikkelig leven i den fantastiske bandyhallen.

Oppsummert så presterer vi på et jevnt høyt nivå gjennom turneringen. Defensivt er vi sterke. Presser motstanderene våre og orker ta de tunge løpene hjem. Knapt noe lag kom igjennom alene med våre keepere. Offensivt så er vi også gode. Varierer spillet vårt med pasninger, flipper, langskudd og gjennombrudd. 

Denne gjengen er sammensveiset og god med offer vilje utover det normale. Det kommer man langt med!
Velkommen på skøyter i julen!

Postet av Ullern Bandy den 19. Des 2022


Åpningstider for publikum julen 2022:

23/12-22 - 1/1-23 : Alle dager 12.00 - 16.00

Vi har nydelige forhold om dagen og ønsker velkommen på skøyteisen! Ta med noe varmt og drikke og gjerne litt mat - barna vil ofte ikke dra hjem før etter mange timer.

Bruk hjelm! Når preppemaskinen kjører er det ikke tillatt å oppholde seg på isen. Lån gjerne mål og vant, men rydd etter deg før du går hjem.

Vi håper å se mange av dere i julen og på nyåret!Ullern i rødt, hvitt og blått!

Postet av Ullern Bandy den 7. Des 2022


Uttakene til bruttotroppene i de ulike landslagene er nå klare, og vi er stolte over å ha enda flere spillere representert. Tidligere i høst ble Sjur Klaastad (U17, spiller nå i Vänersborg) og Lars Askheim (A-landslaget) tatt ut, videre følger:

U17: Olav Heyerdahl (fra v), Lars Josefsen, Sjur Klaastad

U19: Isak Hareide, Jon Henrik Heyerdahl, Mikkel Gaasrud

A-landslag: Lars Askheim

The Immigrants (utenlandske spillere i Norge): Oskar Bremler (Sverige), #5 på bildet.Det er flott å se at satsingen på egne produkter bærer frukter. Vi gleder oss til å følge prosessen videre, og ønsker alle lykke til på kommende samlinger:


Onsdag 14/12 kl 20.00 - Bogstad Vinterparadis: Norge U19 vs Røa A-lag

Mikkel Gaasrud

Isak Hareide

Jon Henrik Heyerdahl


Lørdag 17/12 kl 15.00 - Vassenga: Norge U17, internkamp

Olav Heyerdahl

Lars Josefsen

Sjur Klaastad


Søndag 18/12 kl 13.00 - Gressbanen: Norge vs The Immigrants (utenlandske spillere i Norge)

Lars Askheim, keeper Norge

Oskar Bremler, forsvar The Immigrants

Endelig nytt tak over innbytterbenkene

Postet av Ullern Bandy den 10. Nov 2022

En liten, men god nyhet :-) Det bygges nå nytt tak over innbytterbenkene, noe som har vært ønsket av folket i mange år. Ikke noe mer vanndrypp i skøytene kommende sesong. Fint med litt positive ting i påvente av kaldere vær.Sesongen er endelig i gang :-)

Postet av Ullern Bandy den 2. Nov 2022


Etter lang ventetid er nå banen oppe og står. Velkommen til sesongstart :-)


Publikumstid i helger (åpen kiosk på lørdager)

Lørdag: 12.00-16.00

Søndag: 12.00-16.00


Velkommen til bandyskole!

Postet av Ullern Bandy den 7. Sep 2022


Vil du ha det gøy på isen og lære å spille bandy? Vi ønsker alle jenter og gutter født 2015, 2016 og 2017 velkommen! 

Ullerns bandyskole har som målsetting at barna skal utvikle sine kunnskaper på skøyter og bygge lagfølelse. Våre trenere er kurset og vet hvordan de skal tilpasse trening og lek på isen til hvert enkelt barns kunnskapsnivå. Målet er at alle skal ha det gøy sammen. Foreldre er hjertelig velkommen til å delta - husk at hjelm også er påbudt for voksne. 

