Ullern samarbeider med Fossum

Postet av Gamle klubbhuset den 30. Nov 2019

Som nevnt tidligere i uken, og som kanskje også er kjent for en del, så har vi i Ullern inngått et samarbeid med Røa på jentesiden, hvor Røa har posisjon som flaggskipet på jente/damesiden, og et naturlig sted å sende spillere videre den dagen vi ikke har et godt nok tilbud til dem i Ullern. Men samtidig ønsker vi selvsagt å beholde de så lenge som mulig i Ullern. Og derfor synes vi også tiden var inne for å ta grep på J2006 kullet. 

Jenter 2006 har, etter noen år med litt frafall på spillersiden, gjort som jenter 2004 i sin tid, og inngått et samarbeid med Fossum. Begge klubbene befant seg i relativt like situasjoner, der man hadde en spillergruppe og et antall som ikke var helt optimalt for å kunne gi alle et like godt tilbud. Med jentene, som med guttene, er det forskjeller innad i et kull, der ikke alle deler ambisjoner og ferdigheter.

Klubbene trener så langt sammen to ganger i uken, mens de har hver sin egne lagsøkt på henholdsvis Ullern og Fossum, slik at man parallelt med samarbeidet, også kan beholde lags- og klubb identitet/tilhørighet. 

Mandager foregår treningene på Ullernbanen, og med over 30 stykker på disse øktene, kan vi slå fast at vi har fått en god start. 

Kan også nevne at vi har hatt 5 keepere på disse øktene, og med litt hjelp på trenersiden fra Fossum, har vi da kunne hatt egne keeperøkter med jentene. hvor bl.a Maria N (J07) og Josefine (J06) har deltatt, begge på henholdsvis sone og kretslag, som kanskje kan føre til at vi får etablert et keepermiljø, noe vi ikke har vært bortskjemt med på jentesiden. 

Utenfor banen vil foreldre fra begge leire sørge for at det legges til rette for at de skal bli godt kjent med hverandre, mens trenerne (Daniel og Brian) tar seg av det som foregår på trening og i kamp. 

 Med et samarbeid håper vi å kunne legge til rette for at alle skal få et godt tilbud, slik at de vil trives og dermed også øke sjansen for at jentene fortsetter med fotball i mange år fremover.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc