Gamle klubbhuset

Gamle klubbhuset

-

Ukeplan uke 50

Postet av Gamle klubbhuset den 8. Des 2019

Siste treningsuke før vi får et opphold, sier takk for 2019 og møtes igjen i 2020. 

Uken ble avsluttet med kamp mot KFUM hvor vi alt i alt gjør en mer enn godkjent kamp. Litt å rette opp i selvsagt, men det går stadig fremover og vi blir litt flinkere for hver gang. Kommunikasjon og orientering er det jeg har mest å utsette på, så får vi bare jobbe for å bli enda flinkere på dette. 

Også denne uken er det to økter, 1 UFO og 1 lagsøkt. Bruk uken godt og fornuftig, fort gjort å bli forkjølet eller syk i disse tider. Få nok søvn (9-10 timer) spis og drikk nok og fornuftig, så får vi avsluttet uken og kalenderåret godt. 


Mandag. 19.00 - 20.30. 

Oppvarming, spill 

Onsdag. 18.00 - 19.30

Oppvarming, deløvelse, spill. 

Søndag. 

Kamp "hjemme" på Fossum mot Lommedalen. Info i Spond. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 49

Postet av Gamle klubbhuset den 1. Des 2019

Ukeplan uke 49

Litt redusert uke bak oss med kun 2 økter, noe som indikerer at julen nærmer seg så smått, tyder i alle fall en del av forfallene på. 

Vi tar ned treningsmengden litt frem mot juleferien, og kjører 2 økter de to siste ukene, i tillegg til 2 kamper. 

Mandag. 18.30 - 20.00. Obs, trener på Fossum

Oppvarming, (deløvelse), spill. 

Onsdag. 18.00 - 19.30. Telenor Arena

Oppvarming, deløvelse, spill. 

Søndag. 17.30 - 18.45. Treningskamp hjemme mot KFUM.  


0 Kommentar

Ullern samarbeider med Fossum

Postet av Gamle klubbhuset den 30. Nov 2019

Som nevnt tidligere i uken, og som kanskje også er kjent for en del, så har vi i Ullern inngått et samarbeid med Røa på jentesiden, hvor Røa har posisjon som flaggskipet på jente/damesiden, og et naturlig sted å sende spillere videre den dagen vi ikke har et godt nok tilbud til dem i Ullern. Men samtidig ønsker vi selvsagt å beholde de så lenge som mulig i Ullern. Og derfor synes vi også tiden var inne for å ta grep på J2006 kullet. 

Jenter 2006 har, etter noen år med litt frafall på spillersiden, gjort som jenter 2004 i sin tid, og inngått et samarbeid med Fossum. Begge klubbene befant seg i relativt like situasjoner, der man hadde en spillergruppe og et antall som ikke var helt optimalt for å kunne gi alle et like godt tilbud. Med jentene, som med guttene, er det forskjeller innad i et kull, der ikke alle deler ambisjoner og ferdigheter.

Klubbene trener så langt sammen to ganger i uken, mens de har hver sin egne lagsøkt på henholdsvis Ullern og Fossum, slik at man parallelt med samarbeidet, også kan beholde lags- og klubb identitet/tilhørighet. 

Mandager foregår treningene på Ullernbanen, og med over 30 stykker på disse øktene, kan vi slå fast at vi har fått en god start. 

Kan også nevne at vi har hatt 5 keepere på disse øktene, og med litt hjelp på trenersiden fra Fossum, har vi da kunne hatt egne keeperøkter med jentene. hvor bl.a Maria N (J07) og Josefine (J06) har deltatt, begge på henholdsvis sone og kretslag, som kanskje kan føre til at vi får etablert et keepermiljø, noe vi ikke har vært bortskjemt med på jentesiden. 

Utenfor banen vil foreldre fra begge leire sørge for at det legges til rette for at de skal bli godt kjent med hverandre, mens trenerne (Daniel og Brian) tar seg av det som foregår på trening og i kamp. 

 Med et samarbeid håper vi å kunne legge til rette for at alle skal få et godt tilbud, slik at de vil trives og dermed også øke sjansen for at jentene fortsetter med fotball i mange år fremover.


0 Kommentar

Ukeplan uke 48

Postet av Gamle klubbhuset den 24. Nov 2019

Fin treningsuke, topp innsats på alle 3, og fin økt mandag hvor vi avslutter økten med kveldsmat og sosialisering. Også moro med sosialt og cupfinale lørdag. Mye aktivitet på mange i det siste, husk viktigheten av nok søvn, mat og drikke. Så er det også viktig å kle seg etter forholdene. 