Treningen foregår TIRSDAGER kl 1800-1900. Vi trener gjennom hele sesongen med start medio november og avslutter med Cup-spill i begynnelsen av mars. Det blir ikke treninger i jule- og vinter-ferien. 

Treningsavgiften for hele sesongen er på kr 1.100,- og inkluderer egen treningstrøye. Det forutsettes medlemskap i Ullern IF, som kommer i tillegg og faktureres fra klubben. Er du usikker på om det passer for ditt barn - så kommer dere og tester 2 ganger gratis, for å siden ta avgjørelse om deltagelse. Begrenset antall plasser. Det er påbudt med godkjent hjelm.


Påmelding i Spond: https://group.spond.com/OVOZD

Påmelding kan også gjøres ved å ta kontakt med Mattis: mattisbentzen@gmail.comNy sportslig leder - nu kör vi!

Postet av Ullern Bandy den 4. Jul 2022


Vi fortsetter utviklingen av Ullern bandy 2.0 og utvider nå vårt samarbeid med Daniel Svedberg. Han går inn som sportslig leder, i tillegg til å fortsette som hovedtrener for A-laget.


Det var flere spennende søkere på stillingen som sportslig leder, men da Daniel sa han var interessert i å gå «all-in» i Ullern bandy var valget enkelt. Han har kunnskapen og engasjementet som gjør ham til en viktig brikke for oss fremover. I tillegg ser han det større bildet, noe som er nødvendig å ha med seg når vi skal utvikle klubben videre. 


–      Vi er så klart veldig happy med dette og taimingen er super i forhold til hvor klubben er nå, sier styreleder Mattis Bentzen.


Det var mange unge spillere som utviklet seg og tok store steg på A-laget i fjor. Det var en sesong for mye læring. Målet for årets sesong er å bli mer stabile i prestasjonene. Samtidig trenger vi en tydeligere rød tråd i alt vi holder på med. Sammen med Daniel skal vi utarbeide en langsiktig plan for hvordan vi skal jobbe med rekruttering, bredde og topp.


–   Vi er først og fremst en breddeklubb der alt henger sammen med alt. Derfor må vi sørge for en sunn vekst og et bra tilbud til barn og unge, avslutter Mattis.


Daniel begynner som hos oss over sommeren. Velkommen - vi gleder oss!


Happy bandy!
Vi søker ny Banemester

Postet av Ullern Bandy den 8. Jun 2022


PS! Stillingen er besatt.

Ullern bandy søker Banemester for sesongen 22/23. Engasjementet varer fra ca 15. okt til ca 15. mars. Arbeidsoppgavene går i hovedsak ut på å sørge for at det er is på kunstisbanen. Dette betyr at man må kjøre diverse maskiner som ismaskin og ulike traktorer. Arbeidstiden er stort sett på ettermiddag og kveld, men man må påregne litt ekstra når været tilsier det.

Vi ønsker helst en person med erfaring fra liknende arbeid, men opplæring vil bli gitt til rett person. Også ønskelig med interesse/kunnskap om maskiner og vedlikehold på disse, da man må være innstilt på å stå på i perioder samt at man liker/kan skru litt/vedlikeholde maskinparken.

Lønnen er meget god for rett person. Kontakt Sverre for mer informasjon.PS: Som Banemester vil du få god hjelp, erfaring og råd av gutta i vårt eminente Banelaug. Banelauget består av frivillige medlemmer av Ullern bandy og er et supplement til Banemesterstillingen. Når værforholdene er utfordrende at det er fint å ha flere ressurser tilgjengelig.

Klubbtur til Rättvik - save the date!

Postet av Ullern Bandy den 12. Mai 2022


Sett av helgen 23. - 25. september allerede nå! Alle lag fra 2013 og opp til A-laget er invitert.

