Ukeplan uke 45

Postet av Gamle klubbhuset den 3. Nov 2019

Uke 45


Etter noen uker med fotballfri er vi endelig igang igjen og tar mandag fatt på første økt i sesongen 2020. Håper alle har hatt det fint og fått ladet batteriene, samtidig som dere er klare for å snøre på dere fotballskoene og komme igang igjen, som ble tjuvstartet med kamp søndag mot Røa. 

Vi har lenge trent sammen med Fossum, men nå har vi også formalisert samarbeidet, noe som innebærer at vi kommer til å trene sammen 2 dager i uken denne vinteren. I tillegg til dette vil vi ha 1 lagsøkt hvor vi trener sammen med J07, som også nevnt i Spond. Forøvrig er det fint om dere blir flinkere til å bruke Spond, litt for mange som enten bruker lang tid på å svare, eller ikke gjør det i det hele tatt. Å vite hvem og hvor mange som kommer på økt gjør det enklere for meg og Brian å planlegge øktene, som igjen fører til bedre økter. 

Vi kommer til å spille en del kamper både før og etter jul, og legger opp til øving på hhv nivå 1 og 2, så blir det hele tiden en vurdering fra meg og Brian om hvem som spiller hvor, men satser på at alle får prøvd seg begge steder. 

Satser også på å få til et spillermøte innen rimelig tid. 


Mandag 19.00 - 20.30 på Ullern. 

Onsdag 18.00 - 19.30 i Telenor Arena

Fredag 17.30 - 19.300 på Fossum. 


Forsøker å få til så mye spill som mulig på disse øktene. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc