Treningsleir i Danmark

Postet av Ullern Håndball den 10. Aug 2019

Denne uken reiste nesten 60 jenter fra Aker Elite, Aker Rekrutt/02 og Ullerns Jenter 2003 sammen på treningsleir til Vrå i Danmark med trenerne Vigdis, Lise, Henrik og Arve.


Det er et tett og godt samarbeid mellom Ullern Håndball og Aker Topphåndball, og denne uken har lagene fått kjørt seg godt sammen på treningsleir i Danmark. Ullerns 02-lag er nå en del av Aker Rekrutt - og neste år er det 03-jentene som avanserer. Jentene blir på denne måten godt kjent med hverandre allerede nå, og får samme teori- og hallpraksis, og får øvd seg på å spille sammen. På denne måten blir det enklere å hospitere og spille mellom lagene. 


Treningscampen har vært en god mix av håndballteori og praksis, styrke- og halltrening, treningskamper - noe felles og noe lagvis. I tillegg har det vært fokus på sosialt samvær og mye hygge med felles aktiviteter, måltider og eget opplegg fredagskveld hvor de eldste jentene arrangerte Kahoot og Mesternes Mester med alle lagene. Det ble også tid til å hilse på "gammel-trenerne", Sebastian Barthold og Håvard Aasheim, som begge spiller på hver sine lag i Danmark. Disse to lagene spilte treningskamp mot hverandre - og satte nok pris på å få besøk av jentene.


Fotos: Line Strøm/J2003


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.