Får en ny endring i treningsdag denne uken, hvor hovedøkten faller på en tirsdag. Jobber også med å få på plass en treningskamp i løpet av uken. Kommer eventuelt tilbake til dette. 


Mandag. 19.00 - 20.30. Oppvarming, spill. 

Tirsdag. 17.00 - 19.30. Oppvarming, deløvelse, spill

Fredag 17.30 - 19.30. Oppvarming, deløvelse, spill. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 47

Postet av Gamle klubbhuset den 17. Nov 2019

Ny uke for tur, etter nok en uke bak oss hvor vi får unnagjort 3 gode økter og jobbet med det oppbyggende angrepsspillet vårt. Godt å se at vi stadig gjør fremskritt her, og spesielt tålmodigheten ser vi tegn til at i økende grad bedrer seg, noe som jo bidrar til at vi ikke mister ballen like enkelt. 

Uken avsluttes med kamp borte mot BVH, en av mange før jul, så blir det også nok kamper etter jul og frem mot seriestart i april. 

Med mange på trening, spesielt på mandager, er det viktig at vi er flinke til å melde fra i god tid om vi kommer på trening eller ikke, noe som gjør planleggingen av økten vesentlig enklere. 

Så vil vi som alltid forsøke å spille mest mulig på trening.

Vi trener utendørs denne og neste uke, merk nye treningstider.  


Mandag. 19.00 - 20.30.

Oppvarming, deløvelse, spill 7v7/8v8

 Husk kveldsmat etter økten, som avsluttes litt tidligere enn vanlig. 

Torsdag 18.00 - 19.30. Obs, på Ullern. 

Oppvarming, deløvelse, spill på så stor bane som mulig. 

Fredag. 17.30 - 19.30. 

Oppvarming, småbane, spill på så stor bane som mulig. 


Mandag og torsdag trener vi på Ullern. Da har dere som ankommer banen først, ansvaret for å ta ut utstyr, sørge for at vi har nok vester og hatter, og pumpe luft i ballene ved behov. Husk også å telle de når dere tar de ut av nettet. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 46

Postet av Gamle klubbhuset den 10. Nov 2019

Ukeplan uke 46

Første uke av sesongen 2020 gjennomført med 3 brukbare økter, hvorav to sammen som UFO. 

Disse øktene skal brukes til å spille så mye fotball som mulig, så vil antall og kapasitet avgjøre formatet. Kampene fremover skal brukes til øving. Det er mye (nytt) som skal læres, øves og terpes. Selv om formatet er endret, er prinsippene fortsatt relativt like, selv om vi får 4 ekstra spillere å forholde oss til. 

Avsluttet uken med kamp i Telenor Arena og vår andre 11er kamp over 2x35 min. 

Husk at det er kjølig ute, så ta forhåndsregler når det gjelder søvn, mat og drikke, og husk å kle dere med ull innerst fra topp til tå. 


Mandag. 19.00 - 20.30, Ullernbanen

Oppvarming m/styrke, 1v1 varianter, spill

Onsdag, 18.00 - 19.30, Telenor Arena

Oppvarming og spill/deløvelse

Fredag, 17.30 - 19.30, Fossum

Oppvarming, deløvelse, spill.

Søndag, vinterseriekamp. Tropp og info i Spond.


Mandag tar dere selv ut utstyr på banen, sørg for at ballene har luft og tell ballene før dere tar de ut av nettet. 


0 Kommentar

Ullern Junior Herrer 2020

Postet av Gamle klubbhuset den 10. Nov 2019

Da er våre junior sats-grupper klare for å ta fatt på 2020-sesongen kommende uke, mens breddetilbudet tjuvstartet forrige uke med 18 mann på trening onsdag. Grov beskrivelse av våre tilbud:

G19, tidligere jr-1, er vårt øverste sportslige juniortilbud og det er en løpende sportslig vurdering hvem som tar del i denne gruppa. Etter nedrykk fra interkrets spiller laget i G19 1.divisjon. Fra spillergruppa er det også løpende mulighet for å kvalifisere til seniortreninger, kamper og også permanent innlemmelse.

G18 blir vårt "nye" steg før G19. Vi ønsker et tydeligere "førstelag" mellom G16 og G19,og opplever G18 som et mer beskrivende navn enn jr-2, og gruppa har alltid en betydelig lavere snittalder enn G19/jr-1. Dennis Berg Salsundmo er ny mann i klubben i høst, og vil være hovedtrener for denne gruppa. Gruppa vil spille G19 2.divisjon, så tross navnet er gruppa fortsatt åpen for spillere som fyller 19 i 2020. Dere som var en del av våre breddetilbud på 2002 eller 2003 i fjor, men kan tenke dere å gire opp fotballen litt, er det her du tester det i tiden fremover. Plan uke 46 ligger her: https://fotball.ullern.no/blog/post/151284/uke-46---oppstart-2020?ispage=true og gi beskjed til Dennis om du ønsker det.

