Jenter 2002 er vinnere av sin avdeling i Bringserien!

Postet av Ullern Håndball den 3. Mar 2019

Jenter 2002 er vinnere av Bring-serien avd. 04 2018/2019, og er med det ett av 12 lag som går videre til nasjonalt sluttspill neste måned!


Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet for det disse jentene og trenere/støtteapparat har prestert i årets Bringserie!

Hør bare:
- 17 kamper totalt i 5 Bringrunder, 15 seiere, 1 uavgjort og 1 tap.
- 27 jenter har spilt Bring-kvalifisering og Bringrundene, 4 av disse var lånt inn fra 2003-laget vårt, og ALLE utespillerne har scoret mål ila. runden! Det sier mye om bredden i laget!
- Våre jenter slapp inn færrest mål av samtlige lag i serien, noe som sier mye om både ekstremt gode målvaktprestasjoner og et kompromissløst forsvar!
- Og så vidt vi vet er dette første gang ett av våre 16-årslag har kvalifisert seg til til den nasjonale serien!

Gratulerer så mye til alle sammen, og masse lykke til med semifinale i Stangehallen om en måneds tid! Vi er skikkelig stolte over hva dere har fått til, og gleder oss til å følge med dere!


Om Bringserien: 

Bringserien Jenter 16 vil arrangeres med 60 deltakende lag som fordeles i 4 avdelinger med 15 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over fem runder og de tre best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.