Ullernjenta Idun med debut for Dynamite Girls

Postet av Gamle klubbhuset den 25. Jan 2020

Idun Bø f. 2004 (til venstre på bildet) fikk i går sine første minutter for A-laget til Røa i treningskamp mot Kolbotn på Telenor Arena. Ullern har mange spennende 2004-jenter, og etter to samarbeidssesonger med Fossum, har jentene gått videre i Røa for å få best mulig utviklingsmuligheter videre. Sofia Flage Braathen fra Fossum som også har vært del av "UFO"-laget kom også på banen i går.

Vi tok en prat med Idun etter at debuten var unnagjort og hvilepulsen nogenlunde tilbake.

- Hva betyr disse første minuttene på A-laget for deg?

- Det å få denne muligheten er jeg utrolig takknemlig for. Å få spille med et A-lag i toppserien er kjempe inspirerende, selvom det bare varte i noen få minutter. Det å vite at trenerene mine har troen på meg er veldig motiverende. Dette er en erfaring jeg kan ta med meg videre, og et godt minne jeg kan se tilbake på. Selvom jeg bare fikk et par minutters spilletid så storkoste jeg meg ut på banen. Det minnet meg på hvorfor jeg elsker fotball. Jeg er enda ung og hvis jeg fortsetter å være like ivrig i å forbedre meg, får jeg kanskje flere muligheter som denne.

- Har du satt deg noen videre mål for den kommende sesongen?

- Målene mine for sesongen er egentlig bare å prøve å forbedre meg mest mulig. Å være takknemlig for hvor langt jeg har kommet, men aldri være helt fornøyd, alltid prøve å bli bedre. Jeg har enda en lang vei å gå hvis jeg noen gang skal være på det nivået til damene jeg spilte med i går. Jeg skal kose meg på veien samtidig som at jeg skal jobbe hardt!

Det høres med andre ord som Idun har en meget fornuftig oppskrift på plass. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ser frem til å følge Idun videre i Røadrakta!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Gamle klubbhuset

Powered by: Bloc