Dette blir en skikkelig kick-off for bandysesongen og vi håper på mange deltakere. Sist gang var vi rundt 80 personer på tur. Mer utfyllende info og bindende påmelding kommer senere, men supert om dere melder fra til lagleder allerede nå slik at arrangementskomiteen får oversikt-ish over hvor mange vi blir. 

Vi lover at det blir en kanontur med mye istid for alle lag (11er innendørs ishall), samt et hyggelig sosialt opplegg med bare bra folk! 

PS: Matti lover å ta godt vare på oss :-)

https://www.rattvikarena.se

Time to shine!

Postet av Ullern Bandy den 6. Apr 2022


Årets vårdugnad blir onsdag 20. april kl 17.30. Oppmøte foran speakerbua/garasje for tildeling av oppgaver. Møt opp med vaskebøtte, vaskemiddel, gummihansker, arbeidshansker, klut, svaber, feiekost og godt humør! Heldigvis slipper vi munnbind på årets dugnad.Her er arbeidsoppgavene:

 1. Gå over alle målene, reparere med strips. Låse dem for sesongen.
 2. Rydde opp i alle vantene. Reparere de som er ødelagte.
 3. Rulle ut alle de store vannslangene for å funksjonsteste hvem som er ødelagt og hvem som er brukbare til høsten. De ødelagte skal kastes.
 4. Rydde all søppel rundt banen.
 5. Feie asfaltområder ved garasje og brakker.
 6. Rydde inn alle ring/gummimatter.
 7. Vaske/rydde i alle brakkene, flytte stoler fra brakker inn i garasjen/mesaninen.
 8. Rydde i bua mellom innbytterbenkene.
 9. Vaske 1 og 2 etg i Speakerboden.inkl trapp/toalett/gang.
 10. Vaske banemester-brakka.
 11. Rydde i garasjen og på mesaninen (alt personlig utstyr som ligger på mesaninen i garasjen vil bli kastet om ingen viser eierinteresse i dette).
 12. A-laget må/skal selv vaske egen gang og garderobe.
 13. Snekre/fikse de plankene nederst på tribunen.
 14. Male rekkverkene foran/bak på tribunen, rødfargen.
 15. Diverse annet.


På forhånd takk for hjelpen - vi sees!

NM Gull til smågutt. For en avslutning på sesongen!

Postet av Ullern Bandy den 11. Mar 2022


Det var en lett nervøs gjeng som møtte opp på Ulernbanen torsdag ettermiddag. Som alltid lå Ullernbanen blank og fin. Forholdene lå til rette for et skikkelig oppgjør mellom Norges to beste småguttlag. Lite visste de hvilken fantastisk fest de stod ovenfor!


Vi var enige om å stresse Stabæk og være kompromisløse i styringene. Meningen var at vi skulle være forsiktige og unngå utvisninger. Stressnivået økte derfor drastisk når klokka viste 10 min når vi pådro oss dagens andre utvisning. Vi rir av begge og Olav var knapt kommet inn på banen fra sin utvisning før han drar seg igjennom og blir lagt i isen, klar straffe. Stabæk løper inn i feltet for tidlig og Embrik får derfor to sjanser fra merket. Straffe nummer to sitter i garnet og vi leder 1-0.

Etter å ha spilt ca. 20 minutter så var det Lars sin tur til å vise seg frem. Mottar en fin pasning fra Olav ut på kanten og drar seg fint igjennom og setter ballen kontant i kassa. 2-0 og fullt fortjent. Stabæk tar time-out og vi er enige om at spillet vårt sitter og det er bare å kjøre på videre. Vi fortsetter å dominere banespillet og går fortjent til pause på 2-0.


En fullsatt tribune med bra kok fikk oppleve en kanonkamp! 