G18 og G19 innebærer et valg av såkalt satsningstilbud med sportslig vurdering av trenerapparat, hvilken gruppen som til enhver tid er riktig for deg.

Junior Bredde blir tilbudet til alle spillere 17-19 år som ikke ønsker å bruke så mye tid på fotballen som G18/19 innebærer. Dersom gruppa blir stor nok, har vi mulighet til å melde flere lag på til seriespill. Vi tar utgangspunkt i én treningsgruppe og lag i G19 3.divisjon (evt 4.) Treningsmengde 1-2 ganger per uke + kamper. Vi starter med 1 ukentlig trening i november (onsdager 2030) og gjør så vurdering om treningsmengde videre gjennom vinteren. Dennis er trener også for denne gruppa.

Vi tror og håper vi gjennom dette har tilbud som passer alle gutter 17-19 år uansett ferdighets- eller ambisjonsnivå!

Foreldremøte for junior sats (felles G18 og 19) og junior bredde vil avholdes før eller like etter jul.Magne, Sportslig Leder


0 Kommentar

Ukeplan uke 45

Postet av Gamle klubbhuset den 3. Nov 2019

Uke 45


Etter noen uker med fotballfri er vi endelig igang igjen og tar mandag fatt på første økt i sesongen 2020. Håper alle har hatt det fint og fått ladet batteriene, samtidig som dere er klare for å snøre på dere fotballskoene og komme igang igjen, som ble tjuvstartet med kamp søndag mot Røa. 

Vi har lenge trent sammen med Fossum, men nå har vi også formalisert samarbeidet, noe som innebærer at vi kommer til å trene sammen 2 dager i uken denne vinteren. I tillegg til dette vil vi ha 1 lagsøkt hvor vi trener sammen med J07, som også nevnt i Spond. Forøvrig er det fint om dere blir flinkere til å bruke Spond, litt for mange som enten bruker lang tid på å svare, eller ikke gjør det i det hele tatt. Å vite hvem og hvor mange som kommer på økt gjør det enklere for meg og Brian å planlegge øktene, som igjen fører til bedre økter. 

Vi kommer til å spille en del kamper både før og etter jul, og legger opp til øving på hhv nivå 1 og 2, så blir det hele tiden en vurdering fra meg og Brian om hvem som spiller hvor, men satser på at alle får prøvd seg begge steder. 

Satser også på å få til et spillermøte innen rimelig tid. 


Mandag 19.00 - 20.30 på Ullern. 

Onsdag 18.00 - 19.30 i Telenor Arena

Fredag 17.30 - 19.300 på Fossum. 


Forsøker å få til så mye spill som mulig på disse øktene. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 42

Postet av Gamle klubbhuset den 13. Okt 2019

Ukeplan uke 42

Da var siste seriekamp unnagjort, og sesongen nærmer seg slutten. Lyn borte ble tøft, og kampen sett under ett er det fortjent at alle poengene blir igjen på Kringsjå.

 VI har en ny treningsuke foran oss, som avsluttes med cup på lørdag, hvor vi forøvrig spiller 11er fotball for første gang, noe vi så smått fikk øvd litt på mot slutten av søndagens økt. Fortsatt en del av dere som halter litt, så vi får forsøke å styre belastningen etter beste evne. Dere som har LOS til uken, tar det relativt rolig frem til den tid. 

Mandag. 15.45 - 17.15: Oppvarming og spill

Onsdag: 15.45 - 17.15: Oppvarming, styrke og spill

Lørdag. Haslum jentecup. Info i Spond. 


Husk at alt utstyret, vester og hatter inkludert, må låses inn i buret etter endt økt. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 41

Postet av Gamle klubbhuset den 6. Okt 2019

Ukeplan uke 41


Endelig tilbake igjen etter en liten friuke, som ble inledet søndag med kamp mot Årvoll. Håper dere har fått hvilt og er klare til å ta fatt på innspurten av sesongen, som avsluttes lørdag med seriekamp mot Lyn. 

Flere som sliter med litt smårusk, og det aller meste av dette er vokse-relatert. De av dere det gjelder, får forsøke å ta det litt rolig i tiden som kommer. 


Mandag. 15.45 - 17.15. Oppvarming, spill. 

Onsdag. 15.45 - 17.15. Oppvarming m/styrke, spill. 

