MedlemskapUllern bruker Hoopit administrasjon av medlemskap.  Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.


Alle lagene i Hoopit har sin egen invitasjonslenke som er unik for laget. Dersom du har mottatt en invitasjonslenke fra lagleder/leder i gruppa og registrerer deg (og/eller barnet ditt) via denne, vil du automatisk få tilgang til den aktuelle gruppen. Har du ikke mottatt noe invitasjonslenke, kan du ta kontakt med lagleder og be om å få det tilsendt. Når du trykker på lenken kommer du til dette vinduet:

Dersom du allerede har en bruker i Hoopit er det bare å logge inn, hvis ikke så trykker du på "registrer ny bruker". Du vil da få opp et skjema hvor du fyller ut informasjon om deg selv og trykker "registrer". Videre velger du om du er foresatt eller utøver.

A ) Foresatt

Dersom du er foresatt velger du rollen "Foresatt". Deretter trykk "legg til nytt barn i gruppa" for å registrere barn eller søke opp barn som er registrert fra før.

Legg inn navn og fødselsdato på barnet og trykk "søk".  Dersom brukeren ikke dukker opp i systemet vil du få spørsmål om du ønsker å opprette en ny bruker til barnet, da velger du "opprett". Ligger barnet allerede i systemet vil du få mulighet til å legge deg til som foresatt for denne brukeren. Barnet vil da legge seg til under "dine barn som er medlem i gruppa". 


Du får nå tre valg: 1) legg til nytt barn i samme gruppe, 2) legg til flere barn i et annet lag i klubben eller 3) ferdig med registrering. 

Dersom du velger å legge til flere barn i et annet lag i klubben, kommer du tilbake til klubbens registreringsside og kan velge det aktuelle laget for å registrere neste barn. Velg "logg inn" og fortsett på samme vis som over. Når du er ferdig med å registrere/legge til alle barna trykker du på "ferdig" og kan logge deg inn i appen.  


Ønsker du å legge deg til i andre lag i klubben, trykker du på lenken i den grå boksen, og du vil føres tilbake til klubbens registreringsside. Der kan du velge å legge deg til i flere lag.
Når du har lagt deg til som utøver i de lagene du tilhører, kan du laste ned appen og logge inn 😃