Byggearbeid - redusert atkomst til Ørakerhallen fremover

Postet av Ørakerhallen den 9. Feb 2020

I tiden fremover til skoleferie og inn i neste skoleår vil det bli noen trafikale utfordringer på vei opp til Ørakerhallen! Det anbefales å benytte andre fremkomstmidler enn bil oppover Lilleakerveien. 


Fra 10. februar utvides det fortau i Lilleakerveien. Kjørebanen forbi Lilleaker skole til atkomst Øraker skole og Ørakerhallen snevres inn til kun ett kjørefelt, og det forventes noen utfordringer med adkomst til hallen en god stund fremover. 

Parkering i Lilleakerveien vil ikke være mulig inntil byggearbeidene avsluttes i august/september 2020.


Det anbefales alle Ullerns lag og gjestelag å reise kollektivt til hallen, og har dere gode kontakter hos motstanderlagene kan det være fint å gi dem et varsel før de besøker oss.


Kollektivt til Ørakerhallen: 

Fra Lysaker stasjon: SE I GOOGLE MAPS 

Gangvei fra Bjørnsletta Tbanestasjon: SE I GOOGLE MAPS 


0 Kommentar

Full pott i 3. Bringserie-runde i Bergen!

Postet av Ørakerhallen den 9. Feb 2020

Denne helgen gikk 3. runde i Bringserien av stabelen for Ullerns Jenter 16, og det ble full pott i Bergen for jentene igjen! Dette er den landsomfattende serien for Jenter og Gutter 16 år som har 5 innledende runder før sluttspill i mai. Etter å ha avgitt kun ett poeng hittil i runde 1 og 2 tok vi like godt med oss full pott hjem igjen søndag kveld. 


Jentene spilte 2 kamper i denne runden:

- Ullern- Stabæk 21-17 og
- Ullern - Bønes 26-22.

Hannah Gåsvær ble kåret til banens beste i begge kampene - og dunket inn ikke mindre enn 14 mål mot Bønes! 

Det grønne kortet!
Også denne runden fikk vi med oss det grønne kortet, og vi samler stadig flere poeng i kampen om gavekortet på  kroner 10 000,- som deles ut til slutt til ett jente- og ett guttelag med flest poeng! Denne gangen var det Eline Kiste Håland som fikk premiert innsatsen som den beste lagspilleren i god fair play-ånd. 

Ullerns store heiagjeng som hadde tatt turen over fjellet fikk skryt for sin innsats på tribunen, med heiarop som runget i hallen gjennom begge kampene. Det ryktes om puls på 140.   

Om en måned er det fjerde Bringhelg i Kristiansund, hvor vi skal møte Nordbygda, Kristiansund og Larvik Turn. Deretter avsluttes de fem innledende Bring-rundene  på Jessheim i slutten av april. Vi skal ikke ta noe på forskudd, men det begynner jo å se lovende ut for sluttspill i mai! 

  Foto: Tove Kiste/J16


0 Kommentar

Powered by: Bloc