Lørdag: Kamp borte mot Lyn. Oppmøte kl 14.30 på Kringsjå Kg 3. 

Søndag 14.00 - 16.00. Oppvarming, spill. 


0 Kommentar

Ukeplan 39

Postet av Gamle klubbhuset den 22. Sep 2019

Brukbar prestasjon fredag borte mot et hjemmesterkt Kåffa hvor vi påfører dem deres andre poengtap på egen pvc under meget utfordrende forhold med liten bane og en motstander som står ekstremt høyt. 

Fin økt søndag og med Fossum som avslutter uken, hvor vi får jobbet en del med spillestilen vår og spesielt det offensive hvor vi ønsker og spille oss fremover igjennom å skape overtall. 

2 økter denne uken, i tillegg til kamp fredag. Så har vi også satt opp økter mandag og tirsdag for de som er hjemme, hvor vi trener sammen med G06. Se spond for mer info. 

Utstyrsrutinene er ikke endret. 


-Mandag, 15.30 - 17.00. Oppvarming, (småbane)spill.

-Onsdag, 15.45 - 17.15. Oppvarming m/styrke, spill på så stor bane som mulig. 

Fredag, kamp hjemme mot Lyn. Oppmøte kl 18.15. Se Spond. 

Mandag og tirsdag, lagsøkt med G06. Se også her Spond. Tar ferie fra onsdag. 


0 Kommentar

Uke 39 og 40 - siste seriekamp i 1.div lørdag

Postet av Gamle klubbhuset den 22. Sep 2019

Da går dessverre seriesesongen mot slutten, men vi trener som sagt ut oktober før vi tar 14 dagers pause fra fellestreninger før vi blir G15. 

Høstferien starter etter kampen mot Heggedal lørdag og varer frem til trening søndag 6. oktober kl 20:00

Frivillig treninger: Dersom det er mange nok som er hjemme blir det treninger også i høstferien.

Foreldremøte: Det blir foreldremøte ila oktober - vi kommer tilbake med dato innen kort tid.

UKE 39 og 40

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A, Ludvig L, Theo HV

Ordensmenn denne uken TG2: Shane og Schneidt

Oppgaver: Pumpe 26 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Etablert angrep – rolleforståelse i et relasjonelt perspektiv

Tema TG2: Frispilling mot høyt press 

 

Mandag:

TG1 kl 16:45 (16:45) Innhold: Ekstensiv oppvarming + fotballtennis

TG2 kl 16:30 (16:20) på hullebergmyra - Ekstensiv oppvarming, forsvar vs angrep øvelse og spill på stor bane 

Tirsdag:

Forsvarsgruppe kl 16:30 i klubbhuset

Midtbanegruppe kl 17:15 i klubbhuset

Angrepsgruppe kl 18:00 i klubbhuset

Styrke: Bein

Onsdag:

TG1 kl 18:45 (18:30) Innhold: Intensiv oppvarming m/prepp, 1v1 på mål, spill 4v4 (3-lags), dødballer + nedjogg 7 min

Lag 2 kamp borte mot Røa kl 20:15 (oppmøte senest 19:30) Tropp: Gantzel, Leo, Sean, Otto, Dugstad, Theo, Schneidt, Shane, Haakon, Bela, Due, Peder, Markus, Aasen, Victor og BS 

Torsdag:

Egentrening/fri

Styrke: Overkropp

Hosp til G04: OCK + Herman V

Fredag:

TG1 kl 17:00 (16:50) Innhold: Skadeforebyggende, angrep v forsvar liten bane, spill stor bane + dødballer.

TG2 kl: 16:30 (16:20) på gamlebanen - oppvarming m skadeforebyggende, 2v2 omstillingsspill og spill på stor bane 

Lørdag:

1.div: Heggedal vs 05.1 kl 15:00 (oppmøte 14:00 i Heggedal)

Tropp: Kommer etter økta fredag.

TG2 kl 11:00 (10:50) på gamlebanen - Ekstensiv oppvarming og smålagsturnering! 

Søndag:

Styrke: Overkropp


UKE 40

Mandag 30/9:

TG1 kl 15:30 (15:15) Innhold: Skadeforebyggende, ekstensiv oppvarming, spill 5v5 + nedjogg 5 min

TG2 kl 12:00 (11:50) Hullebergmyra Innhold: Intensiv oppvarming med ball, pasningsøvelse 4v4+3, spill 5v5/6v6

Tirsdag 1/10:

TG1 kl 15:30 (15:15) Innhold: Intensiv oppvarming m/ball, pasningsøvelse,, spill 4v4 + nedjogg 5 min

TG2 kl 12:00 (11:50) Hullebergmyra Innhold: Intensiv oppvarming med ball, spill 5v5/6v6, fotballtennis turnering

Styrke: overkropp

Onsdag 2/10:

Vi ser an denne dagen mtp belastning

Torsdag 3/10:

TG1 kl 15.00 (14.45) Innhold: Ekstensiv oppvarming, 11v11 med G04. 