Andre omgang starter bra. Deilig når Lars scorer sitt andre for dagen på et innøvd frislag. Etter 3-0 målet så roer kampen seg litt. Vi har god kontroll og slipper ikke Stabæk til noen sjanser. Istedenfor er det vi som legger inn et ekstra gir, og etter en rekke cornere scorer Mikkel vakkert! Med 4-0 og ti minutter igjen av kampen, så har vi full kontroll og surfer inn til vårt første etterlengtede NM gull! Dette laget er det skikkelig trøkk i og vi kommer til å se mer fra denne gjengen i årene som kommer!Lars Josefsen ble kåret til banens beste og mottar premien fra avtroppende sportslig leder, Matti Myllykoski.

 

 

 

Kapteinen Olav Heyerdahl mottar den gjeve NM-pokalen fra NBF´s Stein Pedersen.

 

Her kan du se streaming av kampen. Takk til Knut Hole i Stabæk bandy.

Les sak på NBF sine sider her.
Et stort øyeblikk!

Postet av Ullern Bandy den 9. Mar 2022


Torsdag 10. mars kl 20:00 spiller Ullern Smågutt NM finale mot Stabæk på Ullernbanen. Det er ventet storinnrykk på tribunen og det er lagt opp til full fest på en festpyntet Ullernbane fra kl. 19:00.


Det lades opp til storkamp, og spenningen er til å ta og føle på blant våre unge helter i opptakten til finalen. Om innsatsen som er lagt ned denne sesongen blir belønnet med et velfortjent NM-gull gjenstår å se. Laget skal uansett "blø for drakta" etter at nasjonalsangen er sunget og dommeren blåser i fløyta i morgen kveld!


Det er Norges to beste småguttlag som møtes og det er forventet at det blir en tett, god og underholdende bandykamp. Ullern slo Stabæk i serien og ble seriemester, mens Stabæk slo et korona-redusert Ullern i NM seedet gruppe (eneste tapet til Ullern gjennom sesongen).

Lagledelsen og trenerne er vel så spente som gutta:

"Det er flere tiår siden sist et Ullernlag var i NM finale. Vi er litt usikre, men mener det var 1990-årgangen som var i Smågutt finalen i 2004/2005. Så det er klart dette er et stort øyeblikk for oss og klubben".


Ullern bandy er stolt arrangørklubb av NM finalen og har vi har satt i gang et skikkelig apparat for å få dette til å bli et godt arrangement. Vi gleder oss vanvittig, og håper mange tar turen for å sørge for god kok også på tribunen.


Velkommen!
Årsmøte Ullern bandy

Postet av Ullern Bandy den 10. Feb 2022


Vel møtt i det gamle klubbhuset, mandag 7. mars kl 19.30

Vi oppsummerer året som gikk. Hva har fungert godt og hva kan vi forbedre oss på? Frist for å melde inn saker er satt til 3. mars og sendes til: mattisbentzen@gmail.com


Agenda:

 • Årsrapport foregående år
 • Regnskap foregående år
 • Budsjett neste år
 • Innkomne saker


 

Vel møtt! Hilsen Styret i Ullern bandy
En epoke er over - Lykke til, Matti!

Postet av Ullern Bandy den 4. Feb 2022


Matti Myllykoski har jobbet som sportslig leder hos oss siden 2018, og flytter nå hjem for å kombinere jobb og nærhet til familien i Sverige. Han går til den svenske eliteserieklubben IFK Rättvik der han skal jobbe som «verksamhetsutvecklare».


"Noen ganger i livet byr det seg noen muligheter man ikke kan takke nei til. Jeg får nå muligheten til å kombinere min passion for bandy og kulturbygging ispedd det kommersielle. Samtidig er det viktig for meg å være nærmere familien."


Matti har hatt en sentral rolle i utviklingen av Ullern bandy de fire årene han har vært her. Han er en fyr som går «all in» og vi kommer til å savne hans guts, humør, kreativitet, kapasitet og ikke minst engasjement. Både for bandy´n og menneskene rundt seg.


