Styrketrening satt i system i samarbeid med Ullern Trening

Postet av Ullern Håndball den 9. Okt 2019

Ullern håndball la høsten 2018 en ny sportslig strategiplan for klubben.  Planen er et styringsverktøy som inneholder klubbens visjon, grunnleggende prinsipper, mål og gjeldende strategier - og sikrer at vi gir håndballspillerne våre et variert og alderstilpasset trenings- og spilleopplegg.


40% av treningen skal være fysisk trening 

Ullern Håndball har et godt samarbeid med Ullern Trening, og spesielt med PT (og 2 x håndballmamma) Beate Amdahl Skorpen, som har hatt ansvar for styrketrening for flere av Ullerns lag de seneste år. Nå er det 12- og 13-åringene som står for tur, og i dag var første samling på Ullern Trening for 30 jenter fra 2006 og 2007-kullet. 

Beate har sammen med sportslig ledelse i klubben laget et opplegg med fokus på basis- og styrketrening med skadeforebyggende øvelser blant annet. Klubben er opptatt av at håndballspillerne våre skal få god variasjon i treningssammensetningen - og at vi bidrar til å bygge robuste spillere som forebygger skader og overbelastning. 

For jentene i 2006 og 2007 var dette en spennende økt. Første gang i ekte treningssal, med mange nye og gode øvelser. De vet at Beate er sterk - men at det er en ekte verdensmester i styrkeløft som trener dem, vet de nok ikke.

Ullern Håndball setter pris på det gode samarbeidet med Ullern Trening! 


Vil du lese mer om Ullern Håndballs sportsplan ligger den i sin helhet på websiden: 

https://handball.ullern.no/p/43551/sportsplan


Foto: Beate A. Skorpen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.