Fredag 4/10: 

Trening; ser an tidspunkt 

Styrke: Bein

Lørdag 5/10:

Trening: ser an tidspunkt

Styrke: overkropp

Søndag 6. oktober

TG1 kl 20:00 (19:50) Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2, spill stor bane + nedjogg 


‘You are what you do, not what you say’


0 Kommentar

Ukeplan uke 38

Postet av Gamle klubbhuset den 15. Sep 2019

To kamper bak oss i uken som gikk, mens vi kun får 1 i uken som kommer. Vi har også gjennomført 3 brukbare treningsøkter, hvor vi har fått spilt på litt større bane. Så har tanken bak disse vært at vi samtidig som vi øver på det taktiske, også får øvd sammen med de vi ofte spiller kamp sammen med. Fotball er en lagidrett og samarbeid er helt avgjørende. Å øve sammen med de man skal samarbeide med er derfor ikke det dummeste man kan gjøre.

Det er høst som mange av oss, inkludert undertegnede, har merket. Det betyr kaldere vær og større risiko for forkjølelse og sykdom. Husk alle forhåndsregler. Nok søvn, mat og drikke, i tillegg til at dere kler dere etter årstiden. 

Dropper tirsdagsøkten denne uken, igjen pga mye belastning, så får vi to gode økter før kamp fredag, og avslutter uken med trening søndag. Alle øktene på Ullern. 

Mandag, 19.30 - 21.00 (merk nytt tidspunkt, kun denne gangen).

Styrke, deløvelse, spill på så stor bane som mulig. 

Onsdag, 15.45 - 17.15:

Styrke, deløvelse, spill 

Fredag. Kamp borte mot KFUM. Innkalling via Spond. 

Søndag. 18.00 - 20.00

Innhold bestemmes nærmere. Mye spill. 


Utstyrsrutinene kjenner dere til. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 37

Postet av Gamle klubbhuset den 8. Sep 2019

Ny uke bak oss, ny uke foran oss. Gjentagende mønster akkurat det. Også gjentakende at poengfangsten i slutten av uka er litt lavere enn vi skulle ønske.

Lørdag presterer vi bedre enn i senere tid og spiller en kamp vi like godt kunne vunnet, men så var det disse marginene og sjanser for og i mot. 

Fredag gikk kanskje en del av dere hjem fra Ullern i ikke fullt så godt humør som når dere ankom. Gledelig der er det at vi hever oss i den 2 omgangen, så skal det også sies at det er vrient å gardere seg mot skudd som går i krysset. I pausen i denne kampen ventet jeg litt på at noen skulle ta ordet, ta initiativ og ta tak i det hele. På lørdag borte mot ØHIL slapp jeg knapt nok til i pausen da nærmest samtlige hadde en formening og hva, hvordan og hvorfor, mens det var stille som i graven på fredag. Så må jeg forøvrig beklage om jeg fremstod som krass eller negativ, det er ikke intensjonen. Fotball er helt ufarlig i denne sammenhengen og jeg lever kun etter to enkle regler; Gjør ditt beste og hør på treneren. 

Dere har ymtet frempå om at vi har mye av det samme på trening. Men som vi ser i kamp, så er det ikke nødvendigvis slik at vi f.eks 1v1 er suverene hverken offensivt eller defensivt. Da er det dumt å slutte å øve på det. 


To nye kamper denne uken, henholdsvis torsdag og søndag. Gode muligheter for positive opplevelser i begge, men grunnlaget legges som kjent på trening i forkant. 

Forøvrig Elveløp onsdag. Der blir vi med og spaserer igjennom 2km løypa etter økt. 

Møt opp! 

Ps. Overlat valgvake (spør noen voksne) til deres foreldre og kom dere i seng til fornuftig tidspunkt. 


Mandag, 15.45 - 17.15 (obs, nytt tidspunkt og sted).

Styrke, possession, spill

Onsdag. 15.45 - 17.15. 

Oppvarming, avslutninger, spill. Så hjem for mat før man er med på elveløpet. 

Torsdag. Kamp hjemme møt ØHIL. Info i Spond. 

Søndag. Kamp hjemme mot Grei. Info i Spond. 


Utstyr sørger de første som ankommer banen for. Luft i ballene, nok vester (halvparten av antallet som trener) og hatter. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc