Status fremdrift nytt gulv i Ørakerhallen

Postet av Ullern Håndball den 8. Sep 2019

Ørakerhallen ble dessverre utsatt for vannskade kort tid etter at gulvet var slipt og lakket i juni. Oslo kommune har etter omfattende vurderinger av skadeomfanget og alternative løsninger, startet arbeidene med å bytte gulvet. Det var dessverre den eneste løsningen, og derfor tar det også litt ekstra tid. 


Men! Nå får vi et topp moderne sportsgulv fra Boen. Dette er et kombielastisk gulv med god demping og syntetisk topp (ikke parkett). Egas Sport utfører jobben. 

Klubben har gjort det den kunne for å få til en rask utbedring, men det er samtidig avgjørende at arbeidene planlegges og gjennomføres uten hastverk.

Tidsplanen tilsier at vi kan starte opp i Ørakerhallen første helgen i november. Dersom gjennomføringstiden kan reduseres er vi sikre på at Egas Sport vil strekke seg langt. Vi kommer tilbake med mer informasjon om framdrift når arbeidene er kommet igang.

Inntil Ørakerhallen åpnes brukes primært Hovseterhallen som erstatning for kamper. Ullern har i denne perioden fått driftsansvaret i Hovseterhallen alle lørdager, med både sekretariat, kiosk og billett - og etter flere år med Haslumcup her kjenner vi denne hallen godt.

De midlertidige treningstidene videreføres fram til Ørakerhallen åpner, og vi går da tilbake til omtrent samme løsning som ble skissert ved sesongstart, nærmere informasjon kommer når det nærmer seg. 

Ullern Håndball beklager overfor alle lag som nå sliter med krevende treningstider - men håper likevel at alle får en god start på sesongen - og at vi kan glede oss over helt nytt gulv i hallen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.