"Takk for en fin og lærerik tid i Ullern bandy! Det har vært gøy å koordinere oppgaver over hele linja; alt fra bandyskole, klubbens lag, dialog med Bandyforbundet, innkjøp, kontrakter, rekruttering, isprepp og mye annet. Bandyen har vært mitt verktøy til å skape harmoniske, reflekterte ungdommer. Kanskje først og fremst via samhandling i laget og å jobbe mot felles mål. Som også er en læring for videre karriere (ikke bare bandy!)."


Matti sitt råd til oss videre: "Husk at små ting kan forbedres hver uke og da blir det 52 ganger bedre etter et år!"


Klarer vi å fordele alle de små (og store) oppgavene på flere folk i klubben, vil vi få et kjempeløft som kommer alle barn, unge og voksne til gode. Når flere bidrar litt, blir resultatet enormt mye bedre.


"Mitt hjerte kommer alltid til å banke for Ullern bandy, selv når jeg er fire timer lengre bort i bandy-gaten! Jeg håper dere legger en klubbtur til hallen i Rättvik - da skal dere få tidenes service!", avslutter Matti.


Lykke til videre, Matti – det har vært en glede å jobbe sammen med deg! Nå skal vi "hoppe etter Myllykoski", ta med oss all kunnskap du har bygget opp og utvikle klubben videre.


Hilsen alle dine venner i Ullern bandy :-)

 

Les mer på Rättvik sin hjemmeside
Kontroll på jerna - Et kurs med fokus på skøyteteknikk

Postet av Ullern Bandy den 10. Jan 2022


Kurset er GRATIS og passer for barn 8-12 år med grunnleggende ferdigheter, men som er for gamle for vår bandyskole. Vi ser at mange av våre yngre spillere med fordel bør ha flere økter med fokus kun på skøyter. Det er tross alt den viktigste basisferdigheten for bandyspillere. Det er ikke et krav at du er medlem av Ullern bandy, men du bør ha grunnleggende skøyteferdigheter.

Du lærer grunnleggende tips (bittelitt teori) og hva som er viktig å huske på. Men mest av alt skal vi gå MASSE på skøyter: forlengs/baklengs, start/stopp, oversteg, gå raskere, hinderløyper ++. Foreldre er hjertelig velkommen til å delta.

Kurset vil foregå fem lørdager klokken 10.30-11.30: 15/1, 22/1, 29/1, 5/2 og 5/3.

Påmelding i Spond - dette blir gøy! https://group.spond.com/ZJIXJ
Skjer a, 2022?

Postet av Ullern Bandy den 3. Jan 2022


Det vi håpet skulle bli en litt mer normal sesong, ble brått avsluttet i midten av desember. Hva som venter oss fremover vil tiden snart vise - men det her helt sikkert at resten av sesongen ikke blir som vi hadde sett for oss. Det er særlig usikkerheten og de stadige endringene som gjør det så frustrerende for oss alle. Blir det noen flere kamper? Får vi dratt på de turneringene vi har meldt oss på? Blir det i det hele tatt Ullern Cup i år? 


Ullern bandy 2.0: Utvikling, læring og kunnskapsdeling

En trøst er at A-laget kan spille kamper som normalt. Sesongen er nå halvspilt, og laget står med to seire og resten tap. Alt i alt er det god stemning i troppen, og det viktigste vi skal ta med oss fra årets sesong er LÆRING. Med et ungt lag i utvikling vil prestasjonene variere, men det positive er at utviklingen er god. Så langt ligger vi på en niende plass, men resultatene gjenspeiler ikke alltid prestasjonene. Ambisjonen om å komme blant de åtte beste (sluttspillplass) er noe vi fortsatt har tro på. Det tar tid å bygge nytt, men vi er på riktig vei med nye ressurser på trener- og lagledersiden, økt fokus på utvikling av egne spillere og videre satsing på rekruttering i de yngre rekkene.


God stemning og bra med publikum på den tradisjonsrike 2. juledagskampen mot Stabæk

Mette Mari i bandykiosken med god hjelp av datteren Astrid

 

En god start er nøkkelen

Blant de yngste barna ser vi også en god utvikling. Bandyskolen «Gøy på isen!» har 50 påmeldte (før jul), vårt yngste lag (2013) teller nesten 30 spillere. MiniDivas og Divas har også bra med spillere. De største utfordringene med for få spillere har vi i 2009-laget, gutte- og juniorlaget. Nøkkelen er å "få opp" nok spillere etter bandyskolen. Dersom vi hvert år klarer å danne lag med 30 spillere, vil vi sikre en sunn utvikling i årene som kommer. Det er hard konkurranse om fritidsaktiviter der ute, så vi har en jobb å gjøre med å få til dette. Her er det helt avgjørende at foreldre tar ansvar som lagledere og skaper en trygg og god ramme fra start.Lær av de beste

I tillegg har vi egen keeperskole som ledes av våre aller beste: A-lagets keepere Lars og Elias. Dette er en viktig satsing for oss, og vi ser en utrolig positiv effekt når de eldre trener de yngre. Vi ønsker å videreutvikle og forbedre kunnskapsdelingen gjennom aktiviteter og tilbud av denne typen i kommende sesonger. Vi har stor tro på å bruke hverandre mye mer på tvers av lag og årganger, samt få en tydeligere rød tråd i alt vi gjør.


Vi kan heldigvis fortsatt trene og holde bandy- og keeperskolen åpen 

Vårt felles prosjekt

I fjorårets sesong vokste vi med rundt 17%. Så langt i år har vi også en økning og teller nå totalt ca 300 medlemmer, der rundt 50 av oss inngår som støtteapparat, trenere og lagledere. Så alt i alt er vi i sunn vekst. Vi skal passe på å vokse i et tempo som gjør at klubben klarer å gi alle et fullverdig tilbud. Det er mye å ta tak i på veien, men vi har et bra moment om dagen. Det jobbes godt med mange små detaljer, som i sum gjør at vi skal nå de litt større og mer langsiktige målene. Vi ønsker at enda flere skal bidra til dette givende arbeidet, og kommer tilbake med planer for hvordan vi skal få det til. Det er så mange kloke hoder, driftige sjeler og sterke hender der ute som vi må få satt i system.

 


Stille morgenstund med prepping før publikumstid


Norges beste arena for bandyutøvere, mosjonister og publikum

Banemester Kai og Banelauget har sørget for utrolig fine forhold så langt. Isen har vært prikkfri til en hver tid – all ære og takk til dere! Vi får mye skryt av arenaen vår, og det med god grunn. Her har vi mye å være stolte av! Respektér derfor jobben gutta legger ned: hjelp til med å rydde bort utstyr og gå av isen i god tid før preppingen begynner. Husk at de står på for alle oss – både tidlig og sent.

Publikumstiden i helgene er også svært populær, og det har vært en fullstappet isflate flere helger på rad. Dette er en fin rekrutteringsarena, så benytt muligheten til å fremsnakke Ullern bandy til foreldre og alle "unge lovende".


Folksomt på Sletta en nydelig helg i desember

 

Se fremover - Happy Bandy

Det vil bli utfordrende for oss alle å holde på motivasjonen og lysten når kamper og turneringer ikke blir spilt. Særlig for de eldre barna og ungdommene er dette et stort savn – og et viktig element med det å holde på med idrett. Vi er uansett heldige siden vi holder på utendørs: vi kan i det minste holde oss aktive, få frisk luft og treffe gode venner. Håper derfor dere klarer å se de positive sidene ved situasjonen, og hjelper hverandre med å fullføre resten av sesongen.


Alt godt for 2022, og husk: Det Blir Bra :-)Alle bildene er hentet fra nyttårskavalkaden vår: Happy Bandy 2021